Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2545590 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi yaço58

gs-ts ve fenerin puan kaybettiği haftada Beşiktaşım bakalım ne yapacak.

Tek korkum bu ümit öztürk tetikçisinin bizim maça kamikaze olarak atanması

Adam bizi biçip ikinci cem papila vakası yaratıp taraftarı sahaya indirmeye kalkabili.

İnşallah ben yanılırım da hakem maçın önüne geçmez.
tek bir kişide çıkıp konuşmadı maçtan sonra bizi biçerse konuşşalar ne fayda adam tescilli gs taraftarı geçen seneki yönettiği konya maçı dün gibi bizim oyunculara kartları koşa koşa sevine sevine çıkardı gs-ts maçı ortada izleyip penaltıyı vermedi orda sıradan bi insan olsa bile verirdi maçtan önce yönetim ççıkıp alanya maçından girip ft ile sırıta sırıta resim sırası beklemesini ts maçından çıksa ne olurdu bu adamın maç yönetmesi  bizim ayıbımız  bizim maça verdiler belki bizi kayırır bu ümit kemiğini önüne atanlar tarafından talimat alıp sonra da yavaş yavaş gsnin zorlu deplasmanlarına verirler 2. yarı şu iki durumdan biri muhakkak olacaktır ama hangisi bakalım

Çevrimdışı tangaz

Ben rapor istemiyorumki o zamanda yayınlanmamalıydı şimdide ama böyle konuşursan yayınlamaya mecbur kalırsın. ben burda birşey talep etmiyorum  düştüğü pozisyonu söylüyorum. Fikret orman raporları sakladığında birşey demedim ama yayınlasaydı çok şey derdim. marifet rapor çıkartıp camiaya yayınlamak değil yapacaksan işlem yapacaksın.
anlamıyorsun beni bıraksınlar raporu falan şu ağlamayı bitirsinler ne aldıklarını gayet iyi biliyorlardı. rapormu çıkarıyorlar çıkarırlar sonrada yasal bir durum söz konusuysa işlem yaparlar ama bunu kamu oyu  önünde tartışmaya açmazlar. o zamanda tepkiliydim bu söyleme şimdide tepkiliyim. rapor çıkartılmasına tepkili değilimonu çıkarırlar varsa bir durum gereğinide yaparlar alkışlarım. ama kimse kamuoyuna oynamasın lütfen
yani dediğin gibi değil o dönem ne söylediysem şimdi de aynı şeyi söylüyorum yayınlanmamalı ama bu kadar konuşursan kendini mecbur bırakırsın yayınlayamayıncada sorun başına patlar tıpkı Fikret Ormanın başına patladı başkanlığı boyunca kendini takip ettiği gibi.

bunun nedeni de f.ormanın o dönem rapor çıkarıyoruz hesap soracağız söylemidir. bu husus o kadar çok dillendirildi ki şuan gelinen noktada denetim rapor işi zorunlu oldu hatta 10 yıl dendi seçim öncesi konu çebiye defalarca soruldu denetleyecekmisiniz hesap soracakmısınız die o da biz yönetmeye geliyoruz denetleme yetkisi denetim kurulunda onlardan denetlemelerini isteyeceğiz dedi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bunun nedeni de f.ormanın o dönem rapor çıkarıyoruz hesap soracağız söylemidir. bu husus o kadar çok dillendirildi ki şuan gelinen noktada denetim rapor işi zorunlu oldu hatta 10 yıl dendi seçim öncesi konu çebiye defalarca soruldu denetleyecekmisiniz hesap soracakmısınız die o da biz yönetmeye geliyoruz denetleme yetkisi denetim kurulunda onlardan denetlemelerini isteyeceğiz dedi.

hatta en son seçim öncesi bu soruyu şafak malatya isimli kişi ısrarla sordu çebiye ve çebi yukarıda yazdığım cümleyi kurdu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

O donem ne demediysem bu donem onu diyorum

Abi seni milletvekili yapalim
arkadaş benim bir talebim yok ben konuşmalarındaki yanlışı eleştiriyorum kendinizi bu noktaya
getirip bağlıyorsunuz diyorum. insanlarda beklenti yaratıyorsunuz burdaki ben öznesi beni değil taraftarı tanımlıyor
yoksa benim umrumda bile olmaz sizin gibi çözemeyeceğim şeyleri merak etmek gibi bir derdim yok benim.

