Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2552204 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Necmi

yok yok hatırlıyorum adriano döndüğün de adriano gibi bir adam varken nasıl caner oynar deniyordu sende demiş olabilirsin hatta :D
iyide elma ile armutu birbirine karıştırmayın şenol hoca bek oynatıyordu avcı bek oynatmıyor
şenol hoca mantığıyla caner takımda olmaz ama avcı mantığıyla takımın önemli bir oyuncusu oluyor.
önemli olan bir oyuncuyu oynatmak değil doğru kullanmak avcı caneri doğru kullanıyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu hafta için 1.cilik şansımız kalmadı.

Çevrimdışı Necmi

:D

https://twitter.com/ForzaSenBenYok/status/1203021706740285440
başına iş almış şimdi taraftar her gün kahvaltı hazırladımı diye sorgular.
Beşiktaş taraftarına böyle şakalar yapılırmı :D

Çevrimdışı worns

Bu hafta için 1.cilik şansımız kalmadı.

Yeter ki tavşan Sivas olsun. Prob yok. Gs bu akşam puan bırakırsa güzel olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kim o Beşiktaşlılar, Kongre üyelerini mi kastediyorsun?
Evet, oyunu satanları  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Öyle denk getiriyor rakipler, yeni statlarını Beşiktaş maçı ile açma şerefini yaşamak istiyorlar.
Tarihimiz ilerde bu açılışı Beşiktaş ile yaptığımızı yazsın istiyorlar. Hak veriyorum.
kiminle açacaklarki şimdi küçük takımla açsan birde üstüne yenilsen rezil olacaksın
bari Beşiktaşla açalım yenilginin üstü örtülür diyorlar. :bandit:

iyide elma ile armutu birbirine karıştırmayın şenol hoca bek oynatıyordu avcı bek oynatmıyor
şenol hoca mantığıyla caner takımda olmaz ama avcı mantığıyla takımın önemli bir oyuncusu oluyor.
önemli olan bir oyuncuyu oynatmak değil doğru kullanmak avcı caneri doğru kullanıyor.

Şenol hoca da bek oynatmadığı zamanlar oldu adriano-caner bir çok maça çıktık böyle.Canerin güneşle bek oynadığı maçlarda adriano kronik sakat olduğu için mecbur oynadı güneş hepimizden fazla biliyordur canerin bekte nasıl sıkıntılı olduğunu mecburiyetten oynatıyordu milli takıma çağırmaması en büyük kanıt niteliğinde.

Avcıda caneri güneş gibi oynatıyor başlarda o da beke koydu.3-5-2 sisteminde sahte bek gibi oynattı o sistem tutmadı 4-2-3-1 döndü caneri bek'e koydu canerin savunma zaafiyeti ortaya çıktı hemen rebochoyu oraya çekti.Daha sonra rebocho-caner yaptı tıpkı güneşin adriano-caner yaptığı gibi.Rebocho sakatlığında mecbur caner oynayacak yine savunma zaafiyeti ortaya çıkacak rebocho'ya bir şey olmasın dileyelim caner ilerde oynasın :)

2 hoca da doğru oynatıyor oynattı  :tabe:

Çevrimdışı Necmi

Feslegen gibi oturtmus

Beşiktaş taraftarı kimseden para alıp, olumsuz tezahürat yapmaz. Yaptıysa bir şeyleri gördüğü için yapmışlardır. Taraftara para verip, bağırttırdılar denmelerini taraftara hakaret olarak değerlendiriyorum. Parayla bu işlerin olmadığını göstermek için bende araştırmalarımı yapıyorum. Locaya beni ziyarete geldiklerinde, kişiler fişlendi. Benimle görüşenler tehdit edildi. Bunlar bulunuyorsa, tezahürat yapanlarıda bulabilirdiniz.

Duzenlenen evrak duzulen evrak
Doksana cakmis

Muhalifimden gelen talebi görmeden gelemezdim. Bu sebep ile bu yola girdik. Buradan çıkacak sonuçların ne olacağını bilmiyorum. Hatalı şeyler varsa, bunlar ortaya çıkacaktır. Belki de düzenlenen evraklar düzgündür.

