Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556728 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı caner.eryigit

Arkadaşlar bizim deplasmanda derbi kazanmamız için ya PSG ayarında kadromuz olmalı ya da yabancı hakem maçı yönetmeli. Başka bir alternatif yok maalesef.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle bir kadron olsan da yenemezsin abi bu düzen ile.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ustune 4. Golu topgaydan yerdik sokaga cikacak hal kalmazdi
Tolgaydan gol yesek 20 sene durum sokarlardi bize fb maclarinda
Verilmis sakadamiz varmis da
Mukemmel, super, uber, modricin iyisi, baska takima gitse besiktaslilara futbol ogretecek, senol gunesin oynatamadigi durumcu tolgay 200 mac sonra ilk golunu bize atamadi
Bu maçta bir senelik malzeme çıktı adamlara. Sene sonu bunlardan rövanşı almazsak büyük sıkıntı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Demirören'den sonra bu kadar sinirlenmemiştim. Herhalde bir şeyleri daha iyi anlamaya başladım  :ebebe:
2-3 sene daha gecsin yd fodan daha iyi hatirlanacak
Taraftar
Algiya cabuk geliyordu
Yahu normal degil diyordum sitada goremeyecek diyordum daha kupa kaldirirken
Gec uyandi tam da uyanamadi taraftar
Resmen sebeke gibi troller falan kandirildik aldatildik
(...)
Simdi gomuluyor, simdi gommenin faydasi ne
Zamaninda anlasilacakti

Fikret orman ydye saati soramaz saati, hesap siracakmis, hadi len

Çevrimdışı mylife1903

Bu maçta bir senelik malzeme çıktı adamlara. Sene sonu bunlardan rövanşı almazsak büyük sıkıntı  :tabe:
Valla bakam falan diyom eksisozluk de sabah sabah kafami bozamam
Iyi makara oluyordur
Gsliler de hiyarlarini alip kosmustur kimya tuz esprisi yapiyordur

Çevrimdışı MUSTAFA_

2-3 sene daha gecsin yd fodan daha iyi hatirlanacak
Taraftar
Algiya cabuk geliyordu
Yahu normal degil diyordum sitada goremeyecek diyordum daha kupa kaldirirken
Gec uyandi tam da uyanamadi taraftar
Resmen sebeke gibi troller falan kandirildik aldatildik
Biz istifa etsin dedik diye yedigimiz nopostlarla kaldik
Simdi gomuluyor, simdi gommenin faydasi ne
Zamaninda anlasilacakti

Fikret orman ydye saati soramaz saati, hesap siracakmis, hadi len
Mevcut yönetimde de sıkıntılar görünüyor. Bunların da ömrü uzun olacakmış gibi görünmüyor. Yönetici kadrosunu güçlendirmeleri lazım :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Mevcut yönetimde de sıkıntılar görünüyor. Bunların da ömrü uzun olacakmış gibi görünmüyor. Yönetici kadrosunu güçlendirmeleri lazım :tabe:
Cok taze bunlar daha citircitir
Az pissinler bakariz
Bu hakem olaylari daha din dedim oyle 1-2 senede duzelmez de 7 sene yonetirsen azicik sekil verirsin
Yonetime geldiginde 18 yasinda 10 tane hakem soksan 3 tanesini cikartsan sonra rahat edersin 3 hakem 2
Macini yonetse 6 mac
4 deplasman 2 icsaha yapacaksin ohh mis

Filmini cekti sikorzese islemin iste dikapriyo oynuyordu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye  :bandit:

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1208832621163229184
Haftaya gençler maçında öne geçtikten sonra lehimize! bişey uydururlar...sonraki hafta sivası frenlemek adına kırmızı/penaltı bişeyler yaparlar...ohh miss hamza fitili ateşler,rıza taaruza geçer.Kollanan Beşiktaş’a döneriz  :claps:

