Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555875 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi yaço58

sahada dayak yedik özellikle gökhan hakem bize kolay kartları çıkarırken koitayı atmaya yüreği yetmedi hucüm oyuncularımız çok durgundu burak diaby ljajic yoktu maçı gökhan caner atiba kazandırdı birde sonradan girenler şu maç çok önemliydi çok güzel galibiyet oldu goller hakemlere girdi adamlar resmen yeminli geldiler yediğimiz golün açıklaması yok ofsayta bakmak yanlış faul vvar yüzde yüz avcı hucüm oyuncularımızn kulağını çekmeli ilerde bişe yapamadıkları gibi geriyede gelmediler yardıma artık ileri hat caner-diaby--lens olmalı ljajic kenarda kalsın adam ozi olma yolunda ilerliyor başkanda ne zaman konuşması gerektiğini öğrenmeli o kadar zamansız bir açıklama yaptıki herkes şapkasını önüne koymalı bugün canerde harikaydı golü mükemmeldi ve 2 asisti hiç oldu gökhana da ayrı bir parantez açmalıyız mükemmel bir karakter yılmadı isyan etti maç boyu atiba zaten efsanemiz ljajicin yapması gerekeni atiba yaptı helal olsun takıma çok çok kritik bir galibiyetti

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lens: "Beni eleştirmekle haklılar, Beşiktaş'a geldiğimden beri yeteneklerimi gösteremedim. Ama buradayım, hala kendimi göstermek için şansım var ve elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.

Lens: "Beni sürekli eleştiriyorlar. Doğru yapıyorlar. İyi bir performansım yok.''

Lens: "Bazı sorunlar yaşadım ama artık daha iyiyim diyebilirim. Artık iyi bir performans vereceğim."
Farkında oması güzel. Umarım düzelir. Düzelmesine çok ihtiyacımız var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Farkında oması güzel. Umarım düzelir. Düzelmesine çok ihtiyacımız var  :tabe:
Zirvede biraksin bence
Holandalinin ipiyle kuyuya inilmez

Çevrimdışı worns

Alkışlar caner, gökhan, atiba, lens ve umut'a. Takımın yarısı dökülürken ve hakem puan kaybı için gerekli her şeyi yapmışken hikayeyi döndürmeyi başardılar. 8 haftalık çıkışla geldiğimiz nokta muazzam. Bu akşam takıma dair bir çok olumsuz şey söylenebilir ama şimdilik keyfini çıkarma taraftarıyım.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zirvede biraksin bence
Holandalinin ipiyle kuyuya inilmez
Ara döneme kadar bizde olan bir oyuncu ve önümüzde daha maçlar var. Bu dönemde iyi oynaması işimize gelir her türlü  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Gs macindan midir bilemiyom
Bu umut sokusturunxa daha bi ayri seviniyom

Çevrimdışı celiker1

Alkışlar caner, gökhan, atiba, lens ve umut'a. Takımın yarısı dökülürken ve hakem puan kaybı için gerekli her şeyi yapmışken hikayeyi döndürmeyi başardılar. 8 haftalık çıkışla geldiğimiz nokta muazzam. Bu akşam takıma dair bir çok olumsuz şey söylenebilir ama şimdilik keyfini çıkarma taraftarıyım.

Maç 2-1 Kasımpaşa lehine devam ederken Mustafa Pektemek'in karşı karşıya kaldığı pozisyonu geriden gelip engelleyen Vida'da maçın gizli kahramanıdır :ok:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Umut’u Osmanlı’dan aldığımızda ben dahil bir çok kişi eleştirmişti.
Ama şu gollerle eleştiri yerini yavaş yavas desteğe bırakıyor.
İnsallah daha iyi olur daha iyi yerlere gelir.  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı cursedofdragon

Maç 2-1 Kasımpaşa lehine devam ederken Mustafa Pektemek'in karşı karşıya kaldığı pozisyonu geriden gelip engelleyen Vida'da maçın gizli kahramanıdır :ok:

Bence pektemek saldı orda biraz :)

Çevrimdışı worns

Gs macindan midir bilemiyom
Bu umut sokusturunxa daha bi ayri seviniyom

ben de seviyorum bu adamı. bu sene ekstra çabalıyor, didiniyor.

tamam adam yeteneksiz ama çok çalışkan. bu tür kafası çalışan uzun ceza sahası santraforlarında olgunluk önemli. 25'lere kadar alt liglerde sürünüp 30a doğru patlama yapan bu tarz çok adam vardır italya'da almanya'da.

