Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2539539 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

Fatih Terim bize göz kırpıyor. TD liğinin son döneminde tövbe edip büyük ve düzgün bir takımda TD lik yapıp geçmişini unutturma planları yapıyor.. Yemezler..
Bi sikinti var adamlarda derin derin
Bu fazia reyize tepki geliyor herhalde o herif baskan olursa kalpten gidecek dinazorlar var gs kongreainde
Topcularin odemelerini falan yapmiyor fazia reyiz herhalde butun mangiri falkaoya basti herhalde

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Maçın öyküsü :)

Youtube kanalı iyi bir iş çıkarmış tebrik etmek gerekir, maçı tekrardan yaşadım gerçektende. Pembe saçlı biri iyi yapardı eskiden bunu.

Nkodou ise gerçek bir manyak  :lol: Fazla duygusal birine benziyor, bu adam asist ve gol yaparsa gerisi gelir demek istiyorum. Ama maalesef nkoduda aradığımız kanat değil fakat bugünkü oyunda yarar sağlayabilirdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güzel kampanya  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1188813331437674498

Bilet Fiyatları

1. Kategori 995TL
2. Kategori 940TL
3. Kategori 850TL
4. Kategori 810TL
5. Kategori 675TL
6. Kategori 620TL
7. Kategori 415TL
8. Kategori 375TL
VIP: 2.950TL
1903 A-E: 2.950TL
1903 B-D: 3.100TL
1903 C: 3.250TL

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Fatih Terim bize göz kırpıyor. TD liğinin son döneminde tövbe edip büyük ve düzgün bir takımda TD lik yapıp geçmişini unutturma planları yapıyor.. Yemezler..
hişşşttt git bir tahtaya falan vur
tövbe et iki rekat namaz kıl hatta kiliseye gidip mum falan yok
başımıza böyle birşey gelmesin
gerçi Fikret Orman gitti artık o olsaydı böyle bir risk azımsanmayacak seviyede olabilirdi.

bırrr birden tüylerim diken diken oldu.

Çevrimiçi Necmi

Hala neden Ljajic'i kanatta kullanmayı düşünmüyoruz? Kanatta kullandığımızda daha etkili olmuştu sezon başında. Hatta soldan içe katedip gol atmıştı  :tabe:
kanatta oynayamıyor ondan olabilirmi :D

Çevrimiçi Necmi

Daha iyi olur mu abi peki? Çünkü çok daha fazlasına ihtiyacımız var bu performanlara bakarsak. Nkodou sağda düşünülür mü acaba dönünce? Ljajic'in sola atıldığı nkodou diaby ljajic burak gibi bir ileri 4'lü bizi bu gol kısırlığından çıkarır mı?
çıkk

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

hişşşttt git bir tahtaya falan vur
tövbe et iki rekat namaz kıl hatta kiliseye gidip mum falan yok
başımıza böyle birşey gelmesin
gerçi Fikret Orman gitti artık o olsaydı böyle bir risk azımsanmayacak seviyede olabilirdi.

bırrr birden tüylerim diken diken oldu.
   :lol:  abi sen der  demeez ben tum forum adina kiliseye gidip  mumumu yaktim   :biggrinking:   :ok:
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

kanatta oynayamıyor ondan olabilirmi :D
Ajdin Hasic'i oynatırız o zaman kendisi bilir  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Avcı öne geçtiği maçları %85 üzerinde kazanıyormuş öyle bir istatistik okudum bir yerde ama nerede okudum tam bilmiyorum bulursam göndercem. Gol yememeyi yavaş yavaş çözüyoruz. Önemli olan kapalı savunmalara karşı gol atmak onun için de bol tekrar ve hücumda hareketlilik pas kalitesi ve iyi golcü. Atak sonlanmadığı zaman da topu hemen geri almak gerekiyor yoksa takım geniş alanda yakalanır. Bu arada maçına göre stoper ikilileri değişebilir. Bence Roco derin savunmada fena değil fakat orta saha çizgisine basarak oynayacağı maçlarda dönüşleri çok ağır olacağı için bize sorun çıkarır. Maç maç değerlendirecektir hoca. Önümüzdeki Antalya maçı çok kritik
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

yönetim gidince çimlerden bahsedende olmadı çimler birden düzeldi onlarda yönetime karşıymış.
akşam baktım dikkatlice çimler gayet iyiydi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Ligin ilk yarısını bundan sonraki tüm maçları kazandığımızı varsayarsak 36 puanda bitirebiliyoruz. Mevcut şartları göz önüne alırsak benim için 30 ve üstündeki her puan yeterlidir. Umarım bunu başarabiliriz.

8/8 yapıp 36 puanı görsek zaten lider oluruz. Bu sene ligin dinamikleri şampiyonluk bareminin yine düşük olacağını gösteriyor. Max bir takım 70 toplar gibi bir görüntü var. 9 haftada 15 puan kaybedip halen ligden kopmamak bu tablonun eseri.

