Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2553018 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dorukhanın bağlar kopmamış. Gerçekten verilmiş sadakası varmış

Çok şükür.... Allah korumuş.

Çevrimiçi levitate

1-2 tane değil ki bir sürü sakatlık yaşadık, zemin mahvetti bizi bu sene.
ilgilenen birisi olduğundan şüpheliyim

güya sis burada ekip bırakacaktı uzun süre ilgileneceklerdi. belki paralarını vermedik adamlar gitti :D beklerim böyle bir şeyi
bipbipbupbup

Bizim maçta laf eden renki hurşut meriçler

Mariano adam yumruk atar kırmızı kart verilmez
Muriqi 2 kırmızı yemesi gerekirken 1 tane bile yenilmez
Beşiktaşa gelince korunuyor
hadi lan ordan Açık Mert Korkusuzlar.

Bugün alanyanın kırmızı yememesi mucizedir.Beşiktaş bu ligin en şerefli en iyi takımıdır.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1180900244244111363

whoa

Futbol eninde sonunda bir oyundur kardeşim, burada sağlığından olan bir insan var. En iyi 3 puan bile bir insanın sağlığından kıymetli değildir. Böyle durumlarda teşekkür etmeyi bilmeliyiz. Ben kendi adıma diğer durumlardan bağımsız olarak teşekkür ediyorum fenerbahçeye , :claps:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2019, 22:20:45
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Oğuzhan'dan parmak ısırtan , eşşiz (!) bir resital izledik bu gece.

https://twitter.com/ekgedik/status/1180886873654337536?s=21

Çevrimdışı solar

Bir galibiyet sonrası demek ki taraftarın bu haftalık hedef tahtasına Oğuzhan oturtulmuş. Nostaljik hissettim kendimi bir an.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ekim 2019, 22:28:43
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Bir galibiyet sonrası demek ki taraftarın bu haftalık hedef tahtasına Oğuzhan oturtulmuş. Nostaljik hissettim kendimi bir an.

İki hatalı pasında adamlar 2-2 yapsa ne olacaktı acaba?
Adam Beşiktaş'ın 10 Numarası kendisi gibi sizde farkında değilsiniz.  :tabe:

Beyler, abilerim kardeşlerim bakın görün nasıl algı oyunu yapılıyor.....
Allah aşkına teknik direktör oyuncu vs bütün nefret kin sinirinizi bir köşeye bırakın, Beşiktaşın bu armanın bu renklerin bize ihtiyacı var, lütfen yani, Beşiktaş bir olmalı, bakın şuan kan emici veya renkli tayfa yükleniyor sahipsiz gibi. Bir olalım bakın ne benim için ne teknik direktör için ne futbolcu için, arma için gerekli bu. Kendine Beşiktaşlı diyen, siyah beyaz renklere gönül veren herkes, bu (...) karşı olmalı. Sen ben yok, Beşiktaş var.

Muriqinin 2 tane kırmızısına laf etmeyen, marianoya laf etmeyen, Açık Mert Korkusuzun çocukları Beşiktaş'a yükleniyor.Lütfen takımımızı yedirmeyelim, buradaki herkesin hayatı Beşiktaş, bu kadar hayatımızda öncelikli olan renkleri millete meze etmeyelim, kendi aramızda sorunları boşverelim, biz önce bunları halledelim, sonra kendi sorunlarımıza döneriz.

Çevrimdışı solar

Öyle varsayımlarla konuşacaksak o gömünün sonu gelmez. Tek top kaybı, pas hatası yapan o değil. Bu maç özelinde de performansı pek parlak değildi, o konuda da karşı çıktığım bir konu yok. Zaten Oğuzhan konusu yıllardır tartışılan bir konu ve daha fazla söylenecek bir şey kaldığını düşünmüyorum, kimsenin bu saatten sonra fikri değişmeyecektir. Sadece galibiyete aç olunan şu günlerde ligin lideri olan takımı yendikten sonra önceliği kendi oyuncusunun pas hatalarını derleyip yayınlamak olan taraftar mantalitesini komik buluyorum.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yaşanan sakatlıkların teknik ekiple bi alakası yok. %90'ı anlık sakatlıklar.
Bu zeminde sakatlanmamak mucize, resmen kuru toprakda top oynuyoruz, hadi yarim saat falan oynarsin, ama 90 dakika boyunca bu zeminde oynamak vücutu cok ama cok zorlar, hadi rakipler 1 kere geliyorlar sezonda, biz avrupayida sayarsak haftada 1 mac yapiyoruz bu berbat zeminde, eninde sonunda bir yerlerde patlak verecek. Futbol oynamiş kisiler iyi bilir, her hafta kötü zeminde oynamak vücudu nasil yordugunu
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sEuL

Oguzhan sadece bu haftalik degil son 3 senedir hedef tahtasinda...
Senelik 2.5 milyon Euro'ya yakin para aliyor, bir kurusunu bile hakedecek performansi yok.
Yillardir beyefendi ne fizik nede kondisyon olarak hazir hale gelemedi. Ne Senol hoca oynatabildi nede Avci oynatabiliyor.
6'da deniyoruz olmuyor, 8'de deniyoruz olmuyor, 10'da deniyoruz olmuyor.
Ne savunmaya gelip top aliyor, ne orta sahada kendini gosteriyor, sutu yok, dribblingi yok, birebirde etkisiz.
Butun mac iki ara pasi verecek diye bekliyor taraftar artik onuda yapamiyor.
Kaptirdigi toplardan yedigimiz kontralardan, umursamaz tavirlarindan, her pozisyonda eliyle koluyla bir yerleri isaret etmesinden gina geldi artik.
Caner'den zerre hazzetmem ama adam hic olmazsa hirsiyla birseyler yapmaya calisiyor.
Bazen diyorum acaba gercek yasi 35 falan mi? Sonra bakiyorum yanindaki 36'lik Atiba'nin futboluna, 40'lik Emre'nin futboluna...
Yonetimin en buyuk kaziklarindan biridir Oguzhan, 5 senelik imzaladilar ya sununla ne desek bos.

Çevrimiçi levitate

Futbol eninde sonunda bir oyundur kardeşim, burada sağlığından olan bir insan var. En iyi 3 puan bile bir insanın sağlığından kıymetli değildir. Böyle durumlarda teşekkür etmeyi bilmeliyiz. Ben kendi adıma diğer durumlardan bağımsız olarak teşekkür ediyorum fenerbahçeye , :claps:
https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1180930711378956288

fb tweetinin altındakilere bak bide bunun altındakilere bak tam küfürlük

[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2019, 23:04:42 levitate ]
bipbipbupbup

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1180930711378956288

hoydaa xd

İnsanlık bunu gerektirir kardeşim, galatasaraya da teşekkür ediyorum. hiç biri dostumuz değil, ikisinden de nefret ediyorum ama insan olarakta böyle bir şey yapana teşekkür etmesinide bileceksin. aynı şey onlara olsa bizimde aynı şeyi yapmamız gerekir.

Çevrimiçi yaço58

Bu zeminde sakatlanmamak mucize, resmen kuru toprakda top oynuyoruz, hadi yarim saat falan oynarsin, ama 90 dakika boyunca bu zeminde oynamak vücutu cok ama cok zorlar, hadi rakipler 1 kere geliyorlar sezonda, biz avrupayida sayarsak haftada 1 mac yapiyoruz bu berbat zeminde, eninde sonunda bir yerlerde patlak verecek. Futbol oynamiş kisiler iyi bilir, her hafta kötü zeminde oynamak vücudu nasil yordugunu
şu zemini düzeltemediler ya diyecek laf yok dorukhanın en son düşerken ayağı zeminde kayıyor en son dengesiz dizinin üzerine düşüyor zemin iyi olsa büyük ihtimal olmazdı sakatlık aynı yerin bikaç metre üzerinde ilk yarı atiba kötü kaydı o pozisyonda sakatlanabilirdi allah korudu ligin kaçıncı haftası şu zeminin hali ortada

Çevrimiçi yaço58

Allah aşkına teknik direktör oyuncu vs bütün nefret kin sinirinizi bir köşeye bırakın, Beşiktaşın bu armanın bu renklerin bize ihtiyacı var, lütfen yani, Beşiktaş bir olmalı, bakın şuan kan emici veya renkli tayfa yükleniyor sahipsiz gibi. Bir olalım bakın ne benim için ne teknik direktör için ne futbolcu için, arma için gerekli bu. Kendine Beşiktaşlı diyen, siyah beyaz renklere gönül veren herkes, bu (...) karşı olmalı. Sen ben yok, Beşiktaş var.

Muriqinin 2 tane kırmızısına laf etmeyen, marianoya laf etmeyen, Açık Mert Korkusuzun çocukları Beşiktaş'a yükleniyor.Lütfen takımımızı yedirmeyelim, buradaki herkesin hayatı Beşiktaş, bu kadar hayatımızda öncelikli olan renkleri millete meze etmeyelim, kendi aramızda sorunları boşverelim, biz önce bunları halledelim, sonra kendi sorunlarımıza döneriz.
aynen öylede önlemini alacaksın deniz atalay falan başkan bıraktı diye nasıl ağlıyordu her gördüğü kameraya hakemler doğruyor ses yok kendi menfaatleri olunca konuşuyorlar kimse vedatla mariaonaya laf bile edemedi şimdi salyalı ağızlarla bize saldıracaklar yeni başkan direk önlemini almalı sokmasın gerekirse tesislere turkuaz grubunu beyaz tv muhabirlerini falan hiçbir oyuncu ve teknik heyetede röportaj verdirmesin kendimiz youtube kanalını kullanalım artık karşı hamle yapılsın geçen sene ahmet çakar denen adam nevzat demire barbek partisine davet edildi kimki o sen sokuyorsun tesise sokma kardeşim adamlar sana düşmanlık yapacak sen evini açaçaksın yok öyle dünya

şu zemini düzeltemediler ya diyecek laf yok dorukhanın en son düşerken ayağı zeminde kayıyor en son dengesiz dizinin üzerine düşüyor zemin iyi olsa büyük ihtimal olmazdı sakatlık aynı yerin bikaç metre üzerinde ilk yarı atiba kötü kaydı o pozisyonda sakatlanabilirdi allah korudu ligin kaçıncı haftası şu zeminin hali ortada

zemin kötü, yönetim suçludur bu konuda. Ama olan oldu şimdi dorukhanı geri getirebilir misin hayır, yönetimi istifaya davet edebilir misin zaten gitti, yeni gelecek yönetim bunu yapmalı. Maalesef kötü bir ders oldu yeni yönetim için bunu atlamamalılar. Zemin işi riske alınmayacak iştir, yeni gelen yönetim bunu düzeltmeli artı yetmez önceki yönetimden bunun hesabını sormalılar.

aynen öylede önlemini alacaksın deniz atalay falan başkan bıraktı diye nasıl ağlıyordu her gördüğü kameraya hakemler doğruyor ses yok kendi menfaatleri olunca konuşuyorlar kimse vedatla mariaonaya laf bile edemedi şimdi salyalı ağızlarla bize saldıracaklar yeni başkan direk önlemini almalı sokmasın gerekirse tesislere turkuaz grubunu beyaz tv muhabirlerini falan hiçbir oyuncu ve teknik heyetede röportaj verdirmesin kendimiz youtube kanalını kullanalım artık karşı hamle yapılsın geçen sene ahmet çakar denen adam nevzat demire barbek partisine davet edildi kimki o sen sokuyorsun tesise sokma kardeşim adamlar sana düşmanlık yapacak sen evini açaçaksın yok öyle dünya

aynen öyle, yeni başkanımızdan bir daha yok adamlık yok temizlik seviyesini belirten pırıl pırıl yok türkiye futbolu tarzı bir şey duymak istemiyorum. Ülke futboluda umrumda değil benim umrumda olan tek şey Beşiktaş. Beşiktaş futbolu beşiktaşın geleceği hakkında hareket edilmeli, kulüpler birliğiymiş falan öyle işlerden uzak durulmalı. Kendini beşiktaşlı gibi gösteren ali ece murat özen alen falan bu tarz parazitelere karşı da tavır alınmalı, öyle diğer takımlara sempatik beşiktaşa karşı full atak yapmalarına izin verilmemeli. Ne kadar kötü yönetirse yönetin malzemecisinden tut en üst mevkisine kadar beşiktaş arması taşıyan kimseye öyle ağzından salyalar aka aka saldırmaya izin verilmemeli.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

aynen öyle, yeni başkanımızdan bir daha yok adamlık yok temizlik seviyesini belirten pırıl pırıl yok türkiye futbolu tarzı bir şey duymak istemiyorum. Ülke futboluda umrumda değil benim umrumda olan tek şey Beşiktaş. Beşiktaş futbolu beşiktaşın geleceği hakkında hareket edilmeli, kulüpler birliğiymiş falan öyle işlerden uzak durulmalı. Kendini beşiktaşlı gibi gösteren ali ece murat özen alen falan bu tarz parazitelere karşı da tavır alınmalı, öyle diğer takımlara sempatik beşiktaşa karşı full atak yapmalarına izin verilmemeli. Ne kadar kötü yönetirse yönetin malzemecisinden tut en üst mevkisine kadar beşiktaş arması taşıyan kimseye öyle ağzından salyalar aka aka saldırmaya izin verilmemeli.
Hele o alen denen herifin derdi hicbir zaman Besiktas degildi, tamamen kendi menfaatleri icin Besiktasla işi olmuşdur, benim yasdakiler bilir, coook eskiden 2005-2006larde falan  bjk tv'de karakartal forum diye program vardi, taraftarlar katiliyordu, alen yorumcuydu, taraftarlar yeni stad diyor, alen ise yeni stat yapilmamasi icin bir taraflarini yirtiyordu, neden acaba?
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/EKGedik/status/1180936584952242177?s=19
Şu pozisyonun izahı yok yüzde doksan ofsayt yok zaten lan bırak aksın oyun nkadou gidiyor burağa atsa büyük ihtimalle gol olacak var diye bişe var adı gibi iyi biliyor hakem bunu ama ilk golü atmayalım diye yapılan şey bu ne denirki penaltımızı bile 5 dk sürdü kullanmamız kıla tğye bakmışlardır geçen sene ts maçı Vodafone da dırukhanın golü Bi kaç pozisyon öncesine gidilip lense ofsayttan iptal edildi geçen hafta sosanın attığı goldrn Bi kaç pozisyon önce sorlöt ofsayttı ona rağmen golü verdiler kurallar yalnızca  bizim aleyhimize olunca işliyor elneny 3 maç marioma 90 dakika oyunda kaldı cezada vermezler yumruk atmak serbest tekme sallamak 3 maç bu ligde tabi konu biz olunca

Hele o alen denen herifin derdi hicbir zaman Besiktas degildi, tamamen kendi menfaatleri icin Besiktasla işi olmuşdur, benim yasdakiler bilir, coook eskiden 2005-2006larde falan  bjk tv'de karakartal forum diye program vardi, taraftarlar katiliyordu, alen yorumcuydu, taraftarlar yeni stad diyor, alen ise yeni stat yapilmamasi icin bir taraflarini yirtiyordu, neden acaba?

Aynen abi, o adam öyle biri.
Yalan yok benim yanıldığım insanlarda oldu örnek vericek olursak murat özen. @Necmi abi burda diyordu o adama güvenmeyin falan, transferin son günü o pislikleri dökünce her şeyi anladık. Yani insanların Beşiktaşa olan yararını zararını görmemiş olabilir göremiyor da olabiliriz ama devir sosyal medya devri artık ampul gibi açık ve net oluyor. Direk kim ne yapmak istiyor hemen oyunu ortaya çıkartılıyor. Beşiktaşın yolunda olmayanlara ne olursa olsun karşı gelmeli ya da Beşiktaş yararına kim ne yapıyorsa destek vermeliyiz.

Çevrimdışı Necmi

Aynen abi, o adam öyle biri.
Yalan yok benim yanıldığım insanlarda oldu örnek vericek olursak murat özen. @Necmi abi burda diyordu o adama güvenmeyin falan, transferin son günü o pislikleri dökünce her şeyi anladık. Yani insanların Beşiktaşa olan yararını zararını görmemiş olabilir göremiyor da olabiliriz ama devir sosyal medya devri artık ampul gibi açık ve net oluyor. Direk kim ne yapmak istiyor hemen oyunu ortaya çıkartılıyor. Beşiktaşın yolunda olmayanlara ne olursa olsun karşı gelmeli ya da Beşiktaş yararına kim ne yapıyorsa destek vermeliyiz.
ben boşa konuşmam konu Beşiktaşsa yorumlarımda kin nefret güderek yapmam
her kişiyi yada olayı Beşiktaş yararına zararına diğer derecelendiririm.
bu adamı bu güne kadar görmediyseniz kör olmanız lazım bildiğin Beşiktaş nefretiyle
haraket ediyordu iki transfer haberini doğru verdi diye taraftar göğe çıkarmışdı o bilgide 1903
bilgisiydi kendi sitesini kurdu ne oldu bir anda sıradanlaştı. alper gibi adamlarda onun korumalığını yapıyor sosyal medyada
bir laf et hepsi üzerine çullanıyor. Beşiktaş taraftarına karşı birileri birilerini koruma modundaysa
bilinki ortada tezgah vardır. Yoksa bir beşiktaşlının beşiktaşlıya karşı korunma durumu olmaz olmamalı.
Beşiktaşın kendisi bir yapıdır yapı içinde yapılar olmamalı.

Çevrimdışı sozkul

Layiçde yapabilirdi aynısını.. yani  gereksiz top kaptırması sonrası gol yedirme senaryosu. Çıktığı için yırttı..

Çevrimdışı Erman1903

Kesinlikle. Bu sene bizim de birlik olamamamız yüzünden hakemler doğradı takımı. Gustavo'yu da unutmamak lazım, bir sürü kart çıkabilirdi.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2019, 00:43:13 Erman1903 ]