Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2532015 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi levitate

ulu önder GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün bizlere en güzel ve en büyük mirası CUMHURİYET BAYRAMIMIZ kutlu olsun.

KARTAL YÜREKLİ nesillere bırakacağımız 2 güzel miras var CUMHURİYET ve BEŞİKTAŞ
:claps:
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Atatürk'ün mirası Türkiye Cumhuriyet'inin bayramı kutlu olsun. Atamız bu yola çıkarken ailesini Beşiktaşımızın kurucularına emanet etmişti. Gençler hem Türkiye Cumhuriyet'i hem Beşiktaş tarihini okurken bir çok ortak yan göreceklerdir. O yüzden gençlerimizin önce Anıtkabir'i gezmelerini ve Nutuk'u okumalarını gönülden istiyorum. Daha sonra Beşiktaşımızın müzesini gezmeleri gerekiyor. O zaman Beşiktaş büyüklüğünü , Beşiktaş'ın neden bir Jimnastik kulübü olduğunu ve neden Atatürk'e en büyük Beşiktaşlı dediğimizi daha iyi anlayacaklardır. Yaşasın Cumhuriyet! Bu ülke için bedel ödeyen Şehitlerimize Allah rahmet eylesin.
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Sosyal medya ve yazılı görsel medyada beşiktaşın ilk 15 dakikadaki oyununu beğenmeyen ilk 45 dakikadaki oyunu komple beğenmeyen vs bir sürü yayın gördüm ilk 45 i tekrar izledim hem genel olarak derbi güzel geçmiş belki tek tarafın hakimiyetini beğenmemiş veya yedirememiş olabilirler buna birşey diyemem ama özellkle ilk 15 dakika çok iyiydik maçta tamamen kontrolümüz altında geçmiş.bunda biraz gsnin pres yaparak değlde bekleyerek rahat paslaşmamıza imkan vermesininde payı var bence.bu sezon oynadığımız en kötü 2. takımdı bana göre.diğerleri karo olarak kötü de olsa mücadele ediyorlardı.bu gs bizi yanıltmasın.birde maçta lens yine beğenilmemiş ama ben beğendim her pozisyonu olumlu bitiremedibelki ama defansif görevlerini yerine getirmiş birkaç pozisyonda akıllı işleri var yeterli değil belki ama gömülecek bir performansta değil.lensin en büyük sorunu ezilmesi pozisyon altında eziliyor seyirci karşısında eziliyor.kafası rahat olamıyor.fubolcu yeteneğinden çok zihinsel yetersizlikleri sorun.

Çevrimdışı mrred

Sosyal medya ve yazılı görsel medyada beşiktaşın ilk 15 dakikadaki oyununu beğenmeyen ilk 45 dakikadaki oyunu komple beğenmeyen vs bir sürü yayın gördüm ilk 45 i tekrar izledim hem genel olarak derbi güzel geçmiş belki tek tarafın hakimiyetini beğenmemiş veya yedirememiş olabilirler buna birşey diyemem ama özellkle ilk 15 dakika çok iyiydik maçta tamamen kontrolümüz altında geçmiş.bunda biraz gsnin pres yaparak değlde bekleyerek rahat paslaşmamıza imkan vermesininde payı var bence.bu sezon oynadığımız en kötü 2. takımdı bana göre.diğerleri karo olarak kötü de olsa mücadele ediyorlardı.bu gs bizi yanıltmasın.birde maçta lens yine beğenilmemiş ama ben beğendim her pozisyonu olumlu bitiremedibelki ama defansif görevlerini yerine getirmiş birkaç pozisyonda akıllı işleri var yeterli değil belki ama gömülecek bir performansta değil.lensin en büyük sorunu ezilmesi pozisyon altında eziliyor seyirci karşısında eziliyor.kafası rahat olamıyor.fubolcu yeteneğinden çok zihinsel yetersizlikleri sorun.
Hepsine katılıyorum ve ek olarak topu Gs ye bilerek bıraktık çünkü orta sahada geçiş hücumları için tuzak kurduk . Topu kapıp hızlı hücumlara çıkmak için topu Gs ye bırakmamız gerekiyordu. Özellikle yapılmış bir tercihti. Gsnin hücum planı çok vasat, topu babele atıyorlar o kadar. Ne bir hareketlilik var ne koşu var ne plan var sadece bireysel yetenek üzerinden bir plan. Avcı bunu bildiği için topu bilerek Gs ye bıraktı çünkü bir şey yapamayacaklarını biliyordu.
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2019, 10:08:44 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

8/8 yapıp 36 puanı görsek zaten lider oluruz. Bu sene ligin dinamikleri şampiyonluk bareminin yine düşük olacağını gösteriyor. Max bir takım 70 toplar gibi bir görüntü var. 9 haftada 15 puan kaybedip halen ligden kopmamak bu tablonun eseri.

