Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2549443 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Cebi kovmus fikret orman tutmus, neden tutmus?

belki kovmak istedi ama başkan kovdurmadı bilemeyiz sonra şafakın şu otopark konusunda çebiye 15 yıllık kiralanmaya itiraz etmesine karşılık ben bi tane başkan biliyorum oda f.orman sen dur bakalım yerini haddini bil demişliği varmış adam belki de dayan dayan biyere kadar dayandı ya da biyere kadar dur diyebildi daha fazla tutamayınca da bıraktı bilmiyoruz ki kapalı kapılar ardında neler yaşandı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Onur Küçük

• Ziyaretçi

belki kovmak istedi ama başkan kovdurmadı bilemeyiz sonra şafakın şu otopark konusunda çebiye 15 yıllık kiralanmaya itiraz etmesine karşılık ben bi tane başkan biliyorum oda f.orman sen dur bakalım yerini haddini bil demişliği varmış adam belki de dayan dayan biyere kadar dayandı ya da biyere kadar dur diyebildi daha fazla tutamayınca da bıraktı bilmiyoruz ki kapalı kapılar ardında neler yaşandı.
İnşaat demiri konusunda Ahmet Nur Çebi'yi karalamaya kalkışan şahıs olan Atıf Keçeci'yi bu olaydan sonra divan başkanı yapmaya yeltenen kişi ex-başkan  Fikret Bey değil miydi? O Ahmet Nur Çebi niye sesini çıkarmamış? Sesini çıkardığı için başına bu işler gelmiş olamaz mı?

Fikret Bey " Ben ben ben" derken herşey ondan sorulur bütün kararları o alırken, forum ortamında da bu sürekli tasdiklenirken ne oldu da birden " Ahmet Nur Çebi 120 bin TL maaş alan Ceo'yu kovmadı" diye sorulur olmaya başlandı? Adam gelir gelmez kovdu. Zamanında kovdurmak istemiş ama kovduramamış, uzaklaştırılmış kulüpten.

Çevrimdışı mylife1903

şimdi başkan kendisi açıklayacak nedeni o zaman. Madem lafını ediyor.
açıklamasınıda yapacak. Bizde bileceğiz. Çebinin kovduğunu biliyormuyuz.
Zamaninda isine son vermemis olmadigini da bilmiyoruz
Misli muslu sen yazdin fikrini belirttin bir dayanagi da yok

Ben de misli muslu yazdim fikrimi belirttim ustelik dayanagi var. adam takmis daha bismillah sutladi doksana takti, zamaninda bi yamugi olmasa ilk uzaklastirilan olmazdi cumle aleme de maasi ifsa edilmezdi

Çevrimdışı mylife1903

İnşaat demiri konusunda Ahmet Nur Çebi'yi karalamaya kalkışan şahıs olan Atıf Keçeci'yi bu olaydan sonra divan başkanı yapmaya yeltenen kişi ex-başkan  Fikret Bey değil miydi? O Ahmet Nur Çebi niye sesini çıkarmamış? Sesini çıkardığı için başına bu işler gelmiş olamaz mı?

Fikret Bey " Ben ben ben" derken herşey ondan sorulur bütün kararları o alırken, forum ortamında da bu sürekli tasdiklenirken ne oldu da birden " Ahmet Nur Çebi 120 bin TL maaş alan Ceo'yu kovmadı" diye sorulur olmaya başlandı? Adam gelir gelmez kovdu. Zamanında kovdurmak istemiş ama kovduramamış, uzaklaştırılmış kulüpten.
Adam tecrubeli is insani. Uzaklastirmaya kafadan baslayarAk masaji verdi
Zaten manyikli dusununce senin yazdigin gibi oldugu gozukuyor.
Hesaplasma olacak goruntusu veriyor

Boyle adamlarin cebinde kucuk kagitlar olur, 1-2-3-4 yazilidir hem kendi kendini motive eder hem de yolundan sapmaz, yola ciktigini da yolda bulduguna degismez

Çevrimdışı mylife1903

Yeni Baskan gs deplasmanina gidip ft ile fikistur yapmayip ona buna pirlanta dagitmasin kafi aslinda
Gorundugu kadar zor degil isi yani