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/Mrtkynkhaber/status/1208834052159086593?s=19

hmm şimdi yöneticinin birisi trtye konuşuyor

mantıklı gelmedi değil
Bu dogruysa sivas hic ugrasmasin satsin herkesi, ocakta da fb in kupasini verelim, duzgun lig olsun topumuza bakalim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Cok taze bunlar daha citircitir
Az pissinler bakariz
Bu hakem olaylari daha din dedim oyle 1-2 senede duzelmez de 7 sene yonetirsen azicik sekil verirsin
Yonetime geldiginde 18 yasinda 10 tane hakem soksan 3 tanesini cikartsan sonra rahat edersin 3 hakem 2
Macini yonetse 6 mac
4 deplasman 2 icsaha yapacaksin ohh mis

Filmini cekti sikorzese islemin iste dikapriyo oynuyordu
Şimdi açıklama yapacağız. Cüneyt Çakır'a hiç bir yaptırım olmadığı gibi barıştırmak için rahat bir maçımıza verecekler ve iş çözülecek  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Bu girdaptan nasıl kurtulacağız, valla adamda enerji bırakmadılar hafta içi erzincandan 2 yiyosun, avrupada 1 galibiyet, süper ligde madara oluyosun  artı 2 averajın var ve hala bu adam takım yönetiyor . Yönetim ağlamak için geldiyse hiç gelmeseydi, yorulduk arkadaş bi tepki versinler umut ışığı olsunlar iyice dibe çektiler bizi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beşiktaş'a kimse kara kaşının kara gözünün hatırına gelmiyor. Para için geliyorlar. Paralarını almadan gitmezler. Profesyonellik bunu gerektiriyor çünkü. Gelirken senelerce Beşiktaş analizleri yapan adam şu an neyin kötü gittiğini çözeceğiz deyip duruyor. Kendisinin yaptırdığı transferleri beğenmiyor  :tabe:
Analiz değil süslü püslü sözlerdi onlar Mustafa. Elindeki güçlü orta saha ile bizim  Oğuzhan, Tolgaylı orta sahamıza üstün gelerek kazandı. Gerisi laf-ı güzar. Bizim taraftar da malum süslü püslü futbol terimleriyle konuşana tapar. İşini en iyi bilen kimdir bilir misin? İşini en iyi bilen ve uygulayan en karmaşık şeyleri bile en basit şekle getirerek fazla detaylara inmeyerek 6 yaşındaki çocuğa bile anlatabilendir. Böyleleri gelişmiş ülkelerde taktir görürken ülkemizde küçümsenir.
Avcı'nın dediklerini anlayan futbolcu olduğunu sanmıyorum. Maç sonu  açıklamaları bunun ispatı.  Konusuna hakim olamayan insanlar karşısındakine konuyu anlatamaz ancak süslü püslü sözler yapar .

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Avcının açıklamaları da bir yere yazılması gerekiyor, tam bir rezalet. Bu karşıdaki kulübü tebrik etmek aptallık yüzlerine tükürmen lazımdı.

Çevrimdışı mylife1903

Haftaya gençler maçında öne geçtikten sonra lehimize! bişey uydururlar...sonraki hafta sivası frenlemek adına kırmızı/penaltı bişeyler yaparlar...ohh miss hamza fitili ateşler,rıza taaruza geçer.Kollanan Beşiktaş’a döneriz  :claps:
Aynen abi sonra tekrar dogramaciya devam
2004 gibi gs macinda penalti verirler hafif aaa bak besiktas da korumuyor derken obur taraftam tirpan yersin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu dogruysa sivas hic ugrasmasin satsin herkesi, ocakta da fb in kupasini verelim, duzgun lig olsun topumuza bakalim
Ligi devlet yönetirse böyle olur. Ligi Kulüpler Birliği yönetmeli. Diğer liglerde bu böyle. Futbol ve devlet işleri birbirinden ayrılmadıkça bu düzen değişmez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Öyle bir kadron olsan da yenemezsin abi bu düzen ile.

