Abilerim arkadaşlarım bana kızmayın ama size katılmıyorum. Kendinizi beklentiye sokup tekrar aynı üzüntüyü yaşamayın. Bu seneyi hazır gözden çıkarmışken bırakın öyle kalsın. Oyun ve oyuncu kalitesinde değişen birşey yok. Hasbelkader umut kafayı o topa uzatmasa, gs ekstra rezil oynamasa ve taraftarın az biraz ittirmesi olmasa şuan yüksek ihtimal yeni gelen hocanın kritiğini yapıyor olacaktık.
Gomezli abuşlu sezonda 8de 8 yapamadık, bu mütevazi halimizle mi yapacağız. Yanlış anlamayın asıl amacım kazanan takımı kötülemek değil. Bizim halen zamana ihtiyacımız var. Bu haftaki Beşiktaş veya gs ye yine bu haftaki başak veya ts bu oyunlarla en az 4 atar.
Bu seneyi malum kişilere yapılan şeylerden sonra burda devamını açamıyorum gözlerimde silivri olmasın diye ama anladınız siz

şampiyonu belli zaten bu senenin mükkemel oynasakta koşa koşa gelip çat çat diye kırmızılar çıkarılacak penaltılar verilecek izin verilmeyecek zaten. Oyun kalitesi olarak maç özelinde bakabilirsin, bu maça özel bir taktikti bu, evet oyun uçup kaçmıyor ama en azından biraz iyiye gittiği de gerçek. ankara maçında boş kaleler kaleciyle karşı karşıya kalmalar falan değerlendirilse ve penaltılarımız verilse şuan farklı şeyler konuşuyoruduk.
Biz o maçı kazanacaktık umut o kafayı sokmasa vida sokacaktı roco sokacaktı biri bir şey yapacaktı yani. Evet ittirme konusunda sonuna kadar katılıyorum zaten bizim birinci sorunumuz mental. Oyuncu moralleri yerde, sen istediğin kadar kaliteli oyuncun olsun parasını vermezsen ve moraller kötü kazanamıyoruz mentalitesi oyuncuların kafasına oturursa hiç bir şey olmaz. Hoca da yönetim de bu konuda suçlu oyunculara yeteri kadar motive edemediler genel olarak.Ayrıca bu sene çok çabuk çöken gol yiyince maçı bırakan bir takım psikolojisini de atmalıyız.
8de8 yapabilir miyiz evet belki yapamayız ki şuan dediğin gibi 8de8 konuşmak için aşırı erken. Maç maç gitmeliyiz bir önceki maçı yenelim sonra diğer maçları düşünürüz.Bu haftaki oyunla başak ve tsyi yenebilir miyiz bilmiyorum ama 4de yemeyiz. başak ve tsde gözüktüğü kadar iyi değil, herkes çok kötü olduğu için onlar iyimiş gibi gözüküyor.