Boyle boyle dagildilar iste
Laf sokmaya devam ediyor

Ben özel ucağa binmeyi bilmiyorum. Kafile ile giderken bile bütün otel masraflarımı, uçak biletlerimi ödedim.
Itibardan tasarruf olmazdi

Negronun menejeri gelecekti falan filan
Baskan bile takmis o tiransfere
Orman yangini cikmis
Transfer komitesi başkanı toptan anlamayan, yabancı dili olmayan bir arkadaş. Neden o göreve getirilir? Bunun sonucunda kayıplar oldu. Bir özelliği varsa alırsın. Neye dayanılarak bu arkadaş o göreve getirildi? O günden sonra bizim bütçelerimiz 90 milyon Euro'ların üzerine çıkıldı. Son dönemde gelen ve giden oyuncuların hepsi facia oldu. Negredo geldi ve gitti.

Tirol tutup yikama yaglama cektiriyorlardi kendilerine oarasini kulup oderken
La hakeme tffye karsi killanaydiniz
Derdi besiktas degildi herifler abv
Sosyal medyada troller var. Bunlara kafanızı takmayın. Eski yöneticilerin paralarını verdiği kişilerdir. Bunlar 50 kişiler. 5000 kişilik hesapla yazıyorlar. Parayı almışlar, evinde yazıyorlar. Beşiktaş'ta bunları kullanmışlar. Zamanı gelince açıklayacağım. Trol hesaplar bizde olmaz diyenlerin, sizinle devam edecek miyiz? diye mesajları var.
öyle 5000 10000 Beşiktaşlının takip ettiği hesap trol hesap olmaz.
bir gecede Fikret ormanı desteklerken aynı anda saf değiştiren büyük hesaplar oldu bu topluca oldu kimse düğmeye basılmış gibi düşüncesini değiştirmez bunun önceden sinyalleri olur. hiç bir sinyal olmadan bir grup hesap aynı anda saf değiştiriyorsa bu öyle düşünüyordum şimdi böyle düşünüyorumla açıklanamaz. tamam trol hesaplar vardı eski yöneticilerin beslediği şimdi bu trol hesaplar nasıl büyüdü nasıl sosyal medyada Beşiktaş taraftarının güvenini kazandıda takibe alındı. madem satın alınabiliyor o zaman bir gecede nasıl saf değiştidi birçok hesap peki bu saf değiştirenleri kim satın aldı o zaman.
ha bu trol hesaplar şişirme hesapsa kaç takipçisi olduğunun bir önemi olmaz Beşiktaş camiasına yönelik yazıyor camia takip etmiyorsa isterse bir milyon takipçisi olsun.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

öyle 5000 10000 Beşiktaşlının takip ettiği hesap trol hesap olmaz.
bir gecede Fikret ormanı desteklerken aynı anda saf değiştiren büyük hesaplar oldu bu topluca oldu kimse düğmeye basılmış gibi düşüncesini değiştirmez bunun önceden sinyalleri olur. hiç bir sinyal olmadan bir grup hesap aynı anda saf değiştiriyorsa bu öyle düşünüyordum şimdi böyle düşünüyorumla açıklanamaz. tamam trol hesaplar vardı eski yöneticilerin beslediği şimdi bu trol hesaplar nasıl büyüdü nasıl sosyal medyada Beşiktaş taraftarının güvenini kazandıda takibe alındı. madem satın alınabiliyor o zaman bir gecede nasıl saf değiştidi birçok hesap peki bu saf değiştirenleri kim satın aldı o zaman.
ha bu trol hesaplar şişirme hesapsa kaç takipçisi olduğunun bir önemi olmaz Beşiktaş camiasına yönelik yazıyor camia takip etmiyorsa isterse bir milyon takipçisi olsun.
Abi dedim ya kongre oncesi neler oldu mesela tam bilinmiyir
Memnun edilenler oldu mu falan
Anc isini riske atacak adam degil
Ben bir daha kandirilmak istemiyorum isin gercegi, icraatina bakacam
Trolu kullanip yakmis da olabilirler iyi bir strateci
Kullan at

Çevrimdışı Necmi

Basketbol Salonu yapacaklardı,  düşünün ellerine  biraz para daha geçmiş olsa 1 yıl sonra ne durumdaydık.

Ama tabi yine de inanmayın bunlara Fikret Orman çıkıp yaptım evet bu da belgesi demeden inanmıyoruz biliyorsunuz,  Fikret Bey diyorsa doğru diğerleri diyorsa  Noter tasdikli belge ibraz etmek zorundalar.

