Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2547837 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

Yada geçen sene başağı yenip gsyi şampiyon yaptığımız gibi başkasına çalışmayalım.

Biz başağı yenmesek bile başak yine satacaktı bizden sonra 1 kere bile kazanmadılar  :tabe:

Sivas’la oynayacağımız İlk maç tam olarak ilgin kaderini bizim adımıza belirleyecek
o maçı kazanırsak farkı İlk haftadan kapatmaya başlamış olacağız

kaybedersek lig direk biter zaten :)

Şampiyon olduğumuz 2008 2009 sezonu, ilk yarı sonunda oluşan puan durumu Sivasspor 37 Beşiktaş 31
2019 2020 Ilk yarı puan durumu Sivasspor 37 Beşiktaş 30
:)

Bir tane yusuf yazıcı bulursak tarih tekerrür eder mi :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Şampiyon olduğumuz 2008 2009 sezonu, ilk yarı sonunda oluşan puan durumu Sivasspor 37 Beşiktaş 31

Yusuf şimşek olmasın? :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında en çok kart gören takımlar.
📌 Beşiktaş - 50 sarı kart, 3 kırmızı kart.
📌 Kasımpaşa - 50 sarı kart, 2 kırmızı kart.
📌 Gençlerbirliği - 43 sarı kart, 6 kırmızı kart.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

yusuf yazıcı sakat yahu  :lol: :lol:

yusuf şimşek gerçekten çok garip bir adamdı, hala hatırlıyorum o şampiyonluğu. birde ek olarak o senede defansif bir kadroyla şampiyon olmuştuk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim üstüne düşeni yapsın. Taraftar da elinden gelen çabayı gösterecektir. Her şey karşılıklı  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1211679084339744768

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Yönetim üstüne düşeni yapsın. Taraftar da elinden gelen çabayı gösterecektir. Her şey karşılıklı  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1211679084339744768

+1903

Sen çık takım öyle yada böyle seri yapmışken maça 24 saat kala camianın bütün enerjisini düşür.
Son zamanlarda mobeseye bile konuş falan, hep negatiflik ver ondan sonra yardım destek.
Ki taraftar 2 maç kaybetmiş takımına tesislerine kadar gelip destek verdi, hiç bir şey oynamayan oğuzhan ve lense destek verdi ki o sayede ne kadar katılırsınız bilmem o maçtan sonra lens öyle ya da böyle performansını yükseltti, yine yetersiz olsa da en azından etkisi oldu.
Taraftar yine bir şeyler yapıyor elinden geleni yapıyor, sizin tek yapmanız gereken camiayı kenetlemek ve maddi durumları ise çözmek. 2 ay içersinde çok yoruluyorsanız bu taraftar ne yapsın ???

Çevrimdışı MUSTAFA_

+1903

Sen çık takım öyle yada böyle seri yapmışken maça 24 saat kala camianın bütün enerjisini düşür.
Son zamanlarda mobeseye bile konuş falan, hep negatiflik ver ondan sonra yardım destek.
Ki taraftar 2 maç kaybetmiş takımına tesislerine kadar gelip destek verdi, hiç bir şey oynamayan oğuzhan ve lense destek verdi ki o sayede ne kadar katılırsınız bilmem o maçtan sonra lens öyle ya da böyle performansını yükseltti, yine yetersiz olsa da en azından etkisi oldu.
Taraftar yine bir şeyler yapıyor elinden geleni yapıyor, sizin tek yapmanız gereken camiayı kenetlemek ve maddi durumları ise çözmek. 2 ay içersinde çok yoruluyorsanız bu taraftar ne yapsın ???
Basketboldan sorumlu yönetici bana cevap vermiş. Nedense futboldan kim sorumluysa hiç konuşmuyor  :alala:

https://twitter.com/senolumut/status/1211682781228601345

Beşiktaş Tarihi
★★★

Basketboldan sorumlu yönetici bana cevap vermiş. Nedense futboldan kim sorumluysa hiç konuşmuyor  :alala:

https://twitter.com/senolumut/status/1211682781228601345

Futboldan sorumlu yöneticinin cevap vermemesi isabet olmuş. Basketbol sorumlusu gayet güzel yanıt vermiş. Bu cevabı anlayabilirim saygı da duyarım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

2008 benzetmeleri çok haksız değil. O sene de puan baremi düşüktü ve tüm olası şampiyonluk adayları kriz içerisindeydi. Şampiyonluğu getiren adamlardan biri de Ernst'ti bu arada Yusuf'la birlikte.

