Bu seneye kadar Başakşehir maçlarında kanser oluyorduk. Meğerse tek kanser olan biz değilmişiz. Başakşehir'in taraftarı olmadığı için onların da aynı acıyı yaşadığını farkedememişiz.
Ben Beşiktaş'ın bu futbolu oynamasını asla içime sindiremiyorum. Böyle gururla '6 maçta 5 galibiyet aldık', '6 maçta 1 gol yedik' diye paylaşımlar yapılıyor ama, ben hiçbiriyle gurur duyamıyorum bunların. 6 maçta yüzde yüz gollük 10 tane pozisyonumuz yoktur herhalde toplamda. 12 maçta 15 golümüz var. 12 maçın ilk yarılarında 2 gol atabilmişiz. Bugün de tek pozisyon hatırlamıyorum gol dışında, ki o da fahiş bir savunma hatasından geldi.
36 yaşındayım, çok kötü Beşiktaş maçları izledim, ama 12 hafta üstüste bu kadar kötü Beşiktaş'ı ilk defa izliyorum. Hep destek, sonuna kadar destek tamam, ama bu şartlarda benim desteğim renklere olur, böylesine sınırlı kapasiteye sahip bir hocaya ya da Beşiktaş'ın seviyesine hiç yakışmayan futbolculara değil.
'Kazanmak için her şey mübahtır' diyenlere hep karşı çıkarız Beşiktaşlılar olarak... Bu laf, sadece üçkağıtçılık yapmayı, yere yatıp kalkmamayı, hakemi etkilemeyi içeriyor olmamalı. Şu futbolla maç kazanıp 'bomba gibi geliyoruz' diye gururlanmak da aynı kategoride... 34 maçı böyle oynayıp, 34 gol pozisyonu yakalayıp, 34 gol atarak 5 sene üstüste şampiyon olacaksak ben istemiyorum öyle bir şeyi... Ne Başakşehir'i, ne Avrupa şampiyonu olduğu dönemdeki Yunanistan Milli Takımı'nı hiçbirimiz saygıyla ve takdirle hatırlamıyoruzdur diye düşünüyorum.
Neyse... 'Bekle bizi Mayıs, bomba gibi geliyoruz' (!)