Şu forumda en çok darıldığım şeyde bu oldu zaten,  Fikret Orman'ı eleştirirken belge soruyorlardı ve başkasının haberiyle kulübü karıştırmayın dediler.  Bazen hak verdim ama gerçeklerin üstü çok güzel kapandı.

Forumda bazı ağabeylerin hakkını vermek lazım,  defalarca bu işlerin belgesi mi olur dediler ama yine anlatamadılar :claps:
hiç bir kanıt sunamadan birini suçlamak doğrumu
mesela yukarda bir mesaj okudum ozi bu parayı almadı bir kısmını eski yönetim yedi deniyor şimdi
bu belgesiz kanıtsız geriden uydurma bir olayı hoşmu görelim burda Beşiktaşı zarara uğratan bir düzeneğin varlığından bahsediyorsun bunu eski yönetimi suçlamak için yapıyorsun ama bunu yaparken mevcuttaki oyuncumuz oziyide ateşe atmıyormusun bu söz onuda suç ortağı yapar. bu dolandırıcılıktır. kanunda derki böyle bir şeyi konuşamazsın elinde belgede olsa konuşamazsın o belgeyi yasal kurumlara verip suç duyurusunda bulunursun
ama senin kamuoyuna açıklama birini suçlama hakkın yoktur. Yani burda kalkıp birini itham edersen bu suçdur
senin başını derde sokar burayıda sıkıntıya sokar. Ben istediğimi söylerim sıkıntı yok nasılsa sibiryadayım demekle olmuyor bu işler. kaldıki sen uzanılmayacak bir yerde olabilirsin ama burda yaktığın ateşin peşinden gidecek ve yarın muhtemel başları derde girecek çok insan var. artık siber suçlar denen bir kavram var. kimseyi itham edemezsin.
ben canımın istediğini konuşurum istediğime istediğim şeyi söylerim devri bitti artık. Biz burda önce Beşiktaşı korumakla yükümlüyüz sonra burda yazan üyeyi korumaya çalışırız. burda sarf edilen kelimeleri suç teşkil edermi diye avukatlara sormaktan sıkıldım artık. arkada her dakika sarf edilen kelimelerin yasal olup olmadığını tartışıyoruz bırakalımmı silelimmi diye. yani hiçbirşeyi kafamıza göre yapmıyoruz. şimdiozi şu mesajı okusa ve yarın suç duyurusunda bulunsa beni nasıl itham ediyorlar diye ne olacak açık ve net eski yönetimle ozinin bir olup Beşiktaş kulübünü dolandırdığından bahsediliyor mesajda. bu işler tek taraflı olmaz bir sözleşme yapılıyorsa iki tarafında rızasıyla olur yönetim suçlu ozi masum olamaz yani. Ne dediğini bilecek öyle konuşacaksın sırf burda yazmak için gerinden birşeyler oydurup kimseyi itham etmeyeceksin bu söylediklerin belki doğrudur ama bir gerçek var kanıtlanmayan hiç birşey doğru değildir. birini öldürsen ve bunu yaptığın bilinse dahi kanıtlayamadıklarında seni serbest bırakırlar. rüşvetin kanıtı olmaz. ama kanıtı olmayan bir şeyede bu böyle oldu diyemezsin. kimseyi vebal altında bırakamazsın. suçlama yüzünden bu ülkede kaç masum insan linç edildi bunlar sadece ben söyledim böyle düşünüyorum düşündüğümü söylüyorum demekle olmuyor. senin düşündüklerini gerçek kabul edip bunun cezasını vermeyi borç bilen bir kitlede var. hiç birşey basit değildir benim burda söylememle ne olacak demesin kimse ergen dolu senin burda söylediğin şeyi alıp sosyal medyada kullanıyorlar bir sürü ergende bunun peşine takılıyor. sonra kartopu gibi büyüyor bunların burda daha önce yaşamadıkmı burda söylenmekle birşey olmaz kafasında olanlara söyleyeyim bidon hesabı burda yazılan bir şeydi burda yazılan şeyler nedeniyle inşaatta çalışan bir çok insan işinden oldu. yani burda söylediğin bir şeyin nasıl yayılacağını tahmin edemezsin.

Çevrimdışı Necmi

Kullan at
ben burda neden hep sosyal medyadaki bazı hesaplara karşı tepkili davranıyorum bunların içinde
Fikret ormanı savunanda var saldıranda ama bakıyorum sözlerinde bir temel bir tutarlılık yok inanç yok hemen çizerim üstünü
fikri benimle örtüşüyormu diye bakmam ya herkesin bir aklı var yorum yeteneği var neden başkasının yorumunun peşinde gidesin olaylar ortada
kendin yorumla. burda seninle fikirlerim çok örtüşmesede senin fikirlerine neden değer veriyorum daha şu ana kadar senin birinin fikrini
alıp taşıdığını görmedim olaylarla alakalı ne söylesrsen söyle bu senin kendi fikrin oluyor başkasının borazanlığını yapmıyorsun
bu önemli birşey. en azından sosyal medyayı takip ettiğini biliyorum ama etkilenmiyorsun herkes öyle değil
burda sürekli taşıyıp söylediklerini destekledikleri insanların gerçek yüzlerini anlatmaktan yoruldum bazen söylenenin doğruluğu değil onu söylemekteki niyet önemlidir.

Ahmet Nur Çebi, U19 Takımımızın Kasımpaşa ile oynadığı maçın devre arasında futbolcularımızla buluştu.

Çevrimdışı Necmi

Kullan at
ben kongre öncesi fazla ilgilenmedim olaylarla çünkü çirkin yön değiştirmeleri gördüm Beşiktaş taraftarlarının inandıkları şeyler yüzünden birbirlerine saldırdıklarını gördüm. bunlar hoş değil ben her zaman kongreye güvenirim bindirilmiş kıta olduğuna inanmam bunu hep söyledim
zor bu işler dedim kongreden çıkan karar her zaman temiz karardır. kongre hep doğru tercihleri yapar. yani en azından ortamdaki en doğruyu bulur
ona yönlenir. iki renkli üye var diye Beşiktaş kongeresi renkli olmaz birileri benim grubum var dediği içinde kongre bindirilmiş kıtalar olmaz.
ben sustum kongrenin vereceği karara saygı duydum bu karardan çebi çıkacağınıda hissediyordum çünkü doğru olan o görünüyordu.
zaten bir kaç kerede söyledim bunu ben kongre süreçlerini sevmem o nedenle kongre üyesi bile değilim hiç bir zaman olmayı düşünmedim.
dışardan bakmayı tercih ederim.

Çevrimdışı Necmi

Kullan at
ben bazı konuları eleştirdiğimde Çebiye karşı olduğum yönünde konuşuyor insanlar
aslında değilim Beşiktaşın başkanı Çebi kongre seçti. otomatik benimde başkanım oluyor
burdada Çebi korunur ona itham yapılmasına izin verilmez. ama çok konuşuyor bunu söylerim
bazı şeyler konuşulmamalı konuşmak taraftarın gazını almak içindir ama Beşiktaş düşmanlarınada çok koz verirsin
icraatlar kapalı kapıların arkasında yapılır kamuoyunun önünde değil. bunu anlatmaya çalışıyorum
bu kadar suçluyorsun peki yarın bu suçladığın konular için birşey yapamazsan ne olacak çok konuşmak iyi değil
birşey bulamadım diyemezsin madem yoktu neyi konuştun derler. bunlar yanlış şeyler.
şimdi aday olarak konuşmuyorsun Beşiktaşın başkanı olarak konuşuyorsun ağzından çıkana dikkat edeceksin.