Yönetimin aklını başına alması gerek. Garip bi sezondan geçiyoruz. Fikret Orman yönetimi aslında 2 sezondur kadronun yeniden kurulması gereğini yamalarla öteleyip durdu. Kritik bölgelerinde yaşlı ve kiralık oyuncular bulunan, seneye yine yapılanma hamlesi geçirmek zorunda olan bi kadro var. Şöyle genel hatlarıyla bakınca bile kaleci lazım bek lazım stoper lazım orta saha lazım forvet lazım (seneye için konuşuyorum) Nerdeyse her şey lazım. Bu geçişi daha sağlıklı koşullarda yapabilmenin formülü ise şampiyonlar ligi vizesi alıp onun gelirleriyle hareket alanı yaratabilmekten geçiyor. Yoksa yaz transfer döneminde yine para yok diyeceksek gelecek epey karanlık.

Normalde 30 puanla kapattığın bir ilk yarıdan sonra umutsuz olabilirdin ama bu kez bir fırsat ligi var karşında. Yönetim kriziyle, sakatlarla, uyumsuzluklarla geçirdiğin bi ilk yarının ardından hala yarışın içindesin. Şampiyonluk adaylarının en ciddisiyle aranda 3 puan fark var, biriyle 1 puan, diğerinin önündesin vs. Kadro-oyun planı biraz daha oturacak. 2 tane sağlam skora yönelik takviye yapsan şampiyonluğa o kadar da uzak değilsin.

Bu sene şampiyonluk gelirse oldukça ekstra olur ve bir anda geçişi yarışmacı kimliğinden de kopmadan becerme şansın doğar. Bu fırsatı tepmemek lazım. Devre arası ağlayıp imkan yok diyerek şu kadroyla devam etmek çok büyük bi strateji hatasıdır. Yönetimin geleceği olup olmamasını da bugünler belirleyecek.

Gerekirse cebinden ver. (Kagawa transferini yaptıkları gibi), git uyduruk sponsor bul, arabistan'a 10 milyona oyuncu sat bişey yap şu yarışın gerekliliklerini yerine getir. Bu sene olası şampiyonluk geleceğini de bi parça aydınlatır.

Zaten bunu yapmayacaklarsa niye böyle karma bi yönetime sahibiz. Mevcut yönetim ancak A takımı yarışmada tutarak varolabilir. Yoksa para yok hikayesi üzerinden gideceklerse çok daha idealist, romantik tiplerin olması (tekinoktay vb) bunlardan daha hayırlı olurdu. En azından keskin altyapı eğilimleri, genç kadro kurulumu, maaş bütçesinde radikal adımlar vs atarlardı. Bi süre yarışmacı olmayacağız, yapılanmayı bekleyelim derdik. Bu yönetim takımı yarışmada tutup bunun gereklerini yaptığı sürece varolabilir.
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2019, 23:48:19 worns ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sezon o kadar az gol atmamıza rağmen hala gol sayılarında lideriz. Avcı elindeki takımı kullanmayı öğrenir umarım. Zira gol izlemek istiyorum artık  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bu sezon o kadar az gol atmamıza rağmen hala gol sayılarında lideriz. Avcı elindeki takımı kullanmayı öğrenir umarım. Zira gol izlemek istiyorum artık  :money:

Bu nasi istatistik ya bursaya bah ayda 1 gol bile atamamis

Çevrimdışı mylife1903

2008 benzetmeleri çok haksız değil. O sene de puan baremi düşüktü ve tüm olası şampiyonluk adayları kriz içerisindeydi. Şampiyonluğu getiren adamlardan biri de Ernst'ti bu arada Yusuf'la birlikte.

Yönetimin aklını başına alması gerek. Garip bi sezondan geçiyoruz. Fikret Orman yönetimi aslında 2 sezondur kadronun yeniden kurulması gereğini yamalarla öteleyip durdu. Kritik bölgelerinde yaşlı ve kiralık oyuncular bulunan, seneye yine yapılanma hamlesi geçirmek zorunda olan bi kadro var. Şöyle genel hatlarıyla bakınca bile kaleci lazım bek lazım stoper lazım orta saha lazım forvet lazım (seneye için konuşuyorum) Nerdeyse her şey lazım. Bu geçişi daha sağlıklı koşullarda yapabilmenin formülü ise şampiyonlar ligi vizesi alıp onun gelirleriyle hareket alanı yaratabilmekten geçiyor. Yoksa yaz transfer döneminde yine para yok diyeceksek gelecek epey karanlık.

Normalde 30 puanla kapattığın bir ilk yarıdan sonra umutsuz olabilirdin ama bu kez bir fırsat ligi var karşında. Yönetim kriziyle, sakatlarla, uyumsuzluklarla geçirdiğin bi ilk yarının ardından hala yarışın içindesin. Şampiyonluk adaylarının en ciddisiyle aranda 3 puan fark var, biriyle 1 puan, diğerinin önündesin vs. Kadro-oyun planı biraz daha oturacak. 2 tane sağlam skora yönelik takviye yapsan şampiyonluğa o kadar da uzak değilsin.

Bu sene şampiyonluk gelirse oldukça ekstra olur ve bir anda geçişi yarışmacı kimliğinden de kopmadan becerme şansın doğar. Bu fırsatı tepmemek lazım. Devre arası ağlayıp imkan yok diyerek şu kadroyla devam etmek çok büyük bi strateji hatasıdır. Yönetimin geleceği olup olmamasını da bugünler belirleyecek.

Gerekirse cebinden ver. (Kagawa transferini yaptıkları gibi), git uyduruk sponsor bul, arabistan'a 10 milyona oyuncu sat bişey yap şu yarışın gerekliliklerini yerine getir. Bu sene olası şampiyonluk geleceğini de bi parça aydınlatır.

Zaten bunu yapmayacaklarsa niye böyle karma bi yönetime sahibiz. Mevcut yönetim ancak A takımı yarışmada tutarak varolabilir. Yoksa para yok hikayesi üzerinden gideceklerse çok daha idealist, romantik tiplerin olması (tekinoktay vb) bunlardan daha hayırlı olurdu. En azından keskin altyapı eğilimleri, genç kadro kurulumu, maaş bütçesinde radikal adımlar vs atarlardı. Bi süre yarışmacı olmayacağız, yapılanmayı bekleyelim derdik. Bu yönetim takımı yarışmada tutup bunun gereklerini yaptığı sürece varolabilir.
Ama o takimin iyi kotu santraforlari vardi bobo nobre biraz holosko az arkalsrinda delgdo
Cisse vardi ama yanina adam lazimdi ernst geldi
Bi de topu ilerde tutamiyorduk buyuk takim oyuncusu geldi topu tutmaya basladik
Bize oyle ikinci bir kupayi yedirmezler diye dusunuyorum oyle kupalari genelde gs olmadi fb yer

Bu sene cisse ernst oturmus durumda ama ileride buraga bakiyoruz. Umutu cok seviyorum cok saygi duyuyorum hatta hukuk departmaninda da calissin ordan da bi maas alsin maasi cok dusuk cocugun ama ilk11 basladiginda bi kisi eksik oynatti gecen gencler macinda. Sonra 9 kisiye neden avci hoca oynatamadi yahu adamlar 11 kisiyken 2 kisi fazla oynuyordu sonra birini atti firat 1 kisi fazla oynadilar sobra bir tane daha atti 9-9 oynadik diabiyi ciksrtip 9-9.5 oynayinca yarim porisyon ozzi ile kazandik. Besiktasin santraforu en kotu burak capinda olacak bundan da iki tane olacak sonra bunlrin arkasina umutu mu guveni mi atarsin o baska

Lens diyabi seviyesi topcular besiktasta antremana cikmamali. Boyle adamlari aldiranlarin bunlari pohpohlayanlarin abv. Adamlar kazma arkadas bu kazma adamlarla ileride top tutamazsin, olmaz. Yusuf gibi birisi lazim holivud hikayesi yazacak, buyuk takimda tutunamamis 30lu yaslarda ikinci bir sans icin uste para vermeye hazir birisi.

Eskiden takimin en kazmasi canerdi simdi top canere gelince neyse kaybetmez bu topu falan diyoruz. Atiba 10 nomeronun yaoacagi isleri yapiyor 57 yasinda, adama da yazih

Buyuk takim sistemle mistemle oynamaz arkadas, kucuk takim isidir buyuk takimin yildiz futbolcusu olur, neden insanlar cemkiriyor, cikar 3 tane atar alirsin 10kisi oynarken bih gibi sahada maci.
Zamaninda sifo tek basina sampiyon yapiyordu, kac tabe mac aldi adam namaglup sampiyon olduk, bizde oyle oyuncular oynamali. 
Yoksa alanyasporun oyunculari bizimkilerden daha yetenekli yahu malatyada bize saplayan bifuma ojun attigi o golu bizde bi layic atar baska yok.

Sistemle sampiyon olacakmis falan filan gecsinler bu isleri
Gol atacaksin once sonra attigindan az yiyeceksin
Eskisi gibi degil turkiye ligi tabi deve disi gibi adamlar var her takimda cikip farkini koyman lazim bunun icinde guclu olman hazir olman hirsli olman lazim yoksa yetenek farkini koyamazsin sahaya.

