Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2552566 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beşiktaş'ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi tüm camiaya hayırlı olsun. Kendisi ve yönetim kurulunun olumlu işlere imza atacağına inanıyorum. Sayın Adalı ve Tekinoktay da ayrıca tebrik edilmesi gereken insanlar. Büyük bir borç bataklığına sokulan bu büyük kulüpte sorumluktan kaçmayarak taşın altına ellerini sokmaya cesaret edebildiler. Umarım geçmişin hesapları didik didik edilir ve taraftar paralar nerede sorusunu sormaz artık.

Çevrimdışı Nartallo

İki senelik aradan sonra Beşiktaş tekrar yönetilmeye başlayacak inşallah.

Herkesin omuz vermesi lazım. Bu ölü toprağının atılması lazım.

Bu borçla yola çıkarak akılla değil kalpleriyle hareket ettiler, yolları açık olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

üstad abilikten başkanlığa terfi aldı :D

hayırlı olsun umarım başarılı olur, ismini tarihimize altın harflerle yazdırır
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Ahmet Nur Çebi'nin başkanlığı hayırlı olsun umarım başarılı olur.

Çevrimiçi levitate

hoca ile ocak ayına kadar devam dedi
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

:tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1186001491934568448

gsnin tebrik mesajında bir sinsilik var gibi, jimnastik falan yazmaları.....

Neyse hayırlı uğurlu olsun, doğrusunu söylemek gerekirse çok az sevindim, hiçte ümitli değilim gelecek için, bu sene zaten bitti. Kötünün iyisi oldu, umarım bizi yanıltır anç ve en iyisi olur. Allah yardımcısı olsun.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

hoca ile ocak ayına kadar devam dedi
Başkanın yaptığı açıklamadan; devre arası hoca değişikliği olacak ama Avcı ile güzellikle ayrılmak istiyorum manasını çıkartıyorum.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Başkanın yaptığı açıklamadan; devre arası hoca değişikliği olacak ama Avcı ile güzellikle ayrılmak istiyorum manasını çıkartıyorum.

Devre arasına kadar hoca bir şey yaparsa yapar, yapmazsa kendi istifa etsin tarzı bir şey dedi daha çok. Yani ilk tercihimiz ayrılmak değil ama ilk yarıya kadar bu kadar kötü olursa da artık kendi istifa etsin tarzı bir şey demişte saçma konuşmuş. Hocamızın arkasındayız tarzı mesajlardan türkiyede 1 hafta sonra genelde hocayla yollar ayrılır. Öyle olmasa bile diyelim ki devre arasına kadar pek iyi yönetemedi falan devre arası kovmak ne ??? Bir ton tazminatı var oyuncuları az çok tanıyor falan ayrıca gelecek biride direk tak diye şampiyon yapamayacak. Boşa para harcamaya gerek yok, sezon sonuna kadar nolursa olsun devam edilmeli hocayla.

Çevrimiçi levitate

bence süre verdi istediğimiz olmazsa uğraştırmasın istifa etsin imasında bulundu

bi maaşlar ödensin, oyuncular ve hakemlere sopa gösterilsin, aynı sonuçlar devam ederse gereken yapılsın
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

hayırlı uğurlu olsun çebi başkana başarılar diler adalı ve tekinoktaya da teşekkür ederim.

yarın 2 forma alacağım imkanı olan herkesi taşın altına elini koymaya dawet ediyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

çebi başkan yarın lucescuyu getirse başım üstünde yeri olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karakteri ile Beşiktaş'a yakıştıramadığım insanlardan birdir.

https://twitter.com/demarkesports/status/1186009357164732418

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

çebi başkan yarın lucescuyu getirse başım üstünde yeri olur
Devre arasına kadar süre verdik dedi başkan. Ancak ben kaderinin derbi ile belirleneceğini düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı huseyincelebi

Adalı o kadar desteğe rağmen nasıl kazanamadı  :alala:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı Alper1903

Devre arasına kadar süre verdik dedi başkan. Ancak ben kaderinin derbi ile belirleneceğini düşünüyorum.

arada braga maçı da var

Karakteri ile Beşiktaş'a yakıştıramadığım insanlardan birdir.

https://twitter.com/demarkesports/status/1186009357164732418

Sen adamsın ya ondan dolayı gider gitmez direk yürek yiyip (Hakaret Yasak)₄ demeler bunları yazmalar falan geç bunları nihat efendi böyle şeyler demeye hakkın yok. Karşındaki eski Beşiktaş başkanı.

Çevrimdışı tangaz

öyle demeliydi ve dedi, gs maçında abuk sabuk bir skor olursa avcıyı 10 f. orman gelse kurtaramaz taraftarın elinden. gelinen noktadan  bağımsız olarak ben avcı ve oyununa inanmıyorum coşkusuz temposuz oyun oynamaz beşiktaş sahada kimin naaptıgı belli değil ne bilinç var ne şuur ne de coşku. formanla beraber gitmeliydi.

Çevrimdışı AigleBordeaux

öyle demeliydi ve dedi, gs maçında abuk sabuk bir skor olursa avcıyı 10 f. orman gelse kurtaramaz taraftarın elinden. gelinen noktadan  bağımsız olarak ben avcı ve oyununa inanmıyorum coşkusuz temposuz oyun oynamaz beşiktaş sahada kimin naaptıgı belli değil ne bilinç var ne şuur ne de coşku. formanla beraber gitmeliydi.
Bencede Avcı’nın olmayacağı belli, detayların içinde boğuluyor ama sıkıntı temel futbol anlayışında.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı caner.eryigit

Hayırlı uğurlu olsun.
Allah utandırmasın.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

hayırlı uğurlu olsun çebi başkana başarılar diler adalı ve tekinoktaya da teşekkür ederim.

yarın 2 forma alacağım imkanı olan herkesi taşın altına elini koymaya dawet ediyorum.
Bu üyelik aidatları makul bir seviyeye indirilirse kongre üyeliği için geniş çaplı bir hareket başlatmak lazım. Hem sıcak para hem de Beşiktaş'ın gelecekte daha sağlıklı yönetimlere kavuşması için.

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.