Çevrimiçi Necmi

hatta en son seçim öncesi bu soruyu şafak malatya isimli kişi ısrarla sordu çebiye ve çebi yukarıda yazdığım cümleyi kurdu.
ama orda benim anladığım son iki yılın denetlenmesi mesela orda birşey daha söyledi benmi yanlış anladım denetlenecek
sürenin bir kısmında bende varım ama olsun denetlensin dedim ben kendimden eminim diye konuştu 1,5 yıl FO önceki 6 ayda bunun dönemiyle çakışıyor
o zaman derim neden iki yıl da bütün başkanlık dönemi değil. geri kalan 5 yıl ne olacak bu borç iki yıldamı yapıldı.
iki yıl zaten gelirlerimiz düşmüştü esas gelirlerimizin yüksek olduğu dönemi incelemek gerekmiyormu. :alala:
ben kelimelere takıldım. hiç hoşlanmadım bazı şeylerden belki yanlış anlamışımdır bilmiyorum.  iki yıl göstermelik bir rapor
yayınlayacaksan kusura bakma neden bu olayı dillendirdin o zaman.

Çevrimiçi COB

Ibrahim Altinsay'in gönüllü danışman olması iyi olmuş. Çabuk kalbi kırılan bir arkadaşımız.

Keşke paramız olduğu dönemde ondan transfer ve scouting katkısı alabilseydik. Şimdi gene 300-500 bin euro'ya harikalar yaratmasını bekleyecez.

Çevrimiçi Necmi

o dönemde buna yanlış demişdim ben. kalkıp taraftarın gazını almak için birşeyler söyleyip sonra
havada bırakmayacaksın bıraktım havada kalması resmen bence örtbas edildi.
sen Beşiktaşın denetim raporundan bahsediyorsun bilmeden çıkıp açıklayacağım falan diyemezsin
dedik o zaman nerden biliyorsun o raporları belki açıklayamayacağın şeyler çıkacak karşına
o zaman yaptılar hatayı şimdi ne oluyor Çebi bu konuda tecrübesiz değilki o dönemi kendi bizzat yaşamadımı.
sonra el altından demedilermi o raporları açıklayamayız Beşiktaşa büyük zarar verir diye.
ben yanlışı söylüyorum yoksa bir rapor yayınlanması beklentim yok.

Çevrimdışı sozkul

ama orda benim anladığım son iki yılın denetlenmesi mesela orda birşey daha söyledi benmi yanlış anladım denetlenecek
sürenin bir kısmında bende varım ama olsun denetlensin dedim ben kendimden eminim diye konuştu 1,5 yıl FO önceki 6 ayda bunun dönemiyle çakışıyor
o zaman derim neden iki yıl da bütün başkanlık dönemi değil. geri kalan 5 yıl ne olacak bu borç iki yıldamı yapıldı.
iki yıl zaten gelirlerimiz düşmüştü esas gelirlerimizin yüksek olduğu dönemi incelemek gerekmiyormu. :alala:
ben kelimelere takıldım. hiç hoşlanmadım bazı şeylerden belki yanlış anlamışımdır bilmiyorum.  iki yıl göstermelik bir rapor

Yooo, daha öncesinden yapılmaya başlamıştır tabiiki. Çebi açık açık söyledi bazı şeyleri sordum Başkanla hallediyoruz dediler dedi.
Sen daha önce kaç defa söyledin, herşeyin sorumlusu Fikret Orman'dır iyi transferleride kötüleride Fikret Orman yapmıştır, Beşiktaş başkanlık sistyemiyle yönetiliyor diye. herşeye başkan karar veriyor diye.
Şimdi çıkıp oda ordaydı demenin anlamı yok, ama neden istifa etmedin diye sorabilirsin.
Anladığım kadarıyla yoğun paraya ihtiyaç olan dönemde ANÇ kasaymış o dönem sona erince çekil kenara demişler.
Sorumlular imza atanlar ve muhasebe kayıtlarını tutup bazı sorulara cevap veremeyenlerdir.
ANÇ imza atmışsa oda sorumludur.

