Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2550456 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

Şu bir kaç haftadır o kadar şey yazıp siliyorum ki anlatamam. Bu 3-4 mesajımı silip tekrardan yazışım bu alıntı için. Bu nedir?????? Dalga mı geçiyorsunuz Beşiktaş yöneticisi Erdal bey.
Felsefe yapma diye bi sarki vardi onu linklesin biri bizim yoneticiye
Yahu cik ana avrat kufur et cucuye
TArFtara havale et aziz basgan gibi
Semte giremezsin de
Bunun babasini inonuye sokmamistik mesela
Gotun gotun donmustu antreman yapamayip
Koyarim sandalyeyi santrAya maci oynatamazsin diyeceksin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hala polyanalık yapmaya devam ediyorsun. Kusura bakma dostum da bu polyanalık. Şu ruhsuz mücadeleyi şu Beşiktaş başkanını görmüyor musun ???? twitterda fbli gsli taraftarlar şükürler ediyor böyle bir başkanımız olduğu için. Dalga geçer gibi 12 numara teşekkür etti ya, ben inanılmaz utandım o açıklamada yerin dibine girdim resmen. sene sonu yine renkli takımın şampiyonluğunu izler hatta Beşiktaş başkanını da kupayı takdim etmek için çağırırlar. Kutlarlar şampiyonluğu beraber, olmadık şey değil yönetim kurulu falan katılır. Çağırdığınız için teşekkür de eder. Kimsenin umrunda değil Beşiktaş. Olan biz taraftara oluyor, biz kendimizi üzüyoruz.
Bir şey yapacaklarına inandığımdan değil bekleyelim. Belki bizi bugünden daha çok eğlendirecekler. Bilemeyiz  :eyes

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Herkes lider olamaz, bunu çok iyi gösteriyor bize Beşiktaş başkan-ları  :claps:

Kaç haftadır bağırıyor millet çıkıp açıklama yapın diye, görünen köye gitmek için kılavuz talep eden yönetim
Yok sanki finlandiyadan geldiler
Aaaaa hakemeee bahh
Sanki ilk defa goruyor

Çevrimdışı caner.eryigit

Fb sayfaları sana teşekkür ediyorsa sevgili başkan sözün bittiği yerdeyiz demektir.
5000 kişi gitmez bundan snr maçlara kombinem var şahsen gitmeyeceğim
1 tl daha harcamam

Çevrimdışı levitate

fbye o sahada 6-0 yenilsem bu kadar utanmazdım.
Ya sabir la havle
Biz de tebrik ediyoruz zaten. Bu kadar iyi açıklamayı bir daha görmemiz imkansız. Adamları akladık resmen açıklama yapıyoruz diye  :money:
madem işlerine gelen bişey yaptık ali koç ve lobisi bize 5-6 maçta kıyak geçse :d
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

madem işlerine gelen bişey yaptık ali koç ve lobisi bize 5-6 maçta kıyak geçse :d
Sweet dreams  :lol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

fener güzellemesi yapıyorlar ama iyi dedikleri takımın attığı 3 golde çok ucuzdu. 

Şuna bakın  :s20:

https://twitter.com/Sinan_Sa/status/1209106811405647873   

Çevrimdışı mellfred

VAR öncesi yıllarca satılmış hakem vs diye bağırarak suçun bireysel olduğuna inanılır hadi bilemedin MHK falan suçlanırdı.
VAR sonrası ise artık organize bir suç örgütü/çetesi olduğu tartışılmaz.
Niyet belli,mal belli olduktan sonra teknoloji vs hikaye.

İşte bunu bugün basın toplantısı yapanlar söyleyecek
görüntülerle gerekirse çizimlerle bunlar hakem hatası değil diyecek
1 değil 2 değil 3 net penaltıyı kasten görmediğini ispatlayacak
bütün emeği olanları istifaya çağıracak
Onur şeref katacak rencide edecek kasıt arayacak, şampiyon belirlenmişse biz çekilelim diye tehdit edecek
Heyhat

Çevrimiçi tolga1903

fener güzellemesi yapıyorlar ama iyi dedikleri takımın attığı 3 golde çok ucuzdu. 

Şuna bakın  :s20:

https://twitter.com/Sinan_Sa/status/1209106811405647873

Ucuz değil koşuyor adam gayet basit değil mi? Koşuyor ve boşa çıkan oyuncuya pas veriyor görünürde çok basit ama bizim sağ bekimiz orta sahayı ikinci yarı skor 3 1'de geçiyorsa sol kanat oyuncumuz rakip beki kovalamıyorsa böyle basit gözüken goller yeriz. Çok güzel gol keşke her antrenmandan sonra yarım saat şu golü izletseler hoca değil tüm takıma sezon sonuna kadar.

Çevrimiçi yaço58

Adaletsizlik falan diyor yönetim ortada bir adaletsizlik yok ortada bir suç örgütü gibi çalışan mhk ve tff kurulları var dün çok net talimat aldıkları belli olan bir hakem ve var yönetimi vardı Cüneyt o penaltıları vara olmasa avrupada çat çat çalardı bize karşı çalınan çalmazdı golden önce canerin faulu var görürdü yada penaltılarda çağırırdı talimatlı bir şekilde zaten bu işler oluyor sanki maçı Cüneyt yönetti bitti var diye birşey var birinde bakmadım ikisinde bakmadın diğerimde çağır bizim lehimize olan tüm pozisyonlarda var yok gibi devam ettiler biz faulden gol mu yedik var yok kardeşim o golu verirler bizi yaka paça indirdilermi ceza yayında var yok kardeşim dün serdar aziz o kadar rahattıki ceza sahasında biliyorlardı çalamayacaklarını ilk vidaya gitti arkadan omzu çaktı sonra kündeye yatırdı ama adamlar rahat biliyorlardı zaten açın bakın rebochonın pozisyonu gibi ligimizde yüzlerce pozisyon oldu yüzde 95ine penaltı çalınmadı el açık eyvallah ama varda çözemiyorsun değip değmedini ama Cüneyt tak verdi bize gelince sus otur bugün tüm inancımı kaybettim masada oynanıyor ve bize bu masayı yıkacak birileri şart geçen senelerde gs bu senr fb midem bulandı gerek kendimizi kahretmeye gerek yokmuş

Çevrimdışı mylife1903

Baskana bi porintor midir nedir ondan alalim
Yahi arkadas ana avrat sal kufuru taraftar arkanda
Bu hafta 10bin zor gorursun
Ana avrat kufuru salaydin 40bindi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Baskana bi porintor midir nedir ondan alalim
Yahi arkadas ana avrat sal kufuru taraftar arkanda
Bu hafta 10bin zor gorursun
Ana avrat kufuru salaydin 40bindi
Yönetimden yapmasını beklediğimiz tek şeyi yapamadı: Taraftarı birleştirmek ve liderlik yapmak...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Alper1903

Yeni yonetim buraya idareten gelmis bugun buna inandim.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ucuz değil koşuyor adam gayet basit değil mi? Koşuyor ve boşa çıkan oyuncuya pas veriyor görünürde çok basit ama bizim sağ bekimiz orta sahayı ikinci yarı skor 3 1'de geçiyorsa sol kanat oyuncumuz rakip beki kovalamıyorsa böyle basit gözüken goller yeriz. Çok güzel gol keşke her antrenmandan sonra yarım saat şu golü izletseler hoca değil tüm takıma sezon sonuna kadar.

Katılıyorum böyle gollerin hastasıyım ben. Asıl sorun bizim bunu yapamamız ve sırf havadan orta yapmamız.
Ama şöyle bir şey var fener top  falan oynamadı tek gol pozisyonu da buydu gol oldu. Bakmayın ezdik mezdik dediklerine, sadece uzaktan şut çektiler. Bizim kalecinin uzaktan şutlara zafını anlamışlar sırf şut çektiler. Hakem düzgün yönetse tam bir beraberlik maçıydı. İki takımda etkisizdi, asıl derbide nasıl ezilir diye merak ediyorlarsa açsınlar 3-0lık gs galibiyetimizi izlesinler.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yönetimden yapmasını beklediğimiz tek şeyi yapamadı: Taraftarı birleştirmek ve liderlik yapmak...

İşte ders çıkarmamız lazım kimseyi zorla başa getirmeyeceksin. Adam istemiyordu sonra gurur yaptı geldi. Şimdide gördü tabloyu uzamanın peşinde. Bunu yaparken de koç firmasıyla arayı bozmayayım diye ali koça yakın davranıyor. fenerin dost kulübü olduk resmen, bu utanç bize 100 yıl yeter.

Çevrimdışı mellfred

Ahmet Nur Çebi: "MHK Başkanı Zekeriya Alp'in istifası beni aşan bir konu. Zekeriya Alp, Beşiktaş'ın bir değeridir."   :D :D :D
Bu söz İlk fırsatta aleyhimize kullanılacak

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte ders çıkarmamız lazım kimseyi zorla başa getirmeyeceksin. Adam istemiyordu sonra gurur yaptı geldi. Şimdide gördü tabloyu uzamanın peşinde. Bunu yaparken de koç firmasıyla arayı bozmayayım diye ali koça yakın davranıyor. fenerin dost kulübü olduk resmen, bu utanç bize 100 yıl yeter.
Kimi seçecektik ki  :alala: Kimse aday olmadı ki içinde bulunduğumuz kötü durumu gördüğü için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi yaço58