Çevrimdışı haluk.m

mesela yukarda bir mesaj okudum ozi bu parayı almadı bir kısmını eski yönetim yedi deniyor şimdi
bu belgesiz kanıtsız geriden uydurma bir olayı hoşmu görelim burda Beşiktaşı zarara uğratan bir düzeneğin varlığından bahsediyorsun bunu eski yönetimi suçlamak için yapıyorsun ama bunu yaparken mevcuttaki oyuncumuz oziyide ateşe atmıyormusun bu söz onuda suç ortağı yapar. bu dolandırıcılıktır. kanunda derki böyle bir şeyi konuşamazsın elinde belgede olsa konuşamazsın o belgeyi yasal kurumlara verip suç duyurusunda bulunursun
ama senin kamuoyuna açıklama birini suçlama hakkın yoktur. Yani burda kalkıp birini itham edersen bu suçdur
senin başını derde sokar burayıda sıkıntıya sokar. Ben istediğimi söylerim sıkıntı yok nasılsa sibiryadayım demekle olmuyor bu işler. kaldıki sen uzanılmayacak bir yerde olabilirsin ama burda yaktığın ateşin peşinden gidecek ve yarın muhtemel başları derde girecek çok insan var. artık siber suçlar denen bir kavram var. kimseyi itham edemezsin.
ben canımın istediğini konuşurum istediğime istediğim şeyi söylerim devri bitti artık. Biz burda önce Beşiktaşı korumakla yükümlüyüz sonra burda yazan üyeyi korumaya çalışırız. burda sarf edilen kelimeleri suç teşkil edermi diye avukatlara sormaktan sıkıldım artık. arkada her dakika sarf edilen kelimelerin yasal olup olmadığını tartışıyoruz bırakalımmı silelimmi diye. yani hiçbirşeyi kafamıza göre yapmıyoruz. şimdiozi şu mesajı okusa ve yarın suç duyurusunda bulunsa beni nasıl itham ediyorlar diye ne olacak açık ve net eski yönetimle ozinin bir olup Beşiktaş kulübünü dolandırdığından bahsediliyor mesajda. bu işler tek taraflı olmaz bir sözleşme yapılıyorsa iki tarafında rızasıyla olur yönetim suçlu ozi masum olamaz yani. Ne dediğini bilecek öyle konuşacaksın sırf burda yazmak için gerinden birşeyler oydurup kimseyi itham etmeyeceksin bu söylediklerin belki doğrudur ama bir gerçek var kanıtlanmayan hiç birşey doğru değildir. birini öldürsen ve bunu yaptığın bilinse dahi kanıtlayamadıklarında seni serbest bırakırlar. rüşvetin kanıtı olmaz. ama kanıtı olmayan bir şeyede bu böyle oldu diyemezsin. kimseyi vebal altında bırakamazsın. suçlama yüzünden bu ülkede kaç masum insan linç edildi bunlar sadece ben söyledim böyle düşünüyorum düşündüğümü söylüyorum demekle olmuyor. senin düşündüklerini gerçek kabul edip bunun cezasını vermeyi borç bilen bir kitlede var. hiç birşey basit değildir benim burda söylememle ne olacak demesin kimse ergen dolu senin burda söylediğin şeyi alıp sosyal medyada kullanıyorlar bir sürü ergende bunun peşine takılıyor. sonra kartopu gibi büyüyor bunların burda daha önce yaşamadıkmı burda söylenmekle birşey olmaz kafasında olanlara söyleyeyim bidon hesabı burda yazılan bir şeydi burda yazılan şeyler nedeniyle inşaatta çalışan bir çok insan işinden oldu. yani burda söylediğin bir şeyin nasıl yayılacağını tahmin edemezsin.

Ozzi konusu farklı bir mesele ben onunla ilgili yazmadım ama belki onu aklına getirenler olabilir.  Konuya gelirsek asılsız çok iddia vardır buna eminim hatta benim bilmediğim ama sizlerin bildiği şeylerde vardır.(Taraftar çevreniz daha geniş, içinizde camia ileri gelenlerinden tanıdıkları olanlarda var)   Ama bazı somut iddialara hiç yanıt gelmedi biz bu iddiaları sorduğumuzda kötü muhalefet olduk.  Haberleri renkli gazeteciler yaptığı için görmezden gelmemiz istendi, biz görmezden geldik ama sonunda belge paylaşan renkliye bile dava açamadılar. Çoğumuz hukukun tanıdığı sınırlar içinde kalarak bunu soruyoruz zaman zamanda forumdaki samimiyetten biraz ileri gittiğimizde oluyordur bunu kabul ediyorum.  Ancak çoğumuz burada bilinmeyeni yazmıyor, ne kadar sinirli ve üzgün olsak da itham ettiğimiz kişilere olabildiğince saygılı olmaya çalışarak kamuoyunda bilinen, konuşulan ve hatta yazılan şeyler üzerinden tartışıyoruz.  Bu tartışmaları yapmamız lazım, ülkemizde hafıza sorunları var.  Bugün biz bunları soramazsak yarın unutulacak, unutturacaklar korkumuz bundandır.   Yönetimler ibra oluyor ve her şeyin üzerine set çekiyoruz.  Yarın biz parayı nereden bulduğu bilinmeyen kötü taraftar oluruz bazıları da  fularlı beyefendi.

Birbirimizin düşüncelerini desteklemiyoruz fakat şunu biliyorum; farklı şekillerde de olsa hepimiz kulübümüzün iyiliğini istiyoruz. Zaman kimlerin haklı olduğunu ortaya çıkaracak umalım da Beşiktaş'ımız daha fazla zarar görmesin.   

Çevrimdışı mylife1903

Geriden uydurma mi
Senol gunes ayni seyi agzindan kacirdi
Baskan da ayni seyi acik acik soyleyemese de ima ediyor
Uydurma falan yok
Sen de asiri bir guven var fikret ormana karsi
Artik fikret orman bile demeyecem fo diyecem zaten
Halanin oglu sanki

Butun camia zaten salakti durup dururken “paralar nerde diye sorarak” hirsiz dediler adama

Çevrimdışı mylife1903

ben burda neden hep sosyal medyadaki bazı hesaplara karşı tepkili davranıyorum bunların içinde
Fikret ormanı savunanda var saldıranda ama bakıyorum sözlerinde bir temel bir tutarlılık yok inanç yok hemen çizerim üstünü
fikri benimle örtüşüyormu diye bakmam ya herkesin bir aklı var yorum yeteneği var neden başkasının yorumunun peşinde gidesin olaylar ortada
kendin yorumla. burda seninle fikirlerim çok örtüşmesede senin fikirlerine neden değer veriyorum daha şu ana kadar senin birinin fikrini
alıp taşıdığını görmedim olaylarla alakalı ne söylesrsen söyle bu senin kendi fikrin oluyor başkasının borazanlığını yapmıyorsun
bu önemli birşey. en azından sosyal medyayı takip ettiğini biliyorum ama etkilenmiyorsun herkes öyle değil
burda sürekli taşıyıp söylediklerini destekledikleri insanların gerçek yüzlerini anlatmaktan yoruldum bazen söylenenin doğruluğu değil onu söylemekteki niyet önemlidir.
Yok abi okumuyorum o sosyal
Medyayi artik bazen buraya yapistirilanlara tikliyom
Eskiden eksiyi okuyordum civisi cikmis illaki bazi basliklara bakiyorsun nefes almasi ziyan adamlar
Kilavye avengeri olmus

Çevrimdışı mellfred

Sabah sakatlık haberi şimdi de Çebi’nin açıklamasıyla günümüz perişan oldu
maalesef bu canımız ciğerimiz kulüp birilerinin para paklayıp batırıp kaçacağı limana dönmüş
gelen Gideni aratıyor olan bizim asabımıza oluyor
Kulübün yeni bir tüzüğe ihtiyacı var
Her gelenin söğüşleyip gideceği deneme tahtası değildir bu koca Çınar
Çok sinirliyim

Çevrimiçi Rasim

Sabah sakatlık haberi şimdi de Çebi’nin açıklamasıyla günümüz perişan oldu
maalesef bu canımız ciğerimiz kulüp birilerinin para paklayıp batırıp kaçacağı limana dönmüş
gelen Gideni aratıyor olan bizim asabımıza oluyor
Kulübün yeni bir tüzüğe ihtiyacı var
Her gelenin söğüşleyip gideceği deneme tahtası değildir bu koca Çınar
Çok sinirliyim
bunun cözümü ya cok zengin biri gelecek Besiktasin parasina ihtiyaci olmayan biri. Yada Süleyman Seba gibi kulübün icinden gelen :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Batıcaksa batsın bu kulüp, resmen her gün eziyet çektiriliyoruz. Hafta sonu senin maçın var, böyle bir konuşma olacaksa git milli arada konuş maç olmadığı bir zaman konuş. Yok akıllanmıyor bu camia, gs anlaşmayı fesh ettiler tek kelime etmeden çok daha lehine alıp gittiler. onlarda bilirlerdi bir ton konuşup şey yapmayı.

Neyse nkodou sakatlanmasında hem suç avcıda hem oyuncuda. Hoca maç kondisyonu olması nedeniyle fizyoterapsit veya kondisyonerlerin önerisiyle de oynatmıştır ama oynatmayacaksın. Erzincan arkadan falan sallıyodu çok sert oynuyorlardı. Bırak yenilceksen yenil ya şu takıma. Ki girdiğinde 2-0 falan öndeydik.

