Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2552688 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ayrıca serdal adalı ve hürser beye de teşekkür ediyorum, mentaliteleri bana çok ters olsa da içindekileri Beşiktaş sevgisini takdir ettim. Zor günde bırakmadılar takımımızı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1186027848831852545

Vayyyy ocak ayında gelecek yeni tdmizi bulmuşuz. Çaktırmadan yönetim kadrosundan kloopu almışlar. Sonra da td yapacaklar herhalde.(Sol üstten 2.sıradaki)

Çevrimdışı mellfred

ANÇ hayırlı olsun zor yük aldılar işleri rast gitsin

Çevrimdışı murat baltacı

Hayırlı olsun gönlümüzden geçen aday seçildi İnşallah birlik beraberlik olur Ormanın yaptığı hatalar tüm camiaya ders olur. Çebi ile ikinci daha doğrusu yarım fedadanda başarıyla çıkarsak ormanın yaptığı hataları Çebi yapmaz bence camia ve taraftarda yapmazsa düzlüğe çıkar yürür gideriz.

Kilit nokta fedanin birliğini bütünlüğünü yakalamak ve başarı gelirse şımarmamak. Bu yönetim bu başkan daha fazla desteği daha fazla güveni hakediyor.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Anc isini sansa birakmamis herhalde
Zor is basardi
Az laf cok is yapmaya devam etsin lutfen

Ha bide kongreyi tabana yayip 50-60k aktif uye toplarsa besiktasin gelecegini kurtarir, kupa falan alirsa da ekistiresi olur

Biraz taraftari derleyip toplasin, camiayi birlestirsin. Ilk zamanlarinda da hesaplasma bekliyorum guzel guzel anlatsinlar neler oldugunu. Bu yandas partizancilari da sutlasin kulupten, kan emdiler senelerce

Çevrimdışı mylife1903

Anc baskanin secim vaadlerinin bi ozetini yapalim kontrol ederiz 1 sene sonra

Fikret baskan da guzel soylemlerle gelmisti sonra unuttu soylediklerini

Su kongre farelerini temizlesin bi de bir suru uyelikten atilan besiktasli var onlara af cikartsin ilk etapta

Çevrimdışı Koa_lAA

yeni başkanımız hayırlı olsun...

her nekadar hiç tanımasam da kendisi akrabam olur... gidip ben senin akrabanım diyerek yakasına yapışmak fikri çık aklımdan :D

Çevrimdışı tangaz

çebi başkanın teşekkür konuşmasında kilit bi cümle var beşiktaşın her bir kuruşu bize emanet gönlünüz rahat olsun mealinde. bu cümle çok anlam barındırıyor şimdi her gelen bu sözü veriyor zaten diyen çıkabilir ama bu mesaj oy verenlere neden bana oy verdiğinizi biliyorum emanetiniz bende sözü ve anlayana! derin bir mesajdı!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

çebi başkanın teşekkür konuşmasında kilit bi cümle var beşiktaşın her bir kuruşu bize emanet gönlünüz rahat olsun mealinde. bu cümle çok anlam barındırıyor şimdi her gelen bu sözü veriyor zaten diyen çıkabilir ama bu mesaj oy verenlere neden bana oy verdiğinizi biliyorum emanetiniz bende sözü ve anlayana! derin bir mesajdı!
Abi bos lafa karnimiz tok
Aciklama ve eylem bekliyorum

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yönetim kuruluna aldığı isimlere baktığımızda o mesajı veriyordu bize zaten sayın Çebi. Öyle lâf olsun diye etmiyor bu sözleri. Şimdi icraat zamanı. Yavaş yavaş Fikret Bey'in Beşiktaş camiasına yaşattığı travmayı atlatma zamanı. Bu travmayı atlatmak ve bir daha yakalanmamak için de neler olup neler bittiğini bu hallere nasıl getirildiğimizi bilmeliyiz.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Anc isini sansa birakmamis herhalde
Zor is basardi
Az laf cok is yapmaya devam etsin lutfen

Ha bide kongreyi tabana yayip 50-60k aktif uye toplarsa besiktasin gelecegini kurtarir, kupa falan alirsa da ekistiresi olur

Biraz taraftari derleyip toplasin, camiayi birlestirsin. Ilk zamanlarinda da hesaplasma bekliyorum guzel guzel anlatsinlar neler oldugunu. Bu yandas partizancilari da sutlasin kulupten, kan emdiler senelerce
Bahsettiğin üye sayısının arttırılması konusunda Hürser Hocanın güzel bir projesi vardı. Bu konunun üzerine ciddi düşmek lazım. Konu Beşiktaş'ın menfaatleri ise eğer oturup konuşsunlar.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Yönetim kuruluna aldığı isimlere baktığımızda o mesajı veriyordu bize zaten sayın Çebi. Öyle lâf olsun diye etmiyor bu sözleri. Şimdi icraat zamanı. Yavaş yavaş Fikret Bey'in Beşiktaş camiasına yaşattığı travmayı atlatma zamanı. Bu travmayı atlatmak ve bir daha yakalanmamak için de neler olup neler bittiğini bu hallere nasıl getirildiğimizi bilmeliyiz.
Once kurullar istifasi versin
Yeni baskan uygun gorurse gorevlerine devam ederler

Çevrimdışı mylife1903

Bahsettiğin üye sayısının arttırılması konusunda Hürser Hocanın güzel bir projesi vardı. Bu konunun üzerine ciddi düşmek lazım. Konu Beşiktaş'ın menfaatleri ise eğer oturup konuşsunlar.
Oste her secim sonrasi onu diyoruz sonra adaylar kayboluyor
Gitsin dokumanlari versin yeni baskana
Hatta tosak ile rasim karayi cagirsin yanina fikir alisverisi yapsinlar
Anc zaten kapida karsilar onlari ezik bi adam degil anc ustten bakip cemkirecek
Belki faydali bisiler cikar
Belki izlettikleri futbolcular var
Beyin firtinasi yapsinlar

Çevrimdışı celiker1

Serdal Adalı'ya oy veren 2983 kişinin hadi fazla fazla yazayım 983 ü yönetim kurulu adaylarının eş,akraba,dostlarından oluşsun.Hemen hemen herkes Ahmet Nur Çebi olsun derken,az çok yöneticileri tanıyan varsa en iyi yöneticilerinde Ahmet Nur Çebi listesinde olduğunu görürken hadi daha iyi olacağını düşündüklerinden 500 kişide Serdal Adalı'ya oy versin.Demek istediğim minumum 1500-2000 kendi rantını düşünen,bindirilmiş kıta diye söylediğimiz oy var.Katılım çok olunca hiç bir hükümleri kalmadı.Katılım 5000 lerde olsa yine seçileceklerdi
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı sametbagan

Evet Başkanımızı da seçtiğimize göre artık sahaya dönebiliriz sanırım zira kimse sahada değildi 1 aydır.(Orman ve yönetimi )

Çebi başkan dün konuşmasında 1 aydır yönetim yok takım ve hoca yanlız minvalinde bişeyler söyledi.Bakalım neler olacak ne değişecek bundan sonra.

Bu arada avcı geldiğinden beri başakşehirde oynattığı oyun sistemi ile bizde oynattığı sistemde hiçbir benzerlik göremedim.

Cahilliğime verin ama orada top kendinde iken  bekler sürekli rakip sahada kanatlar ceza sahasında stoperler orta sahaya çizgiye basıyordu.

Bizde sanki beklere aman hasakın bindirme yapmayın kanatlara da çizgiden ayrılmayın talimatı verilmiş gibi oynuyor takım.

Eğer hoca bu çorba sisteme devam edecekse maalesef devre arasına kadar 18-20 puan anca toplarız.

Çevrimdışı sozkul

Kulübümüze hayırlı olsun.
Geçmişi mali olarak sorgulamak konusunda birşey yapacağına inanmıyorum.  Yapmak istesede bir yerlerden tehdit gelir durur. İnşallah yanılırım.
Bugünün mali fotoğrafını şeffaf biçimde paylaşıp bugünden sonrasında hiç gereksiz bir harcama yaptırmayacağından ise eminim.
Sportif başarıyı ise bu dönemde unutalım, mali tabloyu  sürdürülebilir bir hale getirirse bir sonraki döneminde başarı gelebilir.
İnşallah bu konudada yanılırım, başarı daha önce gelir.
Bütünleşmiş olarak rahat rahat maça gideceğiz, şimdilik oda yeter..

Çevrimdışı tangaz

boş laflara karnımız öyle böyle tok değil sağolsun f. orman öle bi beslediki bu mevzuda 20 milyon obez ordusu oluştu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

f. orman travmasını atlatmak kolay değil ve uzun süreye ihtiyaç duyuyor. nasıl bu hallere getirildiğimiz kısmını öğrenebileceğimizi sanmıyorum. f. orman işi kılıfına bir güzel uydurdu önce ibra ettirdi sonra seçildi ardından pırrrrr kaçtı.

Çevrimdışı tangaz

5-6 gün filan önce bir seçim analizimde ibre adalı lehine gözükmekle birlikte genel bir loser durumu da var demiştim ve yanılmadım. ben şahsen sayın adalıya olumsuz değilim ne zaman dara düşse kulüp görevden kaçmadı ama o loser yönü hep devreye giriyor. seçilmemesi belki de bu bağlamda dahi hayırlı olmuştur.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

f. orman travmasını atlatmak kolay değil ve uzun süreye ihtiyaç duyuyor. nasıl bu hallere getirildiğimiz kısmını öğrenebileceğimizi sanmıyorum. f. orman işi kılıfına bir güzel uydurdu önce ibra ettirdi sonra seçildi ardından pırrrrr kaçtı.
Objektif hareket etsinler. Yorum katmadan, çok fazla detaya girmeden rakamları nereye ne kadar gittiğini açıklasınlar. Gerisini çözecektir taraftar.  Kafası çalışan adamlar var yeni yönetimde. Neyi nasıl yapmaları gerektiğini biliyorlardır.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

5-6 gün filan önce bir seçim analizimde ibre adalı lehine gözükmekle birlikte genel bir loser durumu da var demiştim ve yanılmadım. ben şahsen sayın adalıya olumsuz değilim ne zaman dara düşse kulüp görevden kaçmadı ama o loser yönü hep devreye giriyor. seçilmemesi belki de bu bağlamda dahi hayırlı olmuştur.
6.5 milyar TL'si temlikli kulübün ve adam kaçmadı, aday oldu. Hapis de yattı,  para da çıkardı cebinden gerekli olduğunda. Yanlış işler yaptı ama iyi niyetinden de şüphe edilmez. Seçilmemesi bence de her iki taraf için hayırlı oldu. Böyle insanları küstürmemek lâzım.

Çevrimdışı tangaz

6.5 milyar TL'si temlikli kulübün ve adam kaçmadı, aday oldu. Hapis de yattı,  para da çıkardı cebinden gerekli olduğunda. Yanlış işler yaptı ama iyi niyetinden de şüphe edilmez. Seçilmemesi bence de her iki taraf için hayırlı oldu. Böyle insanları küstürmemek lâzım.

katılıyorum küstürmemek lazım, hatta kalan alacağımı fulyanın ümraniyeye taşınmasına bağışlıyorum demişti kendisini onore edip daha fazlasını yapması bile sağlanabilir. nasıl zamanında nevzat demir ismi verildiyse adalınında fazlası var eksiği yok. ben adalı ekibindeki hüseyin yücelede pozitiftim, gözlerinde beşiktaş sevgisi ve saygısını gözlemliyordum seçim sonrası anç.yi tebrik edişi de yanılmadığımı gösterdi. basketbolda bahçeşehirle birleşme yapılabilir o arkadaşı da kazanmak lazım.