Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555098 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

Stadın maliyetinin açıklanandan fazla olduğunu belirtmek (doğru veya yanlış) aklamanın tam zıttı olmuyor mu?
Bu arada kendisi örnek olarak verdi ama miktarı belirtmedi, Konyasporun stadının maliyeti internette bulabildiğim kadarı ile 150 milyon tl civarı.

olmuyor nedenide fikret bey şimdi öyle bi güvensizlik ortamı oluşturdu ki ben orman'ın söylediği hiç bir şeye inanmam misal 120 milyon dolar maliyet söyledi değil mi verdiği güvensizlik hissi ile aslında en fazla 100 tutmuştur ama orman 120 diye şişirmiştir die düşünürüm. kalkıp biri orman'ın 120 dediği şeye 250 diyorsa bu orman'ı kurtarma cümlesine dönüşür
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Forum veya gerçek hayat fark etmez bir kişinin manevi şahsiyetine , şerefine, haysiyetine doğrudan yapılan ithamlar iftiralar , suçlamalar hem forumu hem de o yazıyı yazanın başını derde sokar. Şimdi geçen yaz "gençleri zehirlemeyin" şeklindeki uyarımın sebebini daha iyi anlamışsındır abi. Bak olay nerelere gelmeye başlıyor. Çorum , Sivas olayları da böyle başladı işte. Düzmece haberler , belgesiz ithamların peşinden giden herkes bu suça ortak olur. Ortalığı karıştırıp bu haberleri foruma yazan paylaşan ya da savunan herkes benim gözümde Beşiktaş'a karşı provakatördür. O yüzden her zaman "oyunun" içinde kalmak hem forum için hem kullanıcılar için en sağlıklı ve güvenli yoldur. Genç arkadaşlar bazı üyelerin gazına gelmesinler dikkatli olsunlar. Mağlubiyetlerin verdiği üzülme hissi ile "oyunun" dışına çıkarak mağlubiyeti saha dışı nedenlerde arama arzusu , insanların bu tarz iftiralara ithamlara ya da suçlamalara inanmasını kolaylaştırıyor. O yüzden gençlere tavsiyem , mağlubiyeti sadece saha içinde kalarak aklı selimle değerlendirmeleridir. Şu ikircikli tavırdan çok sıkıldım, mağlup olunca dış güçler , lobi, paralar ödenmiyor. Galip olunca takım kazandı camia kazandı. Madem bu ligde sadece renklilerin lobisi var , bütün takımların oyuncularının parası ödeniyormuş bir tek bizim ki ödenmiyormuş o zaman neden seyrediyorsunuz ki ? Haksız rekabete inanıyorsanız ve Beşiktaş'a haksızlık yapıldığına yüzde 100 inanıyorsanız neden maçları izliyorsunuz ?

izleyenlerin beşiktaş aşkı öyle büyük ki yaşamayanın anlamaması ve sorması doğal tabii :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

olmuyor nedenide fikret bey şimdi öyle bi güvensizlik ortamı oluşturdu ki ben fikretin söylediği hiç bir şeye inanmam misal 120 milyon dolar maliyet söyledi değil mi verdiği güvensizlik hissi ile aslında en fazla 100 tutmuştur ama fikret 120 diye şişirmiştir die düşünürüm. kalkıp biri fikretin 120 dediği şeye 250 diyorsa bu fikreti kurtarma cümlesine dönüşür
Öyle işler yapılmış ki kim neyin ne olduğunu bilmiyor, açıklayamıyor. Mali müşavir bakıyor kulübün mali tablosuna açıklayamıyor gireni çıkanı. Stadın maliyeti halen belirsiz. Bankalar birliğiyle neyin anlaşması hangi şartlarda yapıldı bilen yok. Fikret Bey kulübe giren paraya bakmış. Çıkan çıkacak parayı da benden sonrakiler hesaplasın bana ne demiş

Çevrimiçi murat

eleman f.ormanı aklamaya mı çalışıyor  :alala:

şayet amacı o ise becerememiş fikretin 120 milyon dolara mal oldu dediği stadı 250 milyon dolar die pompalıyor vidyoda
şöyle de değerlendirilebilir benzeri 50 milyon dolara yapılmışken 250 milyon dolara mal ederek parayı götürmüşler diyerek itham ediyor gibi geldi bana.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

şöyle de değerlendirilebilir benzeri 50 milyon dolara yapılmışken 250 milyon dolara mal ederek parayı götürmüşler diyerek itham ediyor gibi geldi bana.
Evet bunu diyor kısaca

Çevrimiçi Necmi

İki türlüde anlaşılmaya müsait:
Biri şöyle düşünebilir: stadın maliyeti açıklanan rakamın iki katı, yani borç artışı bırdan geliyor eski yönetimin bir hatası yok.
Diğeride şu soruyu sorabilir: Stadın maliyetiymiş gibi gösterilerek dışarı para aktarılmış olabilir mi?

Bunlar benim birilerine yaptığım bir itham değil, insanların nasıl düşünebileceklerine dair tahminlerim.

yada üçüncü ihtimal sallamışdır.

Çevrimdışı tangaz

orman 120 dediyse ben artık onun şişirilmiş rakam olduguna inanıyorum muhtemelen 80-100 arası bir maliyeti vardır stadın en fazla ama orman 120 demiştir
orman'ın bile dili 250 demeğe varmamış  :D

Çevrimdışı tangaz

daha yeni taze fırından çıkmış florya peşkeşi ortada iken lobi yoktur dış güçler yoktur oyunun içinde kalın filan söylemleri romantizm ötesidir. gençlere tavsiyem rakibinizi düşmanınızı iyi analiz edin küçük görmeyin romantizmden uzak realist planlar yapın ki tokat yemeyin.

Çevrimdışı solar

İki türlüde anlaşılmaya müsait:
Biri şöyle düşünebilir: stadın maliyeti açıklanan rakamın iki katı, yani borç artışı bırdan geliyor eski yönetimin bir hatası yok.
Diğeride şu soruyu sorabilir: Stadın maliyetiymiş gibi gösterilerek dışarı para aktarılmış olabilir mi?

Bunlar benim birilerine yaptığım bir itham değil, insanların nasıl düşünebileceklerine dair tahminlerim.

Evet iki şekilde de anlaşılabilir.

Bu arada verdiği Konyaspor örneğine biraz daha baktım da, düz boş alana yapılmış bir stad gibi duruyor. Maliyet olarak karşılaştırılabileceklerini düşünmüyorum. Anca kaba inşaatı belki. Madem bir bilirkişi olarak programa çıkmış ve öyle bir oluşumun içinden, inşaat muhasebesinden anlayan birisine danışıp açıklamalar yapması, ''yani uzmanları daha iyi bilir ama vs. vs.'' diye açıklama yapmasından daha sağlıklı olurdu.

Çevrimdışı solar

olmuyor nedenide fikret bey şimdi öyle bi güvensizlik ortamı oluşturdu ki ben orman'ın söylediği hiç bir şeye inanmam misal 120 milyon dolar maliyet söyledi değil mi verdiği güvensizlik hissi ile aslında en fazla 100 tutmuştur ama orman 120 diye şişirmiştir die düşünürüm. kalkıp biri orman'ın 120 dediği şeye 250 diyorsa bu orman'ı kurtarma cümlesine dönüşür

Bir araştırdım da, bulabildiğim kadarı ile 120 milyon dolar açıklaması 2013 senesinin şubat ayından yani daha İnönü yıkılmadan önce ve doların 1.8 lira olduğu dönemden. Bu kadar dalgalanmaların olduğu bir dönem sonrası hala o açıklamaya gönderme yapmayı pek mantıklı bulmuyorum. Stad bittikten sonra da hala 120 milyon dolar telaffuz edilmişse farklı tabi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu arada verdiği Konyaspor örneğine biraz daha baktım da, düz boş alana yapılmış bir stad gibi duruyor. Maliyet olarak karşılaştırılabileceklerini düşünmüyorum. Anca kaba inşaatı belki. Madem bir bilirkişi olarak programa çıkmış ve öyle bir oluşumun içinden, inşaat muhasebesinden anlayan birisine danışıp açıklamalar yapması, ''yani uzmanları daha iyi bilir ama vs. vs.'' diye açıklama yapmasından daha sağlıklı olurdu.
Kiptaş 220 milyon TL'ye stadı yapabileceğini teklif etmiş zamanında.  Trabzon'un stat kompleks toplam masrafı 200 milyon TL. Bizim stadın masrafının daha fazla çıkması  anlaşılır. En son açıklanan stat maliyetimiz aklımda yanlış kalmadıysa 550 milyon TL ve halen tam net değil . Borcu dolarla açıklayan eski yönetim stadın maliyetine gelince birden TL'ye dönüyor. Beşiktaşlı betoncu, demirci, peyzajcı, tesisatçı var sana gerektiğinde yardımcı olacak. Sen kendi inşaat şirketini kuruyorsun ben bu işi daha ucuza bitireceğim diye. İhalesiz işler yapıyorsun, nereye ne gittiğini kimse tam olarak bilmiyor. En son da bu sene 550 milyon TL gibi bir rakam söylüyorlar. Neresinden tutsan elinde kalıyor.

Çevrimiçi murat

bizim sadece harfiyat masrafı ve çatının yükseklik sınırına uydurulmasına düz arazide bir stad yapılabilir.türkiye şartlarında 120 milyon euro veya dolara stad maliyeti çok fazla.o dönem dolar düşüktü maliyet biraz ondan fazla çıkıyor.şu an stad yapım maliyeti dolar olarak çok daha azdır.aynı stadı şimdi yapsaydık dolar bazında yüzde 30daha azına  mal ederdik en azından :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

orman 120 dediyse ben artık onun şişirilmiş rakam olduguna inanıyorum muhtemelen 80-100 arası bir maliyeti vardır stadın en fazla ama orman 120 demiştir
orman'ın bile dili 250 demeğe varmamış  :D
Sanırım stat yapılırken bankalardan, faktöringlerden borç alındığını stadın bu nedenle bize toplam maliyetinin bu tür kalemler nedeniyle 250 milyon dolar civarında olduğunu söylemeye çalışmış. O türden masrafları çıkarsak 250 milyon dolar etmez ama her halükarda 120 milyon dolardan fazla masraf çıkar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başakşehir takıldı , kazanırsak 2.ci sıradayız :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Sinan23

Lens 250 trilyon dolar ulennnnnn

Çevrimiçi Sinan23

Rakipler 1 hafta kendine gelemez. Son saniye. Keşke cuma oynasaydik.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hepinizi üst üste koyacagiz yine, mhk, tff, gs, fb, başakcity, tüm hakemler tüm yorumcular.
Şampiyon Kartal yazacagiz !!!

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Sinan23

Maç Umut un oyuna girmesiyle tıkandı aslında. O ana kadar güzel geliyorduk. Llajic azıcık kipirdamasiyla takım 2 3 pas yaptı.

Çevrimiçi levitate

burak ve diaby harici bireysel performanslar oldukça iyiydi aslında

ama hoca çok saçmaladı ilk maçı aldı sonra verdi sonra tekrar aldı

garip değişiklikler üstüne tuz biber oldu
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Sinirim bosaldi
Disimi sikmaktan cenem agridi
Dussun bu kasimpasa

Çevrimiçi Necmi

iyi bir avukat adamı ipten alırmış derlerdi demek doğruymuş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★