Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2551565 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mellfred

bilemedim yada hocayımı baltalıyorlar acaba bu kadar sakatlık hocayla alakalı olmaz.
işler ters gitmeye başladığında olur böyle şeyler. oyuncular kaçak dövüşmeye başlar.
yoksa çalışmayla bu kadar sakatlık amatör kümede olmaz. yok takım çok çalışsa bunu sahada görürüz takım yine koşmuyorki
Douglas kendini sakatladı maçta. T çizgisinde topu akrobatik uzaklaştıracam derken sol ayağının üzerine got  üstü oturdu. Maça devam etmesine şaşırdım hatta
ağır çalışıyorlar da acaba maçta o yüzden mi mecalleri yok demekten başka bir şey gelmiyor aklıma
ya da bir amatör kondisyoner var o yanlış çalıştırıyor

Çevrimdışı mellfred

Sergen’i getirelim diyen arkadaşlara şu an oynadıkları maçı açmalarını tavsiye ederim

Çevrimiçi mayguntr

Basaksehirde niye kisme sakatlanmiyordu bu kadar gecen sene acaba ?

Çevrimdışı Alper1903

Sakatlık konusu irdelenmesi gereken bir konu ama eksik kadroyla çıkıp geçen sezon gs'yi yendik. Kafamda oynuyordum maçı bizden gol atacak bir adam bulamıyordum ama penaltıdan 1-0 yenmiştik. Benim gs maçıyla ilgili endişem sakatlık değil Abdullah Avcı'nın ta kendisi. Başakşehir'de gs'yle yaşadığı husumet, muhtemel terim takıntısı, futbolu en iyi ben bilirim triplerine girip abuk sabuk şeyler deneme ihtimali beni geriyor. İki ucu keskin bıçak misali doğruyu bulup galibiyet de alabilir, istenmeyen sonuçlar da çıkabilir. Zaten derbi dediğimiz şey iki denk takımın maçı yani küçük detaylar bireysel performanslar maçı değiştiriyor. Yani bir mucize olsa da başka hocayla ya da hiç olmadı altyapı hocalarının biriyle bile çıksak maça daha rahat ederim ama pek mümkün gözükmüyor.

Çevrimdışı Ripley

Sergen’i getirelim diyen arkadaşlara şu an oynadıkları maçı açmalarını tavsiye ederim

Ben getirelim dememiştim ama neden? siz yazdığınızda dk 15 falandı galiba şimdi dk 60 Sergenin takımı 2-0 önde ne demek istediniz biraz açar mısınız? iyi mi kötü mü?

Çevrimiçi Sinan23

Konya'da en son galibiyetimizi hatirlayan varmı. Ne hatirlamiyorum.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Konya'da en son galibiyetimizi hatirlayan varmı. Ne hatirlamiyorum.

Son maçımızı yendik zaten  :) 3-2 mi ne yanlış mı hatırlıyorum  :alala:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mellfred

Ben getirelim dememiştim ama neden? siz yazdığınızda dk 15 falandı galiba şimdi dk 60 Sergenin takımı 2-0 önde ne demek istediniz biraz açar mısınız? iyi mi kötü mü?
Malatya ne oynuyor diye bakayım dedim  açıkçası 2. Yarıyı izleyemedim
ilk yarıda rezil bir oyun vardı 10 kişilik Konya karşısında abartısız 3 pas yapamadılar
sürekli atak yiyip şişirdiler

Çevrimdışı sozkul

iyide bu yeni gelmedi en başından beri Beşiktaş ceosu
madem bu para etmezmiş Sayın Çebi neden zamanında işine son vermemiş.
bugünmü oldu maaşı 120 M çebi ayrıldığında ne kadar maaş alıyormuş
o zaman 3 bin alıp o gidincemi 120 bin yapmış acaba.
hoş değil bu adam çebi döneminden gelen biri bugün işe girmedi. zamanında bu kulübün ikinci başkanı değilmiydi
neden müdahale etmemiş o zaman. Bunlar yanlış işler tribüne oynamak
bizim bunlarla uğraşmamamız lazım. tamam Fikret ormanın yapamadığını yapsın
ta YD döneminden itibaren kulübe onun bunun torpiliyle işe girenleri çıkartsın
kulüpde çalışan herkesin ya divanda ya eski yöneticilerde bir torpili var.
kaldıki çıkartıp yeni personel alıncada bu sefer çebinin adamı lafı olacak.
nasıl alırsa alsın hiç farketmez.
camianın dinazorlarının etkisi olmadan bağımsız bir şekilde geldi arkasında dinazorlar değil
Beşiktaş camiası var. güç elinde kimseye borcuda eyvallahıda yok.

İşine son verme yetkisi varmışda kullanmamış gibii konuşuyorsun Necmi, sen bize defalarca söyledin tüm kararlar başkandan çıkıyor, yönetim kurulunun hükmü yok dedin.
Adam kulüp içinde fikrini beyan etmiş ama başkanı ikna edememiş olamaz mı? Beşiktaş sevgisinden dolayı kulüp karışmasın bu görüşünü kamuya yaymamış olamaz mı?
CEO muzun iş bulmanın bu kadar zor olduğu ekonomik koşullarda tazminat almadan istifa etmesini kafa karıştırıcı buluyorum ben. Bir nevi bravo adama..

Çevrimdışı sozkul

............
ben zamanında bu yönetim kadrosuyla seçime girerken Fikret ormanın bir seneyi tamamlayamayacağını söyledim onun hatası seçtiği kadro oldu hatta onun değil yönetimin hatası demişsdin sen bende o yönetimi seçen başkan demişdim. ne yapıldıysa iyiside kötüsüde Fikret ormana aittir bundan sonra olacaklarda Çebiye ait oluyor. iyisiyle kötüsüyle.
.............

Bu çok söylendi Fikret Orman'ın son iki yönetim kurulu için.
Bence yönetim kurulunun yetersiz olduğunu biliyordu, daha iyisini kurmaya çalıştı ama yapamadı, bu bir hata değil ama sonuçtu. Insan ilişkilerinde yaptığı hataların sonuçları, çok fazla ben demesi, ve çok değersiz insanlara gereksiz övgüde bulunması, onun güvenilirliğini azalttı, adam bulamadı artık.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bukadar sakatlık işine ben inanmıyorum ya medyanın dediği gibi 4-5 aydır maaş alamadıkları için grevdeler yada A.A protestosu.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Sergen 4 puan fark atmis dandik Malatya ile hala adama laf ediyorsunuz ya ayiptir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mali durumumuz umutsuzluğa varacak derecede kötüymüş. Umarım bu bataktan çıkabiliriz.

https://twitter.com/KartalOrdusu/status/1186384829920763909

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Egos

necmi ağabey başkanlığı kimsenin istememiş olması ihtimalini göz ardı edersek bindirilmiş kıtalar konusunda söylediklerinde haklı. değirmenlere karşı savaşmış olsak bile en azından mevcut dönem için "kendi başkanımızı seçtik" diyebileceğiz, bu uzun zamandır gerçekleştiremediğimiz bir uhteydi.

henüz ahmet nur çebi'nin doğrularının, fikret orman yanlışlarından daha iyi sonuç vereceğine dair kanıtımız yok; ama artık umudumuz var.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu yenj baskanin guzel yani gidip bir adam alsalar topcunun maasinin hepsini topcu mu aliyor gubi fikirlere kapilmayacak taraftar
Nasi bi guven verdiyse
Bakalim baslangici boyle iyi sonradan sapitmaz insallah ben demeye baslamaz

Taraftar konusunda büyük bir kredisi var. Çok şükür artık yani birleşelim, parçalar halinde olmaktan kendimizle savaşmaktan rakiplere fırsat kalmıyordu.

Burak diaby Douglas sakatlanmış
Bu işe bir bilirkişi atansın da soruşturulsun
Tahammül sınırını aştı

Ben daha yazın Avcıyı eleştirirken bu konuda herkes yok eski hoca kötü çalıştırmış falan diyordu. Hayır hocanın antreman sisteminde ya da doktorlarla anlaşmasında falan bir sıkıntı var. Sezon başından belliydi.