8/8 hayal de kalan 8 maçta 5g 3b'e razıyım ben. Konya Malatya ve Fb beraberlik yazdım. Hadi Fb'ye yenil 29 ya da 30 puanla devreyi bitirmek bizi ligden koparmaz.

Çevrimdışı ferdi1903

yaw odeilde, biraz renklilerin forumlarina gezindim, özelikle fenerliler baya baya havaya girmisler, bizim dünkü macdan sonra kendilerini sampiyon olarak görüyorlar.

cahiligime verin bu sezon bunlarin macini hic izlemedim nasil öyle ucup kaciyorlarmi? tek rakip olarak ts ve biraz basaksehir diyorlar

Çevrimdışı sozkul

yönetim gidince çimlerden bahsedende olmadı çimler birden düzeldi onlarda yönetime karşıymış.
akşam baktım dikkatlice çimler gayet iyiydi.

demekki olay 250 bin dolarlık vantilatörlerdeymiş. Ne kadar elektrik yakıyor acaba?

Çevrimdışı sozkul

yaw odeilde, biraz renklilerin forumlarina gezindim, özelikle fenerliler baya baya havaya girmisler, bizim dünkü macdan sonra kendilerini sampiyon olarak görüyorlar.

cahiligime verin bu sezon bunlarin macini hic izlemedim nasil öyle ucup kaciyorlarmi? tek rakip olarak ts ve biraz basaksehir diyorlar

Tam cevap yazıyordum, sildim renklileri burada konuşmayalım diye.
Önce bir üçkağat yapayım konuyu bize bağlayayım yazdıklarım araya gitmesin dedim fakat sonra böyle numaralar Beşiktaşlıya yakışmaz diye düşündüm, vazgeçtim...

Çevrimiçi yaço58

Hakem kollaöası ile bu puandalar ts ile fb bu sezon Acaip kollanıyor vidaya çıkan kırmızı ligde başka bir oyuncuya çıkmadı bugun tsli kalecinin yaptığı penaltı ile vidanın yaptığının farkı ne ikisinde son adam kaleciyi geçse boş kaleye yuvsrkayacak vidaya koşa koşa kırmızı diğerlerine sarı önümüzde iyi bir fikstür var Antalya yo yenip ivmeyi yukarı çekmeliyiz milli aradan sonra da eksiksiz oluruz inşallah

Çevrimdışı mellfred

Youtube kanalı iyi bir iş çıkarmış tebrik etmek gerekir, maçı tekrardan yaşadım gerçektende. Pembe saçlı biri iyi yapardı eskiden bunu.

Nkodou ise gerçek bir manyak  :lol: Fazla duygusal birine benziyor, bu adam asist ve gol yaparsa gerisi gelir demek istiyorum. Ama maalesef nkoduda aradığımız kanat değil fakat bugünkü oyunda yarar sağlayabilirdi.
N’Koudou’nun sürekliliğe çok ihtiyacı var. En çok onun ihtiyacı var hatta, yıllardır totnımda yedek oturuyor 5-6 maç üst üste tamamlarsa hem güveni artacak hem kondisyonu

Çevrimdışı celiker1

Galatasaray maçı gibi hücumdaki hızlı oyuncularımızla dikine hızlı oyun.Top çevirme,eveleme,geveleme yok!Direk karşı kaleye bam bam bam :biggrinking:

Karius

G.Gönül       Vida       Ruiz        Rabocho

N'Kodou     Atiba      Elneny     Ljajic

Diaby        Burak

Oynatana kadar ısrarla tekrarlayacağım;N'Kodou sağ açık oynamalı :ok: Birde Caner'i oynatacağım diye Rabocha'yı kesmez umarım.Sezon başından itibaren oynatmayarak yaptı zaten bir hata.Umarım ısrar etmez hele ki bu Gs maçını gördükten sonra
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2019, 23:53:13 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Kartal Ç

valla antalya maçı beni derbiden daha çok geriyor. takım ve camia ne zaman gaza gelse sonraki maç elimizde patlıyor.
bu sezon takım 3 puan kazanmak için 9 puanlık efor sarf ediyor. umarım antalya maçını çantada keklik görmezler hafife almazlar. derbideki konsantrasyonun, koordinasyonun, ciddiyetin ve eforun benzerini devre arasına kadar her maç tekrarlamamız gerekiyor. 9 hafta sonunda 8.sıradayız.

Çevrimdışı tangaz

ulu önder GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün bizlere en güzel ve en büyük mirası CUMHURİYET BAYRAMIMIZ kutlu olsun.

KARTAL YÜREKLİ nesillere bırakacağımız 2 güzel miras var CUMHURİYET ve BEŞİKTAŞ
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sezon başında almak isteyip( en azından ismi bizle anıldı) bize gelmeyen doğan için ne yaptın ???? Bu adam tam bir ptt topçusuymuş.