ama orda benim anladığım son iki yılın denetlenmesi mesela orda birşey daha söyledi benmi yanlış anladım denetlenecek
sürenin bir kısmında bende varım ama olsun denetlensin dedim ben kendimden eminim diye konuştu 1,5 yıl FO önceki 6 ayda bunun dönemiyle çakışıyor
o zaman derim neden iki yıl da bütün başkanlık dönemi değil. geri kalan 5 yıl ne olacak bu borç iki yıldamı yapıldı.
iki yıl zaten gelirlerimiz düşmüştü esas gelirlerimizin yüksek olduğu dönemi incelemek gerekmiyormu. 
ben kelimelere takıldım. hiç hoşlanmadım bazı şeylerden belki yanlış anlamışımdır bilmiyorum. iki yıl göstermelik bir rapor
yayınlayacaksan kusura bakma neden bu olayı dillendirdin o zaman.
Yooo, daha öncesinden yapılmaya başlamıştır tabiiki. Çebi açık açık söyledi bazı şeyleri sordum Başkanla hallediyoruz dediler dedi.
Sen daha önce kaç defa söyledin, herşeyin sorumlusu Fikret Orman'dır iyi transferleride kötüleride Fikret Orman yapmıştır, Beşiktaş başkanlık sistyemiyle yönetiliyor diye. herşeye başkan karar veriyor diye.
Şimdi çıkıp oda ordaydı demenin anlamı yok, ama neden istifa etmedin diye sorabilirsin.
Anladığım kadarıyla yoğun paraya ihtiyaç olan dönemde ANÇ kasaymış o dönem sona erince çekil kenara demişler.
Sorumlular imza atanlar ve muhasebe kayıtlarını tutup bazı sorulara cevap veremeyenlerdir.
ANÇ imza atmışsa oda sorumludur.