Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2562977 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi Necmi

VAR'ın standarta oturtulması lazım. Malatya maçında rakibin metrelik ofsaytlarına bakılmak için pozisyon devam ettirilirken bizim milimetrik ofsaytlara direk bayrak çekilip oyun duruduruldu. Penaltı noktasına yakın yerlerde yapılan faullerde VAR a mutlaka gidilmeli. VAR hakem insiyatifinden çıkarılmadan bir işe yaramaz. Ofsayt ve penaltıpozisyonlarına ne olursa olsun bakılmalı. Eğer oyuncu kendini attıysa da direk sarı kart verilmeli VARı oyaladığı için. Böyle sıkıntı çıkmaz. Ancak bu MHK ve TFF'nin nedense işine gelmiyor.
hadi leynn abartmayalım bizim bayrak kaldırdığı iki pozisyon hatırlıyorum biri en az iki metre diğeride bir metre ofsayt vardır bir pozisyondada bayrak kaldırmak için pozisyonun bitmesini bekledi oda net ofsayttı.
bence yan hakemlerde birşey yoktu hamuru bozuk olan orta hakemdi.

Çevrimiçi Necmi

Hoca bahane uretmiyor da basincinin yansitmasi hosuma gitmedi
Belki izin de almistir ama bu isleri bi iletisim departmani olsa once onlarla gorusseler
Dikkat edilmesi gerekir bence bu isleri
Ustelik hoca ali ece ile akraba olabilir arkadas olabilir kimseyi ilgilendirmez sadece diger basin mensuplari buna icerleyip maksatli haberlere girisebilirler turkiye orasi
ben yüz yüze konuşup söylediğini sanmıyorum bir programında yorum yapmışdır
bu konuda hocanında onu dinlediğini düşünüp ben demişdim böyle diye konuşmuştur.
burda bende yazmışdım aynı şeyi şimdi yazsam ben demişdim hocaya elneny değişmez diye
bunu hocanın suratınamı söylemiş oluyorum.
yalnız bu tip konuşmalar kışkırtıcıdır. ufak ufak nifak tohumu ekmektir. hocanın sıfır kredisi bie yok
eksilerde dolanıyor. suç yönetimde böyle birini Beşiktaşa hoca olarak getiremezsin kardeşim geldiği anda
her günü kaosdur bu takım hiçmi kötü sonuç almayacak ağzıyla kuş tutsa kötü sonuçta yerle bir edilecek
böyle bir risk neden alınır bilmiyorum. şuraya bak ne olursa olsun 6 maç üst üste galip gelen takım
kaybettiği ilk maç sonunda hoca salsdırıya uğruyor taraftar eleştirir ama basının böyle yapması doğru değil
resmen taraftarın hassasiyetine çalışmaktır bu.

Çevrimiçi Necmi

Ana fikri çürütme - ana fikir tam çürütülür
Çürütme - hatayı bulur ve sebebini açıklar kaynak gösterir
Karşı argüman - hatayı bulur yalanlar ve tersini sunan argümanlar ortaya koyar
Yazım tarzını eleştirme - ana fikrin kendisini değil yazım tarzını eleştirir
Ad hominen - ana fikrin kendisini değil yazarını eleştirir
hakaret - yazara doğrudan hakaret eder herhangi bir karşı argüman sunamaz.

Bu forumda özellikle sen ve @tangaz beğenmediğiniz fikirlere ad hominen yapıyorsunuz. Fikri değil yazanı eleştiriyorsunuz. Bunun zaten bir kademe altı yazdığım üzere hakaret oluyor. İstatistiğe inanmayabilirsin o zaman bize "içinde kesinliğe en yakın şekilde matematik" kullandığımız başka bir şey sun onu referans alalım. İstatistiğe inanan insanları "kendince" eziklemeye çalışarak bir yere varamazsın. Karşı argümanın nedir  ?

bu konuda yanılıyorsun bence futbolda istatistik sadece oyunun içindeki değerleri görmek için işe yarar
bir sonuç vermez şimdi burak hayatında yüz penaltı atmış olsun yüzünüde gol yapsın
penaltı olunca burak yüzde yüz gole çevirir diyebilirmiyiz istatistik der ama atma ihtimali %50 bile değildir atana kadar
çünkü birçok değişken var. herşeyden önce insan faktörü var. insan faktörünün olduğu bir yerde ne istatistik nede matematik iş görmez bence

