Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2560868 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi murat

Bu hafta ne dediysem cıktı. :halay:
İlk yarıyı lider kapatacağız yazın kenara. :money:
hafta bitmeden araya üstüste 5 şampiyonluk vs birşeyler sıkıştır :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Konya maçında gayet iyi oynadığımızı düşünüyorum. Hücum etkinliğimiz de artacaktır. Özellikle Konya maçında taktiksel olarak da yol aldığımızı gördüm. Bunun neticesi pas kalitesi ve hızı çok iyiydi.

Çevrimiçi murat

https://twitter.com/futbolarena/status/1191746241610170368
kartlar normal gs ortalamasının üstünde yemiş.ileride baskı kurarak oynayanlar fazla kart görmüş defansa kamyon çekenler az kart görmüş.

Çevrimdışı mrred

Hocanın bazı oyuncuların mevkillerini hem de maç içi pozisyonlarını sık sık değiştirmesi bazıları tarafından eleştiriliyor bu konuda iki tane görüş var.
1.Oyuncuların alışık oldukları pozisyonlarda oynamaları başka pozisyon ya da mevkiilerin zorlanmaması gerektiği
2.Oyuncuların alışık olmadığı pozisyon ve mevkiilerde oynamasının oyuncuların çok zorlamasına rağmen esasından gelişim açısından iyi bir şey olduğu görüşü

Ben görüş olarak 2.görüşe daha yakınım zira "spor" kelime anlamı itibari ile zaten rekabet ve zorlamayı gerektirir. Herkes sınırlarını zorlayacak ki gelişim olsun.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Spor, önceden belirlenmiş kurallara göre bireysel veya takım halinde yapılan, genellikle rekabete dayalı yarışma ve kişisel eğlence veya mükemmelliğe ulaşmak için yapılan fiziksel veya zihinsel aktivite.

vikipediadan alıntı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Konya Beşiktaş maçının xg oranları gelmiş

Konya 0,41
Beşiktaş 1.20

Savunmadaki sıkı duruş devam ediyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ogretmenler gunu icin soktares derginin yaptigi  mukemmel calisma :  https://www.socratesdergi.com/hayalleriminogretmeni/

S. Hamdi Tüzün,  Sergen’e 11 yasindayken deftere goller hayal edip cizmesini soyluyor. Sokrates dergide gercekte attigi gollerle bunlari karsilastirmislar.

Hamdi Tuzun gibi 2-3 adam olsa alt yapida devrim gerceklestiririz ama nerde oyle insan bulmak bu devirde,

Güzel bir kaynak olmuş
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karius: "3 puan ve gol yemediğimiz bir maç daha."

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güzel bir kaynak olmuş
Dün özel sayfa açtık bununla ilgili forumda. Buradan ulaşabilirsin @mrred  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Karius: "3 puan ve gol yemediğimiz bir maç daha."

Ciddi ciddi sadece gol yememeye odaklanmış takım  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Larin yine gol atmış  :ebebe:

hem de çok güzel gol atmış tam golcü golü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Larin yine gol atmış  :ebebe:
Arkadas bizden giden coşuyor , elde tutulsamiydi acaba diyorum bazen

Bu arada konu dışı ama Geçen sezon 2-3 Gol atan Slimani Fransada show yapıyor her maç atıyor , herifle az dalga geçilmedi , bu adam Portekiz de 33 gol atarak Gol krali oldu

Bu haftada Hem atmış , hem penaltı yaptırmış hemde oyundan atılmış :lol: :lol:

Bazen oyuncu sisteme uymuyor bazen de sistem oyuncuya

En iyisi Şenol Hoca gibi serbest bırakmak iyi yonlerini ortaya çıkartmak
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2019, 01:12:32 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Abi tamam da, uyum sorunu ne zaman geçecek? Hazırlık kampı ile birlikte 20'nin üzerinde maça çıktık. Futbolumuzun üzerine tek bir taş koyamadık. Bir miktar savunmada gelişme var, kalecimiz formda, o kadar... 20 maçta oyun temposu, pozisyon zenginliği 'hiç' değişmiyorsa, bunu uyum sorununa bağlamak zor diye düşünüyorum. Bence nerdeyse maksimum uyuma ulaştı bile mevcut oyuncular. Abdullah Hoca'yla ve maksimum uyumla ulaşabildiğimiz en üst düzey oyun bu sanki...

Bugünden sonra ne olabilir? Belki işin içine bir miktar 'yetenek' girerse bir adım ilerleyebiliriz. Ama bana göre bu oyun anlayışıyla, hocanın bu mentalitesiyle hiçbir maçımız şöyle keyifli geçmeyecek. Sağlı sollu ataklar, pozisyonlar, yerimize oturamadığımız anlar, direkten dönen toplar, uzaktan şutlar, üst üste kornerler falan göremeyeceğiz.

Umarım yanılırım.
20 maç geçtide bu takım kaç maç bir arada oynadı ona bak burak daha yeni girdi takıma zaten dikkat edersen
defans uyumu sağlandı orta saha defans uyumuda sağlandı olmayan orta saha hücum bölgesi uyumu ve hücum bölgesinin kendi arasındaki uyum bunun nedenide hücum oyuncuları daha bir arada olmaya alışamadı fener maçına kadar buda oturur diye düşünüyorum
zaten sorun bu ve bu sorun varken takım yukarı tutunabiliyorsa büyük iş yapıuoruz bu takım hücum bölgeside takıma katıldığında
durdurulması zor takım olur mesela bu hafta burak öncekilere göre daha haraketliydi deplasman maçı olmasına ramen ve çok iyi savunma yapan bir takıma karşı. haftaya içerde çok daha iyi olunmasını bekliyorum. hocada ne yapacağını bilmiyor oyuncular tam yeterli olmayınca birşeyde deneyemiyorsunki.

Çevrimiçi Necmi

Konya maçında gayet iyi oynadığımızı düşünüyorum. Hücum etkinliğimiz de artacaktır. Özellikle Konya maçında taktiksel olarak da yol aldığımızı gördüm. Bunun neticesi pas kalitesi ve hızı çok iyiydi.
bence pas kalitesi iyi değildi isabetli pas oranımız fazla ama bunlar hep yan ve geri paslar
ileriye yapılan paslarda hep kayıp var kalite düşüyor yanlış adam tercihleri zor pozisyondaki oyuncuya topu atmak gibi
ilk yarı bu nedenle aşırı top kaybı yaptık baskı yedik bu yüzden konya baskı yaptı ötesi varmı

Çevrimdışı celiker1

N'Kodou'yu bir kere sağ açık başlatsa eminim bir çok sorunumuz çözülecek.Diaby,Burak'ın arkasında serbest oynayıp solada Caner veya Ljajic koyup tüm oyuncuların yeri oturmuş olacak.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

insanların dikkat etmediği şey geçen 12 haftada biz 3 maçta 10 gol yedik 9 maçta 3 gol yedik biz genelde
savunmayı her maç iyi yapıyoruz ki savunma tandemini oturtamamışdık neciple falan oynuyorduk
3 maçtada pis yakalandık çok dağınıktık zaten bir dahada yaşanmaz öyle maçlar en kötü zamanımızda en dişli takımlarla sürekli deplasman oynadık
sadece ankaragücü maçında giden 3 puana üzülüyorum. antepi hafife aldık. 10 gol yediğimiz maçlar zaten 3 mağlubiyet aldığımız maçlar
bu sene bizi yenmek isteyecek takımın bence 3 gol atması lazım. oda zor artık.

Çevrimiçi Necmi

N'Kodou'yu bir kere sağ açık başlatsa eminim bir çok sorunumuz çözülecek.Diaby,Burak'ın arkasında serbest oynayıp solada Caner veya Ljajic koyup tüm oyuncuların yeri oturmuş olacak.
kanatlar kimin nerde oynadığı gerçekten önemli değil biz kanat oyunu oynamıyoruz
bize lazım olan burakın form tutması bütün hücum hattını toplar bir anda hiçbirşey göze kötü gelmemeye başlar

Çevrimdışı worns

Douglas'dan haberi olan var mı? 1 aydan fazladır ortada yok adam. Hala sakat mı?

Bratislava maçında filan oynasaydı bari.

Çevrimdışı MUSTAFA_

kanatlar kimin nerde oynadığı gerçekten önemli değil biz kanat oyunu oynamıyoruz
bize lazım olan burakın form tutması bütün hücum hattını toplar bir anda hiçbirşey göze kötü gelmemeye başlar
Look at the tabela

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Hocanın bu saglamci oyunu bize deplasman kazandırır ancak içerdeki maçlarda daha ofansif daha serbest oynatmalı.

Kanatta Caner olmaz nkoudu ve Boyd kanatlarında ısrar edip diaby on numarada serbest oynatmaliyiz. Bu hücum hattı uyum sağlarsa çok tehlikeli takım oluruz.
BeŞiKtAşK