Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2553840 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Caner gereksiz cikişlar yapmadigi sürece, solbekde nekadar faydali oldugunuda bugün gördük, kac tane kritik top kesti saymakla bitmez, umarim böyle devam eder. Macin en iylerindendi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mrred

Kura esnasında "Wolverhampton kim ya?" diyenler vardı burada  :lol: :lol: Adamların 3 futbolcusu bizim bütün kadromuza bedel.
Ki bence haftaiçi kötü oynamadık en azından mağlubiyeti hak etmemiştik.
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Belki. Ama 5 milyno euroyu yedeğe atamayız. 2.5 milyon euroyu kulübeye aldı hoca gerçi ama...

Diğeri de 6.5 milyon euro malesef :)

11.5 milyon bonservisin şu iki oyuncuya verilmiş olmasına yanmamak elde değil

Çevrimdışı mrred

Ljajicin hem romadan hem fio dan ayrılma sebebi aslında şu an oynatılmak istenen pozisyonu benimsememesi. Ljajici Sol kanada atıp sol iç oğuzhan sağ için diaby yapabiliriz. Dorukhan temposuyla sağ beki kapatırdı sakatlanması çok kötü oldu. Avcının başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Elden çıkarma şansımız var yaşları nispeten düşük
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

O da doğru :) Ama üzerinden zaman geçince eskiyor, unutuluyor. Daha 2 ay önce 5 milyon verilmiş bi oyuncuyu yedeğe atmak sıkıntı olur.

Çevrimdışı mylife1903

Ben küçüklüğümde yaşadım aynı sıkıntıyı. Spor hayatım bitti. Hala arada sıkıntı oluyor. Ağrıları basit değil, yere yatıp kıvranıyorsun, acıdan gözünden yaş geliyor. Kilo bile alsan nüksedebiliyor. Umarım çok kötü değildir durumu  :tabe:
Egilip kalkerken kitlenmeye basladi onun acisi acayip

Çevrimiçi tolga1903

Belki. Ama 5 milyno euroyu yedeğe atamayız. 2.5 milyon euroyu kulübeye aldı hoca gerçi ama...

Atarız bal gibi de atarız. Bu adama katlanılır mı her maç ya boyd'a şans versin üzerinde dursun belki daha faydalı olur. En olmadı denildigi gibi ljajic sola atılır ama bu nkodou olmuyor kesinlikle. Sağ kenarda denese biraz keşke orada da yapamazsa kusura bakmasın takımı sabote ediyor adam.

Çevrimdışı worns

Ljajicin hem romadan hem fio dan ayrılma sebebi aslında şu an oynatılmak istenen pozisyonu benimsememesi. Ljajici Sol kanada atıp sol iç oğuzhan sağ için diaby yapabiliriz. Dorukhan temposuyla sağ beki kapatırdı sakatlanması çok kötü oldu. Avcının başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez

Ozi diaby elneny orta sahası fena olmayabilir. Atiba da faydalı olabilir dönem dönem.

Ljajic ve dorukhanı orta sahaya yazmadıkça işler daha derli toplu gidecektir.

Dorukhan sağ bek performansı beklentileri karşıladı ama onu bir süreliğine de olsa kaybettik gibi üzücü.

Çevrimdışı 38life

Ki bence haftaiçi kötü oynamadık en azından mağlubiyeti hak etmemiştik.

Aynen öyle. Adamlar rotasyon falan dada yapmadılar. Herkes rotasyon yaparlar diye bekliyordu.

Çevrimdışı mylife1903

Atarız bal gibi de atarız. Bu adama katlanılır mı her maç ya boyd'a şans versin üzerinde dursun belki daha faydalı olur. En olmadı denildigi gibi ljajic sola atılır ama bu nkodou olmuyor kesinlikle. Sağ kenarda denese biraz keşke orada da yapamazsa kusura bakmasın takımı sabote ediyor adam.
Ne derdi varsa cozeceksin hemen atma luksumuz yok okuz yuku oara verdik herife
Ha bu bilerek oynamama falan isi ciddiye binerse verecen ilk isteyene gonderecen