Nkodou dans mans resim falan böyle boş muhabbetler okey ama bacaklar tahta galiba kardeşim. Bunedir ya bu kadar sakatlanılır mı ???? Dribbling bile atmadın sakatlanmamak için resmen, eğer durumun o kadar kötüyse oynama ya da ne bileyim alternatif çözümlere bakalım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

5-6 gün bile mutu ettirmiyorlar adamı, ne güzel tam odaklanmaya başlamışız biri çıkıp oyuncuya laf eder, biri çıkıp avrupaya gitmeyecez der. Valla cidden yapamıyorsanız beyler bu iş bitti battık diyin, en azından şerefle gidelim 2.ligte mi oynuyoruz süper amatörde mi oynuyoruz oynayalım.

Senin konuşman gereken tff falan değil sayın çebi, çıkıp madem durumun kötü
"gsnin arsa muhabbetinin aynısını bizde yapıp rahatlık istiyoruz herkese aynı olsun" de.
ben bıktım yıllar boyunca alem tek safı gibi yok ffpsine kas, yok şuna kas yok buna kas. Millet boluyla anlaşma yapıyor millet devletle yapıyor Beşiktaşa gelince tehdit ediyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

5-6 gün bile mutu ettirmiyorlar adamı, ne güzel tam odaklanmaya başlamışız biri çıkıp oyuncuya laf eder, biri çıkıp avrupaya gitmeyecez der. Valla cidden yapamıyorsanız beyler bu iş bitti battık diyin, en azından şerefle gidelim 2.ligte mi oynuyoruz süper amatörde mi oynuyoruz oynayalım.

Senin konuşman gereken tff falan değil sayın çebi, çıkıp madem durumun kötü
"gsnin arsa muhabbetinin aynısını bizde yapıp rahatlık istiyoruz herkese aynı olsun" de.
ben bıktım yıllar boyunca alem tek safı gibi yok ffpsine kas, yok şuna kas yok buna kas. Millet boluyla anlaşma yapıyor millet devletle yapıyor Beşiktaşa gelince tehdit ediyorlar.
Hah sen kivama geldin
Yakinda kabullenirsin durumu
Degismez bu, bizim camia boyle
O sebeple amabrgo koyacaz yuve olacaz falan diyen arkadaslari susturmaya calisiyrodum sonradan cok uzulmesinler diye

Gs kupayi verip arsayi almistir gibi dusunen de varsa haksizsin denilebilir mi dusundugunde ulkenin bu durumunda.

Çevrimdışı Necmi

Ozzi konusu farklı bir mesele ben onunla ilgili yazmadım ama belki onu aklına getirenler olabilir.  Konuya gelirsek asılsız çok iddia vardır buna eminim hatta benim bilmediğim ama sizlerin bildiği şeylerde vardır.(Taraftar çevreniz daha geniş, içinizde camia ileri gelenlerinden tanıdıkları olanlarda var)   Ama bazı somut iddialara hiç yanıt gelmedi biz bu iddiaları sorduğumuzda kötü muhalefet olduk.  Haberleri renkli gazeteciler yaptığı için görmezden gelmemiz istendi, biz görmezden geldik ama sonunda belge paylaşan renkliye bile dava açamadılar. Çoğumuz hukukun tanıdığı sınırlar içinde kalarak bunu soruyoruz zaman zamanda forumdaki samimiyetten biraz ileri gittiğimizde oluyordur bunu kabul ediyorum.  Ancak çoğumuz burada bilinmeyeni yazmıyor, ne kadar sinirli ve üzgün olsak da itham ettiğimiz kişilere olabildiğince saygılı olmaya çalışarak kamuoyunda bilinen, konuşulan ve hatta yazılan şeyler üzerinden tartışıyoruz.  Bu tartışmaları yapmamız lazım, ülkemizde hafıza sorunları var.  Bugün biz bunları soramazsak yarın unutulacak, unutturacaklar korkumuz bundandır.   Yönetimler ibra oluyor ve her şeyin üzerine set çekiyoruz.  Yarın biz parayı nereden bulduğu bilinmeyen kötü taraftar oluruz bazıları da  fularlı beyefendi.

Birbirimizin düşüncelerini desteklemiyoruz fakat şunu biliyorum; farklı şekillerde de olsa hepimiz kulübümüzün iyiliğini istiyoruz. Zaman kimlerin haklı olduğunu ortaya çıkaracak umalım da Beşiktaş'ımız daha fazla zarar görmesin.   

kardeşim sorun birşeyi sorgulamak değil tabiki duyduğun birşeyi kaynak vererek tartışmaya açarsın
bunu yapmanın doğru yolu var. fikrin sahibi sen olmazsın fikri tartışırsın  kimse başkasının söylediği bir şeyi tartıştın diye seni suçlayamaz
ama bilmediğin yada kanıtlayamadığın konuda birinci ağızdan konuşursan sıkıntı olur. Biz sürekli belge istedik
kafandan sallama belgeyi getir koy dedik. Bunu deme nedenimiz sadece bu ithamda bulunanı korumak
konunun tartışılmasını istemiyor değilizki bunu gerçek fikirlerle belgelerle tartışmak lazım yada bir başkasının sözlerini kaynak
göstererek yapmak lazım. Her zaman konuşurken bir kaç şeye dikkat etmek lazım birinci çok hassas olduğumuz konu
Beşiktaşa zarar vermesin ikinci önemli konu sözleriniz size zarar vermesin sonrada buraya zarar vermesin.
ta başından beri hep bunu söyledim. bunu dediğimde rüşvetin belgesi olmaz deniyor ama belgesi olmayan bir konudada kimseyi suçlayamazsın.
dedikoduya dayanarak adammı asalım. vahşi batımı burası :D
bu ülkedeki hukuk sisteminden kaynaklanıyor bu biraz. Burda mahkemelerde seni suçluyorlardı sen suçsuz olduğunu kanıtlamak zorundasın
kimse senin suçlu olduğunu kanıtlamak zorunda değildi ama evrensel hukukda kişinin suçlu olduğunu kanıtlamak zorundasın.
kafamızdaki bu faşist düşünceleri artık atmamız lazım sırf birinin bunu yapabileceğine ihtimal verdiğin için o kişiyi yaptı diye suçlayamazsın.
bu itham olur ve sonuçları ağır olur. bak ithamla bu ülkede ordunun yarısı ergenekonla balyozla yıllarca içerde tutuldu kanıt aramadılar
sonra hepsi kanıt olmadığı için beraat etti. o sistem devam etseydi bunlar beraat etmeyecek hüküm yiyeceklerdi
beraat ettikleri halde o komutanların 3-4 yılı ceza evinde geçti bu noktada dayanamayıp ölenler oldu bizim ülkemizde insanın masumiyetini
ispat etme sorunu olmasa bu asılsız ithamlarla tek bir subayımızı içeri alamazlardı.
yapmayalım bunu böyle düşünebilirsin ama böyle düşünmen böyle olacağı anlamı çıkartmaz. tek yaptığımız insanları boş boş suçlamak
itham etmek lekelemek. önce depinerek tozu dumana kat sonra bak ateş olmayan yerden duman çıkmaz de
bir sürü konuşan var bana bir tane kaynak gösterebilen söyleyebilirmisin bugün Beşiktaşın başkanıda konuşuyor
ama ortada bir somut kanıt yok koymuyor. sadece konuşuyor. bunlar yanlış özellikle başkan konuşuyorsa ispat etmek zorunda.
belgeler onun elinde çünkü.

Çevrimdışı Necmi

Hah sen kivama geldin
Yakinda kabullenirsin durumu
Degismez bu, bizim camia boyle
O sebeple amabrgo koyacaz yuve olacaz falan diyen arkadaslari susturmaya calisiyrodum sonradan cok uzulmesinler diye

Gs kupayi verip arsayi almistir gibi dusunen de varsa haksizsin denilebilir mi dusundugunde ulkenin bu durumunda.
insanların hedeflerini ileri koymasının nasıl bir sakıncası olabilir sen ulaşmak istediğin hedefi belirlersin
ulaşırsan ulaşırsın ulaşamazsan ulaşamazsın bu kadar basit neden hayal kırıklığına uğrayalım.
hayal kırıklığına uğramamak için hiçmi hedef koymayalım bumu yani.