Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555252 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Komik, çok komik...

https://twitter.com/Besiktas/status/1208842934138888192
2 gün önce mini mini kuş yayınlayan hesap değil mi bu...
İki günde mi değişmiş düzen!!!

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Komik, çok komik...

https://twitter.com/Besiktas/status/1208842934138888192

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ne kadar ayıp arkadaşlar feneri tebrik edelim, ne hakemi çok ayıp. ne konuşması ya maç öncesi falan. ya da diğer maçlarda falan konuşmamak çok ayıp. gidin uefaya gidemeyeceğiz diyin.

Çevrimiçi Samet Ç

Yenilince hakem konuşursan dalga geçerler tabi sen maç kazanırken bile aleyhine hakem hatası yapılıyordu o zaman konuşacaktın nasıl olsa kazandık diye göz ardı etmeyecektin hakemler lehine hata yapsa bile hakemlere saldıracaksın bu ülkede böyle yürüyor bu işler. Bi de tweet atmışlar düzen böyle sürmeyecek diye bunlarla ancak romantiklerin gazını alırsın icraat nerde yok.

Yenilince hakem konuşursan dalga geçerler tabi sen maç kazanırken bile aleyhine hakem hatası yapılıyordu o zaman konuşacaktın nasıl olsa kazandık diye göz ardı etmeyecektin hakemler lehine hata yapsa bile hakemlere saldıracaksın bu ülkede böyle yürüyor bu işler. Bi de tweet atmışlar düzen böyle sürmeyecek diye bunlarla ancak romantiklerin gazını alırsın icraat nerde yok.

quaresma mode:on yaptı admin ve burak.

Çevrimdışı mylife1903

2 gün önce mini mini kuş yayınlayan hesap değil mi bu...
İki günde mi değişmiş düzen!!!
Sorma abi aklima geldi
Yazdim, bah su isi yapacak yuzun varsa sahada rezil olmayacak gucun olacak
Dalga konusu olduk

Çevrimdışı ozankarakoc

Hiç sinirlenilecek, bağrılacak, isyan edilecek bir şey yok. Yine geçen haftaki gibi tertemiz bir hezimet...

'3 penaltımız verilmemiş, Cüneyt bizi bitirmiş, hakkımızı çalmışlar, geçen hafta konuşmadık diye oluyormuş bunlar hep'...

Korkunç kötü bir takımız. Hocamız da öyle, oyuncularımız da... Herkes elini vicdanına koyup söylesin... Bütün dış etkenlerden bağımsız olarak, bu takım, Sivas'ın, Başakşehir'in, Trabzon'un, Fenerbahçe'nin üzerinde olmayı hakediyor mu, haketmiyor mu? Asla haketmiyor. Beşiktaşlı için önce 'haketmek' gelir. Bilic'in de, Şenol Hoca'nın da en güzel tarafı buydu. İkisi de basın toplantılarının ilk cümlesini buna ayırırlardı. 'Kazanmayı hakettik', 'kazanmayı haketmedik'... Biz, sezon başından beri, bugüne kadar aldığımız puanların bile tamamını haketmedik. Tesadüfen atılan goller, rakibin direkten dönen topları...

Bugün 3 penaltı verilseydi ne olacaktı? 4-3 kazanacak mıydık? Son 2 maçta 200 dakika top oynandı, kaleyi bulan isabetli şu sayımız 2 yahu... Adamlar oyunu istedikleri gibi oynadılar, tempoyu ayarladılar, kedi yumakla oynar gibi oynadılar bizimle. 3 atsaydık 4 yerdik... Hiç bahane bulmayalım.

23 golümüz var, 13. Gençlerbirliği'nin 27, 14. Kasımpaşa'nın 25...
+2 averajımız var, Fener'in +12, Sivas'ın +18...

Bütün bu tabloya rağmen mucize eseri 6 maç kazanınca şampiyonluk havasına girmek de Beşiktaşlı duygusallığıydı işte... Herkese geçmiş olsun.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

iş işten geçmiş ohooooo
Kazanirken konusacaksin, nokta
Kaybederken cikip ezik ezik bagiriyorsun derler
Kimse dinlemez kimse de saygi duymaz

Çevrimiçi yaço58

Ozanın attığı golü biz atsak canere yapılan faul gibi karar ne çıkardı yüzde yüz faul diye iptal olurdu ama olmadı yorumcu metin Tekin diyor bu kadar geriye gidilmez kural kitabında bu yazıyor fb oluncamı gidilmiyor bu kadar geri yazıklar olsun

Çevrimiçi Samet Ç

Koskoca camianın yönetecisi direnelim falan filan diyor bedel ödeteceğine bunlarında ömrü fazla değil sene sonunu görmezler

https://twitter.com/senolumut/status/1208845812668739585

Çevrimiçi Sinan23

Bu ersin düzen kim ya böyle (...) yorum yapıyor.