Bi karar versek mi artık suç avcıda mı düzende mi? Avcı kangren kanser ve kesilip atılınca tt stadında gs'yi yenebilecez mi mesela? Veya seneye kadıköy'de fb yenebilecek mi yeni hoca? Bir yandan hoca gitsin bir yandan psg olsan düzen müsade etmez anlayamıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Avcının açıklamaları da bir yere yazılması gerekiyor, tam bir rezalet. Bu karşıdaki kulübü tebrik etmek aptallık yüzlerine tükürmen lazımdı.
Adamlara niye tukuresin yahu
Adiri kavgali dovuslu gergin derbi olmadi
Tikir tikir dosediler gonderdiler
Is bilenin kilic kusananin
Cucu bizim alt kuponun icine tukurdu tabi sarri ayisi ile beraber

Çevrimdışı mylife1903

Ligi devlet yönetirse böyle olur. Ligi Kulüpler Birliği yönetmeli. Diğer liglerde bu böyle. Futbol ve devlet işleri birbirinden ayrılmadıkça bu düzen değişmez  :tabe:
Laiklik kartini oynama silivri soguktur
Uzun uzun anlatmaya gerek yok o herseyi bilir gorur

Bu hafta hiç üzülmeyin dostlarım biz geçen hafta ligi bitirdik zaten, hedef ilk 5 dedim daha geçen haftada. Ruhsuzlar ordusu. Normal başındaki yönetim moral gerekirken gidip maç öncesi ne açıklamalar yapıyor sonra gidip teknik direktörün beraber itiraz etselerdi diyor "basının önünde". Bu lafında haklı ama basının önünde söylenir mi bu kardeşim. Biz malız itiraz etmedik hakemde bizi öptü demek. Bundan sonraki maçlarda hakemlerde rahat rahat nede olsa itiraz etmiyor diye davranırlar. Hele o tebriği unutamıyorum. Bakmayın fb balonlarını bugün en fazla 3 gol atabilirlerdi. Düzgün bir atakları bile yoktu.

Adamlara niye tukuresin yahu
Adiri kavgali dovuslu gergin derbi olmadi
Tikir tikir dosediler gonderdiler
Is bilenin kilic kusananin
Cucu bizim alt kuponun icine tukurdu tabi sarri ayisi ile beraber

Tebrik etmek ne abi, ne oynadılar ne için tebrik ediyorsun adilik yaptığı için mi ????? Efendi Beşiktaş muhabbetlerine geri döndük yine. Lan istemiyorum ben efendilik falan, canere helal olsun koçum benim. Tek itiraz eden oydu ve gerçekten sezonun en başarılı oyuncularından biri. Biz hakeme tek kelime ediyoruz diye gidip canere kızıyoruz.

Burağa da yazıklar olsun, o son dakikadaki şovu bana tamamen quaresmayı hatırlattı. Birinden kurtulup diğerine başlıyoruz. Zaten lig bitti, (...).

Çevrimdışı mylife1903

Bi karar versek mi artık suç avcıda mı düzende mi? Avcı kangren kanser ve kesilip atılınca tt stadında gs'yi yenebilecez mi mesela? Veya seneye kadıköy'de fb yenebilecek mi yeni hoca? Bir yandan hoca gitsin bir yandan psg olsan düzen müsade etmez anlayamıyorum.
Fete bile topu tufenki ile yenemiyor fbyi kadikoyde
Fb maci olcu degil
Ama gecen sene layic neden yoktu diye senol hocaya gal guk edenleri pistlere alamiyoruz

Çevrimdışı caner.eryigit

Maç sonu açıklamaları hocanın yeterli bence Karar için

Çevrimiçi tolga1903

Fete bile topu tufenki ile yenemiyor fbyi kadikoyde
Fb maci olcu degil
Ama gecen sene layic neden yoktu diye senol hocaya gal guk edenleri pistlere alamiyoruz

Abi geçen seneki ljajic ile bu seneki siyahla beyaz gibi yalnız. Hani geçen sene en iyi oyuncumuzdu bu sene oğuzhan gibi görüyorum adamı. Yine de teknik direktörün tercihini çok sorgulamayı sevmiyorum şenol hoca öyle takdir etmiştir avcı böyle. Ki ljajic yerine diaby oynasın çok iyi verim aldık süper oynadı kontradan kesin iş yapar falan neler yazıldı e adam da çıkardı işte yedirdiği golle kaldık hata yine hocanındır bizim değil ancak şu aşamada fenerle 1 puan varken hoca kovacak ona tazminat ödeyecek yeni hoca bulacak ona transfer bütçesi yaratacak durumu mu var bu kulübün kovalım demek ne kadar mantıklı ?