Çevrimiçi Necmi

tek bir kişide çıkıp konuşmadı maçtan sonra bizi biçerse konuşşalar ne fayda adam tescilli gs taraftarı geçen seneki yönettiği konya maçı dün gibi bizim oyunculara kartları koşa koşa sevine sevine çıkardı gs-ts maçı ortada izleyip penaltıyı vermedi orda sıradan bi insan olsa bile verirdi maçtan önce yönetim ççıkıp alanya maçından girip ft ile sırıta sırıta resim sırası beklemesini ts maçından çıksa ne olurdu bu adamın maç yönetmesi  bizim ayıbımız  bizim maça verdiler belki bizi kayırır bu ümit kemiğini önüne atanlar tarafından talimat alıp sonra da yavaş yavaş gsnin zorlu deplasmanlarına verirler 2. yarı şu iki durumdan biri muhakkak olacaktır ama hangisi bakalım
valla bir yıl ceza almış bir hakemin çıkacağı ilk maçta orası burası oynamaz kolay kolay
çıkacak tepkiyi göğüsleyemez ilk maç. ben bundan sonra özellikle bu tff altında hiç bir tarafını oynatabileceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı tangaz

seçim öncesi adalı 7 yıl dedi anç 10 olsun dedi benim anladığım 10 yıl olup kendi icraatlerimide göreceksiniz sıkıntım yok diyor

Çevrimdışı tangaz

Yooo, daha öncesinden yapılmaya başlamıştır tabiiki. Çebi açık açık söyledi bazı şeyleri sordum Başkanla hallediyoruz dediler dedi.
Sen daha önce kaç defa söyledin, herşeyin sorumlusu Fikret Orman'dır iyi transferleride kötüleride Fikret Orman yapmıştır, Beşiktaş başkanlık sistyemiyle yönetiliyor diye. herşeye başkan karar veriyor diye.
Şimdi çıkıp oda ordaydı demenin anlamı yok, ama neden istifa etmedin diye sorabilirsin.
Anladığım kadarıyla yoğun paraya ihtiyaç olan dönemde ANÇ kasaymış o dönem sona erince çekil kenara demişler.
Sorumlular imza atanlar ve muhasebe kayıtlarını tutup bazı sorulara cevap veremeyenlerdir.

aynen böyle olmuş gibi görünüyor. son dönem transfer komitesindeki profesyonelleri aradım ne yaptınız ne ettiniz anlaştınız mı kaça anlaştınız koşullar nasıl die sorduğumda size bilgi vermememiz konusunda uyarıldık talimat aldık demişler çebiye

Çevrimdışı tangaz

valla bir yıl ceza almış bir hakemin çıkacağı ilk maçta orası burası oynamaz kolay kolay
çıkacak tepkiyi göğüsleyemez ilk maç. ben bundan sonra özellikle bu tff altında hiç bir tarafını oynatabileceğini sanmıyorum.

ceza sonrası çıkacağı ilk maç değil ki sene başından beri gerek orta hakem gerekse VAR olarak görev alıyor ü.öztürk

Çevrimiçi Necmi

ben asla Çebiyi suçlamadım çebiye sadece sus konuşma bu senin geleceğin için kötü olacak diyorum şimdi için
ben kimseyide suçlamıyorum zaten geçmişle alakalı sadece merak ettiğim konu basit fikret orman döneminin kar zarar hesabını çıkartsınlar FO
döneminde şu kadar gelir elde etti şu kadarda para harcadı bu bana yeter zararmı ettirmiş ettirmemişmi ettirdiyse ne kadar ettirdi görelim ben para nereye
gitti ne yaptıları bile bilmek istemiyorum. zaten o dönemde iyi yada kötü ne varsa ben Fikret ormana keserim faturasını bu günden sonrda Çebiye keserim
benim hiç ağzımdan bu güne kadar çebi eleştirisi duydunuzmu.

Çevrimdışı tangaz

ceza sonrası çıkacağı ilk maç değil ki sene başından beri gerek orta hakem gerekse VAR olarak görev alıyor ü.öztürk

https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=1091989

3 maç hakem 6 maç VAR olmuş haa şu var deneme tahtası olarak kullanılan ilk büyük takım yine beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

göz önünde olacağı ilk maç ama

Çevrimdışı tangaz

göz önünde olacağı ilk maç ama

bir geseliden her türlü hinliği hitliği beklerim

Çevrimiçi Necmi

https://www.tff.org/Default.aspx?pageID=72&hakemID=1091989

3 maç hakem 6 maç VAR olmuş haa şu var deneme tahtası olarak kullanılan ilk büyük takım yine beşiktaş
öyle bakmamak lazım en azından kolay bir maç şu anda Beşiktaş maçları renkliler sürekli puan kaybediyor
dalacak yer arıyorlar en sakin maç bu maç oluyor. gs maçına zaten veremezler. fener maçına verseler zaten
tff fener yüzünden topun ağzında dolaşıyor kötü hallerinin sorumlusunu tff yapmak için hazırda bekliyorlar
Beşiktaş onlar için kurtuluş kapısı.