çok çalış umut. hazır 2 maçı kurtardın taraftar nezdinde kredi de kazandın. geliştir kendini. senin olabileceğin santrafor tipi için yaşın fazla değil. fiziğini güçlendir, dayanıklılığını artır, son vuruşlarını keskinleştir. en kötü 2. santrafor bakma derdinden kurtarırsın bizi yıllarca hizmet edersin.
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2019, 21:49:32 worns ]

Çevrimdışı worns

Bence pektemek saldı orda biraz :)

klasik pektemek. onun adını duyunca kesin ayağına dolaştıracak dedim :)

Çevrimdışı caner.eryigit

Wolves maçına full yedek çıksın hoca elneny Atiba Burak vida gökhan Ljlacic fln sakın ha hocam oynasın süre almayan arkadaşlar ve gençler gerek yok.
Hala çıt yok bizimkilerden yok abi biz iflah olmayız daha çok binerler tepemize.

Çevrimiçi Necmi

sahada dayak yedik özellikle gökhan hakem bize kolay kartları çıkarırken koitayı atmaya yüreği yetmedi hucüm oyuncularımız çok durgundu burak diaby ljajic yoktu maçı gökhan caner atiba kazandırdı birde sonradan girenler şu maç çok önemliydi çok güzel galibiyet oldu goller hakemlere girdi adamlar resmen yeminli geldiler yediğimiz golün açıklaması yok ofsayta bakmak yanlış faul vvar yüzde yüz avcı hucüm oyuncularımızn kulağını çekmeli ilerde bişe yapamadıkları gibi geriyede gelmediler yardıma artık ileri hat caner-diaby--lens olmalı ljajic kenarda kalsın adam ozi olma yolunda ilerliyor başkanda ne zaman konuşması gerektiğini öğrenmeli o kadar zamansız bir açıklama yaptıki herkes şapkasını önüne koymalı bugün canerde harikaydı golü mükemmeldi ve 2 asisti hiç oldu gökhana da ayrı bir parantez açmalıyız mükemmel bir karakter yılmadı isyan etti maç boyu atiba zaten efsanemiz ljajicin yapması gerekeni atiba yaptı helal olsun takıma çok çok kritik bir galibiyetti
umuta haksızlık etmedinmi :alala:
caner golünde 3 kişinin bacak arasından geçirmiş :D

Çevrimiçi Necmi

ben de atmadı gibi hissettim topu alıp yengeç gibi yan yan gidiyordu :D

Çevrimiçi Necmi

ben de seviyorum bu adamı. bu sene ekstra çabalıyor, didiniyor.

tamam adam yeteneksiz ama çok çalışkan. bu tür kafası çalışan uzun ceza sahası santraforlarında olgunluk önemli. 25'lere kadar alt liglerde sürünüp 30a doğru patlama yapan bu tarz çok adam vardır italya'da almanya'da.

çok çalış umut. hazır 2 maçı kurtardın taraftar nezdinde kredi de kazandın. geliştir kendini. senin olabileceğin santrafor tipi için yaşın fazla değil. fiziğini güçlendir, dayanıklılığını artır, son vuruşlarını keskinleştir. en kötü 2. santrafor bakma derdinden kurtarırsın bizi yıllarca hizmet edersin.
yetenek nasıl birşey trivella falanmı yapmak
adam forvet ve hep topun olacağı yerde olmayı biliyor daha öncede böyleydi
bu yetenek değilmi :alala:

pektemek kale önüne kadar gelir kaleciye nişanlardı onda hem fikirimde normal de o kadar yavaş biri değil baya yavaşladı :)

Çevrimiçi Necmi

metin kırmızının kırmızı olmadığını kanıtlamak için yırtınıyor. bariz gol şansı değilmiş
top hızlıymış :bandit:

Çevrimiçi Necmi

güntekinde aptala anlatır gibi anlatıyor :D

metin kırmızının kırmızı olmadığını kanıtlamak için yırtınıyor. bariz gol şansı değilmiş

son adamdan mı haberi yokmuş.

Çevrimiçi yaço58

umuta haksızlık etmedinmi :alala:
caner golünde 3 kişinin bacak arasından geçirmiş :D
abi tabi umutada helal olsun atlamışım ama şu 6da6 lık seride bu 3lü müthiş bir karakter koyuyor sahaya atiba hem kendi işini yapıyor hemde ljajicin işini

Çevrimiçi Necmi

abi tabi umutada helal olsun atlamışım ama şu 6da6 lık seride bu 3lü müthiş bir karakter koyuyor sahaya atiba hem kendi işini yapıyor hemde ljajicin işini
iyide 6 da 6 lık serinin iki maçını umut aldı  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Az önce ben de denk geldim farklı bir eski Beşiktaşlı oyuncudan. Herhalde konuşması gerekenleri yazıp veriyorlar  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

berbat oynadık on kişiyi yenemiyorduk neden ben sürekli sırıtıyorum anlamadım :D