Çevrimdışı Alper1903

[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2019, 23:40:57 Alper1903 ]

Koskoca camianın yönetecisi direnelim falan filan diyor bedel ödeteceğine bunlarında ömrü fazla değil sene sonunu görmezler

Bunlar fikret ormandan da kötü olursa şaşırmam....

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu yönetim tam anlamıyla hayal kırıklığı. Bu nasıl bir anlayışın ürünü? Çok toylar yönetici olmak için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Alper1903

Kasımpaşa maçı sonrasında var skandalının üstüne gidilmesi gerekirken goygoy tweeti attıklarında ufaktan kıllanmıştım. Şu an yaptıkları şey popülist söylemden başka bir şey değil. Bu gidişle kalıcı olamazlar.
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2019, 23:42:26 Alper1903 ]

Çevrimiçi levitate

Kazanirken konusacaksin, nokta
Kaybederken cikip ezik ezik bagiriyorsun derler
Kimse dinlemez kimse de saygi duymaz
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basın sözcümüz yok. Herhalde tüm yönetim aynı anda rezil olmaya hevesli  :tabe:

https://twitter.com/HakanDaltaban/status/1208847037325856771

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Alper1903

lütfen bıraksınlar artık daha da batıyorlar. oturup bunu mu akıl ettiler? başka takım taraftarı olsam gülerim ciddiyim.

Çevrimdışı f_madida

Hiç sinirlenilecek, bağrılacak, isyan edilecek bir şey yok. Yine geçen haftaki gibi tertemiz bir hezimet...

'3 penaltımız verilmemiş, Cüneyt bizi bitirmiş, hakkımızı çalmışlar, geçen hafta konuşmadık diye oluyormuş bunlar hep'...

Korkunç kötü bir takımız. Hocamız da öyle, oyuncularımız da... Herkes elini vicdanına koyup söylesin... Bütün dış etkenlerden bağımsız olarak, bu takım, Sivas'ın, Başakşehir'in, Trabzon'un, Fenerbahçe'nin üzerinde olmayı hakediyor mu, haketmiyor mu? Asla haketmiyor. Beşiktaşlı için önce 'haketmek' gelir. Bilic'in de, Şenol Hoca'nın da en güzel tarafı buydu. İkisi de basın toplantılarının ilk cümlesini buna ayırırlardı. 'Kazanmayı hakettik', 'kazanmayı haketmedik'... Biz, sezon başından beri, bugüne kadar aldığımız puanların bile tamamını haketmedik. Tesadüfen atılan goller, rakibin direkten dönen topları...

Bugün 3 penaltı verilseydi ne olacaktı? 4-3 kazanacak mıydık? Son 2 maçta 200 dakika top oynandı, kaleyi bulan isabetli şu sayımız 2 yahu... Adamlar oyunu istedikleri gibi oynadılar, tempoyu ayarladılar, kedi yumakla oynar gibi oynadılar bizimle. 3 atsaydık 4 yerdik... Hiç bahane bulmayalım.

23 golümüz var, 13. Gençlerbirliği'nin 27, 14. Kasımpaşa'nın 25...
+2 averajımız var, Fener'in +12, Sivas'ın +18...

Bütün bu tabloya rağmen mucize eseri 6 maç kazanınca şampiyonluk havasına girmek de Beşiktaşlı duygusallığıydı işte... Herkese geçmiş olsun.

Aynisini soyluyorum millet anlamamazliktan geliyor. Tamam hakem sivadi gitti, onda hakliyiz da, yahu vedat'in attigi o son gol ne oyle? elini kolunu sallay sallaya geldi herifler, karsi karsiya plase bacak arasi atti. yok yani garry rodrigues depar atti girdi kontradan geldi bilmemne desem neyse, o da degil bildigin ozan tufan (dombili) adimiyla yuruye yuruye gelip gol attilar. bir de en az 3-4 tane kacirdiklari var boyle gelip. Fizik olarak cokmus bir takim (Senol hoca calistirmadi ondandir tabi), alan dagilimi zayif, hucum varyasyonu sifir, baglantilar sifir, oyuncu paylasimi yetersiz bir ekip ve boyle rezalet bir futbol.

Koskoca Besiktas'in oynayacagi futbol bu mu yani?

Hic kadro yetersiz demeyin, Fener'in stoperi yok adamlar Jailson'dan stoper yapmislar, Dirar denen yeteneksizden bek devsirmisler zar zor ittiriyorlar. En tehlikeli adamlari sahada degil, T.Cigerci'nin acik oynadigi bir mac, yahu su fenerin ortalama bir Anadolu takimindan bir fazlasi var mi bugun? Bir Alman herif fena degil, gerisi tipik Anadolu takimi sen hala gelmissin bizim kadromuz kotuydu bilmemne.

Avci denen ise yaramaz yatsin kalksin Elneny ve Atiba'ya dua etsin, o ikili her mac ekstra eforlarla ortasahayi kotardigi icin Avcinin berbat taktikleri siritmadi, biraz da sansla 4-5 hafta galibiyetler geldi. Yarin birgun mazallah o ikiliden biri sakatlansin sezonu 12. sirada bitiririz. Takimin butun yukunu iki oyuncuya yik, sonra da futbol oynatiyorum de, rezalet ama bunu yiyen oldukca devam edecek boyle. Ne adam gibi bir pas baglantisi var ne alan paylasimi, herkes kafasina gore takiliyor, fb neredeyse 10 kere 5-5, 4-4 geldi bizim 3. bolgeye. Yetis Atiba'm yetis, olmadi Elneny kardesim sen bir depar at yoksa isimiz yastir. Boyle futbol mu olur? Bu oyunu oynatmak icin teknik direktor olmaya gerek yok. Zaten Avci'nin meziyetleri de daha ziyade tiyatroya yatkin.

Buna da sinirlendim arkadas, ben sana su yoklukta senelik 2 milyon avro para vereyim sen liseli ergen misali mufredat disi aktivitelerle ugras, yok tiyatro'da rol almista yok Mahmut hoca olmus da. Once bir isini duzgun yap, Besiktas'la ilgili herseyi yaptin da tiyatro mu kaldi zaman ayiracagin? Git rakibin macini izle, yeni taktikler tasarla, hic olmadi oyuncularla konus, tek tek eksiklerini anlat, maca hazirla. Boyle vurdumduymaz, artistlik pesinde olan adamlardan da ancak bu kadar hoca olur.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı MUSTAFA_

lütfen bıraksınlar artık daha da batıyorlar. oturup bunu mu akıl ettiler? başka takım taraftarı olsam gülerim ciddiyim.
Ben haftalardır rakiplerimizin bu tip hareketlerine gülüp dalga geçiyorum. Şu anda da farklı durumda değilim. Bu konuda kimseyi kayıracak değilim. Ben hakem değil futbol konuşmak istiyorum Beşiktaş maçlarından sonra. Öncesinde ne konuşulacaksa konuşulmalı  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yok ya bune abi dalga mı geçiyorsunuz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nabza göre şerbet vermek için yönetim geç kaldı. Geç kaldıklarının farkına vardılar. Geri adım atalım dediler. Seçtikleri maça bak. Zaten kaybedilen derbi sonrası açıklama kadar iyisi yoktur. Bu aklı hangi akil adam aldı acaba  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Alper1903

@f_madida ertelesin oyunu, işim çıktı desin veya basınla arası muhtemelen iyi haber ettirmesin bu konuyu. millet kitlendi bu maçı bekliyor hocamızın tiyatro haberi düşüyor. özel hayatında kimin ne yaptığı beni ilgilendirmiyor da derbi haftası böyle haber çıkar, üstüne 3-1 yenilir ve suçu oyuncuya yıkmaya çalışırsan ben yemem açıkçası. çalıştırmamışsın derim.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi şimdi eldivenleri takıp gömmeye geliyor auuuuw

ben zamanında gömdüm zaten daha fazla kürek sallamanın lemi yok öve öve bitiremeyenleri sahneye dawet ediyorum şimdi.

ben demiştim demeyi sevmem ama ben demiştim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona