Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2568272 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi yaço58

Atiba renkliler gibi yerlerde yuvarlanmalı demek istiyor bence @ozankarakoc :)
https://twitter.com/BesiktasForces/status/1206304033121677312?s=19
Şu kabak gibi penaltıdır adamın topla alakası bile yok ellerini kullanıyor ayriyeten Bi penaltı için daha ne gerekir ki illa atibauı biçmesimi gerekiyordu

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/BesiktasForces/status/1206304033121677312?s=19
Şu kabak gibi penaltıdır adamın topla alakası bile yok ellerini kullanıyor ayriyeten Bi penaltı için daha ne gerekir ki illa atibauı biçmesimi gerekiyordu

bunu verse malatya acılacak mac 2-3 olacak ama hakemi eleştiremiyoruz hakemlik bir şey yok :)

Avcıya bile cart diye sarı kart cıkaran yaşar kemal uğurlu fatih terimi dakikalarca durumu anlatmıstı oyna devam hakemlik bir şey yok :)

[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2019, 23:41:20 cursedofdragon ]

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Atiba kalktı devam etti devam etmesi neyi değiştirir adam hemen kalkmış o anki refleksle mğdahele çok sert değildi ama faul ve bu ceza sahasında ise penaltıdır illa penaltı olması için atibanın biçilmesi gerekmez adam tüm iyi niyetiyle kalktı devam etti

“Eğer oyuncuların itiraz etmesini bu kadar belirleyici buluyorsan” demiştim. Çarpıtmayalım, tadımız kaçmasın.

Çevrimiçi yaço58

bunu verse malatya acılacak mac 2-3 olacak ama hakemi eleştiremiyoruz hakemlik bir şey yok :)

Avcıya bile cart diye sarı kart cıkaran yaşar kemal uğurlu fatih terimi dakikalarca durumu anlatmıstı oyna devam hakemlik bir şey yok :)

Aynen öyle açılan Malatya ligin en kötü savunmalarından biri oluyor Bi tane daha yerleştirip geçerdik ama kaç haftadır biçiyor hakemler denizli maçı paşa maçı bu maç paşa maçını kazandık ama çıkın konuşun dedik sustular bu haftada böyle vermez penaltıyı aynı hakem Rize maçındada vidaya yapılan net penaltıyı falan vermemişti tesadüf olamaz adam bize ne olursa olsun penaltı çalmamaya yeminli rakibe çat çaldı bide öncesinde faul varken konuşacak bişe yok yönetim vasat hucümcularımız vasat haftaya fener maçı var kafamda oynuyorum 0-0a kirleniyor maç nasıl gol atacağımızo düşünüyorum artık bişeyler değiştirmeli hoca ljajici kenara çek boydu falan at oyuna aynı şeyleri yapıp farklı şeyler bekliyoruz haftaya diaby forvet arkası başlamalı ljajic kenarda olmalı fb savunması çok ağır diaby yakalarsa ilerde kart falan aldırır hızıyla

Bence yok. Eminim Roco’nun üzerinde Galatasaray forması olsaydı sen de yok derdin.

Yok mu peki :) Ben doğruya doğru yanlışa yanlış derim bilmeden şöyle derdin böyle derdin demek doğru değil bence :) Kaldı ki onlara karşı böyle bir şey hiç görmedim :) Özellikle gs'ye karşı mümkün değil bu söylediğin yani :)

[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2019, 23:52:27 cursedofdragon ]

Çevrimdışı 'TaNeR'

Rocoya faul yok demi @ozankarakoc ? :)

https://twitter.com/BesiktasForces/status/1206309742739628033

Roco hatalı burada topu taça atabilirdi, vücudunla da rakiie hafiften perdeleyebilirdi yaslanarak; o ama topa yaklaşınca sanki kendini biraz saldı hani tamam kontrol bende der gibi o arada ama rakibin bunu yapacağını beklemedi; faul değil bence, Roco hatalı adamı kaçırdı.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi yaço58

“Eğer oyuncuların itiraz etmesini bu kadar belirleyici buluyorsan” demiştim. Çarpıtmayalım, tadımız kaçmasın.

Çarpıtacak bişeu yokki dikkat ederseniz zaten o esnada hakem faul verecekti avantaja oynattı hakemin gözünde bile penaltı o pozisyon var çağırsa vermek zorunda kalacaktı

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben doğruya doğru yanlışa yanlış derim bilmeden şöyle derdin böyle derdin demek doğru değil bence :)

helal olsun kardeşim yazdıklarına katılıyorum, yıllardır zehirlendik şu efendi dürüst vs muhabbetlerinden. iyi top oynayan sempatik takım diye aynı bir asalak gibi uyutulduk. halkın takımı falan filan diye. efendi olduk dürüst olduk top oynadık 3-4 sıralarda olduk. adamlar şampiyonluklarını kutladılar her seferinde gözümüzün önünde. biz daha böyle devam edelim, zaten Beşiktaş diye bir şey kalmayacak yakın zamanda. Son zamanlarını geçiren koca bir çınarız.

