Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2542952 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

22.01 de ilginx seyler oluyor

Yabanciya 1 yerine 2 veriyoruz sonra onu gayriresmi yoldan.... hop beyne kan gidiyor konuyu baska yere bagliyir
Ilginc yani iste duyuyon ispat edemiyon sonra
Denetlemeci denetlese ne gorecek
Lens 2 almis 2 hesabina yatmis
Sonra?

Çevrimdışı tangaz

itiraf olmasıçin necmi abinin yazması lazım sadece gözlem ama şöyle birşey var sanki suçlu olduğu için koruyormuş algısı yapmışsın.korumak için suçlu olmasına gerek yok haklı da olabilir.algı nereden çıktı dersen itiraf genel olarak insanların söyleyemediği bir yanlışı vicdan azabı veya baskıyla ortaya çıkarması olduğu için bana burada algı yaptığın izlenimi verdi.

itirafı ortaya çıkan kişinin yazdığı dizeleri okudunuz kıymetli forum üyeleri ve ziyaretçileri   :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

itiraf olmasıçin necmi abinin yazması lazım sadece gözlem ama şöyle birşey var sanki suçlu olduğu için koruyormuş algısı yapmışsın.korumak için suçlu olmasına gerek yok haklı da olabilir.algı nereden çıktı dersen itiraf genel olarak insanların söyleyemediği bir yanlışı vicdan azabı veya baskıyla ortaya çıkarması olduğu için bana burada algı yaptığın izlenimi verdi.

ortada algı yok espri var
dolayısı ile suçluyu koruyor algısı da yok hem suçlu korunmaz haklı korunur bu nasıl bir bakış açısı? şayet algı yapacak olsam suçluyu haklıyı değil bizden veya bizden değili kullanırım. ama dediğim gibi algı da yok düşünce de altı boş bi espri idi sadece ama sen osurukdan nem kapmışsın  :D
ama bunu bile algı gibi gören ve yazan biri için "kişi kendinden bilir işi" de denebilir.  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı murat

ortada algı yok espri var
dolayısı ile suçluyu koruyor algısı da yok hem suçlu korunmaz haklı korunur bu nasıl bir bakış açısı? şayet algı yapacak olsam suçluyu haklıyı değil bizden veya bizden değili kullanırım. ama dediğim gibi algı da yok düşünce de altı boş bi espri idi sadece ama sen osurukdan nem kapmışsın  :D
ama bunu bile algı gibi gören ve yazan biri için "kişi kendinden bilir işi" de denebilir.  :bandit:
bu konuda espri yaptığının farkındayım bunu anlayamacağımı düşündüğün için kendime biraz kızdım şimdi.benimki bu espriden yola çıkarak genel tavrındı aslında.suçlu korunmaz tabiki senin algın sana göre suçlu veya hatalı olanın korunmuş olduğu izlenimi vermek.

Çevrimdışı tangaz

bu konuda espri yaptığının farkındayım bunu anlayamacağımı düşündüğün için kendime biraz kızdım şimdi.benimki bu espriden yola çıkarak genel tavrındı aslında.suçlu korunmaz tabiki senin algın sana göre suçlu veya hatalı olanın korunmuş olduğu izlenimi vermek.

ortada algı olmadığına göre (ne yaptıgımı o mesajı niye yazdığımı ben biliyorum) gerisi anlamsız. bu mesajı bile algı gibi görüp suçlamalarda bulunman da beni doğrular amacını gösterir nitelikte olmuş.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş yönetimi takıma destek olmak için bu hafta tam kadro Konya deplasmanına gidiyor. 🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş yönetimi takıma destek olmak için bu hafta tam kadro Konya deplasmanına gidiyor.
Hakeme mukayet olsunlar yeter.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Aynen öyle, çünkü gerek konya taraftarı gerek yankut maçı zorlaştırmak için her şeyi yapacaklar.

2-3 haftadır baya bir yokluyorlar zaten  :tabe: Geçen hafta baya bir arttırdılar (denizli maçı) biz yeterli  tepkiyi göstermedik maçı kazandık diye hata yaptık bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

2-3 haftadır baya bir yokluyorlar zaten  :tabe: Geçen hafta baya bir arttırdılar (denizli maçı) biz yeterli  tepkiyi göstermedik maçı kazandık diye hata yaptık bence.
O konuda yeterli kamuoyu oluştu bence bir şey söylemelerine gerek kalmadı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

O konuda yeterli kamuoyu oluştu bence bir şey söylemelerine gerek kalmadı  :tabe:

Bence gerekli tepkiyi vermiş olsaydık bu hafta Fırat Aydınus olmazdı hakem  :tabe:

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/KarakartalPasha/status/1197862834442514436?s=19
Başkanın ilk yanlışı bunlardan dost olmaz hala adam başkanın yanında dolanabiliyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

N'koudou  :loveya:

Baya yetenekliymiş :)

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

ne kadar ouzo o kadar para  :biggrinking:

bizim rakı daha güzel be Yorgo

@yorgo_d(geodem)
kesinlikle, ben de ouzo icemiyorum cok aromatik ama tsipouro denen seye de  hastayim eve 2,5 lt  depoladim sagolsun mustakbel kayinpeder beni besliyor  :evillol: Toplanip bi gun icmek lazim all togetherdan ;) bizim bogma raki gibin..
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2019, 02:29:30 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı sozkul

Bende anlayamadım

GS yi orada yenip şampiyon olduğumuz yıl toki arenadan çıkmayı bekleyen taraftarımız değil mi?

Çevrimdışı mylife1903

Bence gerekli tepkiyi vermiş olsaydık bu hafta Fırat Aydınus olmazdı hakem  :tabe:
Milli ara vardi
Cok tepki karisir giderdi ruzgara
Bugun konusmak lazim
Gs puan kaybetti firatboy lige ayar verecek falan diye

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş yönetimi takıma destek olmak için bu hafta tam kadro Konya deplasmanına gidiyor. 🦅
Masraflari ceplerinden mi odeyecekler?
Bu isin sitandarti nedir mesela, a takim deplasman macina kac yonetici gider, masraflarin hangilerini kulup oder?
3 yoneticinin yol su konaklama masrafini kulup odesin mesela kalanlar pamuk ellerini ceplerine soksun
Mali disiplin olsun ama su isin bi tuzugu de olmali oturup yazsinlar ansiklopedi gibi
Mesela anc nin sirketinde 100 tane mudur toplanip mi gidiyor fuara.