Çevrimiçi yaço58

Ha bu bilerek oynamama falan isi ciddiye binerse verecen ilk isteyene gonderecen
yav taraftar seni sevmiş derdin ne şimdi böyle yapıyorsun adam koşmuyor mücadele etmiyor 2 tane hızlı atağı ağır davranarak kesti kendine çeki düzen vermeli acilen

Çevrimdışı worns

Nkodou şu haliyle açık alan bulabileceğin dakikalarda kullanılabilecek bir opsiyon görüntüsünden fazlasını vermedi. Kolay adam eksiltebiliyor ve hızlı bu özellikleri aslında epey etkileyici. Ama adam gerek teknik gerek mental açıdan çok sorunlu gözüküyor. Yıllardır doğru düzgün maça çıkmamış olması da kimi problemler yaratmış gibi. Zamanla belli özellikleri gelişebilir diye ümit etmek istiyorum.

Gerek boş kaleye gerek karşı karşıya pozisyondaki şutları şaşırtıcı derecede kötüydü. Karşı karşıyada kaleci hareket etmese kucağına yuvarlamış olacaktı topu. Kaleci köşeye beklediğinden erken hamle yaptı da normal bir gol kaçırma gibi göründü  :) son işlerde çok zayıf adam.

Ljajic sol tarafta iş yapabilir. Pas oyunlarına daha fazla katkı da sağlayabilir. Bu haftadan sonra onun da deneneceğini düşünüyorum bakalım.

Ljajicin bi ara rusyadan talipleri var filan deniyordu. Çok zarar etmeden elden çıkartılabilir olsa ben devre arası satar safkan 8 bakardım sağ içe. Sol iç konusunda benim hala umudum var oziden.

Çevrimdışı sEuL

Su mactan sonra halen Oğuzhan'dan medet umanların oldugunu görmek inanılmaz. Alanyaspor'un en etkili oyuncularından biriydi bugun, çok çabaladı ama Alanyaspor forvetlerini bir turlu Vida ile Ruiz arkasına sarkitamadi. En sonunda baktı olmuyor, rakibe asist yaptı ama o atagida bir sekilde Douglas kesti. Bazı arkadaslar Oğuzhan'ın insiyatif alan tek oyuncu oldugundan bahsetmişler, neyin insiyatifi çok merak ediyorum. 90 dakika top bana gelmesin diye rakip oyuncuların arkasında saklanan, top geldigindede her topu savunmaya yada kaleciye oynayan Oğuzhan 3 senedir neyin insifyatifini alıyor
Allah askına. Çok methedilen paslarinida pek giremiyoruz yıllardır, oturduğu yerden 2.5 milyon euro goturuyor herif. Adam birsey oynamadigi gibi her pozisyonda birde el kol hareketi ile Atiba'ya ve digerlerine direktif vermeye calisip beni benden alıyor. Büyük maestro sayesinde bir 90 dakikayi daha 10 kisi oynayarak tamamladık. Hazırlık kampınin iyilerinden olan Muhayyer'in hiç forma şansı alamamasida enteresan, Necip'i sokacağına isindir su çocuğu biraz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Via Badem

‪Son dakika!‬

‪Dorukhan Toköz..‬
‪Sağ diz kapağı çıkığı ve buna bağlı diz kapağından kıkırdak kopması tespit edildi..‬

‪Ameliyat olacak..‬
‪Devreyi kapattı..‬ :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı worns

Bu sene biraz zor döner gibi dorukhan.

Çok üzücü sağ bekte ilaç olacağını hissettirmişti bugün.

Neyse daha genç oyuncu. Umarım iyi bir şekilde geçirir sakatlık dönemini ve sağlam döner.

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı mylife1903

Via Badem

‪Son dakika!‬

‪Dorukhan Toköz..‬
‪Sağ diz kapağı çıkığı ve buna bağlı diz kapağından kıkırdak kopması tespit edildi..‬

‪Ameliyat olacak..‬
Ucffff be
Ilk defa duyuyom boyle sakatligi besiktasta
Ne cenabetliktir arkadas
Pektoyu gondermeyecektik iste
Herkesin yerine sakatlanirdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Via Badem

‪Son dakika!‬

‪Dorukhan Toköz..‬

‪Ameliyat olacak..‬
Beklediğimiz kötü haber geldi. Bence sezonu kapattı   :by2:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Takımı beğendim diyemem. Alanya epey iyi oynadı diyebilirim hatta. 2. yarı ljajic yerine diaby girince hücumda bir parça silkindik. Diaby gerçekten kestirilmesi zor ve etkili bir oyuncu. İki golde de katkısı vardı. İlk golde penaltıdan önce nkodouyu 1v1 bırakan etkili pası da o verdi. Ljajicden bunları pek göremiyoruz. Basit oynayamama krizine girmiş durumda ve giderek yok oluyor. Bence sol kenarda denemekten başka çare yok.

Bunun dışında kora kora mücadeleye ihtiyaç duyduğumuz anlardaki çaba fena değildi.

İyi oynamadık ama kazanmak önemliydi. Bu sene üst grupta kalacağını düşündüğüm formda bir rakibe karşı puan dezavantajını da bir parça giderek anlamlı bir 3 puan kazandık.

Elnenyli orta saha kurgusuna dönmek, ljajic siz daha iyi olabileceğini denemek vs işe yarar değişiklikler getirebilir. Ankaragücü ve gs maçları önemli hale geldi.
aslında şaşırmamak lazım ilk defa yerinde oynadı diaby
herkes adama sağ açık etiketini yapıştırdı ama bugün forvet olduğunu gösterdi.
zaten bu oyunla etkili olurdu. takımada ısınmaya başlamış nkoudou yu kullanamıyoruz daha
aslında çok kaliteli gömleği var. Alanya bu kadar üstümüze geldi biz adamı kaçıramadık
böyle bir silahın var kullanacaksın

Çevrimdışı Necmi

Beklediğimiz kötü haber geldi. Bence sezonu kapattı   :by2:
evet büyük ihtimal kapattı sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

evet büyük ihtimal kapattı sezonu
İşin iyi tarafından bakmaya çalışıyorum. O bölgeye zorunluluktan da olsa oyuncu alacağız artık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Geçmiş olsun zor toparlar diz en sıkıntılı yer

Çevrimdışı Necmi

Nkodou şu haliyle açık alan bulabileceğin dakikalarda kullanılabilecek bir opsiyon görüntüsünden fazlasını vermedi. Kolay adam eksiltebiliyor ve hızlı bu özellikleri aslında epey etkileyici. Ama adam gerek teknik gerek mental açıdan çok sorunlu gözüküyor. Yıllardır doğru düzgün maça çıkmamış olması da kimi problemler yaratmış gibi. Zamanla belli özellikleri gelişebilir diye ümit etmek istiyorum.

Gerek boş kaleye gerek karşı karşıya pozisyondaki şutları şaşırtıcı derecede kötüydü. Karşı karşıyada kaleci hareket etmese kucağına yuvarlamış olacaktı topu. Kaleci köşeye beklediğinden erken hamle yaptı da normal bir gol kaçırma gibi göründü  :) son işlerde çok zayıf adam.

Ljajic sol tarafta iş yapabilir. Pas oyunlarına daha fazla katkı da sağlayabilir. Bu haftadan sonra onun da deneneceğini düşünüyorum bakalım.

Ljajicin bi ara rusyadan talipleri var filan deniyordu. Çok zarar etmeden elden çıkartılabilir olsa ben devre arası satar safkan 8 bakardım sağ içe. Sol iç konusunda benim hala umudum var oziden.
iki kötü şut çıkartması oyuncuyu kötümü yapar ilerde oynadığı kadar geride ve orta sahada mücadele etti
sürekli oyunun içindeydi iyide savunma yaptı adamı iki şutla yemişsin. daha ne yapacaktı. penaltıyıda aldı.
maçın kilidini açan oyuncu oldu. birde doğru kullansak böyle çok gereksiz yoruluyor. gücünü etkili olacağı alanda kullanmalıyız.

Çevrimiçi tolga1903

Atalım demiyorum abi de biraz toparlasın yedekten girsin cidden facia oynuyor adam. Bu arada dorukhan kahretti ya ne zaman döner acaba