Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2560428 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mrred

Bu galibiyet ile insanlar artık geçen 2 senenin baş sorumlusunun kim olduğunu daha iyi anlamışlardır. Bu camia ömrü hayatında şampiyonluk yaşamayacak hocaları şampiyon yapmıştır. Abdullah Avcı da onlardan biri olacaktır. Hiç bir hoca bu camiadan büyük değildir. Lafta çiçek böcek kuş konuşan ama kibirli davranarak yalan söyleyen transfer görüşmesi yapan inatlarından vazgeçmeyen taraftarı aldatan hocayı bile şampiyon yapan bir camiayız biz. Eiimizde Hepi topu 3 gol atan Burak Yılmaz var fakat biz bitime 3 hafta kala geçen sene aldığımız 26 puanda 1 puan fazla almışız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Haftaya Biz ve Sivas mutlaka yenmeliyiz.
Başak ve Ts kendi evlerinde galip gelecektir.

Böyle olursa Sivas - 33 , Biz- 30, Fener- 25 Puanda oluyor.
Kadıköyde her türlü beraberlik bizi kurtarır.

İkinci yarının ilk maçında Sivası yendik mi kimse bizi tutamaz. (Adam gibi Dominant bir orta saha ve Forvet transferi ile. )

Çevrimdışı Alper1903

Transfer yapamayabiliriz, UEFA'ya gidemeyebiliriz diye konuşup taraftarın motivasyonunu düşürmek yerine bu akşam yaşanılan "VAR" skandalının üstüne sıcağı sıcağına gidilip konuşulsa, twitter hesabından ironik-goygoy tweeti atılmasa (buna kötü demiyorum yeri ve zamanı yanlış yoksa bilmemne petrolden karakartallara %15 indirim reklamından çok daha iyidir) hakemler 2 hafta sonra kadıköy'deki maçta daha tedbirli davranmak zorunda kalabilirlerdi. Çünkü kasımpaşa maçında bile bazı futbolcular sakin kalamadı, hoca da kontrolü eline alamadı. Hal böyleyken kadıköy'de olası hakem faciasında geçmiş fb ve hatta gs deplasmanlarındaki gibi puan kaybetmek hatta direk 3 puanı vermek maalesef olabilecek bir olaydır.

Çevrimdışı levitate

herkes ljajic gömmüş ama yine o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum

diaby en kötümüzdü sonra burak gelir

rebocho-caner beraberken iyi oynuyor onları bozmayıp sağa nkodou-lens-boyd üçlüsünden birini koymak lazım. devre arası duruma göre bakarız ne yapacağımıza
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Bu galibiyet ile insanlar artık geçen 2 senenin baş sorumlusunun kim olduğunu daha iyi anlamışlardır. Bu camia ömrü hayatında şampiyonluk yaşamayacak hocaları şampiyon yapmıştır. Abdullah Avcı da onlardan biri olacaktır. Hiç bir hoca bu camiadan büyük değildir. Lafta çiçek böcek kuş konuşan ama kibirli davranarak yalan söyleyen transfer görüşmesi yapan inatlarından vazgeçmeyen taraftarı aldatan hocayı bile şampiyon yapan bir camiayız biz. Eiimizde Hepi topu 3 gol atan Burak Yılmaz var fakat biz bitime 3 hafta kala geçen sene aldığımız 26 puanda 1 puan fazla almışız.
golcümüz gol atmasada olabiliyormuş demekki? belki alan açıp duvar örüyordur.

Çevrimiçi sozkul

Neredeyse tamamını 10 kişiye karşı oynadığımız Kasımpaşa deplasmanında galibiyeti böylesine zorlanarak alabilmiş olmamızdan, 3 puanın bir oraya bir buraya gitmesinden tabi ki çok rahatsızım, ama oyundaki kıpırdanma için seviniyorum. Galiba o sıkıntıdan patladığımız, artık bitsin diye yalvardığımız maçlar geride kalmak üzere... En azından bir şeyler deniyoruz. Öyle ya da böyle pozisyona giriyoruz.

Gökhan'dan bir tane daha olsa, biri önde biri arkada oynasa, Diaby'yi, Lens'i, Boyd'u 6 ay görmesem hatırlamam.

Atiba'nın hücuma bu kadar katkı verme potansiyeli olduğunu rüyamda görsem inanmazdım. Bu, tesadüfen ortaya çıkmış bir şeyse, ya da Atiba hocaya 'bu Ljajic'in oynamaya niyeti yok, ben onun boşluğunu da doldurayım' dediyse, tamam. Ama bu özelliğini tek başına Abdullah Avcı görüp ortaya çıkardıysa ilk defa kendisini şöyle huzur içinde, gururla alkışlarım.

Caner, bazen insanı yorsa da, çok açık ve net bir şekilde N'koudou'dan daha faydalı bir açık. N'koudou, 'dur ben şuradan bir yardırayım, sonra duruma göre bakarım' der gibi oynuyor. Caner, topu aldığı anda kafasında pozisyonu kurgulamaya başlıyor. Arada ciddi bir oyun zekası farkı var.

Umut için bir şey söylemek ne kadar zor... Tam teşekküllü bir golcü olması imkansız görünüyor, ama bir yandan da golü gerçekten iyi kokluyor. Burak geçen hafta ilk kez çok hareketli oynamıştı ve müthiş katkı sağlamıştı. Bugün sabitti, kaybolup gitti. Umut, geçen hafta Burak'ın yaptığını yaptı. Sahanın her yerindeydi. Topu almak için yalvardı, gol için çırpındı ve takımı ipten alan adam oldu. Burak'ın 100 dakikada yapamadığını yarım saatte yaptı.

Ben Lens veya Boyd olsam, Diaby'yi kesemediğim için kendimi keserdim.

Bir de... Şu Ljajic'in derdinin ne olduğunu öğrenemeden ölmeyiz umarım. Zira aklımı kaçırmak üzereyim.

Birisi demişti ama kim hatırlamıyorum, psv de iken Atiba çok ileri çıkıyordu, forvete destek  oluyordu filan demişti, belki orda sağ bek oynarken yapıyordu bunu bilmiyorum..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Papaz her zaman pilav yemez @MURAT abi.
Ne yaptıgını bilen, duracagı yeri bilen, tak diye sokan bir forvet lazım bize.
Bugün Burakın kacırdıgı  o pozisyonu atacak biri lazım bize.
En basitinden Schörlot tarzı bir adam almalıyız devre arasında.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Umutun boş kaleye kaçırdığı pozisyon falan da var.

Çevrimiçi murat

Birisi demişti ama kim hatırlamıyorum, psv de iken Atiba çok ileri çıkıyordu, forvete destek  oluyordu filan demişti, belki orda sağ bek oynarken yapıyordu bunu bilmiyorum..
bir dönem 10 numara oynamıştı diye söylenmişti.

Çevrimdışı ozankarakoc

Gerçekten hayret verici. Oyunun her yönünü 'kafasında oynayabilen', futbol zekası çok üst seviyede bir oyuncu. Kendisi gerçekten isterse çok başarılı bir teknik direktöre evrilebilir ilerleyen yıllarda.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mrred

Sene başı santrafor sıralaması
Burak
Güven
Diaby
Umut

Sorduklarında ortamlarda santraforum yok diye anlatırsın Şenol Güneş. Yerse!
(Larin Negredo,Love,Güven, Umut) Bunların hiçbirini beğenmedi Şenol Güneş efendi.
The great gig in the sky

Gerçekten hayret verici. Oyunun her yönünü 'kafasında oynayabilen', futbol zekası çok üst seviyede bir oyuncu. Kendisi gerçekten isterse çok başarılı bir teknik direktöre evrilebilir ilerleyen yıllarda.

Büyüklerimiz bize hep anlatırdı ulan uf şu vardı be, işte çok büyük futbolcuydu falan diye.
Çok şükür gerçekten gelecekte tamamen rahat anlatabileceğim şekilde bir kişi var o da Atiba.

Çevrimiçi Necmi

Haftaya Biz ve Sivas mutlaka yenmeliyiz.
Başak ve Ts kendi evlerinde galip gelecektir.