2 ayda bu durumda ise başkan geçmiş olsun

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1209135000723034113

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı caner.eryigit

İşte bunu bugün basın toplantısı yapanlar söyleyecek
görüntülerle gerekirse çizimlerle bunlar hakem hatası değil diyecek
1 değil 2 değil 3 net penaltıyı kasten görmediğini ispatlayacak
bütün emeği olanları istifaya çağıracak
Onur şeref katacak rencide edecek kasıt arayacak, şampiyon belirlenmişse biz çekilelim diye tehdit edecek
Heyhat

Yok ya gelen herkes aman ali rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın modunda.
Ya da buradan ayrıldıklarında sonuçta hepsi iş adamı kendi çapında kimse ile kötü olmak istemiyorlar.
Sorun da bu zaten gelen herkes kendi ali menfaatlerini armanın önüne koyduğu için böyle bir camiayız.
Şu dün maçta olanların çeyreği diğer renkli maçında olsaydı neler olabileceğini hepimiz az çok tahmin edebiliyoruz.
Adamlar geçen sene bir taçtan ortalığı yangın yerine çevirip şampiyonluğa yürüdüler.
 biz bu camia yapısıyla 15 şampiyonluk valla büyük olay helal olsun

Çevrimdışı mylife1903

2 ayda bu durumda ise başkan geçmiş olsun

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1209135000723034113
Keske yapmasaydi su toplantiyi
Livirpul macindan boyle utanmamistim

Arkadas yorgunsan yapma ver baskasina erdal torun ciksin o sakalli yonetici dalgakurdu ciksin

Enerji 0
Icerik 0
Metin 2
Yayin 7
Hitap 1
Zamanlama 0

Yahu cikacaksin bu toplantiya aziz basgan gibi bornozla
Once havuzdan ciktim geldim diye tehdit edeceksin
Sonra yabanci hakemle tehdit edeceksin
Hakemleri fisliyoruz diye dosya koyacaksin bu cucunun bilmem kacinci hatasi su macta basliyor boyle boyle diye gosterecen

Bornozsuz yabanci hakemsiz olmaz
Bu adamlar ciddi futbol takip etmemisler

Bunlara 10cilt aziz yildirim kullanma kilavuzu vereceksin

Ex baskan fo
Yusufa abi
Sabriye hoca
Derdi falan
Sonra sallardi tiribunden gelmis
Hangi tiribun o yusufun sabrinin hakemligini hatirlamayan

Yalanciyi opmuyorlar ondan boyle oluyor

Çevrimdışı mylife1903

Yok ya gelen herkes aman ali rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın modunda.
Ya da buradan ayrıldıklarında sonuçta hepsi iş adamı kendi çapında kimse ile kötü olmak istemiyorlar.
Sorun da bu zaten gelen herkes kendi ali menfaatlerini armanın önüne koyduğu için böyle bir camiayız.
Şu dün maçta olanların çeyreği diğer renkli maçında olsaydı neler olabileceğini hepimiz az çok tahmin edebiliyoruz.
Adamlar geçen sene bir taçtan ortalığı yangın yerine çevirip şampiyonluğa yürüdüler.
 biz bu camia yapısıyla 15 şampiyonluk valla büyük olay helal olsun

Senelerdir anlatmaya calistik
Yok ambargo koyacaz yok yuve olacaz falan
Olamazsin koyamazsin bu kadar basit

Butunluk yok lider yok
Semtin gobeginde stad dolmuyo
Pala geliyo ebemizi opuyo gidiyo
Taraftardan gik yok

Ayni sekil fb sitadina gitsin pala evini basarlar onun evini
Telefon numaradina kadar taraftara ucurulur

Senol gunesin sucu hepsi bu firankeatayni kendi yaratti, citayi yuksege koydu herkes ne olduk manyagi oldu
Hayatinda 3 kupa gormus adam 2 tanesini alana hamsikafa falan yaziyordu
Yok biz yapmisiz senolu sampiyon
He biz zaten yuveydkk 10 senedir ustiste koyuyorduk herkese
Keramet bizde degildi
Aynisini bu taraftar luceye yapti

Bah usenme git gecen senenin gs maci basligini ac oku
Bu mactan daha ffazia hakem vardi
Gomulen hoca oldu

Daha o isin hesabi kapanmadan bu camianin iki yakasi bir araya zor gelir

Td degsiiyo baskan degisiyo takim degisiyo tesisler sitad kulup binasi degisiyir
Kanser bitmiyor
Neden?
Cunku kanseri ergen renkli ozentisi taraftar bu camianin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu ersin düzen kim ya böyle (...) yorum yapıyor.
Buyrun :ok:

Adnan Dalgakıran'a küstahça "siz şimdi Beşiktaş hakem yüzünden kaybetti mi diyorsunuz" diye soran Ersin Düzen'e bakıyoruz. Aa üzerinde ne forması var? Bucaspor galiba.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık