Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2552868 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beraberlik güzel sonuç  :ebebe:
:D

Yok Malatya kazansın uzun vadede o 1 puan çok işimize yarar , Malatya direkt rakibimiz değil ama Fener direkt rakibimiz :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu hafta en kötü ilk 6 içinde bitiriyoruz. Ben rakiplerimizden puan kaybı bekliyorum. En kötü 5. bitiririz gibi  :tabe:

Kayseri yeni Bayan Başkanına süpriz için Sivası yener.
Alanya berabere kalır.
Malatya kendi evinde koçsporu yener.  :D
Biz aynı yerimizde kalırız .  :biggrinking:

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu seneye kadar Başakşehir maçlarında kanser oluyorduk. Meğerse tek kanser olan biz değilmişiz. Başakşehir'in taraftarı olmadığı için onların da aynı acıyı yaşadığını farkedememişiz.

Ben Beşiktaş'ın bu futbolu oynamasını asla içime sindiremiyorum. Böyle gururla '6 maçta 5 galibiyet aldık', '6 maçta 1 gol yedik' diye paylaşımlar yapılıyor ama, ben hiçbiriyle gurur duyamıyorum bunların. 6 maçta yüzde yüz gollük 10 tane pozisyonumuz yoktur herhalde toplamda. 12 maçta 15 golümüz var. 12 maçın ilk yarılarında 2 gol atabilmişiz. Bugün de tek pozisyon hatırlamıyorum gol dışında, ki o da fahiş bir savunma hatasından geldi.

36 yaşındayım, çok kötü Beşiktaş maçları izledim, ama 12 hafta üstüste bu kadar kötü Beşiktaş'ı ilk defa izliyorum. Hep destek, sonuna kadar destek tamam, ama bu şartlarda benim desteğim renklere olur, böylesine sınırlı kapasiteye sahip bir hocaya ya da Beşiktaş'ın seviyesine hiç yakışmayan futbolculara değil.

'Kazanmak için her şey mübahtır' diyenlere hep karşı çıkarız Beşiktaşlılar olarak... Bu laf, sadece üçkağıtçılık yapmayı, yere yatıp kalkmamayı, hakemi etkilemeyi içeriyor olmamalı. Şu futbolla maç kazanıp 'bomba gibi geliyoruz' diye gururlanmak da aynı kategoride... 34 maçı böyle oynayıp, 34 gol pozisyonu yakalayıp, 34 gol atarak 5 sene üstüste şampiyon olacaksak ben istemiyorum öyle bir şeyi... Ne Başakşehir'i, ne Avrupa şampiyonu olduğu dönemdeki Yunanistan Milli Takımı'nı hiçbirimiz saygıyla ve takdirle hatırlamıyoruzdur diye düşünüyorum.

Neyse... 'Bekle bizi Mayıs, bomba gibi geliyoruz' (!)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Beraberlik güzel sonuç  :ebebe:

berabere biterse fener üstümüze çıkıyor alanya da kazanırsa yine 6.cı oluyoruz :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kayseri yeni Bayan Başkanına süpriz için Sivası yener.
Alanya berabere kalır.
Malatya kendi evinde koçsporu yener.  :D
Biz aynı yerimizde kalırız .  :biggrinking:

berabere biterse fener üstümüze çıkıyor alanya da kazanırsa yine 6.cı oluyoruz :)

Sinerji sinerji... Nerede bu sinerji? Değil mi @mylife1903 abi  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Sinerji sinerji... Nerede bu sinerji? Değil mi @mylife1903 abi  :)
O gene uyumuştur

Biz ne zaman kazansak uyuya kalıyor adam :lol: :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

şu dobermanın falan hazımsızlığını izlemek insana keyif veriyor karakter yoksunu ofsayt yok diye 1 saattir böğrüyor sadecekonyaya girmemiş o gol

Çevrimdışı Necmi

en son ne zaman üst üste dört galibiyet almışdık :D
şaka bir yana diaby o golü atsa üst üste altıncı galibiyetimiz olacakti :bandit:

Çevrimdışı Necmi

şu dobermanın falan hazımsızlığını izlemek insana keyif veriyor karakter yoksunu ofsayt yok diye 1 saattir böğrüyor sadecekonyaya girmemiş o gol
:alala: köpekçe konuşmayı ne zaman öğrendinki :D

Çevrimdışı Necmi

O gene uyumuştur

Biz ne zaman kazansak uyuya kalıyor adam :lol: :lol:
bu sefer maç uyutmuştur :D

en son ne zaman üst üste dört galibiyet almışdık :D
şaka bir yana diaby o golü atsa üst üste altıncı galibiyetimiz olacakti :bandit:
Yav sakarlık mi var beceriksizlik mi çözemedim

Ben çok beğeniyorum Diabyi , adamda herşey var , bitiricilik yok

Buna antrenman falan yaptırmaya gerek yok , ara pası var , çapraz kosu var , savunma arkasına kosu var , savunmaya yardın var ama son vuruş yok o yüzden buna bi tane kaleci vereceksin sabahtan akşama kadar ona sut çekecek , Karşı karşıya Gol atmaya çalışacak vs vs

Çevrimiçi yaço58

:alala: köpekçe konuşmayı ne zaman öğrendinki :D
şu turkuaz medyayı tesislere sokmamak lazım röportaj falan verdirmemek lazım o kanalda yayınlanmayana kadar tr kupasına gençlerle çıkmalıyız .Adam pasif ofsayt falan yok sayıp bizleri gerizekalı yerine koyuyor ben olsam net golü verirdim diyor tabi verirsin azılı Beşiktaş düşmanının tekisin sen

Çevrimdışı cursedofdragon

Burak Yılmaz:"Başka santrforlar etkisiz olunca istediği topları alamadı diyorlar. Ben etkisiz olduğum zaman yerin dibine giriyorum."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Burak Yılmaz:"Başka santrforlar etkisiz olunca istediği topları alamadı diyorlar. Ben etkisiz olduğum zaman yerin dibine giriyorum."
golü attı konuşmakta hakkı :D
ama doğru söylemiş.

Basımıza taş yağacak , Erman Jonshon kırımızı kart görmeliydi diyor :o_o: :o_o:

Çevrimdışı Necmi

İstisnalar var ama doğru  :tabe:

https://twitter.com/mikserin/status/1198317982025494529
maç kazanamazsan şampiyon olamazsın ama
maçları atılan goller kazandırıyor yapılan savunmalar değil.
iyi savunmayla 1 puan alırsın hiç gol yemesen alacağın puan 34 oluyor buda küme düşürür.

İstisnalar var ama doğru  :tabe:

https://twitter.com/mikserin/status/1198317982025494529
Sadece savunma yaparak nasıl maç ve şampiyonluk kazanacaksın önce Gol atman gerekmiyormu :alala:

2 tane rakip kaleye gitmeyi düşünmeyen Hocanın maçını izledik , dolayısı ile sezonun en kötü ve pozisyonsuz maçlarından biri oldu :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Basımıza taş yağacak , Erman Jonshon kırımızı kart görmeliydi diyor :o_o: :o_o:
boş insanları izleyecek kadar zamanınız varsa burda geçirin mesaj atın :bandit:

boş insanları izleyecek kadar zamanınız varsa burda geçirin mesaj atın :bandit:
Atıyoruz zaten :alala:

Valla ben normalde hiç izlemem ama arkadaşlar Erman böğürüyor diyince bir bakayım dedim sırf onun mosmor olmuş surat ifadesini görüp mutlu olmak için açtim :D :D

Çevrimdışı Necmi

Valla ben normalde hiç izlemem ama arkadaşlar Erman böğürüyor diyince bir bakayım dedim sırf onun mosmor olmuş surat ifadesini görüp mutlu olmak için açtim :D :D
valla banada havlıyor dediler ama ben merak edip açmadım  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sezon sonuna kadar ben suratını bile görmek istemiyorum. Belki sezon sonu bakarım. Gereksiz insanlarla dolu amaçları kitleleri yönlendirmek olan bir kanalla benim işim olmaz. Bence sen de bir an önce uzaklaş. Beşiktaşlıyım diyen biri gereksiz kanalı izlememeli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★