Daha da kazma adam almayin su takima

şenol güneş farkı :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz baya iyi durumdayız şu an. Son 10 yıldır kimleri izlemişiz böyle  :ebebe:

https://twitter.com/gokhanocalan_/status/1211960998699184130

Beşiktaş Tarihi
★★★

bunlardan daha kötüleri de vardı  :ebebe:

gökha süzen,niang,sinan kurumus, vs filan :)

Çevrimdışı mylife1903

10 senede atibanin yanina, sagbeke bi de santrafora duzgun 3 adam bulup devamliligi saglayamamisiz
Yeni gelen gg 10 senelik kadroya girmis
Atibanin yanina nejipjan dusmus
Santrfor pekto o konuda yorum yapmaya gerek yok
10 senede pektonun oynamadigi seneler kupa almisizdir zaten

Diger oyuncular da 5 seneden asagi oynamamistir herhalde

Kale ise kordobadan sonra bos oldugu icin kisa donemlik fabri efekt disinda yorum yapilamaz herhalde
Gecen seltik macina vakiyordum makgiregor penalti kurtardi 67 yasinda falan herhalde hala oynuyor
Azicik devamlilik lazim yasa falan bakmadan
Duzgun adam bulunca satmayacan yerine bulamiyon oynatacan iste
Su atibayi gondereceklerdi 100bin icin aklima geldikce deliriyom

Çevrimdışı mylife1903

Onlar oynamadi
Bunlar oynayanlar
Bi de mertcam var tabi assolist hala bekliyoz sahne almasini

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunlar son 10 yılın en fazla forma giyen oyuncuları  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Yeni Yıl Mesajı

Sevgili Beşiktaş Ailem,

Beşiktaşımız için 2019 yılı, büyük bir değişimin de başlangıcı oldu. Ulaşılabilir, şeffaf ve çalışkan yönetim hedefiyle geldiğimiz bu şerefli görevde ikinci ayımızı doldururken, Beşiktaşlılara ve tüm spor kamuoyuna verdiğimiz sözler doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yönetim Kurulu’nda yer alan tüm arkadaşlarımla birlikte, mevcut sorunlarımızın çözümü ve geleceğin Beşiktaş’ının planlamasına yönelik gece gündüz çalışıyoruz. Çalışmalarımızda önceliğimiz, her zaman sözünü verdiğimiz şeffaflık ve ulaşılabilirlik oldu. Bu süreçte en büyük destekçimiz olan büyük Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum.

2020 yılının her şeyden önce Türk sporunun her anlamda pozitif geliştiği bir yıl olmasını diliyorum. Sporcu yetiştiren, altyapıya önem veren, olimpiyatlarda başarılı sporcular yetiştiren bir camianın oluşması hepimizin ortak çabasıyla mümkün olacak. Türk spor camiasının ilk ve lokomotif kulübü Beşiktaş’ın bu dönüşümde üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduğunu belirtmek isterim.

Yeni yılda da atacağımız her adımda Beşiktaşlılık duruşundan taviz vermeden, her alanda başarının artmasını hedefleyeceğiz. Her branşta, “Şerefinle oyna hakkınla kazan” felsefesi ile hareket eden; haksızlıklar karşısında dimdik duran, hakkını sonuna kadar arayan, ayrıcalık değil adalet peşinde koşan bir Beşiktaş olacak. Her koşulda desteğini esirgemeyen büyük Beşiktaş taraftarı, bu süreçte yine en büyük gücümüz olacak.

2020’de öncelikli hedefimiz kulübün finansal yapısını düzeltmek olacak. Bunu yaparken de Beşiktaş değerlerine sonuna kadar sadık kalacağız. Kulübün finansal yapısını düzeltirken sportif hedeflerden de asla taviz vermeyeceğiz. Beşiktaş’ı her branşta hak ettiği şampiyonluklara taşımak için var gücümüzle çalışacağız.

Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım, yola çıktığımız ilk günden bu yana hesabını veremeyeceğimiz tek bir iş yapmadık; yapmayacağız. Geçmişe yönelik olarak da Beşiktaş’ın son 10 yılının denetlenmesini sağlayacağız. Bağımsız uzmanların yürüttüğü bu süreç tamamlandığında, denetim raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Artık her yönüyle açık, net, şeffaf bir Beşiktaş göreceksiniz.

Beşiktaş’ın en büyük gücü olan taraftarımıza her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bu süreçte, tüm camiamızı Beşiktaş’a destek olmaya davet ediyorum. Bu dönüşümü sizin desteğinizle gerçekleştirebiliriz. 2020 yılının Beşiktaşımızın vazgeçilmez değerlerinin yeniden ön plana çıktığı bir yıl olmasını temenni ediyorum. Tüm Beşiktaşlılara sağlıklı ve mutlu bir yıl dilerim.

Sevgi ve saygılarımla,

Ahmet Nur Çebi
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

Beşiktaş Tarihi
★★★