Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2541463 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

Bence de Diaby Şenor hocamın elinde çok etkili olurdu.

Gesendet von meinem Redmi 5 Plus mit Tapatalk

tam şenolun elinde gol patlaması yapıp 15 milyona çakılacak profil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Eray_Steiermark

tam şenolun elinde gol patlaması yapıp 15 milyona çakılacak profil
Aynen öyle Daha atar bu sezon da. Şanssız biraz.

Çevrimdışı tangaz

Aynen öyle Daha atar bu sezon da. Şanssız biraz.

eksikleri var yok değil hamle zamanlaması bir tık gelişirse çok ekmek yeriz sıkıntı birazda oyun planıyla alakalı direkt hücumda tam skor bulacak adam ben biraz cedric bakambu izleri görüyorum kendinde arada çok kaçıracak ama bolbol da yazacak tipte hücumu çok denemedik gereksiz paslardan direkt hücumda iş görür birde nkudunun sıfıra inip penaltı civarına yerden keseceği toplarda iş görür avcının gereksiz paslardan sıyrılıp bunlara yüklenmesi lazım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Diaby Rebocho elneny’den ekmek yeriz
Layici takıma monteleyip lensi takımdan eksiltirsek daha iyi olacağız
Ama en önemlisi maaşlar ödenmeli
Yav bu Diaby gerçekten çok iyi oyuncu , acayip de bir oyuncu

Alıyor , veriyor , indiriyor , kaçıyor , araya top atıyor ama son tercihlerde ve son vuruşlarda bitaz eksigi var gibi

Son vuruşlarda eksiği var diyorum ama bazen çok güzel vuruyor bazen de amatör topcu gibi vuruyor toplara

Biraz daha son vuruş çalıştırmak lazım Bu adama , ben beğeniyorum Diabyi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Hücum anlamında sadece caner'in ortalarından medet ummadığımız bir maç oldu özellikle diaby lens ve umutun top rakipteyken baskıları çok iyiydi buradan kaptığımız toplarla pozisyonlara girdik.
Olay yine aynı yere geldi takımda hiçbir parça tam değil hep bir defoları var.
Umutta istek hırs emek mücadele var ama yetenek yok
Burakta yetenek var mücadele press yok
Güvende yetenek oyun bilgisi var tecrübe hırs azim yok
Ljajicte yetenek var koşu press savunma yok
Lenste koşu press savunma var yetenek yok
Orta sahalarda nispeten böyle

Bu maç özelinde topu rakibe verdiğimiz için Roco iyi gözüktü . Derin savunmada iyi stoper fakat savunmayı ilerde kurduğumuzda sırıtır.
Rebocho atletik mücadeleci ve akıllı çocuk
Burak normalde anormal hücum pres yapan ve mücadele eden bir futbolcu ama artık yaşlandı, enerjisini 90 dakikaya yayabilmek için tasarruflu kullanıyor yoksa en fazla 45 - 50 dakika performans verebilir

O yüzden de eskisi kadar hücum press yapmıyor ama sahada ki varlığı bile rakip stoperler üzerinde baskı oluşturuyor , ne olursa olsun rakip stoperleri çok yıpratan bir santrafor

Fikret orman yonetimi olaydi aman agzimizin tadi kacmasin gsye serrefsiz demis gibi olmayalim diye su gorseli atani kovardi ustsune aciklama yapardi
+1903 :claps: :claps:

Çevrimiçi tolga1903

Boyd bizim adam sans bulacaktir diabi ise kiralik illa biri gidecekse kiralik olana yol verilsin

Şans bulmaya bulur da ne kadar değerlendirecek önemli olan o değil mi abi? Abdullah avcı net olarak lens'i boyd'un önünde görüyor ha bize kalsa lens yerine o oynasın ama işte hoca farklı düşünüyor en azından şu zamana kadar çıkardığı kadrolar bunu gösterdi bence.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Kalan maçlar
----------------------
Antalya (D)
Denizli
Konya (D)
Kayseri
Kasımpaşa (D)
Yeni Malatya
Fenerbahçe (D)
Gençlerbirliği
  Onumuzdeki 5 mac cok ii, avantajli, ayni zamanda da takim son 5 mac istanbul disina cikmiyor, bu ayrica bi avantaj da saglayabilir  ...
Yorgo

Çevrimdışı sozkul

Umut diabi onde arkalarina layic gibi olur abi kalani canakkale gecilmez
Burak guven arkalarina layic de olur

Devre arasına kadar Ayküt taktiği ile oynayalım diyorsun yani?

Çevrimdışı mrred

Burak normalde anormal hücum pres yapan ve mücadele eden bir futbolcu ama artık yaşlandı, enerjisini 90 dakikaya yayabilmek için tasarruflu kullanıyor yoksa en fazla 45 - 50 dakika performans verebilir

O yüzden de eskisi kadar hücum press yapmıyor ama sahada ki varlığı bile rakip stoperler üzerinde baskı oluşturuyor , ne olursa olsun rakip stoperleri çok yıpratan bir santrafor
Doğru fakat hem ljajic hem burak takım savunması yapmayınca da rakip kolay gelmeye başlıyor böyle de bir durum var. Bunu hoca nasıl çözcek görücez.
The great gig in the sky

Çevrimdışı sozkul

Şans bulmaya bulur da ne kadar değerlendirecek önemli olan o değil mi abi? Abdullah avcı net olarak lens'i boyd'un önünde görüyor ha bize kalsa lens yerine o oynasın ama işte hoca farklı düşünüyor en azından şu zamana kadar çıkardığı kadrolar bunu gösterdi bence.

Lens kötü ama  şu ana kadar Boyd ondan daha iyi değil şu ana kadar..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hala neden Ljajic'i kanatta kullanmayı düşünmüyoruz? Kanatta kullandığımızda daha etkili olmuştu sezon başında. Hatta soldan içe katedip gol atmıştı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Lens kötü ama  şu ana kadar Boyd ondan daha iyi değil şu ana kadar..

Daha iyi olur mu abi peki? Çünkü çok daha fazlasına ihtiyacımız var bu performanlara bakarsak. Nkodou sağda düşünülür mü acaba dönünce? Ljajic'in sola atıldığı nkodou diaby ljajic burak gibi bir ileri 4'lü bizi bu gol kısırlığından çıkarır mı?

Çevrimdışı sametbagan

Geride kalan haftalara bakıyorum da berbat yönetim performansı, hocanın takıntılı oyun saçmalıkları, oyuncuların aptalca kırmızılarına rağmen 4 puan fazlamız olmalıydı rize ve a.gücü maçları ne yapılıp edilip kazanılmalıydı. + 4 puan başka hayaller kurmamızı sağlayabilirdi.
O saydığın iki maçta da iyi futbol oynadık hatta gs maçına göre daha üstün oynadık bir fark vardı o da topu içeri sokamadık

Dün de ilk 15-20 dakika ve ikinci yarı 85 e kadar yine iyi futbol oynadık biraz soğuk kanlı davransaydık maç 3-4 farkla bitebilirdi.

Bize saha içinde o soğuk kanlılığı sağlayacak lider oyuncu lazım özellikle orta sahada.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Macin özetini izledim yeniden, necip iyidir hoşdur calışkandır, amaaaaaa asla Besiktasin topcusu degildir, hatta yedek bile olmamali, oyuna girer girmez o gereksiz top kayiplari, ve izledikce cildiriyorum, o kafa vuruşu ne öyle, resmen son dakikalarda gs atamayinca biz kendi kalemize kafayla gol atiyorduk. Efendidir calışkandir Besiktasin cocugudur falan filan beni ilgilendirmiyor, sahada oldukca herzaman bizden daha cok rakibe faydasi oluyor.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı sozkul

Hala neden Ljajic'i kanatta kullanmayı düşünmüyoruz? Kanatta kullandığımızda daha etkili olmuştu sezon başında. Hatta soldan içe katedip gol atmıştı  :tabe:

Güçlüydü o zamanlar..  :s20:

Çevrimdışı sozkul

Daha iyi olur mu abi peki? Çünkü çok daha fazlasına ihtiyacımız var bu performanlara bakarsak. Nkodou sağda düşünülür mü acaba dönünce? Ljajic'in sola atıldığı nkodou diaby ljajic burak gibi bir ileri 4'lü bizi bu gol kısırlığından çıkarır mı?

Nkodou'nun süratinden başka bir özelliği yok, önüne topu atacaksın, ona ezbere nereye nasıl çıkaracağını söyleyeceksin ve bunu bilen Burak/Güven/Diaby oraya koşacak, biri ön biri arka direk.. Yapamıyorsa ardından hızır gibi yetişen Rebocho'ya verecek, onun yerini yedekleyecek.
Fakat kapanan takımlara karşı Boyd'u tercih ederim, yetenekleri sınırlı ama tercihleri daha doğru..
Nkodou'yo çok pahalıya aldık çok....

Sağda oynayan solak adamın tercihlerinin doğru olması lazım bence.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Dün Burak Yılmaz maçı izlemeye, destek olmaya geldimi?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi tolga1903

Nkodou'nun süratinden başka bir özelliği yok, önüne topu atacaksın, ona ezbere nereye nasıl çıkaracağını söyleyeceksin ve bunu bilen Burak/Güven/Diaby oraya koşacak, biri ön biri arka direk.. Yapamıyorsa ardından hızır gibi yetişen Rebocho'ya verecek, onun yerini yedekleyecek.
Fakat kapanan takımlara karşı Boyd'u tercih ederim, yetenekleri sınırlı ama tercihleri daha doğru..

Çıldırtıyor gerçekten maç içinde ama işte elimizdeki kanat oyuncuları o kadar kötü gözüküyorlarki elbet kötünün iyisini bulmak zorunda hoca boyd mu olur artık lens mi nkodou mu sanırım vereceği kararla kendi geleceği de şekillenecek abi. Diaby'i de sayarsak 4 tane iyi kanat oyuncumuz oldu diye seviniyordum geçen sene quaresma ve lens rotasyonu bir yaz döneminde güçlendirildi diye düşünüyordum geldiğimiz nokta caner oynuyor. Kötü vs demiyorum verimli de oluyor ancak bu kadar kanat oyuncusu alıp da caner oynatmak değişik durum. Ayrıca şahsi fikrim solda caner'i hiç görmek istemesem de verdiği mücadele bile ıslıklanmasına engel olmalı taraftar umarım bir daha yapmaz braga maçındaki işi.

Çevrimdışı sametbagan

Gs son iki senenin ilkinde rodrigez ikincisinde onyekuru ile rakip sahaya gidebiliyordu.

Bu ikisindeki ortak ve en iyi özellik hızları.Şimdi bizde bunlardan boydu da sayrsak 3 tane var.Lens maalesef bu kategoriye girmiyor.

O zaman bizde bu hücum hattına göre oyun planı kurmalıyız.Tıpkı dünkü gibi.

Çevrimdışı mellfred

O saydığın iki maçta da iyi futbol oynadık hatta gs maçına göre daha üstün oynadık bir fark vardı o da topu içeri sokamadık

Dün de ilk 15-20 dakika ve ikinci yarı 85 e kadar yine iyi futbol oynadık biraz soğuk kanlı davransaydık maç 3-4 farkla bitebilirdi.

Bize saha içinde o soğuk kanlılığı sağlayacak lider oyuncu lazım özellikle orta sahada.
Antep maçını da çok talihsiz kaybettik
O maçın daha başında eksik kalıp penaltıyı yemeseydik 3puanı yazardık
A.gücü maçı keza  Diaby topu içeri yuvarlasa şu ana kadarki en iyi oyuncumuz olacaktı

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

fatih terim maç sonunda koca beşiktaşa yenildik dedi. Bunu bizim hoca söylese şuan bırakın kovmayı öldürmüşlerdi vay efendim nasıl dersin gsye koca diye gsnin truva atı olduğu belli içten fethetmeye gelmiş falan diye.

fatih terimin elini sıkmadı maç sonunda da herkesi hakketiği gibi karşıladım dedi.bence en güzel cümlelerinden biriydi hocanın.

Bunu atmasam olmazdı

Bu ifadeyi bu suratı nerde görsem tanırım Taze Gol yemiş Muslera surati bu :lol: :kop: :kop:

Çevrimdışı sozkul

fatih terim maç sonunda koca beşiktaşa yenildik dedi. Bunu bizim hoca söylese şuan bırakın kovmayı öldürmüşlerdi vay efendim nasıl dersin gsye koca diye gsnin truva atı olduğu belli içten fethetmeye gelmiş falan diye.

fatih terimin elini sıkmadı maç sonunda da herkesi hakketiği gibi karşıladım dedi.bence en güzel cümlelerinden biriydi hocanın.

Fatih Terim bize göz kırpıyor. TD liğinin son döneminde tövbe edip büyük ve düzgün bir takımda TD lik yapıp geçmişini unutturma planları yapıyor.. Yemezler..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Fatih Terim bize göz kırpıyor. TD liğinin son döneminde tövbe edip büyük ve düzgün bir takımda TD lik yapıp geçmişini unutturma planları yapıyor.. Yemezler..

Allah korusun
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2019, 17:57:03 Sir Alex Ferguson ]