Çevrimdışı mellfred

Sergen 4 puan fark atmis dandik Malatya ile hala adama laf ediyorsunuz ya ayiptir.
Malatya dandik bir takım değil hücumda çok etkililer gilerme fofona bifuma töre yahoviç gayet etkili oyıncular

Malatya ne oynuyor diye bakayım dedim  açıkçası 2. Yarıyı izleyemedim
ilk yarıda rezil bir oyun vardı 10 kişilik Konya karşısında abartısız 3 pas yapamadılar
sürekli atak yiyip şişirdiler

Beşiktaş lehine dava kelimesinin 3ünü yan yana görmediğim için twiti 3-4 defa okuyup kontrol ettim  :lol:

Aykut 3 puan fark atmış dandik Konya ile üstelik kaybetmesine rağmen onada mı laf etmeyelim bu mantıkla

Çevrimdışı mylife1903

Aykut 3 puan fark atmış dandik Konya ile üstelik kaybetmesine rağmen onada mı laf etmeyelim bu mantıkla
:evillol: kaybederek fark atilmaz yahu attigi farki korumustur

Çevrimdışı mylife1903

Sakatlık konusu irdelenmesi gereken bir konu ama eksik kadroyla çıkıp geçen sezon gs'yi yendik. Kafamda oynuyordum maçı bizden gol atacak bir adam bulamıyordum ama penaltıdan 1-0 yenmiştik. Benim gs maçıyla ilgili endişem sakatlık değil Abdullah Avcı'nın ta kendisi. Başakşehir'de gs'yle yaşadığı husumet, muhtemel terim takıntısı, futbolu en iyi ben bilirim triplerine girip abuk sabuk şeyler deneme ihtimali beni geriyor. İki ucu keskin bıçak misali doğruyu bulup galibiyet de alabilir, istenmeyen sonuçlar da çıkabilir. Zaten derbi dediğimiz şey iki denk takımın maçı yani küçük detaylar bireysel performanslar maçı değiştiriyor. Yani bir mucize olsa da başka hocayla ya da hiç olmadı altyapı hocalarının biriyle bile çıksak maça daha rahat ederim ama pek mümkün gözükmüyor.
Derbi maclsrin kendi hikayesi kendi kahrwmanlari olur
Supruz yapan kazanir derbiyi herkes iyi calisir iyi hazirlanir farki kucuk detaylar belirler
Ben umutsuz degilim layic falan farkli oynayacaktir
Boyd oynarsa beklentim var kendisinden

Çevrimdışı mylife1903

Ben daha yazın Avcıyı eleştirirken bu konuda herkes yok eski hoca kötü çalıştırmış falan diyordu. Hayır hocanın antreman sisteminde ya da doktorlarla anlaşmasında falan bir sıkıntı var. Sezon başından belliydi.
Bizim doktor vardi fbden mi ne almistik atdoktoru onun yuzdesini yakaladik herhalde
Ayrica sarper diye vardi bi doktorumuz takimin yas ortalamasi 67ydi boyle sakatlik olmamisti
Hocayla alakasi yoktur demiyorjm ama sanki doktorla konsuyonerle daha alakali gibi geliyir belki iletisimleri zayif ama cidden yeter topcuya da yazik

Ruiz icin duyum dolar cekmesi yalniz digerlerini bilmiyorum turk oyuncularda ozellikle doviz sikismasi yoktur diye dusunuyorjm yabancilari bilemem sanki zaten biraz yumusaklar gibi birinin karni agrir oburunjn basi agrir

Çevrimdışı mylife1903

bilmiyoruz işde açıklayacak öğreneceğiz. her dediğine inanıyorsunuz madem o zaman geçen gün fikret orman aldığında borç ne kadarsa şimdide o kadar dediğinede inanın ikide bir borç arttı demeyin o zaman
işinize geleni alıp işinize geleni söylememiş gibi yapmayın. Ben sürekli ne dedim borç büyümedi geldiklerinde neyse hala aynı bunun aynısını Çebi başkanda söyledi borç aynı duruyor dedi. bu sefer ben söylemedim yeni başkan söyledi.
benim yıllardır anlatmaya çalıştığımı birinci ağızdan söyledi. Dolar bazında borç aynıysa demekki yıllar boyunca bu borçların faizleri ödenmiş üstüne stad yapılmış tesisler yenilenmiş takımda sportif anlamda yukarda tutulmuş
buda geçmiş yönetimi başarılı yapıyor. herkes borçlar arttı diyordu artmadını söyleyen her iki dönemide yaşamış en yetkili ağız.
varsa yanlışlar bunuda şimdi açıklayacak hani diyordunuz ya yd döneminden hesap sorsun diye şimdi çebide Fikret ormandan hesap sormalı madem yanlış var. herşeyi açıklamalı değilmi. yoksa önceki yönetimden ne farkı kalır yanlışsada doğruysada çıkıp söyler öğreniriz. bakalım herşey sizin
söylediğiniz kadar kolay oluyormuymuş.
Ben söyleyeyim hiç bir şey açıklamayacak kendi ekibini kendi sistemini kuracak. yoluna devam edecek olması gerektiği gibi Fikret ormanın yaptığı gibi camialarda cadı kazanı kurulmaz.  Yönetimler gelir hatalar yapar
doğru işlerde yapar görevini tamamlayıp gider yerini bir başkası devralır şimdi bu yönetimin hataları olmayacakmı
olmaması eşyanın kimyasına aykırı. taraftar bu yönetimi yemeyecekmi malum taraftar yiyecek çünkü Çebidende istediklerini alamayacaklar. herşey zaman sorunu Fikret ormanın bir kredisi vardı ama o kredi bence bu yönetimde olmayacak. yarın Fikret ormanın hatırla sağladığı sponsorluklar çekilecek bakalım yerlerine kimler gelecek
bu yönetim için hep sınav olacak.
inşallah hayırlısı olur. Çebi benim tercih ettiğim isimdi. umarım yüzü kara çıkmaz yıpratılmaz.  İnsanların derdi takımın başarısı olur onun için mücadele ederler yönetimide rahat bırakırlar işlerine baksın.
Fikret Ormana iyisiyle kötüsüyle teşekkür edip yolumuza bakalım.
aslolan Beşiktaş.
mali kongrede onaylanmasın deniyor iyide bu işler taraftarın manuplasyonuyla yürümüyor neyi onaylamıyorsun ilk mahkemede mahkeme kararıyla onaylatır sende düştüğün saçma durumla kalırsın. kongreye  onaylatmış iyide kongre birilerinin bindirilmiş kıtası olmadığını seçimde gösterdi kötü mali durum varsa bunu onaylatacak gücede sahipse bu kadar düşmanı olmasına ramen bu güce sahipse neden bu güç adalının kazanmasında etkili olmadı seçimi çebi kazanınca tarafsız bindirilmiş kıtaların etkisinin olmadığı kongre ama mali raporlar onaylanınca fikret orman onaylattı oluyor.
ben her zaman söylediğimi söyleyeceğim kongre kararı esastır. gerisi insanların işine geldiği gibi konuşmasıdır. Çebi kongre kararıyla ezici bir üstünlükle seçildi ve Beşiktaşın yeni Başkanı hayırlı olsun bizim işimizde ona destek vermek.
artık Fikret Orman yok Çebi var ve Beşiktaşın başkanı olarak bu forumda korunacak. Avcı hiç istemediğim bir hoca ama Beşiktaşın hocası nihayetinde ve burda gereken saygıyı görecek.
ben zamanında bu yönetim kadrosuyla seçime girerken Fikret ormanın bir seneyi tamamlayamayacağını söyledim onun hatası seçtiği kadro oldu hatta onun değil yönetimin hatası demişsdin sen bende o yönetimi seçen başkan demişdim. ne yapıldıysa iyiside kötüsüde Fikret ormana aittir bundan sonra olacaklarda Çebiye ait oluyor. iyisiyle kötüsüyle. Beşiktaş başkanlık sistemiyle yönetiliyor yöneticilerin pekde önemi yok. Bari en azından bu yöneticileri bırakında işlerini yapsınlar nihayetinde başkan ne derse onu yapmak zorundalar.
benim biraz önce söylediğimi zamanı gelince söyleyecek çok insan çıkacak Çebi eski yönetimde değilmiydi diye ona fatura kesilecek o nedenle söyledim biraz önce bende aynısını yaptım bilerek. ama aslında böyle değil eski yönetimde başkan değil yöneticiydi. Beşiktaşda başkanın dediği olur.
Borc ayni duruyor mu dedi
Yoksa durum ayni borc var para yok mu dedi