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yeni Baskan gs deplasmanina gidip ft ile fikistur yapmayip ona buna pirlanta dagitmasin kafi aslinda
Gorundugu kadar zor degil isi yani

Ceoyada günlük 5 bin tl vermesin

Çevrimdışı mylife1903

Ceoyada günlük 5 bin tl vermesin
Ancnin milyarlik sirketinde gunluk 5000 alan ya da ginde 5000 harcayan yoktur adam rakamo duyunca uyuz olmustur. Her mac 2 gol atsa doye hesap yapmistir

Çevrimdışı mylife1903

Bu yenj baskanin guzel yani gidip bir adam alsalar topcunun maasinin hepsini topcu mu aliyor gubi fikirlere kapilmayacak taraftar
Nasi bi guven verdiyse
Bakalim baslangici boyle iyi sonradan sapitmaz insallah ben demeye baslamaz

Çevrimdışı mellfred

Burak diaby Douglas sakatlanmış
Bu işe bir bilirkişi atansın da soruşturulsun
Tahammül sınırını aştı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her maç en az 3 sakat oyuncumuz oluyor. Bunun başka açıklaması kalmadı. Sorumlu net belli: Abdullah Avcı  :money:

https://twitter.com/demarkesports/status/1186314970499297281

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/gurlerakgun/status/1186314368859938817?s=19
Şakamı bu vallahi sakatlardan 11 oluyır sağ beksiz forvetsiz stoper siz  kanatsız gs maçına çıkacağız Allah yardımcımız olsun normal değil bu kadar sakatlık bir değil iki değil

Çevrimdışı mellfred

Burak diaby Douglas sakatlanmış
Bu işe bir bilirkişi atansın da soruşturulsun
Tahammül sınırını aştı

GökhanDouglas ruiz-
Dorukhan Oğuzhan
Diaby N’Koudou
Burak
Tamamı as kadrodan
Sezon başından beri Gökhan  Burak Oğuzhan ve Ruizden neredeyse hiç faydalanamadık

Çevrimdışı Necmi

Zamaninda isine son vermemis olmadigini da bilmiyoruz
Misli muslu sen yazdin fikrini belirttin bir dayanagi da yok