Böyle olursa Sivas - 33 , Biz- 30, Fener- 25 Puanda oluyor.
Kadıköyde her türlü beraberlik bizi kurtarır.

İkinci yarının ilk maçında Sivası yendik mi kimse bizi tutamaz. (Adam gibi Dominant bir orta saha ve Forvet transferi ile. )

beraberlik yok aklından çıkart onu :bandit:

Sene başı santrafor sıralaması
Burak
Güven
Diaby
Umut

Sorduklarında ortamlarda santraforum yok diye anlatırsın Şenol Güneş. Yerse!
(Larin Negredo,Love,Güven, Umut) Bunların hiçbirini beğenmedi Şenol Güneş efendi.

Abi bugün düşmanlığa gerek yok, lütfen galibiyete odaklanalım. Şenol güneşinde hikayesi başka abdullah hocanında. Biz bugün doğruları konuşalım.

Çevrimdışı worns

Bu adamın sanırım Kopenhag'da ofansif orta saha oynamışlığı var. 8-9 gol attığı sezonlar var. İzlemedim tabi o zaman kopenhag'ı ama eski menajerlik oyunlarında attacking midfielder olduğunu net hatırlıyorum.

Çevrimiçi Necmi

şimdilik yiyor ama :D

Çevrimdışı mrred

Şampiyon oluruz olmayız bilinmez fakat futbol bir "oyundur" . Sahadaki oyundan 1.derecede teknik heyet sorumludur. Bu camiayı yöneten teknik direktörler bahane değil çözüm üretirler.
Tabelayı seven arkadaşlara sesleniyorum . Look at the tabela

2018-2019 ilk yarısı 17 maçta 26 puan
2019-2020 ilk yarısı 14 maç 27 puan
The great gig in the sky

Dün musleraya don giydirip önüne m yazan formayla çıksın falan diyenlere inat Atiba.
Benden böyle bir şeyi pek duyamazsınız ama gerçekten heykeli dikilmesi gereken kişi "Atiba"dır

Çevrimiçi Necmi

rebocho-caner beraberken iyi oynuyor onları bozmayıp sağa nkodou-lens-boyd üçlüsünden birini koymak lazım. devre arası duruma göre bakarız ne yapacağımıza
galibiyeti aslında ljajicin oyun sonuna doğru biraz haraketlenmesinden aldık %91 pas isabetiyle oynamış bulunduğu bölge için iyi istatistik.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

beraberlik yok aklından çıkart onu :bandit:

Bu yıl herşeyin bir ilki yaşanıyor abi. Galibiyet diyosun ha  :ok:
feneri yenersek meydanda herkese bende bir bira  :biggrinking:

Umut nayir  Bu golün aynısını bu hafta şenol fidan hoca ile çalıştım bu gollerin aynısını bu hafta 100 kere attım demiş.

Çevrimdışı mrred

Abi bugün düşmanlığa gerek yok, lütfen galibiyete odaklanalım. Şenol güneşinde hikayesi başka abdullah hocanında. Biz bugün doğruları konuşalım.
Şenol Güneş iyi hoca kötü karakter. Bahaneci. Bunları anlatıyorum ki doğru hoca profili nasıl olur herkes görsün.
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Bir kaç maç önce röportajda antrenörlük düşünüyorum ama konuşmak için henüz erken türü bir şey söyledi. Ben de çok iyi bir teknik direktör olabileceğini düşünüyorum. Zaten genellikle oyun bilgisi yüksek merkez oyuncularından iyi hoca çıkar. Futbolu bıraktığı gibi gönüllüyse direk teknik kadroya eklemek lazım. Bir süre sonra doğal teknik direktör adayımız olacaktır.

+1903..

Çevrimdışı mrred

galibiyeti aslında ljajicin oyun sonuna doğru biraz haraketlenmesinden aldık %91 pas isabetiyle oynamış bulunduğu bölge için iyi istatistik.
Ljajic net iyi oynadı. Bu sezonki en iyi maçıydı. Oyunun yönünü iyi değiştirdi topu hızlandırdı ve adam eksiltti savunma dengesini bozdu.
The great gig in the sky