Su mactan sonra halen Oğuzhan'dan medet umanların oldugunu görmek inanılmaz. Alanyaspor'un en etkili oyuncularından biriydi bugun, çok çabaladı ama Alanyaspor forvetlerini bir turlu Vida ile Ruiz arkasına sarkitamadi. En sonunda baktı olmuyor, rakibe asist yaptı ama o atagida bir sekilde Douglas kesti. Bazı arkadaslar Oğuzhan'ın insiyatif alan tek oyuncu oldugundan bahsetmişler, neyin insiyatifi çok merak ediyorum. 90 dakika top bana gelmesin diye rakip oyuncuların arkasında saklanan, top geldigindede her topu savunmaya yada kaleciye oynayan Oğuzhan 3 senedir neyin insifyatifini alıyor
Allah askına. Çok methedilen paslarinida pek giremiyoruz yıllardır, oturduğu yerden 2.5 milyon euro goturuyor herif. Adam birsey oynamadigi gibi her pozisyonda birde el kol hareketi ile Atiba'ya ve digerlerine direktif vermeye calisip beni benden alıyor. Büyük maestro sayesinde bir 90 dakikayi daha 10 kisi oynayarak tamamladık. Hazırlık kampınin iyilerinden olan Muhayyer'in hiç forma şansı alamamasida enteresan, Necip'i sokacağına isindir su çocuğu biraz.