Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2560359 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Douglas'dan haberi olan var mı? 1 aydan fazladır ortada yok adam. Hala sakat mı?

Bratislava maçında filan oynasaydı bari.
Harbiden nerede bu adam ya?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Maç sonunda NTV de Ali Ece'yi izledim. Ljajic ile 2 haftadır yakından ilgileniyor Abdullah Hoca dedi. Sadece antrenmanda degil dışarıda da sürekli ilgili  sürekli yanında dedi. Nebil Evren de sorunu ne dedi bi türlü cevap vermedi hep lafı çevirdi. Bu çocuğun sorunu ne ya bilen var mı? Kumar mı, karı kız mı, ekonomi mi, sağlık problemi mi, ailevi mi nedir bu işin aslı?

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

N'Kodou'yu bir kere sağ açık başlatsa eminim bir çok sorunumuz çözülecek.Diaby,Burak'ın arkasında serbest oynayıp solada Caner veya Ljajic koyup tüm oyuncuların yeri oturmuş olacak.

bunu hiç denemeyi düşünmüyor sanki belki de oyuncu kesinlikle orada oynamam demiştir :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

bunu hiç denemeyi düşünmüyor sanki belki de oyuncu kesinlikle orada oynamam demiştir :alala:
Nkoudou'ya geçen hafta da sağ kanatta deneyelim dedim. Bence çok rahat oynar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

bencede oynamalı hani solda oynayıp içe kat edip çok şut denese veya solda dakka başı çizgiye inip top çıkarsa orda çok verimli bozmayalım diyelim demeye de o da yok nkududa sağ denemeye değer bence

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bizim düşük skorlu galibiyetler bizi hasta ettiğinden daha fazla rakipleri sinir ediyordur. Adamlar ha bu hafta ha sonraki hafta puan kaybeder diye bekliyorlar ama biz birer birer sokuşturup ilerledikçe çatlıyorlardır.  :D
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Bizim düşük skorlu galibiyetler bizi hasta ettiğinden daha fazla rakipleri sinir ediyordur. Adamlar ha bu hafta ha sonraki hafta puan kaybeder diye bekliyorlar ama biz birer birer sokuşturup ilerledikçe çatlıyorlardır.  :D

sadece beşiktaşlılar kanser olmasın birazda onlardan gitsin  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bana nedense oynayamaz gibi geliyor.  :alala:
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2019, 14:22:32 cursedofdragon ]

Çevrimiçi yaço58

sezona kaosla başladık yönetim değişikliği oldu camia bütünlüğünü şimdi yakaladık ve forvetsizdik bu haftaya kadar bu hafta daha yeni yeni form tutan bir burağa sahip olacağız ve formda bir burak bu ligin en iyi santraforudur biz buraya biçilerek geldik hakemler tarafından elnenye 3 maç ceza geldi rakiplerimize hediye penaltılar ile hep kollanarak buradalar şimdi buradan itibaren biz yeni başlıyoruz camia olarak bütünleştik takım savunması oturdu birde hücumda formda burak ile maçların kilidini daha rahat açabiliriz devreye kadar olan maçlara baktığımızda önümüzde kayseri ve kasımpaşa maçları var bu maçlarda 2de2 yapmamız lazım ve bu arada formuda yükseltmemiz gerekiyor bu 2 maçtan sonra malatya ve fb gibi zorluk düzeyi yüksek maçlar oynayacağız bu 2 maçtan 4 puan lıp gençleride içerde yenmemiz zor olmaz takım savunması oturmuş durumda hücumda burak form tutmaya başladı allah sakatlık vermesin atmaya devam edecektir ljajicin ne yapıp edip formunu önümüzdeki 2 maçta yükseltmeisni beklemeliyiz yoksa malatya ve fb maçına ljajicsiz kurguyla çıkmalıyız iki maçta kıran kırana geççek şu 5 maçı en iyi şekilde geçelim 13 puan alıp devreye 34 puan ile girmemiz çok önemli avcıda formunu yükseltmeli maç başlangıcı ve oyun içi değişikliklerde daha iyi olmak zorunda

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

:)

https://twitter.com/chefanalysis/status/1198855351120146432
yalnız burağın golde zor gol direk vursa savunmacı kayardı ondan dönerdi topu dürtmesi çok değerliydi orda

yalnız burağın golde zor gol direk vursa savunmacı kayardı ondan dönerdi topu dürtmesi çok değerliydi orda

Evet kaleci+oyuncu bugta kaldı  :tabe:

BİLGİ : Süper Lig'de son 6 haftada Beşiktaş kalesine çekilen 65 şutun sadece biri gol oldu.

Kalan Maçlarımız ;

Beşiktaş, ligde sıradaki 5 maçının tamamını İstanbul'da oynayacak.

▪ Kayserispor
▪ Kasımpaşa (D)
▪ Malatyaspor
▪ Fenerbahçe (D)
▪ Gençlerbirliği

Çevrimiçi tolga1903

bırakın neredeyse orada dursun  :evillol:

Geçen sene ligin en iyi sağ beki denmiyor muydu abi bu adama istatistikleri olsun oyuna kattıkları olsun sivas'ın oyun kurucusu gibi oynuyordu ve iyiydi yani ne oldu birden bu kadar gözden düştü anlaması güç. Gökhan'ın tüm maçlarda bu formunu sürdürebilmesi zor keşke dönse de takıma adapte olabilse douglas artık. Boyd ve douglas hayal kırıklığı şu an bir şekilde takıma girip verimli olabilseler hocanın da eli güçlenir. Anadolu takımlarından yabancı oyuncu alırken on kez falan düşünmek lazım hakikaten.

