Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2534411 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mrred

Diaby ve Umut ile Nzonzi ve Marcao eşleşmeleri...

Alıntı
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2019, 20:43:06 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Akıllı, basit, temiz oyuncu. Çoğu arkadaş beğenmiyor ama bizim bu bölgedeki ihtiyacımız tam da bu tür bir adamdı. Hele de Atiba 37 olmuşken. Zaten 50 olan iqsunu koşturmaktan maç içinde tamamen yitiren Medel'in orta saha olarak dünya kadar maça çıktığı yerde ilaç gibi oyuncu. Gazişehir maçında hayal kırıklığına uğratmıştı ama affettirecek umarım.

Arkadaşlarını doğru pozisyonda topla buluşturabilmesi bir orta saha için önemli ve çevre kontrolü gerektiriyor. Elneniyi en çok bu yönden tutuyorum. Bu anlamda kuvvetli tek orta saha oyuncusu Atiba'ydı.
Pası attıktan sonra hemen hareket ediyor. Durağan değil
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Diaby ve Umut ile Nzonzi ve Marcao eşleşmeleri...
bildiğin 4-4-2 oynamışız nays

takım mentalite olarak atletico'yu andırıyordu zaten :D

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

@Necmi Bu arada Ljajic diri olduğunda çok daha etkili oynuyor. Golden hemen 30 saniye önce Elneny'nin pasını topuk pası ile Umut'a verdiği bir top vardı. O pası Umut'a vermeden önce Elnenyden pası almadan önce 2 kez çevre kontrolü yaptı. Umut'un tam arkasında olduğunu görünce hemen topuk pası yaptı Umut uzaktan şut çekti top muslerada kaldı . Bunlara yapan bir oyuncu fakat diri olması gerekiyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

bildiğin 4-4-2 oynamışız nays

takım mentalite olarak atletico'yu andırıyordu zaten :D
Kesinlikle . Hoca o yüzden el ele tutuşmuş gibi oynadık şeklinde bir açıklama yaptı . Diaby ve Umut'un bu oyunda rolleri kritik. Topa sahip olmaya çalışan takımlara bundan sonra kesinlikle böyle oynamamız lazım. Yalnız Caner'i eleştiriyoruz falan ama adam da kazanma arzusu ve mücadele ruhu var. Böyle adamlar da bir takımda şart..
The great gig in the sky

Çevrimdışı ilhan mansız

Kesinlikle . Hoca o yüzden el ele tutuşmuş gibi oynadık şeklinde bir açıklama yaptı . Diaby ve Umut'un bu oyunda rolleri kritik. Topa sahip olmaya çalışan takımlara bundan sonra kesinlikle böyle oynamamız lazım. Yalnız Caner'i eleştiriyoruz falan ama adam da kazanma arzusu ve mücadele ruhu var. Böyle adamlar da bir takımda şart..
Caner, patlayıcı güç, hırsı yeter,

Çevrimdışı mrred

Önde oynamasında sorun yok fakat defansta sorun oluyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı ilhan mansız

Önde oynamasında sorun yok fakat defansta sorun oluyor
zaten aslında önde oynaması çok daha faydalı, mutlaka en kötü ihtimal bir asisti var. Rakip sağ bekleri de bezdirir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Karabay

Abilerim arkadaşlarım bana kızmayın ama size katılmıyorum. Kendinizi beklentiye sokup tekrar aynı üzüntüyü yaşamayın. Bu seneyi hazır gözden çıkarmışken bırakın öyle kalsın. Oyun ve oyuncu kalitesinde değişen birşey yok. Hasbelkader umut kafayı o topa uzatmasa, gs ekstra rezil oynamasa ve taraftarın az biraz ittirmesi olmasa şuan yüksek ihtimal yeni gelen hocanın kritiğini yapıyor olacaktık.

Gomezli abuşlu sezonda 8de 8 yapamadık, bu mütevazi halimizle mi yapacağız. Yanlış anlamayın asıl amacım kazanan takımı kötülemek değil. Bizim halen zamana ihtiyacımız var. Bu haftaki Beşiktaş veya gs ye yine bu haftaki başak veya ts bu oyunlarla en az 4 atar.

Çevrimdışı worns

İlgilisine. Fena değerlendirme değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlgilisine. Fena değerlendirme değil.
Şeffaf olsa ne olacak ki ne muhasebe olayları dönüyor arka planda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Abilerim arkadaşlarım bana kızmayın ama size katılmıyorum. Kendinizi beklentiye sokup tekrar aynı üzüntüyü yaşamayın. Bu seneyi hazır gözden çıkarmışken bırakın öyle kalsın. Oyun ve oyuncu kalitesinde değişen birşey yok. Hasbelkader umut kafayı o topa uzatmasa, gs ekstra rezil oynamasa ve taraftarın az biraz ittirmesi olmasa şuan yüksek ihtimal yeni gelen hocanın kritiğini yapıyor olacaktık.

Gomezli abuşlu sezonda 8de 8 yapamadık, bu mütevazi halimizle mi yapacağız. Yanlış anlamayın asıl amacım kazanan takımı kötülemek değil. Bizim halen zamana ihtiyacımız var. Bu haftaki Beşiktaş veya gs ye yine bu haftaki başak veya ts bu oyunlarla en az 4 atar.

+1
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu an değiştiğini düşündüğüm bazı durumlardan dolayı beklentiye girmek demeyelim de daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Ben de Abdulah Avcı'nın varolan oyunundan memnun değilim ama yine de daha iyi olabileceğimizi düşünüyorum. Bu değişen durumlar; oyuncuların maaşlarının ödenmesi, sakatlıkların iyileşip takıma katılacak olması, yeni yönetim ve alınan derbi galibiyeti ile takım ve taraftarın ümitsizlik batağından az da olsa çıkıp umut bulması. Yoksa ne kadro değişti dediğin gibi ne oynadığımız oyun. Bu durumlar bence biraz da olsa umut oluşturmayı, beklenti içine girmeyi hak ediyor. Bu dakikadan sonra önümüze bakmamız lazım. Geçmiş bataklık gibi bizi çekmemeli dibe, takıma ve maçlara konsantre olmalıyız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

genel olarak katılıyorum ama bu sezon ilk kez bu kadar kenetlendik ve takım ilk kez bu kadar istekli oynadı

sakatlar ve cezalılar dönüyor, maaşlar yatıyor, yeni yönetim vs. derken aylar sonra pozitif bir ivme yakaladık

böyle olunca, ek olarak fikstür iyi gözükünce insan ister istemez umutlanıyor napalım :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu seneyi malum kişilere yapılan şeylerden sonra burda devamını açamıyorum gözlerimde silivri olmasın diye  ama anladınız siz  :lol: şampiyonu belli zaten bu senenin mükkemel oynasakta koşa koşa gelip çat çat diye kırmızılar çıkarılacak penaltılar verilecek izin verilmeyecek zaten. Oyun kalitesi olarak maç özelinde bakabilirsin, bu maça özel bir taktikti bu, evet oyun uçup kaçmıyor ama en azından biraz iyiye gittiği de gerçek. ankara maçında boş kaleler kaleciyle karşı karşıya kalmalar falan değerlendirilse ve penaltılarımız verilse şuan farklı şeyler konuşuyoruduk.

Biz o maçı kazanacaktık umut o kafayı sokmasa vida sokacaktı roco sokacaktı biri bir şey yapacaktı yani. Evet ittirme konusunda sonuna kadar katılıyorum zaten bizim birinci sorunumuz mental. Oyuncu moralleri yerde, sen istediğin kadar kaliteli oyuncun olsun parasını vermezsen ve moraller kötü kazanamıyoruz mentalitesi oyuncuların kafasına oturursa hiç bir şey olmaz. Hoca da yönetim de bu konuda suçlu oyunculara yeteri kadar motive edemediler genel olarak.Ayrıca bu sene çok çabuk çöken gol yiyince maçı bırakan bir takım psikolojisini de atmalıyız.

8de8 yapabilir miyiz evet belki yapamayız ki şuan dediğin gibi 8de8 konuşmak için aşırı erken. Maç maç gitmeliyiz bir önceki maçı yenelim sonra diğer maçları düşünürüz.Bu haftaki oyunla başak ve tsyi yenebilir miyiz bilmiyorum ama 4de yemeyiz. başak ve tsde gözüktüğü kadar iyi değil, herkes çok kötü olduğu için onlar iyimiş gibi gözüküyor.

Çevrimdışı Alper1903

Gs maçında takım rakibe karşı oynaması gereken oyunu oynadı ve kazandı. Camia için müthiş moral oldu. Lige bakıyorum daha hiçbir takım oturmamış, uçan kaçan konya'ya 5 attık şampiyonuz len diyen fener 2 hafta öncesinde antalya'ya evinde gol atamadan kaybetti. Gs'yi gördük hepimiz zaten. Trabzon desen garip bir takım bir uçuyor bir çakılıyor. Ya bunları durduramazsın diyorsun ya da bunlar mı şampiyon olacak diyorsun. Dengeleri yok. Uzun vadede zarar verir onlara. Yani tabloya baktığımda liderle aramızda sadece 6 puan var ve daha 10. haftaya girdik. Bir taraftar olarak şampiyonluk beklemek şu tabloda en doğal hakkım. Daha ligde sıralamalar netleşmeye başlamamışken kendimizi bir anda şampiyonluk potasında bulabiliriz, olabilir yani imkansız değil matematiksel olarak. Gelgelelim takım derbi kazanmasına rağmen hiç umut vermiyor. Sakatı çok, gol atma sorunu hala devam ediyor. Ayrıca avcı hakkında da görüşüm değişmedi. Söylediklerinde samimiyse, takım bu dakikadan sonra çıkışa geçer maçları kazanır. Antalya maçı çok kritik derbi galibiyeti sonrası takıma özgüven gelmiş mi avcı takımı doğru oynatıyor mu kendini inandırmış mı futbolculara göreceğiz.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Sol bek oynayınca bizim kalede patlıyor ama :D Oynayacaksa bek dışında herhangi bir yerde oynasın lütfen.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bana da biraz fazla gaza gelindi gibi geliyor ama özlemişiz diye de ses etmiyorum. Deplasmanda galibiyet almaya başlarsak umutlanabiliriz.

Çevrimdışı ferdi1903

Aynen sana katiliyorum. Hatda ben antalya ya bu hafta puan bile burakiriz diyorum. Gs yi yenmemiz hepimize iyi geldi ama deisen hic bir sey yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bana da biraz fazla gaza gelindi gibi geliyor ama özlemişiz diye de ses etmiyorum. Deplasmanda galibiyet almaya başlarsak umutlanabiliriz.
Deplasmanlarda ligin en kötüsüyüz. Artık puanlara ihtiyacımız var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Aynen sana katiliyorum. Hatda ben antalya ya bu hafta puan bile burakiriz diyorum. Gs yi yenmemiz hepimize iyi geldi ama deisen hic bir sey yok
Antalya sevdiğimiz ve genelde yükselişe geçtiğimiz bir stattır. Ben zor da olsa puanlarla döneceğimizi düşünüyorum. Burak'ı artık yok sayıyorum. Gelse de ritm bulup gol atmaya başlayana kadar devre arasını bulur gibi. Umarım Buraksız puanlar burakmayız.

Beşiktaş Tarihi
★★★