Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2540414 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi murat

Bunu diyenler Seri'nin adını ilk defa duymuştu  :ebebe:
ben hiç duymamıştım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben hiç duymamıştım.
Ben de duymamıştım. Barcelona istiyor diyorlardı bir de  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2019, 22:04:48
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Muhabir: Fatih Terim ile tokalaşmadınız.
Abdullah Avcı: "Geçen sene orada nasıl karşılandıysam, bu sene de öyle karşıladım."

Hocam, Allah rızası için bu sezon başarılı ol.  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Alper1903

gg-elneny-rebocho-atiba kesin 11'de düşünülmeli bundan sonra
lens-caner mümkünse takımdan olabildiğince uzak olmalı. ilk yarıda rebocho'yu inanılmaz yalnız bıraktı caner. asist yapması hiçbir şeyi değiştirmez.

elneny-atiba müthiş kitlediler orta sahayı. 60-70 dk 2 vs 3 oynadılar.
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2019, 22:07:22 Alper1903 ]

Çevrimiçi murat

:kop:

oraya nzonzi'yi de ekle abi
nzonzinin bir gideri var yine ama daha öncede yazmıştım fernandoyu çok ararlar birde onyekuruyu.rebecho oynar bu takımda topa ,ayağına ,oyuna hakim.elneny de saçmalamazsa iş görür.nkuduyu işletecek bir formül lazım devre arası 2 adam lazım 8 ve 9 numara.

Çevrimiçi murat

Ben de duymamıştım. Barcelona istiyor diyorlardı bir de  :ebebe:
barca istemiş ve alamamış gs bedavaya kiralamış bravo diyelim o zaman.

Çevrimdışı MUSTAFA_

nzonzinin bir gideri var yine ama daha öncede yazmıştım fernandoyu çok ararlar birde onyekuruyu.rebecho oynar bu takımda topa ,ayağına ,oyuna hakim.elneny de saçmalamazsa iş görür.nkuduyu işletecek bir formül lazım devre arası 2 adam lazım 8 ve 9 numara.
Onlara yer açmamız lazım eğer yabancı olacaklarsa. Daha elimizde Ajdin Hasic gibi bir gencimiz var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

barca istemiş ve alamamış gs bedavaya kiralamış bravo diyelim o zaman.
Zaten çok fazla kısa vadeli düşündüler ve kiraladılar. Seneye ellerinde sadece Falcao kalacak. O da oynamıyor yem borusu kesildiği için. Fatih Terim bu gidişle sene sonunu göremez. Ben bu gs kadrosunun daha iyi oynayabileceğini düşünüyorum. Bizim ise tam kadro olmaya ihtiyacımız var. Gerisini görürüz sahada  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı huseyincelebi

Onlara yer açmamız lazım eğer yabancı olacaklarsa. Daha elimizde Ajdin Hasic gibi bir gencimiz var  :tabe:
Ajdin hasic ile imzaladık mı 18 oldu  :alala:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı MUSTAFA_

Buraya kadar öyle bir oyuncuyu getirdiysen imzalamışsındır zaten  :tabe: Transfer döneminde KAP bildirimi ile resmiyete dökülür  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi gokhans

imza atıldımı? Basına yansımadı çünki?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

imza atıldımı? Basına yansımadı çünki?
Hala takımla birlikte çalışıyor. Ahmet Nur Çebi'nin futbolculara konuşma yaptığı videoda Ljajic'in yanında yemek yiyordu. İmzalanmıştır büyük ihtimalle  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

yok ya anca yan pas yapıyor, tek olayı anormal fiziği

(...)

nkoudou ise bugün oynadığımız gibi oynarsak iş görür diye düşünüyoruuuum
bipbipbupbup

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Simdi bakdim, devreye kadar fener deplasmani haric cok güzel fikstürümüz var, avrupa ligini zaten bosvermek lazim bu saaten sonra, gsyi inanilmaz zor haftalar bekliyor, paris, real, gazisehir ve ts deplasmanlari, iceride basaksehir alanya rize brügge maclari, bunlarin baya bir yipranacaklar gibi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

geseye koymakda ayrı bir keyif yahuu :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ProjectOrigin

Sağda solda ağlaşan otoban gülleri görüyorum  :D :D

Çevrimdışı celiker1

Ancak dokuzuncu haftada Rebocho'nun ilk onbir başlayabilmesi :akuma: Hazır değilde denemez çünkü Fransa'da liginde maça çıkıp bize transfer oldu
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2019, 22:37:05 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Sağda solda ağlaşan otoban gülleri görüyorum  :D :D

utanmaz arlanmaz ağlaksızlar hangi yüzle konuşurlar maç 1-0kn nzonziye kırmızı çıksa 5-0 çakardık vardaki cücü uyarmadı meteyi kırmızı die mete gitti canere sarı verdi orda itirazdan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

yavaş yavaş f.ormanın bıraktıgı enkazı kaldıracaz inşalah bu süreçte maç başı primi araya kadar her maç devreye sokulmalı

Çevrimdışı ProjectOrigin

utanmaz arlanmaz ağlaksızlar hangi yüzle konuşurlar maç 1-0kn nzonziye kırmızı çıksa 5-0 çakardık vardaki cücü uyarmadı meteyi kırmızı die mete gitti canere sarı verdi orda itirazdan

Böyle arsız ve yüzsüz bir topluluk zor bulunur abi. Şampi olurken bile zırıl zırıl ağlayan otoban gülleri

Çevrimdışı tangaz

oyuncuların maaş gecikse bile maç başı primleri hemen ertesi gün hesaba atılmalı maaş gecikmelerini tolere etmede en etkili, denenmiş ve neticealmış yoldur.