Çevrimdışı ozankarakoc

Yok mu peki :) Ben doğruya doğru yanlışa yanlış derim bilmeden şöyle derdin böyle derdin demek doğru değil bence :) Kaldı ki onlara karşı böyle bir şey hiç görmedim :) Özellikle gs'ye karşı mümkün değil bu söylediğin yani :)

Peki.

Beşiktaş 1-2 Sivasspor
Beşiktaş 1-1 Rizespor
Beşiktaş 0-2 Malatyaspor

Yaşar kemal uğurlunun yönettiği son 3 maçımız.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2019, 23:55:22 cursedofdragon ]

Beşiktaş 1-2 Sivasspor
Beşiktaş 1-1 Rizespor
Beşiktaş 0-2 Malatyaspor

Yaşar kemal uğurlunun yönettiği son 3 maçımız.

Hakemlik bir şey yok kardeşim, ayağı kopmadı sonuçta ya da ölmediler ya.

Roco hatalı burada topu taça atabilirdi, vücudunla da rakiie hafiften perdeleyebilirdi yaslanarak; o ama topa yaklaşınca sanki kendini biraz saldı hani tamam kontrol bende der gibi o arada ama rakibin bunu yapacağını beklemedi; faul değil bence, Roco hatalı adamı kaçırdı.

Bu roco son adam son hızı ile kosuyor arkadan adam ufak bir şarj yapıyor bu net bir fauldür ve bizim lehimize sonuclanmalıdır.

Bundan daha hafifini bu sene vida yaptı ceza sahası içerisinde çok az arkadan şarj yaptı halil umut meler bizi maçın başında 10 kişi bıraktı vidaya kırmızı kart çıkardı antep deplasmanında.

Bizim taraftar maalesef tarafsız olacağım derken farkında olmadan eyyam yorumlara geçiyor.

https://twitter.com/CemGnc2/status/1206296417733615616
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2019, 00:07:32 cursedofdragon ]

Hakemlik bir şey yok kardeşim, ayağı kopmadı sonuçta ya da ölmediler ya.

şaşırıyorum bir şey diyemiyorum artık.

3-5 kişiyiz.

https://twitter.com/BesiktasForces/status/1206318526040068097
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2019, 00:05:09 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

şaşırıyorum bir şey diyemiyorum artık.

3-5 kişiyiz.

https://twitter.com/BesiktasForces/status/1206318526040068097
Bu durumun sebebi "Bak biz tarafsızız"ı göstermek  :tabe: Bu bizim kanserimiz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu roco son adam son hızı ile kosuyor arkadan adam ufak bir şarj yapıyor bu net bir fauldür ve bizim lehimize sonuclanmalıdır.

Bundan daha hafifini bu sene vida yaptı ceza sahası içerisinde çok az arkadan şarj yaptı halil umut meler bizi maçın başında 10 kişi bıraktı vidaya kırmızı kart çıkardı antep deplasmanında.

Bizim taraftar maalesef tarafsız olacağım derken farkında olmadan eyyam yorumlara geçiyor.

https://twitter.com/CemGnc2/status/1206296417733615616

Roco'nun orada topu taça atacak pozisyonu vardı ağır davrandı, hakeme bırakmayacaksın işi böyle durumlarda.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Roco sıkı şeker yerine 2 litrelik su şişesi oynasa daha fazla katkı verir takıma

Roco'nun orada topu taça atacak pozisyonu vardı ağır davrandı, hakeme bırakmayacaksın işi böyle durumlarda.

bırakır bırakmaz o ayrı bir olay burda faul varmı yok mu onu tartışıyoruz abi ?

siz ciddi ciddi faul yok diyorsunuz ?

Bunu sorgulamamız lazım bence.

Bu takımda sorgulanmayacak hiç bir yer yok. Her yer sorgulanmalı tamamen bir çarpık kentleşme gibi.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Hakeme bırakıyorsun kararı verebir de  vermeyebilir de, bana göre değil.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mellfred

Bir hafta mutsuz dolaşıp fener maçına gün say şimdi
Fener maçı da banko kanser
 kartlar penaltılar derken 1 ay rezile çıktı şimdiden

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir hafta mutsuz dolaşıp fener maçına gün say şimdi
Fener maçı da banko kanser
 kartlar penaltılar derken 1 ay rezile çıktı şimdiden
Dur daha Gençlerbirliği maçı var. O maçta moral buluruz herhalde  :tabe: Sonra ver elini kanser transfer dönemi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★