Çevrimiçi Necmi

bir geseliden her türlü hinliği hitliği beklerim
iyide gsli olmayan hakemmi var bir fırat oda fenerli
mesela ali palabıyık fenerli diye düşünüyor millet onun esas gs maçlarına dikkat etmek gerekiyor bence.
gs li olmasıda değil hepsi terim önünde elpençe divan duruyorlardı şimdi biraz prestiji gittide
nefes aldık.

Çevrimdışı tangaz

öyle bakmamak lazım en azından kolay bir maç şu anda Beşiktaş maçları renkliler sürekli puan kaybediyor
dalacak yer arıyorlar en sakin maç bu maç oluyor. gs maçına zaten veremezler. fener maçına verseler zaten
tff fener yüzünden topun ağzında dolaşıyor kötü hallerinin sorumlusunu tff yapmak için hazırda bekliyorlar
Beşiktaş onlar için kurtuluş kapısı.

olmayalım abi her türlü şeref noksanlığını bize yapıyolar gitsinler nerde kurtulurlarsa orda debelensinler

Çevrimiçi Necmi

aynen böyle olmuş gibi görünüyor. son dönem transfer komitesindeki profesyonelleri aradım ne yaptınız ne ettiniz anlaştınız mı kaça anlaştınız koşullar nasıl die sorduğumda size bilgi vermememiz konusunda uyarıldık talimat aldık demişler çebiye
beni üzen kısım bunu o zaman neden söylemedide şimdi söylüyor. bu Beşiktaşın iki senesine mal olmuş oluyor.
Çebi çıkıp bunları zamanında söylese dar edilirdi o yönetime hayat.

Çevrimiçi Necmi

olmayalım abi her türlü şeref noksanlığını bize yapıyolar gitsinler nerde kurtulurlarsa orda debelensinler
bu kafayla bu zihniyetle o dediğin olmazki radikal karar alabilecek bir erk gerekiyor en tepeden.
şu anda öyle bir olanakda yok herkes kendi derdinde çakallara gün doğuyor.

Çevrimiçi Necmi

yıllardır avrupadan bir puan getiren Beşiktaşdı kimse ülke puanı diye konuşmadı
ne zaman yerim ülke puanınızı dedik bir anda tutuştular ülke puanı diye.
bu ülke puanını hak etmeyenleri avrupaya iterek tff bu hale getirdi ama kalkmışlar bizi suçlamaya çalışıyorlar
allahdan 3 puanı aldıkta sesleri kesildi biraz. iki sene gs yi şampiyon yapacağım diye çabalayarak
11. sıraya düşürdüler bizi. onları şampiyon yapmak için uğraşırken kimse dönüp bakmadı 31 maç kazanamamış bir
takım olduklarına
yemişim ülke puanını gider ön eleme oynarız iyiysek gideriz iyi değilsek zaten uğraşmanın manası yok birazda gidemeyecek olanlar zıplasın ülke puanı için.
en fazla ülke puanı getirmiş takıma laf etmeye çalışıyorlar.

Çevrimdışı tangaz

iyide gsli olmayan hakemmi var bir fırat oda fenerli
mesela ali palabıyık fenerli diye düşünüyor millet onun esas gs maçlarına dikkat etmek gerekiyor bence.
gs li olmasıda değil hepsi terim önünde elpençe divan duruyorlardı şimdi biraz prestiji gittide
nefes aldık.

posbıyık tipik geseli bize karşı feneri tutması da tipik renkli davranışıdır rakipleri bjk değil fener olsun istiyolar

Çevrimdışı sozkul

Bence konuşmanın kötü etkisi olabilirdi..

Çevrimdışı tangaz

beni üzen kısım bunu o zaman neden söylemedide şimdi söylüyor. bu Beşiktaşın iki senesine mal olmuş oluyor.
Çebi çıkıp bunları zamanında söylese dar edilirdi o yönetime hayat.

bunu da takım şampiyonlar liginde dolu dizgin gidiyordu o dönem şenol güneşi yalnız bırakmamak için ses edemedim zor günde görevden kaçacak adam değildim die sesini yükselterek söylüyor divanda

ben de doğru bulmadığım için bu davranışı bugün konuyu açtım yanlışa yanlış demeyen gözümde yanlıştır.