8/8 hayal de kalan 8 maçta 5g 3b'e razıyım ben. Konya Malatya ve Fb beraberlik yazdım. Hadi Fb'ye yenil 29 ya da 30 puanla devreyi bitirmek bizi ligden koparmaz.
12. haftadan sonra İstanbul dışına çıkmıyoruz. O da bir avantaj 
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Aslında benzer oyunlarla çok puan kaybettik ama bazı şeyleri düzelttik umarım bu bizim açımızdan olumlu anlamda bir kırılma maçı yada daha doğru bir ifadeyle dönüm noktası olmuştur.rebecho 1.
sol bek caner mecburi yedek sol bek olur ama ben canerin hırsı azmi ile sahada olması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bobo şaşırttı beni, kesinlikle tahmin edemezdim..
Bobo sanki hiç oynamamış gibi görünüyor ama sessiz sedasız işini yapıp gitmiş bir oyuncu. Bu biraz da takımın kötü olup unutmak istediğimiz bir dönemde oynamış olmasından kaynaklanıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

fbnin ilk 25 dakika baskı bütün maç yatmalarını ise fb müthiş oynuyor falan diye lanse ediyorlar. gsnin kötü olması ekmeğimize yağ sürdü evet, ama en başta bizim moraller sıfırdı burda bile kaybedecez diyenler ile kazanacaz diyenler eşitti ve bir de bir çok eksik vardı. biz gsyi b takımımızla yendik. bu hafta yaptığımız gsyi yenmek değil bu kadar olumsuz durumun içinde aldığımız üstelik savaşarak aldığımız galibiyet olarak okumalıyız. bu takım 2 gün önce enerji ve motivasyon olarak en dipteydi karşıdaki rakip ise daha çok dinlenmiş daha motive transfer şampiyonu 2 yıl şampiyonu(yaptılar) ve istedikleri td falan bir bütün olarak geliyordu ha şimdi çukura attık orası ayrı. ayrıca çok da dengeli oyun oynadık. kariusun fönü bile bozulmadı. belii bir takım şifrelerde verdi bize bu oyun, bizim topa sahip olacak kadromuz yok ve topa sahip olunca rakipde çok iyi yer alıyor. bizim topu rakibe vermemiz lazım yani vermesek bile fazla topa sahip olmamamız gerek.hızlı oyuncularla direk bir oyunla atak etmeliyiz. en azından devre arasına kadar böyle gitmeliyiz devre arasında bir kaç oyuncu transfer edersek hocanın da istediği oyuna dönebiliriz.
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2019, 15:54:00 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimiçi Necmi

Öyle bir savunma yapmışız ki Karius bile iyi oldu birden  :ebebe:

https://twitter.com/nuriduz17/status/1188857209351999488
bence fazla abartıyorlar yere göğe sığdıramadıkları muslera ile karius aynı gol sayısında
her maçta kritik kurtarışları oluyor.

Çevrimiçi Necmi

8/8 yapıp 36 puanı görsek zaten lider oluruz. Bu sene ligin dinamikleri şampiyonluk bareminin yine düşük olacağını gösteriyor. Max bir takım 70 toplar gibi bir görüntü var. 9 haftada 15 puan kaybedip halen ligden kopmamak bu tablonun eseri.

8/8 hayal de kalan 8 maçta 5g 3b'e razıyım ben. Konya Malatya ve Fb beraberlik yazdım. Hadi Fb'ye yenil 29 ya da 30 puanla devreyi bitirmek bizi ligden koparmaz.
8/8 geçtim 8/7 yapsak yine şampiyonluğun açık ara adayı oluruz.
biz kendimizi kötü görüyoruz evet kötüyüzde ama rakipler bizden daha kötü aslında biz bu duruma birazda psikolojik geldik.

Çevrimiçi Necmi

demekki olay 250 bin dolarlık vantilatörlerdeymiş. Ne kadar elektrik yakıyor acaba?
olay havaların düzelmesinde bence :D
bu havada vantilatörü neden çalıştırsınlarki

Çevrimdışı celiker1

bence fazla abartıyorlar yere göğe sığdıramadıkları muslera ile karius aynı gol sayısında
her maçta kritik kurtarışları oluyor.
Yok abi abartmıyorlar.Her maç minumum 2-3 tane %100 top çıkarıyor.Bu çıkardıklarının çoğuda maç 0-0 giderken.Şaka maka adamın dokuzuncu senesi ve 3.750000 gibi çok yüksek maaş alıyor
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/chefanalysis/status/1188801318766424068?s=20

Akıllı, basit, temiz oyuncu. Çoğu arkadaş beğenmiyor ama bizim bu bölgedeki ihtiyacımız tam da bu tür bir adamdı. Hele de Atiba 37 olmuşken. Zaten 50 olan iqsunu koşturmaktan maç içinde tamamen yitiren Medel'in orta saha olarak dünya kadar maça çıktığı yerde ilaç gibi oyuncu. Gazişehir maçında hayal kırıklığına uğratmıştı ama affettirecek umarım.

Arkadaşlarını doğru pozisyonda topla buluşturabilmesi bir orta saha için önemli ve çevre kontrolü gerektiriyor. Elneniyi en çok bu yönden tutuyorum. Bu anlamda kuvvetli tek orta saha oyuncusu Atiba'ydı.

Çevrimiçi Necmi

Yok abi abartmıyorlar.Her maç minumum 2-3 tane %100 top çıkarıyor.Bu çıkardıklarının çoğuda maç 0-0 giderken.Şaka maka adamın dokuzuncu senesi ve 3.750000 gibi çok yüksek maaş alıyor
bence abartıyorlar her maç o kadar pozisyonu her kaleci çıkarıyor emin ol.
kariusunda her maç çıkardığı en az üç net pozisyon oluyor ama bizde bu görünmüyor
muslera çok pis hatalı goller yiyor. ama bizim için karius göze batıyor. kötü kaleci değil ama
abartıldığı kadar iyi kalecide değil. necipin kafasını kurtarabilecek kalecimi var :D
muslera yerdi :evillol:

Çevrimdışı worns

8/8 geçtim 8/7 yapsak yine şampiyonluğun açık ara adayı oluruz.
biz kendimizi kötü görüyoruz evet kötüyüzde ama rakipler bizden daha kötü aslında biz bu duruma birazda psikolojik geldik.

Kesinlikle. Şu an kopmadık diye sevindiğimiz puan durumu bile sahadaki oyunların karşılığı değil aslında. Gs şanslı puanlar topladı. Fb'nin de maç boyu ezilip son bölümde kazandığı puanlar var. Biz ise oyun çok kötü vs dememize karşın oldukça şanssız maçlarla 12de kaldık. Sadece maç boyu ezdiğimiz Rize'yi ve boş kaleye atamadığımız Ankaragücü'nü yenebilsek şu an 16 puanla yukarıdakilerden biri olurduk. 

Çevrimiçi Necmi

Akıllı, basit, temiz oyuncu. Çoğu arkadaş beğenmiyor ama bizim bu bölgedeki ihtiyacımız tam da bu tür bir adamdı. Hele de Atiba 37 olmuşken. Zaten 50 olan iqsunu koşturmaktan maç içinde tamamen yitiren Medel'in orta saha olarak dünya kadar maça çıktığı yerde ilaç gibi oyuncu. Gazişehir maçında hayal kırıklığına uğratmıştı ama affettirecek umarım.

Arkadaşlarını doğru pozisyonda topla buluşturabilmesi bir orta saha için önemli ve çevre kontrolü gerektiriyor. Elneniyi en çok bu yönden tutuyorum. Bu anlamda kuvvetli tek orta saha oyuncusu Atiba'ydı.

aslında mücadele vardı ama orta saha oyuncularımız hiç üretici değildi biz gs nin dört orta sahasına karşı iki orta saha ile mücadele ettik
caner ve lens içeri girip orta saha çoğunluğunu yarattı ve iyi mücadele ettik verimsizliği kapattı. ljajice laf ediliyor ama golde
onun oyunda olduğu zamanda geldi rakip defansın dengesi bozuldu o oyuna girince o zamana kadar orta sahadan hücumda çoğalan oyuncumuz yoktu
gs stoperleriyle bir umut boğuşuyordu arada diaby giriyordu ljajic girince adam paylaşmada zorlandılar.
ama umut gerçekten iyi mücadele etti ve hep üstün oldu stoperleri ileri çıkartmadı beklerimizde rakip beklere iyi baskı yaptı
caner ve lens desteğiyle onlarıda çıkartmadılar zaten hücum hatları çok kötü geriden destek gelmeyince bitirdik onları
lensin oyuna büyük katkısı vardı insanlar bir gol kaçırınca tukaka yapıyorlar ama rakibin hücumda çoğalmasını engelledi orta sahaya ciddi katkı verdi savunmayada katkı verdi

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu galibiyet büyük moral oldu. Seri yapabilirsek ilk yarıyı rahat ilk iki de bitireceğiz. Tüm takım gayet iyi oynadı ama stadda görebildiğimiz kadarıyla Elneny mükemmele yakındı. Umut u da ayrıca tebrik ediyorum. Mükemmel bir karakter, örnek Beşiktaşlı 🦅

Çevrimdışı sozkul

olay havaların düzelmesinde bence :D
bu havada vantilatörü neden çalıştırsınlarki

Nemle birlikte iyot çökmesin diye...

Çevrimdışı mrred

aslında mücadele vardı ama orta saha oyuncularımız hiç üretici değildi biz gs nin dört orta sahasına karşı iki orta saha ile mücadele ettik
caner ve lens içeri girip orta saha çoğunluğunu yarattı ve iyi mücadele ettik verimsizliği kapattı. ljajice laf ediliyor ama golde
onun oyunda olduğu zamanda geldi rakip defansın dengesi bozuldu o oyuna girince o zamana kadar orta sahadan hücumda çoğalan oyuncumuz yoktu
gs stoperleriyle bir umut boğuşuyordu arada diaby giriyordu ljajic girince adam paylaşmada zorlandılar.
ama umut gerçekten iyi mücadele etti ve hep üstün oldu stoperleri ileri çıkartmadı beklerimizde rakip beklere iyi baskı yaptı
caner ve lens desteğiyle onlarıda çıkartmadılar zaten hücum hatları çok kötü geriden destek gelmeyince bitirdik onları
lensin oyuna büyük katkısı vardı insanlar bir gol kaçırınca tukaka yapıyorlar ama rakibin hücumda çoğalmasını engelledi orta sahaya ciddi katkı verdi savunmayada katkı verdi
Hepsine katılıyorum fakat unuttuğumuz bir şey var , takım savunmasında hem adem hem burak az katkı verince bizim orta sahamız çabuk düşüyor. Bence sahamızdaki her maça umutla ve diabyle başlayıp rakibi boğacak kadar baskı yapıp golleri öyle atmamız sonrasında Burak ve Ljajici oyuna almamız lazım. Maça Burak ve Ljajicle başlayınca 15.dakikadan sonra takım savunması düşmeye başlıyor ve rakip bize gelmeye başlıyor. Umut çok yürekten oynayan bir çocuk . Savunmayı onun sayesinde en uçta başlattık. Umut ve Diaby dönüşümlü olarak pozisyonuna göre Nzonzi ve Marcaoya top aldırmadılar. Resmen birebir savunma yaptılar.Bildiğin savunma görevleri vardı ve yaptılar. Bir de işin psikoloiik boyutu var o da şu ; Umut 300.000 bin TL ye ne mi oynuyor bilemedin 500.000 TL. Umut böyle koşmaya mücadele etmeye basmaya devam edince. 2.5 milyon euro alan Oğuzhan belki biraz utanmaya başlar ya da 2.5 milyon euro alan Ljajic biraz düşünmeye başlar. Ben hocanın yerinde olsam her maç Umut'la başlarım . Tam bir asker oyuncu. Komutanlara mesaj olur. Oğuzhan alanya maçında azıcık kımıldadı koşmaya başladı 2 hafta kendine gelemedi sakatlandı. Dorukhan'a baksın Umut'a baksın biraz utansın.  U 45 takım oyuncusu olan atiba'ya baksın utansın. Umut'un bu mücadelesi özkaynak düzenindeki gençlere de mesaj olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Aslında 3 lü savunmaya dönüp sol kanatta rebocho sağ kanatta dorukhan ya da douglas zaman zaman Lens de yapabiliriz. Rebocho da o tempo var. Fakat her halükarda hem Burak hem Ljajicin takım savunmasına katkı vermesi gerek. Bekler geçen seneye göre daha atletik ve dinamikler fakat orta sahada bir sakatımız var ve 1 yaş almış atiba var o yüzden Ljajic koşacak başka çaremiz yok. Burak da her maç 60 dakika tam performans oynayacak .
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2019, 20:30:28 mrred ]
The great gig in the sky