Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555921 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi Necmi

Bize özel havaya girdiler. Haftaya in cin top oynar tribünlerinde. Trt Spor'da 1 saat övdüler bir de  :lol:
önemli değil birde ts maçında havaya girsinler ondan sonra isterlerse bütün maçlarda yenilip küme düşebilirler :D
tabi ikinci yarı gs ve fener maçlarındada havalarını korusunlar ikisiylede içerde oynayacaklar sanırım.

Çevrimdışı tangaz

iyi yönlerini kararttığı oyuncuları kamyona doldursak yolda fazla yükten polis çevirip aracı bağlar :bandit:

bucümleyi kuracak insan sayısı dünyada 1 elin parmaklarını geçmez biri de sensin abi  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bize özel havaya girdiler. Haftaya in cin top oynar tribünlerinde. Trt Spor'da 1 saat övdüler bir de  :lol:

Anadolu takımları kesinlikle çoğu sempatik değil. En azından gs fbnin dertleri belli düşmanımdır dersin okeylersin. ts dost gibi gözükür sonra bir anda coşar beşiktaş kümeye diye bağırır atiba koyar. bursa kendi kendine tribe girer, konyalısı gelir stad açılalı 1-2 yıldı o zamanlar burada beşiktaşın bizi hiç yendiğini hatırlamıyorum der aklınca. 3 bin kişilik meşaleler çakı muhabbetleri(süper kupa) falan. O yüzden bir kez daha diyorum nasıl koydukkkkkk  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı MUSTAFA_

önemli değil birde ts maçında havaya girsinler ondan sonra isterlerse bütün maçlarda yenilip küme düşebilirler :D
tabi ikinci yarı gs ve fener maçlarındada havalarını korusunlar ikisiylede içerde oynayacaklar sanırım.
Havaya girsinler zaten. Böyle daha zevkli oluyor galibiyet. Boşa ümitlenme daha geçen 5 yediler  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

ankara deplasmanı olarak gençlerbirliği osmanlı falan zorlandığımız takımlardı. Bir geçen sene rahat yenmiştik ankaragücünü. Konyayı zaten bizde içeride 5 atıyorduk, deplasmanda yeniliyorduk @Necmi  abi onu demeye çalışmış.
Ağzından bal damlıyor abi, inşallah.
geçen sene ankarada oynamadık ama bize deplasman olan onlarada deplasmandı :D
yoksa az bilenmemişlerdi bize. hevesleri kursaklarında kaldı maç alınınca

Çevrimdışı levitate

Diaby için demiş bunu, çişini daha erken bitirmeli diye 

Şaka bi yana bunu diyipte bunun çözümünü de bulmuşken başka şeyler deniyor. Yani şey gibi doğrusunu görüyor ama yok benim doğrum olsun diyince doğruluktan çıkıp yanlışa gidiyor.
ii dedin kral

sonuç olarak pas oyunu = günah
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

yanküt nasıldı maç sonu kabullenmiş zevk almaya çalışır haldemiydi  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nerede benim tacım demedi  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

geçen sene ankarada oynamadık ama bize deplasman olan onlarada deplasmandı :D
yoksa az bilenmemişlerdi bize. hevesleri kursaklarında kaldı maç alınınca

Doğru ertelenmişti bir şeyler olmuştu, muhabbetler dönmüştü  :lol:
Bursa taraftarı falan gelmişti ya maça. Sanki şampiyonlar ligi finaline çıkıyorlardı. Birde biz o zamanlar puan kaybediyorduk yani puan kaybına açık bir maçtı. Ljajicin ilk şov yaptığı maçtı sonra açılmıştı. Şimdi bilenen konyankara şeklinde takılsınlar.

Çevrimiçi Necmi

Hiç sorma @Necmi abi, oynasam daha az yorulurum herhalde. Maç sonu terlemiş falan oluyorum gerginlikten.
Tamam oyunu koruma konusunda kesinlikle şenol güneşin takımından daha iyiyiz ama 1-0 falan bize yakışmıyor hücum konusunda da şenol güneşin ilk iki sezonundan  ve gol sayı olarakta üçüncü sezonundan kötüyüz. Bunu düzeltmessek oyunculardaki özgüven de azalmaya başlar.
yakışanı boş ver önemli olan attığın golü koruyabilmek bunu başardığın anda zaten herşey düzelir
gol yememe alışkanlığın devam edince rakipler zaten bunlar gol yemezi oynayacak. golü yedikleri anda her takımın gardı düşer hiç bir şekilde maçı çevirebileceklerine inanmazlar buda sana farkı getirir. o nedenle savunma işimiz daha kolay olacak ve oyunda hücumu düşünme süremiz artacak
yeterki rakipler bunlar bir şekilde maçı kazanırlar moduna gelsin mesela bugün sahada böyle bir durum vardı konya bizden puan alacağına hiç inanmamışdı zaten golü yedikleri andada gardları düştü. bir iki maç daha böyle götürelim bizim karşımıza kimse 3 puan almak için çıkmaz buna fenerde dahil
adamlar zaten kör topal gidiyorlar takım olamadılar kendilerine güvenleri yok geçen senenin korkusu devam ediyor.
fener o maça bir puan iyidir diye bakarak çıkacaktır heleki puan kaybetmeden gidersek ülkere

ii dedin kral

sonuç olarak pas oyunu = günah

Takımın önde olup skoru koruması gereken zamanlar dışında mıymıy pas oyunu günah.

Çevrimiçi Necmi

Doğru ertelenmişti bir şeyler olmuştu, muhabbetler dönmüştü  :lol:
Bursa taraftarı falan gelmişti ya maça. Sanki şampiyonlar ligi finaline çıkıyorlardı. Birde biz o zamanlar puan kaybediyorduk yani puan kaybına açık bir maçtı. Ljajicin ilk şov yaptığı maçtı sonra açılmıştı. Şimdi bilenen konyankara şeklinde takılsınlar.
zeminleri kötü diye maç başka sahaya alınmışdı antepde yada kayseride oynamışdık taraftarlarıda tff yi boykot etmek için maça gelmemişdi :D

Çevrimiçi Necmi

bence maç öncesinde kabullenmiş maçdan puan alacağına inancı zaten yok gibi konuşuyordu.

yakışanı boş ver önemli olan attığın golü koruyabilmek bunu başardığın anda zaten herşey düzelir
gol yememe alışkanlığın devam edince rakipler zaten bunlar gol yemezi oynayacak. golü yedikleri anda her takımın gardı düşer hiç bir şekilde maçı çevirebileceklerine inanmazlar buda sana farkı getirir. o nedenle savunma işimiz daha kolay olacak ve oyunda hücumu düşünme süremiz artacak
yeterki rakipler bunlar bir şekilde maçı kazanırlar moduna gelsin mesela bugün sahada böyle bir durum vardı konya bizden puan alacağına hiç inanmamışdı zaten golü yedikleri andada gardları düştü. bir iki maç daha böyle götürelim bizim karşımıza kimse 3 puan almak için çıkmaz buna fenerde dahil
adamlar zaten kör topal gidiyorlar takım olamadılar kendilerine güvenleri yok geçen senenin korkusu devam ediyor.
fener o maça bir puan iyidir diye bakarak çıkacaktır heleki puan kaybetmeden gidersek ülkere

fener kadıköydeki derbilere çoğunlukla öyle bakıyor zaten. Bunun nedeni lig zaten gitti, bi övüneceğimiz kadıköyde derbi kaybetmeme var diyip maçı rolantide bitiriyorlar. fenerin gs ve bizle maçlarına bakıcak olursak geçmiş yıllara çoğu beraberlik yani fb derbi kaybetmez diyorlar ama kazanamıyorlarda  :lol: fb derbisinde çok değişik şeyler olabilir, ben o maça hiç bir şey diyemem şimdiden. bir sonraki maçı düşünelim takımdaki konsantrasyonda o şekilde, olumlu olanlardan biri de o. takımdaşlık artmış.

Çevrimdışı levitate

Takımın önde olup skoru koruması gereken zamanlar dışında mıymıy pas oyunu günah.
son dakikalarda çok güzel yaptık onu zaten hehe
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

bu allahın bana kestiği ceza sanırım pas yapın deyip durdum üç sene
oda al sana pas dedi :bandit:

son dakikalarda çok güzel yaptık onu zaten hehe

bir kaç maçtır onu yapıyoruz, maç stresiyle kendimi sıkıyorum falan ama maç özetini izliyorum. Yani hiçte sıkılacak bir şey yok rahat rahat bitirmişiz çoğu maçı. Bu bir kaç senedir bizde olmayan bir özellik. Beşiktaş maçının fikstür tarihi belli olunca direk iki takıma da goller yazılıyordu ve maç 1-1den başlıyordu.

puhahahaha gidip şu gslilerin forumuna bakayım dedim bizim maç hakkında yazdıklarına

avcı istifa diyorlardı adamları resmen uyandırdık
şu yankuta bir tek biz puan veririz
adamlar şaka maka bizden puan olarak önde hemde daha ts deplasmanına çıkmadık

falan diyorlar hahahaha. terimin en iyi yaptığı şey camiayı odaklayıp hakem ve tff ile şampiyonluk almak, ama bu sefer bizim konuda gördüğüm kadarıyla birbirlerine girmişler terim sayesinde. aslında terim kendi silahıyla kendini vurmuş bu sefer :lol:

Çevrimiçi Necmi

fener kadıköydeki derbilere çoğunlukla öyle bakıyor zaten. Bunun nedeni lig zaten gitti, bi övüneceğimiz kadıköyde derbi kaybetmeme var diyip maçı rolantide bitiriyorlar. fenerin gs ve bizle maçlarına bakıcak olursak geçmiş yıllara çoğu beraberlik yani fb derbi kaybetmez diyorlar ama kazanamıyorlarda  :lol: fb derbisinde çok değişik şeyler olabilir, ben o maça hiç bir şey diyemem şimdiden. bir sonraki maçı düşünelim takımdaki konsantrasyonda o şekilde, olumlu olanlardan biri de o. takımdaşlık artmış.
ama bu sefer karşılarında alan kapatan bir Beşiktaş olacak zorluk derecesi yüksek maçlarıda iyi oynuyoruz.
son vuruş şansımız yerinde olursa çıkaramayacakları bir sonuç olur. bizim oyuncular daha tecrübeli fener toy çabuk kırılır maçta
sahada öyle içerde derbi kaybetmemek isteyen geçmişden gelen bir oyuncu kadrosuda yok
bu sene biz yada gs ikimizden biri yenecek onları içerde belki iki takımda yener.

Çevrimiçi Necmi

puhahahaha gidip şu gslilerin forumuna bakayım dedim bizim maç hakkında yazdıklarına

falan diyorlar hahahaha. terimin en iyi yaptığı şey camiayı odaklayıp hakem ve tff ile şampiyonluk almak, ama bu sefer bizim konuda gördüğüm kadarıyla birbirlerine girmişler terim sayesinde. aslında terim kendi silahıyla kendini vurmuş bu sefer :lol:
inşallah yarında fenerin önüne geçeceğiz :D

inşallah yarında fenerin önüne geçeceğiz :D

:lol: :lol:

Herkes başakşehiri çok küçümsüyor abi ama bence başakşehirde en az fb gs kadar rakip bize. ligi lider bitirirz falan demiş herkes ama ya başak ya ts ilk yarıyı lider bitirir.

Çevrimiçi Necmi

ama ts den sonra bütün maçları içerde bir göztepe deplasmanına gidecekler
ama içerde alanyaya yenilirlerse yada antalyaya şaşırmam.
bunlarla aramızdaki farkı açmak lazım. ts fener falan kırılırda bunlar ritim kazanınca
rüzgarıda hemen arkalarına alıyorlar.

Çevrimiçi Necmi

:lol: :lol:

Herkes başakşehiri çok küçümsüyor abi ama bence başakşehirde en az fb gs kadar rakip bize. ligi lider bitirirz falan demiş herkes ama ya başak ya ts ilk yarıyı lider bitirir.
başakşehiri küçümsemiyorumda bu sene ilk üçe bile giremezler emin ol.
ts olabilir duruma bağlı ama sınırlı kadroyla ne kadar götürürler bakacağız olmadık anlarda olmadık puan kayıpları yaparlar
küçük maçlara aslında motive olamıyorlar garip garip puanlar bırakıyorlar bırakmayada devam edecekler
antalya ve konya deplasmanlarının ikisindende kayıpla dönme ihtimalleri yüksek içerde kayseri yada denizli maçlarından birindede olası puan kaybı yaşarlar.
abartmamak lazım bizim bu kötü halimizle bizden bir beraberlik fazlaları var. başak kayseride puan kaybeder
denizli deplasmanıda kolay geçmeyecek içerde konyayada puan bırakırlar
bence en tehlikeli olan sivas ilk yarı için en fazla puanı onlar toplar gibi görünüyor
ya onlar lider bitirir ya biz gibi görünüyor şimdilik. dua edelimde yarın kayseriye puan kaybetsinler
kazanırlarsa onlarda 4 de 4 le gidiyor olacaklar maçları zor ama adamlar kazanıyor

Çevrimiçi murat

anç fikret beyin aylardır ödemediği elektrik faturalarını cebinden ödemiş
ben herhangi birini kastederek söylemedim geçmişten günümüze ve bundan sonrasına...kim menfat sağlamışsa kulübün parasını yemişse özel uçaklarla gezmişse hatta kukübün parasıyla tarifeli uçağa dahi bindiyse.para vermeyip kulübün parasıyla gezdikten sonra sen ben de yaparız yöneticiliği.o makama gelmişse biraz elini cebine atsın yada hiç yoktan kulübe yük olmasın.asgari ücretle çalışan adam deplasmana para ve zamanını harcayarak gidiyorsa onlar da bir zahmet 3-5 kuruşu cebinden çıkarsın.bu iş gönül işiyse yakışan budur.