Zamaninda isine son vermemis olmadigini da bilmiyoruz
Misli muslu sen yazdin fikrini belirttin bir dayanagi da yok
Ben de misli muslu yazdim fikrimi belirttim ustelik dayanagi var. adam takmis daha bismillah sutladi doksana takti, zamaninda bi yamugi olmasa ilk uzaklastirilan olmazdi cumle aleme de maasi ifsa edilmezdi
bilmiyoruz işde açıklayacak öğreneceğiz. her dediğine inanıyorsunuz madem o zaman geçen gün fikret orman aldığında borç ne kadarsa şimdide o kadar dediğinede inanın ikide bir borç arttı demeyin o zaman
işinize geleni alıp işinize geleni söylememiş gibi yapmayın. Ben sürekli ne dedim borç büyümedi geldiklerinde neyse hala aynı bunun aynısını Çebi başkanda söyledi borç aynı duruyor dedi. bu sefer ben söylemedim yeni başkan söyledi.
benim yıllardır anlatmaya çalıştığımı birinci ağızdan söyledi. Dolar bazında borç aynıysa demekki yıllar boyunca bu borçların faizleri ödenmiş üstüne stad yapılmış tesisler yenilenmiş takımda sportif anlamda yukarda tutulmuş
buda geçmiş yönetimi başarılı yapıyor. herkes borçlar arttı diyordu artmadını söyleyen her iki dönemide yaşamış en yetkili ağız.
varsa yanlışlar bunuda şimdi açıklayacak hani diyordunuz ya yd döneminden hesap sorsun diye şimdi çebide Fikret ormandan hesap sormalı madem yanlış var. herşeyi açıklamalı değilmi. yoksa önceki yönetimden ne farkı kalır yanlışsada doğruysada çıkıp söyler öğreniriz. bakalım herşey sizin
söylediğiniz kadar kolay oluyormuymuş.
Ben söyleyeyim hiç bir şey açıklamayacak kendi ekibini kendi sistemini kuracak. yoluna devam edecek olması gerektiği gibi Fikret ormanın yaptığı gibi camialarda cadı kazanı kurulmaz. Yönetimler gelir hatalar yapar
doğru işlerde yapar görevini tamamlayıp gider yerini bir başkası devralır şimdi bu yönetimin hataları olmayacakmı
olmaması eşyanın kimyasına aykırı. taraftar bu yönetimi yemeyecekmi malum taraftar yiyecek çünkü Çebidende istediklerini alamayacaklar. herşey zaman sorunu Fikret ormanın bir kredisi vardı ama o kredi bence bu yönetimde olmayacak. yarın Fikret ormanın hatırla sağladığı sponsorluklar çekilecek bakalım yerlerine kimler gelecek
bu yönetim için hep sınav olacak.
inşallah hayırlısı olur. Çebi benim tercih ettiğim isimdi. umarım yüzü kara çıkmaz yıpratılmaz. İnsanların derdi takımın başarısı olur onun için mücadele ederler yönetimide rahat bırakırlar işlerine baksın.
Fikret Ormana iyisiyle kötüsüyle teşekkür edip yolumuza bakalım.
aslolan Beşiktaş.
mali kongrede onaylanmasın deniyor iyide bu işler taraftarın manuplasyonuyla yürümüyor neyi onaylamıyorsun ilk mahkemede mahkeme kararıyla onaylatır sende düştüğün saçma durumla kalırsın. kongreye onaylatmış iyide kongre birilerinin bindirilmiş kıtası olmadığını seçimde gösterdi kötü mali durum varsa bunu onaylatacak gücede sahipse bu kadar düşmanı olmasına ramen bu güce sahipse neden bu güç adalının kazanmasında etkili olmadı seçimi çebi kazanınca tarafsız bindirilmiş kıtaların etkisinin olmadığı kongre ama mali raporlar onaylanınca fikret orman onaylattı oluyor.
ben her zaman söylediğimi söyleyeceğim kongre kararı esastır. gerisi insanların işine geldiği gibi konuşmasıdır. Çebi kongre kararıyla ezici bir üstünlükle seçildi ve Beşiktaşın yeni Başkanı hayırlı olsun bizim işimizde ona destek vermek.
artık Fikret Orman yok Çebi var ve Beşiktaşın başkanı olarak bu forumda korunacak. Avcı hiç istemediğim bir hoca ama Beşiktaşın hocası nihayetinde ve burda gereken saygıyı görecek.
ben zamanında bu yönetim kadrosuyla seçime girerken Fikret ormanın bir seneyi tamamlayamayacağını söyledim onun hatası seçtiği kadro oldu hatta onun değil yönetimin hatası demişsdin sen bende o yönetimi seçen başkan demişdim. ne yapıldıysa iyiside kötüsüde Fikret ormana aittir bundan sonra olacaklarda Çebiye ait oluyor. iyisiyle kötüsüyle. Beşiktaş başkanlık sistemiyle yönetiliyor yöneticilerin pekde önemi yok. Bari en azından bu yöneticileri bırakında işlerini yapsınlar nihayetinde başkan ne derse onu yapmak zorundalar.
benim biraz önce söylediğimi zamanı gelince söyleyecek çok insan çıkacak Çebi eski yönetimde değilmiydi diye ona fatura kesilecek o nedenle söyledim biraz önce bende aynısını yaptım bilerek. ama aslında böyle değil eski yönetimde başkan değil yöneticiydi. Beşiktaşda başkanın dediği olur.