Çevrimdışı mylife1903

ben yüz yüze konuşup söylediğini sanmıyorum bir programında yorum yapmışdır
bu konuda hocanında onu dinlediğini düşünüp ben demişdim böyle diye konuşmuştur.
burda bende yazmışdım aynı şeyi şimdi yazsam ben demişdim hocaya elneny değişmez diye
bunu hocanın suratınamı söylemiş oluyorum.
yalnız bu tip konuşmalar kışkırtıcıdır. ufak ufak nifak tohumu ekmektir. hocanın sıfır kredisi bie yok
eksilerde dolanıyor. suç yönetimde böyle birini Beşiktaşa hoca olarak getiremezsin kardeşim geldiği anda
her günü kaosdur bu takım hiçmi kötü sonuç almayacak ağzıyla kuş tutsa kötü sonuçta yerle bir edilecek
böyle bir risk neden alınır bilmiyorum. şuraya bak ne olursa olsun 6 maç üst üste galip gelen takım
kaybettiği ilk maç sonunda hoca salsdırıya uğruyor taraftar eleştirir ama basının böyle yapması doğru değil
resmen taraftarın hassasiyetine çalışmaktır bu.
Abi, eleman diyorki abdullah avciya acik acik soyledim o lafin algisindan yuzyuze konustuklari imajini yapiyo sonra sanki hoca kumar oynadim kaybettim demis gibi de hocanin agzindan cevap veriyor kendi kurdugu temele kacak kat cikip.
Ne derdi varsa, boyle sey denir mi hic.
Dedigin gibi 3 hafta daha boyle konussun bu hocaya kufur ederler tiribunden

Bence bilerek yapiyor abi, masum gormedim.
Cikarsin mac sonu mikrofon uzatirlar
O degisiklik de yapilir mi falan filan bi giydirirsin mac uzuntusuyle sonra unutulur gider.

Azicik dikkatli bakacam o ali eceye boyle killarim tikenlesti ilk okudugumda sonra dondum bi daha okudum bah sen yazdin bir daha baktim abi yok yeminle bisiler karistiriyor bence

Hoca da acemi bunlarla fazla muhatap oluyor yarin besle kargayi oysun gozunu olur

Bunlara soracaksin anan yasiyor mu, hava guzeldi, mac iyi gecti, onumuzdeki maclara bakacaz, eksikleri biliyoruz hooop bana musade

Çevrimdışı caner.eryigit

Haftanın düdüğü cücü hayırlı olsun

Çevrimiçi Necmi

Abi, eleman diyorki abdullah avciya acik acik soyledim o lafin algisindan yuzyuze konustuklari imajini yapiyo sonra sanki hoca kumar oynadim kaybettim demis gibi de hocanin agzindan cevap veriyor kendi kurdugu temele kacak kat cikip.
Ne derdi varsa, boyle sey denir mi hic.
Dedigin gibi 3 hafta daha boyle konussun bu hocaya kufur ederler tiribunden

Bence bilerek yapiyor abi, masum gormedim.
Cikarsin mac sonu mikrofon uzatirlar
O degisiklik de yapilir mi falan filan bi giydirirsin mac uzuntusuyle sonra unutulur gider.

Azicik dikkatli bakacam o ali eceye boyle killarim tikenlesti ilk okudugumda sonra dondum bi daha okudum bah sen yazdin bir daha baktim abi yok yeminle bisiler karistiriyor bence

Hoca da acemi bunlarla fazla muhatap oluyor yarin besle kargayi oysun gozunu olur

Bunlara soracaksin anan yasiyor mu, hava guzeldi, mac iyi gecti, onumuzdeki maclara bakacaz, eksikleri biliyoruz hooop bana musade
işde kaosdan prim yapmak derdi. Ben demişdim deyip futbolu çok iyi bildiğini ima ediyor
bundan nemalanmaya çalışıyor üç beş ergende bunu dinleyince vay ali ece futbolu iyi biliyor der.
sanki hocanın karşısına çıksa bunu hocaya diyebilir. hocada dedirtir.

Çevrimiçi Necmi

Haftanın düdüğü cücü hayırlı olsun

beraberliğe kitlemek için maçı elinden geleni yapar.

Çevrimdışı caner.eryigit

beraberliğe kitlemek için maçı elinden geleni yapar.
Var da ki arkadaş tehlikeli kalkavan.

Çevrimdışı mylife1903

Var da ki arkadaş tehlikeli kalkavan.

Yarim saat sonra var hakemi olarak besiktasli kalkavani vermisler diye algiya baslar fbliler
Bi de ozellikle kalkavan derlerki ihsanin akrabasi gibi falan gozukup besiktaslidir zaten doye dusundurmek icin. Nedense bize yapisti bu soyadi, sadan kalkavani pek hatirlamiyor kimse
Tabi selim soydanla topcu izlemeye gidip realden figoyu begenmek gibi islere girince fblilerin de unutmak istedikleri insanlar oldular.

Ah ah vidyosu olaydi simdi be gulerdik.
Bi de selim o berazilyali cocuk cok iyiydi umberto solbek olan onu da bi daha izlememiz lazim

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı caner.eryigit

Karius birşry olsa bu arkadaş oynayacak dimi.

Çevrimdışı caner.eryigit

Kazanamama serisi başladı yine hayra alamet değil hafta sonu için seriye bağladık yine

Çevrimiçi Kartal Ç

Eski sistemle 4.lig takımına karşı ilk maçın avantajıyla tur atlamak muazzam bir başarı :claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Doğru ama hala inanmayanlar var  :tabe:

https://twitter.com/ilkerpirlant/status/1207268061801254913

sen gidipte torpil yuvakuranı oynatır ersini oynatmazsan böyle olur ki daha ne torpiller vardır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

sen gidipte torpil yuvakuranı oynatır ersini oynatmazsan böyle olur ki daha ne torpiller vardır.
Altyapı birilerine para yedirme merkezi olmuş. Amatörleri kapatacağımıza hiç bir gelir getirmediği gibi bize kambur olan altyapıyı kapatalım. SOn 20 senede Necip dışında oyuncu çıkaramayan altyapıdan hiç bir şey olmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

utku yuvayıkan xd

senin diyişinle kardeşim bu espirine iq-1000 diyorum  :evillol:

Altyapı birilerine para yedirme merkezi olmuş. Amatörleri kapatacağımıza hiç bir gelir getirmediği gibi bize kambur olan altyapıyı kapatalım. SOn 20 senede Necip dışında oyuncu çıkaramayan altyapıdan hiç bir şey olmaz.

Ben dün paylaştım, altyapıdan sorumlu kişinin videosunu. 1 saate yakın altyapıda yapılanlara yapılacakları hedeflerden falan bahsetti. Bakalım bir anda yeni yönetime bu konuda laf edemem. Hoş laf edilecek bir çok konuları var ama daha bunun için erken.

Çevrimiçi levitate

senin diyişinle kardeşim bu espirine iq-1000 diyorum  :evillol:
hehehehe öğreniyorsun abi yavaştan :d

ama başka ne denir şimdi o da var
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben dün paylaştım, altyapıdan sorumlu kişinin videosunu. 1 saate yakın altyapıda yapılanlara yapılacakları hedeflerden falan bahsetti. Bakalım bir anda yeni yönetime bu konuda laf edemem. Hoş laf edilecek bir çok konuları var ama daha bunun için erken.
Kimsenin elinde sihirli değnek yok ama başlangıç seviyesini bile goremedik. Söylemler senelerdir icraate geçirilmedi. Bana artık gelecek zamanlı kimse konuşmasın, inanmam. Bir şey yapmadan konuşmak kolay. Şunları şunları yaptım diye konuşmaya başladıklarında dinlemeye başlarım. Ama yaptık deyip altını da doldurması lazım. Sonra gidince senelerce borcunu ödemek zorunda kalıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

hehehehe öğreniyorsun abi yavaştan :d

ama başka ne denir şimdi o da var

Ben kariusa rocoya utkuya ljajice gayet güzel şeyler diyorum  :lol: Ama forum ortamında izin yok maalesef

Kimsenin elinde sihirli değnek yok ama başlangıç seviyesini bile goremedik. Söylemler senelerdir icraate geçirilmedi. Bana artık gelecek zamanlı kimse konuşmasın, inanmam. Bir şey yapmadan konuşmak kolay. Şunları şunları yaptım diye konuşmaya başladıklarında dinlemeye başlarım. Ama yaptık deyip altını da doldurması lazım. Sonra gidince senelerce borcunu ödemek zorunda kalıyoruz.

Ona bir şey demiyorum tabi, ama bu adamlar daha yeni geldi alt yapı dediğin şey en az 5 senelik şey. Napsın bir anda 50 tane oyuncu gönderip 50 tane mi alsın. fikret ormanın eseri şuanda ki alt yapı. İnanmak konusunda eyvallah tabi bende zaten yapıcaklar falan demiyorum, "yaptıklarını" değerlendirmek için erken diyorum. Yani seni anlıyorum bende katılıyorum ama demek istediğim atıyorum ard arda gelen 50 başkan yapmadıysa 51.başkanda bunu yapmayacak diye bir şey yok. Yapmazsa gelip eleştiririz, ama kimsenin daha gerçekleşmemiş bir olay üzerinden eleştirilmesi haksızlık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ona bir şey demiyorum tabi, ama bu adamlar daha yeni geldi alt yapı dediğin şey en az 5 senelik şey. Napsın bir anda 50 tane oyuncu gönderip 50 tane mi alsın. fikret ormanın eseri şuanda ki alt yapı. İnanmak konusunda eyvallah tabi bende zaten yapıcaklar falan demiyorum, "yaptıklarını" değerlendirmek için erken diyorum. Yani seni anlıyorum bende katılıyorum ama demek istediğim atıyorum ard arda gelen 50 başkan yapmadıysa 51.başkanda bunu yapmayacak diye bir şey yok. Yapmazsa gelip eleştiririz, ama kimsenin daha gerçekleşmemiş bir olay üzerinden eleştirilmesi haksızlık.
Ben başlangıcı görmek istiyorum. Başlayacak bütçemizin olduğunu düşünmüyorum. Onun için söyledikleri havada kalıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★