Ben de misli muslu yazdim fikrimi belirttim ustelik dayanagi var. adam takmis daha bismillah sutladi doksana takti, zamaninda bi yamugi olmasa ilk uzaklastirilan olmazdi cumle aleme de maasi ifsa edilmezdi
bilmiyoruz işde açıklayacak öğreneceğiz. her dediğine inanıyorsunuz madem o zaman geçen gün fikret orman aldığında borç ne kadarsa şimdide o kadar dediğinede inanın ikide bir borç arttı demeyin o zaman
işinize geleni alıp işinize geleni söylememiş gibi yapmayın. Ben sürekli ne dedim borç büyümedi geldiklerinde neyse hala aynı bunun aynısını Çebi başkanda söyledi borç aynı duruyor dedi. bu sefer ben söylemedim yeni başkan söyledi.
benim yıllardır anlatmaya çalıştığımı birinci ağızdan söyledi. Dolar bazında borç aynıysa demekki yıllar boyunca bu borçların faizleri ödenmiş üstüne stad yapılmış tesisler yenilenmiş takımda sportif anlamda yukarda tutulmuş
buda geçmiş yönetimi başarılı yapıyor. herkes borçlar arttı diyordu artmadını söyleyen her iki dönemide yaşamış en yetkili ağız.
varsa yanlışlar bunuda şimdi açıklayacak hani diyordunuz ya yd döneminden hesap sorsun diye şimdi çebide Fikret ormandan hesap sormalı madem yanlış var. herşeyi açıklamalı değilmi. yoksa önceki yönetimden ne farkı kalır yanlışsada doğruysada çıkıp söyler öğreniriz. bakalım herşey sizin
söylediğiniz kadar kolay oluyormuymuş.
Ben söyleyeyim hiç bir şey açıklamayacak kendi ekibini kendi sistemini kuracak. yoluna devam edecek olması gerektiği gibi Fikret ormanın yaptığı gibi camialarda cadı kazanı kurulmaz.  Yönetimler gelir hatalar yapar
doğru işlerde yapar görevini tamamlayıp gider yerini bir başkası devralır şimdi bu yönetimin hataları olmayacakmı
olmaması eşyanın kimyasına aykırı. taraftar bu yönetimi yemeyecekmi malum taraftar yiyecek çünkü Çebidende istediklerini alamayacaklar. herşey zaman sorunu Fikret ormanın bir kredisi vardı ama o kredi bence bu yönetimde olmayacak. yarın Fikret ormanın hatırla sağladığı sponsorluklar çekilecek bakalım yerlerine kimler gelecek
bu yönetim için hep sınav olacak.
inşallah hayırlısı olur. Çebi benim tercih ettiğim isimdi. umarım yüzü kara çıkmaz yıpratılmaz.  İnsanların derdi takımın başarısı olur onun için mücadele ederler yönetimide rahat bırakırlar işlerine baksın.
Fikret Ormana iyisiyle kötüsüyle teşekkür edip yolumuza bakalım.
aslolan Beşiktaş.
mali kongrede onaylanmasın deniyor iyide bu işler taraftarın manuplasyonuyla yürümüyor neyi onaylamıyorsun ilk mahkemede mahkeme kararıyla onaylatır sende düştüğün saçma durumla kalırsın. kongreye  onaylatmış iyide kongre birilerinin bindirilmiş kıtası olmadığını seçimde gösterdi kötü mali durum varsa bunu onaylatacak gücede sahipse bu kadar düşmanı olmasına ramen bu güce sahipse neden bu güç adalının kazanmasında etkili olmadı seçimi çebi kazanınca tarafsız bindirilmiş kıtaların etkisinin olmadığı kongre ama mali raporlar onaylanınca fikret orman onaylattı oluyor.
ben her zaman söylediğimi söyleyeceğim kongre kararı esastır. gerisi insanların işine geldiği gibi konuşmasıdır. Çebi kongre kararıyla ezici bir üstünlükle seçildi ve Beşiktaşın yeni Başkanı hayırlı olsun bizim işimizde ona destek vermek.
artık Fikret Orman yok Çebi var ve Beşiktaşın başkanı olarak bu forumda korunacak. Avcı hiç istemediğim bir hoca ama Beşiktaşın hocası nihayetinde ve burda gereken saygıyı görecek.
ben zamanında bu yönetim kadrosuyla seçime girerken Fikret ormanın bir seneyi tamamlayamayacağını söyledim onun hatası seçtiği kadro oldu hatta onun değil yönetimin hatası demişsdin sen bende o yönetimi seçen başkan demişdim. ne yapıldıysa iyiside kötüsüde Fikret ormana aittir bundan sonra olacaklarda Çebiye ait oluyor. iyisiyle kötüsüyle. Beşiktaş başkanlık sistemiyle yönetiliyor yöneticilerin pekde önemi yok. Bari en azından bu yöneticileri bırakında işlerini yapsınlar nihayetinde başkan ne derse onu yapmak zorundalar.
benim biraz önce söylediğimi zamanı gelince söyleyecek çok insan çıkacak Çebi eski yönetimde değilmiydi diye ona fatura kesilecek o nedenle söyledim biraz önce bende aynısını yaptım bilerek. ama aslında böyle değil eski yönetimde başkan değil yöneticiydi. Beşiktaşda başkanın dediği olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Abdullah Avcı’nın kaldığı her dakika Beşiktaş’a zarardır.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Necmi

Her maç en az 3 sakat oyuncumuz oluyor. Bunun başka açıklaması kalmadı. Sorumlu net belli: Abdullah Avcı  :money:

https://twitter.com/demarkesports/status/1186314970499297281
bilemedim yada hocayımı baltalıyorlar acaba bu kadar sakatlık hocayla alakalı olmaz.
işler ters gitmeye başladığında olur böyle şeyler. oyuncular kaçak dövüşmeye başlar.
yoksa çalışmayla bu kadar sakatlık amatör kümede olmaz. yok takım çok çalışsa bunu sahada görürüz takım yine koşmuyorki

Çevrimdışı Necmi

Abdullah Avcı’nın kaldığı her dakika Beşiktaş’a zarardır.
ben alındığı gün tepki vermişdim herkes üstüme geldi :bandit:
ne dedim avcı Beşiktaşın hocası değil takım üç sezon üst üste şampiyonda olsa bu avcıdan olmaz avcı yine Beşiktaşın hocası değil derim dedim.
ama sonuçta Beşiktaşın hocası

Çevrimdışı MUSTAFA_

bilemedim yada hocayımı baltalıyorlar acaba bu kadar sakatlık hocayla alakalı olmaz.
işler ters gitmeye başladığında olur böyle şeyler. oyuncular kaçak dövüşmeye başlar.
yoksa çalışmayla bu kadar sakatlık amatör kümede olmaz. yok takım çok çalışsa bunu sahada görürüz takım yine koşmuyorki
" İşlerin kötü gitmesinden kim sorumlu? Takımı kim hazırlıyor?Takıma kim taktik veriyor? Oyuncular taktiği sevmediklerinden mi oynamak istemiyorlar? " gibi soruları sorduğumuzda cevap olarak Abdullah Avcı diyorsak demek ki o sorumlu. Ben başka çıkış bulamıyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

" İşlerin kötü gitmesinden kim sorumlu? Takımı kim hazırlıyor?Takıma kim taktik veriyor? Oyuncular taktiği sevmediklerinden mi oynamak istemiyorlar? " gibi soruları sorduğumuzda cevap olarak Abdullah Avcı diyorsak demek ki o sorumlu. Ben başka çıkış bulamıyorum.

+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı autopsy

Sakat oyuncular neden bu kadar fazla ve hiç bitmiyorlar  :alala:

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/1186316089707421696

Şenor takımı çalıştırmadığı içindir.

Çevrimdışı levitate

burak ve diaby yetiştirilmeye çalışılacakmış, douglas 1 ay yokmuş

cidden inşaatta çalışıyorlar herhalde
bipbipbupbup

Çevrimdışı FedericoGiunti

iyide bu yeni gelmedi en başından beri Beşiktaş ceosu
madem bu para etmezmiş Sayın Çebi neden zamanında işine son vermemiş.
bugünmü oldu maaşı 120 M çebi ayrıldığında ne kadar maaş alıyormuş
o zaman 3 bin alıp o gidincemi 120 bin yapmış acaba.
hoş değil bu adam çebi döneminden gelen biri bugün işe girmedi. zamanında bu kulübün ikinci başkanı değilmiydi
neden müdahale etmemiş o zaman. Bunlar yanlış işler tribüne oynamak
bizim bunlarla uğraşmamamız lazım. tamam Fikret ormanın yapamadığını yapsın
ta YD döneminden itibaren kulübe onun bunun torpiliyle işe girenleri çıkartsın
kulüpde çalışan herkesin ya divanda ya eski yöneticilerde bir torpili var.
kaldıki çıkartıp yeni personel alıncada bu sefer çebinin adamı lafı olacak.
nasıl alırsa alsın hiç farketmez.
camianın dinazorlarının etkisi olmadan bağımsız bir şekilde geldi arkasında dinazorlar değil
Beşiktaş camiası var. güç elinde kimseye borcuda eyvallahıda yok.
Abi o zaman gücü yetememiş şimdi yetmiş işine son vermiş. Ne var bunda ağabey. Ypılan bir yanlış varsa herkese ifşa olsun. Taraftarın hemen hemen hepsi kulüpte ceo olduğunu bilmiyordu bugüne kadar.  Başkanımız Çebinin sonuna kadar arkasında durmalıyız. En az Fikret Ormanın  (kendisi artık benim başkanım değildir) ilk yıllarında olduğu gibi arkasında durmalıyız. Çebi başkan Beşiktaş şampiyon.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı FedericoGiunti

ben alındığı gün tepki vermişdim herkes üstüme geldi :bandit:
ne dedim avcı Beşiktaşın hocası değil takım üç sezon üst üste şampiyonda olsa bu avcıdan olmaz avcı yine Beşiktaşın hocası değil derim dedim.
ama sonuçta Beşiktaşın hocası
Abi kafamı çok karıştırıyorsun sen. Zaten 14 yıl sonra tekrar öğrenci olmuşum kafam dolu birde senin mesajların kafam allak bullak oldu.  Şimdi sen Beşiktaş teknik direktörüne kötü bir şey dedin mi demedin mi?
BEŞİKTAŞK