Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2548567 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

Taraftarımız cüneyt çakır ve mete kalkavan için göreve kötüyü kullanmaktan suç duyurusunda bulunmaya başlamış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

TFF saçmalamakla meşgul. Zaten batık durumdalar, iyice batıyorlar  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1209506258358820865

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Herkes tag'a destek versin.Dünya sıralamasında 2.ciyiz.

KayıtlarıAçıklayacaksınTFF

Geçen senede pozisyonlarda VAR'a bakmıyorlardı 1 hafta dünya gündeminde 1.ci sıraya oturtunca bakmak zorunda kalmışlardı tabi bizim medya 3 maymunu oynamıştı.

Çevrimdışı mylife1903

Herkes tag'a destek versin.Dünya sıralamasında 2.ciyiz.

KayıtlarıAçıklayacaksınTFF

Geçen senede pozisyonlarda VAR'a bakmıyorlardı 1 hafta dünya gündeminde 1.ci sıraya oturtunca bakmak zorunda kalmışlardı tabi bizim medya 3 maymunu oynamıştı.
Yaw ihale genclere kalacak
Hakem kesip bicecek gencleri
Sonra bize yuklenecekler bakin sizin lehinize de hata oluyor diye
Yersen

Yaw ihale genclere kalacak
Hakem kesip bicecek gencleri
Sonra bize yuklenecekler bakin sizin lehinize de hata oluyor diye
Yersen

o Allahın emri zaten.

Çevrimdışı mylife1903

o Allahın emri zaten.
Hah o oldugunda
Cikip hakem hakkimizi yedi, yakariz bu gezegeni diye gundemi degistirecek mahmut uslu model bi sahin yonetici de lazim
Herif 77cm ofsayt olmayan topa 5m ofsayt ne var lan diye soze girmisti
Sonra foya arsen lorman falan demisti de kimse uyanamamisti tabi

Çevrimiçi yaço58

Fener de açıklama yapmış lan en çok kollanan sizsiniz bu ne yüzsüzlükdür tek amaçları işi sulandırmak onlarda biliyorlar açıklanırsa en çok zararı iki civciv görecek maksat alışverişte görünmek

Çevrimiçi mayguntr

Fener de açıklama yapmış lan en çok kollanan sizsiniz bu ne yüzsüzlükdür tek amaçları işi sulandırmak onlarda biliyorlar açıklanırsa en çok zararı iki civciv görecek maksat alışverişte görünmek
Fatih Terim de twit atmis, "Anlaşıldı; ikinci yarı çok ZORLU geçecek". diye. Baskan kotu konustu falan ama gundem yaratmayi basardilar, bakalim sonu nereye gidecek.

Çevrimdışı Zafer55

Fatih Terim de twit atmis, "Anlaşıldı; ikinci yarı çok ZORLU geçecek". diye. Baskan kotu konustu falan ama gundem yaratmayi basardilar, bakalim sonu nereye gidecek.
Gündemi Beşiktaş muhabirleri yarattı.Israrla başkanı yüreklendirmeye çalıştılar sorularıyla ama nafile..
Başkana kalsa zekeriya beşiktaşın değeri.

Çevrimdışı Karabay

Hiçbirşey çıkmaz, on sene sonra da aynı şeyleri konuşuyor olacağız. Haberleri okuyunca boşu boşuna geriliyor insan. 3 gündür tek bir spor haberi okumadım pambık gibiyim.

Edit.: Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi bu hafta gençleri biçerler, çok iyi oynayıp normal şartlarda da maçı alacak olsak  bile galibiyetimize şaibe sokar sesini keserler. Çok iyi oynamak deyince de bi gülme gelmedi değil hani.
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2019, 21:51:09 Karabay ]

Çevrimdışı Alper1903

Besiktas boyle yumusak kalir sert girmezse elbette ki bundan nemalanirlar. Same mistake, same story...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

Twitter alev almış
Olaylar baya karıştı

Çevrimdışı mellfred

Tamamen sabotaj amaçlı çıkışları
Dürüstlük sananlar safi tertemiz insanlar

Çevrimdışı mellfred

Hiçbirşey çıkmaz, on sene sonra da aynı şeyleri konuşuyor olacağız. Haberleri okuyunca boşu boşuna geriliyor insan. 3 gündür tek bir spor haberi okumadım pambık gibiyim.

Edit.: Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi bu hafta gençleri biçerler, çok iyi oynayıp normal şartlarda da maçı alacak olsak  bile galibiyetimize şaibe sokar sesini keserler. Çok iyi oynamak deyince de bi gülme gelmedi değil hani.
Fenere de bir iki kart çıkarırlar Rize deplasmanında al sana adalet

Çevrimdışı f_madida

https://twitter.com/tekinoktay/status/1209514139921592320

Tebrik ediyorum, Besiktas camiasi yine oltaya geldi. ikinci yari ZORLU gececek diye tweet atmis ft. malum Besiktas ne zaman oltaya gelip fener'le kapissa aradan siyrilan camia hemen firsati gormus ve mesajini gondermis.

sahada futbol namina iki kelimelik top oynatamayan Avci'ya tek kelime laf edemeyen taraftar da kolaya kacti. Bu teknik direktor rezaleti devam ettikce bahane bulmak zorlasacak. ligin 'dominant' ekiplerinin arkasinda saha parselasyonu hikayeleri dinleyerek kendini tatmin edecek bir guruh var muhtemelen. Ha bir de 'kadromuz cok kotu' diye hocayi savunanlar var tabi, sanki Sivasspor, Fener, Basaksehir PSG ayarinda kadroyla cikiyor sahaya.

Siz Avci fantazinize devam ederken Besiktas'i once sahada ezdiler simdi de gsyi kurtarmak icin kullaniyorlar, hayirli isler.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Samet Demir

Tebrik ediyorum, Besiktas camiasi yine oltaya geldi. ikinci yari ZORLU gececek diye tweet atmis ft. malum Besiktas ne zaman oltaya gelip fener'le kapissa aradan siyrilan camia hemen firsati gormus ve mesajini gondermis.

sahada futbol namina iki kelimelik top oynatamayan Avci'ya tek kelime laf edemeyen taraftar da kolaya kacti. Bu teknik direktor rezaleti devam ettikce bahane bulmak zorlasacak. ligin 'dominant' ekiplerinin arkasinda saha parselasyonu hikayeleri dinleyerek kendini tatmin edecek bir guruh var muhtemelen. Ha bir de 'kadromuz cok kotu' diye hocayi savunanlar var tabi, sanki Sivasspor, Fener, Basaksehir PSG ayarinda kadroyla cikiyor sahaya.

Siz Avci fantazinize devam ederken Besiktas'i once sahada ezdiler simdi de gsyi kurtarmak icin kullaniyorlar, hayirli isler.

Yav senin kadronda Messi hocan kloop olsa ne yazar. Şu şartlar da hoca-yonetim-futbolcu ya sallamamak lazım. Neyin ne olduğunu herkes biliyor. Takımın ne durumda olduğunu herkes biliyor.

3 penaltin verilmemiş senin yazıyla da söylüyorum üç. Bunu bırakıp oguzhana sallayalim. Taktiğe ve hocaya sallayalim. Doğru olan bu mudur ?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı f_madida

Yav senin kadronda Messi hocan kloop olsa ne yazar. Şu şartlar da hoca-yonetim-futbolcu ya sallamamak lazım. Neyin ne olduğunu herkes biliyor. Takımın ne durumda olduğunu herkes biliyor.

3 penaltin verilmemiş senin yazıyla da söylüyorum üç. Bunu bırakıp oguzhana sallayalim. Taktiğe ve hocaya sallayalim. Doğru olan bu mudur ?

Evet dogrusu budur. Hocayi degistirebiliriz, takimi ve oyunu duzeltibiliriz, geri kalan faktorler bizim disimizda gelisen faktorler bunlari en fazla protesto edebiliriz, degistirmek dogrudan ve sadece bizim elimize bakan birsey degil.

3 penalti konusu da aldatici, hicbir derbide rahat rahat 3 penalti calinmaz, belki birini verebilirdi, hadi en fazla 2 tane verdi diyeleim, 2 penalti atsak bu maci 3-3 bitirirdik diyebiliyor muyuz ben buna bakarim. Cevap hayirsa ki hayir oldugunu hepimiz biliyoruz, yani su rezalet oyunla yine sacma sapan bir gol yiyerek kaybederdik, o zaman, bunun sebeplerini on plana cikarmak gerek. Kaldi ki hakeme, mhkye baski kuracaksak bu boyle bir mactan sonra degil, bir iki hafta oncesinden yapilir, kazandigin maclarda olur. Oyle takimi rezil edip ihaleyi hakeme cikararak olmaz. Roco'nun ayagi uzatilirken nasil olsa puanlari aldik diyerek VAR'a laf etmediysen bu hafta VAR seni silkelerken boyle bakarsin ancak. 

Avci'nin keyfi yerindedir, bulmus bir gudulecek bir camia, parselasyon anlatarak uyutuyor milleti. Taraftar ihaleyi dunden hakeme cikartmis. Yarin bu kisir takim bu kotu futbolla tekrar puanlar kaybettiginde bahane ne olacak onu merak ediyorum.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Alper1903

Penaltı pozisyonlarını görmedim diyor, ihaleyi oyunculara yıkıyor, b planı olmadan derbiye çıkıyor 10.dakikadan sonra tek planı çöküyor. Oyuncular zaten memnun değil her hallerinden belli, yetmiyor hoca yüzünden kaybettik diyorlar. Bunu söyleyen karius olabilir ama canla başla çalışan kaç oyuncu var takımda?
Kadro da atıyorum feda kadrosu gibi değil yani.

Beşiktaş'ın bence hiç Avcı'nın fantezilerine ayıracak vakti yok. Tez vakitte yollar ayrılmalı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Evet dogrusu budur. Hocayi degistirebiliriz, takimi ve oyunu duzeltibiliriz, geri kalan faktorler bizim disimizda gelisen faktorler bunlari en fazla protesto edebiliriz, degistirmek dogrudan ve sadece bizim elimize bakan birsey degil.

3 penalti konusu da aldatici, hicbir derbide rahat rahat 3 penalti calinmaz, belki birini verebilirdi, hadi en fazla 2 tane verdi diyeleim, 2 penalti atsak bu maci 3-3 bitirirdik diyebiliyor muyuz ben buna bakarim. Cevap hayirsa ki hayir oldugunu hepimiz biliyoruz, yani su rezalet oyunla yine sacma sapan bir gol yiyerek kaybederdik, o zaman, bunun sebeplerini on plana cikarmak gerek. Kaldi ki hakeme, mhkye baski kuracaksak bu boyle bir mactan sonra degil, bir iki hafta oncesinden yapilir, kazandigin maclarda olur. Oyle takimi rezil edip ihaleyi hakeme cikararak olmaz. Roco'nun ayagi uzatilirken nasil olsa puanlari aldik diyerek VAR'a laf etmediysen bu hafta VAR seni silkelerken boyle bakarsin ancak. 

Avci'nin keyfi yerindedir, bulmus bir gudulecek bir camia, parselasyon anlatarak uyutuyor milleti. Taraftar ihaleyi dunden hakeme cikartmis. Yarin bu kisir takim bu kotu futbolla tekrar puanlar kaybettiginde bahane ne olacak onu merak ediyorum.
Türkiye'de rakip takıma 3 penaltı verilen bir derbi hatırlamıyorum. Kaldı ki adamlar skora ihtiyacı olsa biraz zorlayıp daha fazlasını da üretebilirdi.

Kaleye isabetli şut atamayinca penaltı ile sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz . Kaleye şut atamıyorum çünkü penaltım verilmiyor.  6 hafta üst üste kazanırken de kafa yapısı aynıydı.  Kazanıyor muyuz? Kazanıyoruz. O zaman bana ne oyundan. Öyleyse itiraz etmeyeceksin işler ters döndüğünde.

Çevrimdışı Egos

içimizde oyunu, oyuncuyu, hocayı, yönetimi konuşuruz; dışarıda hakkımızı ararız. şu durumda bir öncelik belirleme zorunluluğu yok, konumu doğru seçmek kafi. üç penaltı verilseydi beş tane daha yerdik, yemezdik çekişmesine de gerek yok. adamlara faul bile çalınmıyorken oyun üstünlüğü kurmayı hayal etmek de, malatya maçından sonra problemi başka yerlerde aramak da pek anlamlı değil zaten. yalnız biz aramasak bile başka yerlerde problemler olduğu gerçeği gün gibi açık. neresinden tutarsak elimizde kalıyorken "herkesin tuttuğu kendine" deyip tartışmanın seviyesini düşürmek en iyisi.

avcı ancak ligin bitimine 10 hafta kala son üç sırada olursak gitsin diyordum, şimdi ligden düşürse bile devam etsin istiyorum. şenol güneş geçen sene ilk yarıyı burak'sız 5 averaj, 26 puanla bitirdiğinde taraflar değil, fakat eleştiriler aynıydı. fasit daireyi kıramadık bir türlü. camianın kendi sorunu çözme yetisi kalmamış -sözüm meclisten dışarı- herkes birbirine laf çarpma derdinde, eski defterler bir türlü kapatılmıyor. bırakalım konular bir süre dağınık kalsın, hedefimiz yokken daha makul insanlar hâline geliyoruz.

:bu arada onur ağabey üç penaltı verilen hiç derbi olmayabilir, ama üç penaltı verilmeyen bir derbi görmüş olduk. gariplik işin tersinde değil, düzünde.
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2019, 04:10:07 Egos ]

Çevrimdışı mylife1903

Penaltı pozisyonlarını görmedim diyor, ihaleyi oyunculara yıkıyor, b planı olmadan derbiye çıkıyor 10.dakikadan sonra tek planı çöküyor. Oyuncular zaten memnun değil her hallerinden belli, yetmiyor hoca yüzünden kaybettik diyorlar. Bunu söyleyen karius olabilir ama canla başla çalışan kaç oyuncu var takımda?
Kadro da atıyorum feda kadrosu gibi değil yani.

Beşiktaş'ın bence hiç Avcı'nın fantezilerine ayıracak vakti yok. Tez vakitte yollar ayrılmalı.
Taraftar karyusa tepki verecegine hemen saf tutuyor bolunuyor.
Karyusa sen kimsin ulan boyle konusuyorsun kirAlik zortapoz diyecegine efenim hoca da boyle soyle yahu karyusa ne
Aydan gol yiyor hocaya bikbik ediyor.
Kiralik topcu gelmis besiktasin hocasina y anlayamiyorum arkadas
Nezaman boyle oldu tRaftar

Gecen sene de diyordum seviniyorsunuz caner ceza aldi diye boyle besiktaslilik olmaz sonra daha kotu olur pepeye quaresmaya cakarlar cezayi, ya abi canwr oynamasin zaten cezaysa ceza.

Hocayi biz elestiririz biz beyenmeyiz karyusa ne ya lan sen once Az gol ye sonra hocaya bikbik et
Isini yap isini