Çevrimdışı Liquidator

Kalan Maçlarımız ;

Beşiktaş, ligde sıradaki 5 maçının tamamını İstanbul'da oynayacak.

▪ Kayserispor
▪ Kasımpaşa (D)
▪ Malatyaspor
▪ Fenerbahçe (D)
▪ Gençlerbirliği

zor maçlar Fener ve malatya. diğerlerinde bence zorlanmayız
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı tangaz

Geçen sene ligin en iyi sağ beki denmiyor muydu abi bu adama istatistikleri olsun oyuna kattıkları olsun sivas'ın oyun kurucusu gibi oynuyordu ve iyiydi yani ne oldu birden bu kadar gözden düştü anlaması güç. Gökhan'ın tüm maçlarda bu formunu sürdürebilmesi zor keşke dönse de takıma adapte olabilse douglas artık. Boyd ve douglas hayal kırıklığı şu an bir şekilde takıma girip verimli olabilseler hocanın da eli güçlenir. Anadolu takımlarından yabancı oyuncu alırken on kez falan düşünmek lazım hakikaten.

skorer yönü nedeni ile ön plana çıkmıştı savunma anlamında iyi değildi geçen sene de (şahsi görüşüm)

ben daglısın istemiyordum faydalı bir transfere dönüşürse sürpriz olur bence

Çevrimiçi tolga1903

skorer yönü nedeni ile ön plana çıkmıştı savunma anlamında iyi değildi geçen sene de (şahsi görüşüm)

ben daglısın istemiyordum faydalı bir transfere dönüşürse sürpriz olur bence

Ya tabi daha iyisi alinabilirdi. Ama en azından dediğin gibi güçlü olan hücum yönünde bile bize katkı sağlamadı adam. Gökhan geldiğinden beri tek başına sağ bekte helal olsun yine iyi götürdü bu zamana kadar.

Çevrimiçi Necmi

sezona kaosla başladık yönetim değişikliği oldu camia bütünlüğünü şimdi yakaladık ve forvetsizdik bu haftaya kadar bu hafta daha yeni yeni form tutan bir burağa sahip olacağız ve formda bir burak bu ligin en iyi santraforudur biz buraya biçilerek geldik hakemler tarafından elnenye 3 maç ceza geldi rakiplerimize hediye penaltılar ile hep kollanarak buradalar şimdi buradan itibaren biz yeni başlıyoruz camia olarak bütünleştik takım savunması oturdu birde hücumda formda burak ile maçların kilidini daha rahat açabiliriz devreye kadar olan maçlara baktığımızda önümüzde kayseri ve kasımpaşa maçları var bu maçlarda 2de2 yapmamız lazım ve bu arada formuda yükseltmemiz gerekiyor bu 2 maçtan sonra malatya ve fb gibi zorluk düzeyi yüksek maçlar oynayacağız bu 2 maçtan 4 puan lıp gençleride içerde yenmemiz zor olmaz takım savunması oturmuş durumda hücumda burak form tutmaya başladı allah sakatlık vermesin atmaya devam edecektir ljajicin ne yapıp edip formunu önümüzdeki 2 maçta yükseltmeisni beklemeliyiz yoksa malatya ve fb maçına ljajicsiz kurguyla çıkmalıyız iki maçta kıran kırana geççek şu 5 maçı en iyi şekilde geçelim 13 puan alıp devreye 34 puan ile girmemiz çok önemli avcıda formunu yükseltmeli maç başlangıcı ve oyun içi değişikliklerde daha iyi olmak zorunda
neden 15 değil :alala:

Çevrimdışı celiker1

zor maçlar Fener ve malatya. diğerlerinde bence zorlanmayız
Zorlanmayız dediğimiz maçlar beni daha çok korkutuyor.Bu sene bir tek Gs maçı full seyirci ve motivasyonla  oynadık.Bu haftadan itibaren seyircide havaya girecek.Maç maç bakıp,full lige konsantre devam etmeliyiz
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2019, 16:21:24 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi yaço58

neden 15 değil :alala:
Kadıköy deplasmanında rakibimiz direk hakem olacak çünkü abi gerçekci olmak gerekirse şu fikstür de minimum 13 yapmamız lazım ancak sarı civcilere 3 korner Bi penaltı kuralı işlerken bizede penaltı çalınması yasakken deplasmanda yenmemiz zor görüyorum normal şartlar olursa tabi yeneriz ve haftayada çok önemli biz kayseri ile oynarken rakiplerimiz den biri göztepe deplasmanına diğerleride birbiriyle oynayacak puan kaybetmeleri yüksek ihtimal oda bizim için avantaj olacak

Çevrimdışı celiker1

Şu takıma Visca gibi bir adam olsa çok çok çok güzel ve rahat olacak her şey.Boyd'dan umutsuz değilim ama şu ana kadar formanın ağırlığını kaldıramadı.Ligde şans bulup gol atsa toparlayacak diye hala umutluyum

Visca            Diaby           N'Kodou

Burak

Yurt dışından mevcut maddi şartlarımızla kiralanacak kim olabilir skorer sağ açık?
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2019, 16:34:47 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Kadıköy deplasmanında rakibimiz direk hakem olacak çünkü abi gerçekci olmak gerekirse şu fikstür de minimum 13 yapmamız lazım ancak sarı civcilere 3 korner Bi penaltı kuralı işlerken bizede penaltı çalınması yasakken deplasmanda yenmemiz zor görüyorum normal şartlar olursa tabi yeneriz ve haftayada çok önemli biz kayseri ile oynarken rakiplerimiz den biri göztepe deplasmanına diğerleride birbiriyle oynayacak puan kaybetmeleri yüksek ihtimal oda bizim için avantaj olacak
koyup geleceğiz
çok gerçekçiyim :bandit: