Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2550593 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

ben olmalıydım kalede şimdi yunan adalarının birinde mojitomu yudumlarken güneşin batışını izliyor olurdum :bandit:

bugün idman yok mu? 2 gün sonra maç var sen yunan adasındaysan olsa olsa 4. kalecisindir  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

kongreler hikaye millet gidiyor ibra ediyor dönüyor misal hürser hoca elinde fulya konusunda kazanılmış davanın şeyi var yönetimler gidip yd.ye dava açabilirler mahkeme kararına göre zararı tazmin edebilirler ama etmiyolar 
etmiyorlarsa bunun bir nedeni vardır demekki hürser o nedenleri bilmiyor yarın başkan olsa o nedenlerden dolayı kendide birşey yapamaz.
herşey göründüğü gibi olmuyor. Bir davayı kazanmak o sözleşmeyi yapanı suçlu yapmaz neyi dava edeceksin
sadece başarısız bir iş yapmış olur buda suçlanmak için neden değil. Dediğim gibi işin perde arkasını bilmeden konuşmak
yanlış. herkes hayat siyah beyaz gibiymiş gibi konuşuyor ama hayatta bolcana gri renkde var ve belirleyici olan o griler oluyor.
dışardan bakan siyah ve beyaz görür ama işin içine girdiğinde siyah ve beyaz birden griye döner bu beyaz değilmiş açık griymiş dersin yada siyah değil aslında füme dersin :D

Çevrimdışı Necmi

bugün idman yok mu? 2 gün sonra maç var sen yunan adasındaysan olsa olsa 4. kalecisindir  :D
ne idmanı o parayı cukkaladıktan sonra neden yorayım kendimi :bandit:
ne kadar ömrüm kaldı anca yerim.

Çevrimiçi yaço58

karius fabri kıyası fabriye ayıp hem tribünle bütünleşmişti hemde takımı benimsemiş performansıda iyiydi onun verdiği güveni karius veremiyor fabrinin ayaklarıda ekstrasıydı rebocho-ruiz-vida-gökhan geri dörtlüsüne fabriyide kaleci olarak getirmek iyi iş olur kariusun odaklanma problemi çok net belli o yüzden bonservisini alsak sıkıntılı olacak onun yerine fabri daha iyi seçenek uygun bir bedelle ispanya liginde oynuyormu takip eden varmı acaba son durumu ne bunlarda önemli tabi neyse önümüzdeki konya maçını atlatalımda kazasız belasız sonrasına bakarız rakiplerimiz puan kaybedecek büyük ihtimal o yüzdende bize fıratı atadılar konya maçında tek korkum fırat 2 sezondur malum konyada biçiliyoruz taliscanın ayağına basılıp taliscaya sarı çıkarıp cezalı yapmışlardı geçen seneki ümit yönetimi malum inşallah baskılı başlayıp yeneriz konyayı

Çevrimdışı tangaz

ne idmanı o parayı cukkaladıktan sonra neden yorayım kendimi :bandit:
ne kadar ömrüm kaldı anca yerim.

bence senin 25+ yıl daha ömrün vardır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

Son vuruş çalışılıp düzeltilebilir. Çalışılıp kazanılmayacak özelliklere sahip. Biz o özelliklerinden faydalanmalıyız. Ödenen rakam yüksek ama alındı ve faydalanmaya çalışmak lazım.
neye göre kime göre yüksek önce onu bi açıklamak gerek.
Sivastan emre kılınç için kapıyı en az 8-10 dan açarlar.Keza Visca isteyelim 10 dan aşağı istemezler.
Bide bonservisinin yarısını almışız gibi bir algı var ortada.O da yalan.
Eğer satarsan satıştan %50 pay verilmiş tothenhama o da 5 milyon üstü rakamın yarısı olacak şekilde.
Ha sözleşme sonu bi 5 milyon daha verilecek dense idi o zaman eleştrenler haklı olurdu.
ayrıca nkodou türkiye ligi için bütün özellikleri barındırıyor.Daha  10 maçta pahalı demeyelim belkide adamı 20+ rakama okutacağız ilerde

Çevrimdışı ilhan mansız

ne zaman çay içsem böle bi espri geliyor çayı püskürtüyorum  :D
Yunus kardeşimiz boyko yu tam 2 ay övdü, bende sandım ki çok iyi bir kaleci alıyoruz, sonrası malum 😂

Çevrimdışı tangaz

Yunus kardeşimiz boyko yu tam 2 ay övdü, bende sandım ki çok iyi bir kaleci alıyoruz, sonrası malum 😂

bilmem mi hatta o dönem ben hiç izlemedim nasıl deyince sayfalar dolusu övdü vidyolar filan lakabı king filan die yaz babam yaz,
hadi övdü geldi herkes gördü ne kötü oldugunu orda yanıldım dese konu kapanacak ama yunus emreyi efsane yapan "hele bi kamp yesin siz o zaman görün" söylemi oldu.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

senin gibi yapan bir sürü insan vardır emin ol. :D
yüz yüze görüşmen lazım.
  :bandit:
Yorgo

tlf aç randevu al git dostum
yorgo  paralar nerede  demeyin sonra    :D
Yorgo

Çevrimdışı murat

bilmem mi hatta o dönem ben hiç izlemedim nasıl deyince sayfalar dolusu övdü vidyolar filan lakabı king filan die yaz babam yaz,
hadi övdü geldi herkes gördü ne kötü oldugunu orda yanıldım dese konu kapanacak ama yunus emreyi efsane yapan "hele bi kamp yesin siz o zaman görün" söylemi oldu.
kaleciliğinden daha beteri kaledeki endişeli duruşuydu.güvensizlik dağıtıyordu tüm takıma ve taraftara.

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı murat

ilk tangaz mı mylife mı der sence?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ödeyeceğimiz vergi oranı beklediğimiz kadar fazla olmasa da arttırılmış  :tabe:

https://twitter.com/buzzspor/status/1197601194358779905

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ilk tangaz mı mylife mı der sence?
baba ikisi anlasir,  bir agzidan beni  sikistirir koseye bak soyluyorum buradan :)
Yorgo

Çevrimdışı murat

baba ikisi anlasir,  bir agzidan beni  sikistirir koseye bak soyluyorum buradan :)
necmi abi korur seni :D

Çevrimdışı tangaz

ne kadar ouzo o kadar para  :biggrinking:

bizim rakı daha güzel be Yorgo

@yorgo_d(geodem)

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

kimi sıkıştırdık köşeye
iftira, kuru iftira  :icool:

derleeeer hikayesine döndü bu iş :bandit:

Çevrimdışı tangaz

yine bir konya maçı ve yine bir ŞL finaline giden konya taraftarı dertleri neyse yavruların 3 bin meşale ile maça yolculayacaklarmış oyuncuları kaç haftadır aklınız nerdeydi ?

bu adamları sevmemek için çok neden vardı zaten, hepten çirkefe bağladılar kendilerini

Çevrimdışı mylife1903

yine bir konya maçı ve yine bir ŞL finaline giden konya taraftarı dertleri neyse yavruların 3 bin meşale ile maça yolculayacaklarmış oyuncuları kaç haftadır aklınız nerdeydi ?

bu adamları sevmemek için çok neden vardı zaten, hepten çirkefe bağladılar kendilerini
Osmanlı torunu hepsi
Sanki giden turkiye ligi takimi degil
Kutsal toprakalara gelmisiz azicik hosgoru

Çevrimdışı sozkul

Osmanlı torunu hepsi
Sanki giden turkiye ligi takimi degil
Kutsal toprakalara gelmisiz azicik hosgoru

Türkiye'nin en büyüğü ile oynuyorlar, biraz heyecanlanmak hakları tabiiki, bencede hoş görmek lazım.
Birde sinerji yaratabiliyorlar, Hakemler, bakanlar, gözlemciler herkes yanlarında, onun sağladığığ bir güvende var.
Sahaya girseler Beşiktaş'a da ceza aldıracaklarını biliyorlar.. Bu sinerji bir güven patlaması yaşatıyor onlara..

Çevrimdışı murat

bu bir itiraf mı  :bandit:
itiraf olmasıçin necmi abinin yazması lazım sadece gözlem ama şöyle birşey var sanki suçlu olduğu için koruyormuş algısı yapmışsın.korumak için suçlu olmasına gerek yok haklı da olabilir.algı nereden çıktı dersen itiraf genel olarak insanların söyleyemediği bir yanlışı vicdan azabı veya baskıyla ortaya çıkarması olduğu için bana burada algı yaptığın izlenimi verdi.

Çevrimdışı tangaz

Türkiye'nin en büyüğü ile oynuyorlar, biraz heyecanlanmak hakları tabiiki, bencede hoş görmek lazım.
Birde sinerji yaratabiliyorlar, Hakemler, bakanlar, gözlemciler herkes yanlarında, onun sağladığığ bir güvende var.
Sahaya girseler Beşiktaş'a da ceza aldıracaklarını biliyorlar.. Bu sinerji bir güven patlaması yaşatıyor onlara..

ne istediler de almadılar  :icool: