Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2553917 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı savaş altay

Avci her mac ayni sanssizlik diyip duruyor, iyi buldu yolunu.

Hyr sen sanssizlik yasamasan; bu durumdan maclara 0-0 parolasi ile ciktgimiz anlasilmiyor mu?

Hucum ve gole yakin konulara degindigini duyan var mi? Cok sanssizdik ingiliz oyuncunun k*cina

carpip giremedi top, o diregi de oraya koyanin desin tam olsun bari  :biggrinking:

Çevrimdışı savaş altay

Bu arada Avci'nin mac icinde sinirlenip gerilmesi, isyan ediyor goruntusu komple

hikayedir, masaldir, insanlari aptal yerine koymaktir. Taci 3 metre ileriden atti diye harcadigin eforu

takim kaleye 3 metre yaklasamiyorken koysan samimi durursun. Gerci avrupa kupalarinda bir beklentim

olmadigi avci icin fazla bile yazdim. 10 hafta sure vermistim erken elestirmemek icin o kadar bile dayanamadi.

Çevrimiçi levitate

Avci her mac ayni sanssizlik diyip duruyor, iyi buldu yolunu.

Hyr sen sanssizlik yasamasan; bu durumdan maclara 0-0 parolasi ile ciktgimiz anlasilmiyor mu?

Hucum ve gole yakin konulara degindigini duyan var mi? Cok sanssizdik ingiliz oyuncunun k*cina

carpip giremedi top, o diregi de oraya koyanin desin tam olsun bari  :biggrinking:

bruhdullah avcı :d

tek bir hücum planımız yok, üstüne oyuncuların özgürlüğü kısıtlanmış yaratıcı olamıyorlar. başı boş takılıyoruz öyle sonra neden gol atamadık
bipbipbupbup

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Beni en çok üzen şey tribünlerin atılacak golü değil iştahla yenilecek golü beklemesi.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı savaş altay

Beni en çok üzen şey tribünlerin atılacak golü değil iştahla yenilecek golü beklemesi.
Hem kor kuyuya surukleniyor takim hem de degisim ihtiyaci zirve yapmis durumda.

Mac almakla duzelecek gibi durmuyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Buyuk takim ustuste boyle mac kaybetmez alanyaya patlariz gibi dusunuyorum kasayi basacam o maca

Off simdi izliyom avcinin toplantisini gercekten facia
Gene gozler dolmus
Sinav verdim diyor
Ne sinavi verdin diye haftaya sorarlar sonra o toplantilarda

Bir de beni kimler istedi de ben gitmedim diye ayaen guruda tepligi duydum insallah yanlis fuymusumdur
Beşiktaş'ı geldiği Başak kulübü gibi geçmişi , belli bir tecrübe ve kültürü  olmayan 3-5 senelik bir kulüp sanıyor.  Birileri fazla konuşmanın  birilerini ima edip suçlayıp kendini masum gibi göstermeye çalışmanın zararları konusunda uyarmalı kendisini. Fikret Bey de konuşmasını çok severdi. Her konuşmasında bir çam devirirdi. Ben doğruyum, haklıyım derdi. Hep suçlar dururdu birilerini. Ben ben ben derdi. Sonu da malum.

Çevrimdışı savaş altay

bruhdullah avcı :d

tek bir hücum planımız yok, üstüne oyuncuların özgürlüğü kısıtlanmış yaratıcı olamıyorlar. başı boş takılıyoruz öyle sonra neden gol atamadık
Ya cidden anlamiyorum tinerci gibi koseye toplaniyorlar, ucgen de yaptiklari yok. Buldum;

tineri ceza sahasi ve cevresine cim islatma esnasinda dokeriz topu orada oynarlar. Yanlis yerde toplaniyorlar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abi uefa abi mac abi kongre
Birah tanki falan yahu

Camia olarak tam normale donmusuz suan

Su yedigimiz gol de ofsayt olsaydi birebir eski inonu mwciydi
Vurduk vurduk deviremedik
Yazmasına yazayım da nesini yazayım  :D
Süslü püslü kelimelere gerek yok. En basit şekilde ifade etmek gerekirse topu ayağına aldığında kafasında hücum organizasyonu belirlemiş saniyeler içinde hızlı etkili pozisyona girebilen sahayı enine her noktasından etkili kullanabilen takım, takımını bu doğrultuda oynatan teknik direktör bizde başarılı olur. Bizde bunu bilen bir teknik direktör vardı. Biz de 2 sene boyunca o teknik direktörü göndermek için elimizden geleni yaptık kibirli, egolu bir başkan önderliğinde.
Avcı zannetmesin ki onun süslü püslü sözlerine her taraftar kanıyor. Süslü püslü ama içi boş cümlelere karşı bağışıklığımız var. Gidip suçlu aramaya da koyulmasın her bir olumsuzlukta.  Önünde bir Fikret Orman örneği var.

Çevrimdışı Erman1903

Senol gunes fatih terim falan bilmez tabi o kelimleri salaktir onlar
Mesela yilmaz vural hikmet hoca bunlar da bilmez
Bi avci bilir

Yahu guzel konusuyordu sezen cumhur onal gelsin yonetsin

Dedik bugun olacaklari hocayi da uyardik hocam fazla konusma sonra onune koyarlar cevap veremezsin dedik allahtan takim kotu gidiyor biraz iyi gitse o basin toplantilari daha facia olur o muhabirlerin yarisi gsli obur yarisi fbli

Tgs sorarlar adama tAk diye kalirsin

Kac orta yapmisiz, toplam orta sayisina kornerleri ekleyip rakam sisirip macin altinda ostatistik veriliyor mu?
Direkten donen top hala mi isabetsiz sut?

Algi nedir nasi yapilir

Ibbye super top oynatmis kulliyen yalan, ibbnin kadrosu kotuymus katmerli yalan

Avciya verilen olanaklar hangi turk hocaya verilmis
Yilmaz vural calissin 10 sene ibbde 2 kere sampiyon olurdu
Hikmet karaman da olurdu
Mesut bakkal avrupada 1-2 tur atlardi

10 sene calismis sivisi tek satir beni avrupadan istediler

He he zamaninda tanjuyu da bayern istemisti sonra kendi kendine telfraf cektirdigi anlasilmisti

Söylediklerinin çoğuna katılıyorum, özellikle geçen sene şampiyon olması gerekiyordu bence de. Ligin üstünde bir kadroları vardı.

Fakat açıklamalara şu açıdan da bakmak lazım: Adam iyi antrenörüm diyor, iyi teknik direktörüm demiyor. Açık açık söylüyor oyuncu grubuna güvendiğim için geldim diye... Yine 3-4lük olsaydık farklı konuşurdu lakin oyun adına önceki maçlara göre ilerleme vardı. Mağlubiyetleri dizmişiz, başımızda bir başkan yok, herkes güvenini kaybetmiş... Şu anda direnen-güçlü bir profil çizmesi gerekiyor, bunları kendini beğenmişlik olarak almadım ben, başka türlü değiştiremez kendisi ve takım adına bu tabloyu. Savaşmaktan başka bir çare yok. Ya ayağa kalkacağız, ya öleceğiz. Alçak gönüllülük gösterecek bir durum oluşmadı, güçsüzlük gösterirse de iyice üstüne gidilir. Çok bakmamak lazım o 3 senelik kontratım var laflarına falan, birkaç maç içinde kara hala görünmemiş olursa istifasını verecektir zaten...
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2019, 11:09:28 Erman1903 ]

Çevrimdışı savaş altay

Beşiktaş'ı geldiği Başak kulübü gibi geçmişi , belli bir tecrübe ve kültürü  olmayan 3-5 senelik bir kulüp sanıyor.  Birileri fazla konuşmanın  birilerini ima edip suçlayıp kendini masum gibi göstermeye çalışmanın zararları konusunda uyarmalı kendisini. Fikret Bey de konuşmasını çok severdi. Her konuşmasında bir çam devirirdi. Ben doğruyum, haklıyım derdi. Hep suçlar dururdu birilerini. Ben ben ben derdi. Sonu da malum.
Avci besiktas'in buyuklugunun, gecmisinin farkinda fakat yeterli kapasitede degil kendisi.

Performansi ile elestirilirken konuyu saptirmasi da bunun delili. Hyr kendini kurtaricam derken

aksine koltugu kaybedecek. En son oguzhan kulak tikamisti sonrada toparlanamadi zaten.

Taraftari arkasina tam alabilmis degil zaten bir de tam kaybedecek. Tekrara giriyor ama burasi besiktas,

sana durum soruluyor sen cv anlatiyorsun. Hyr o kismi coktan gectik, sen ise alindin sonra uyudun uyandin basinda

besiktas amblemleri felan; hatirliyordur sanirim  :D

Çevrimdışı Nartallo

Yere yatsana tezahüratını gururuna yedirmek için bayağı geniş olmak lazım.

Bırak hocalığın karakterin bile sorguda artık.

Çevrimiçi levitate

Ya cidden anlamiyorum tinerci gibi koseye toplaniyorlar, ucgen de yaptiklari yok. Buldum;

tineri ceza sahasi ve cevresine cim islatma esnasinda dokeriz topu orada oynarlar. Yanlis yerde toplaniyorlar.

tineri hep kullanıyolardı abi

belki hoca sistemle beraber tineride değiştirdi, belki ondan dolayı böyle kötüyüzdür

bipbipbupbup

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Avci besiktas'in buyuklugunun, gecmisinin farkinda fakat yeterli kapasitede degil kendisi.

Performansi ile elestirilirken konuyu saptirmasi da bunun delili. Hyr kendini kurtaricam derken

aksine koltugu kaybedecek. En son oguzhan kulak tikamisti sonrada toparlanamadi zaten.

Taraftari arkasina tam alabilmis degil zaten bir de tam kaybedecek. Tekrara giriyor ama burasi besiktas,

sana durum soruluyor sen cv anlatiyorsun. Hyr o kismi coktan gectik, sen ise alindin sonra uyudun uyandin basinda

besiktas amblemleri felan; hatirliyordur sanirim  :D
Bir insanın ne kadar samimi olduğunu zor anlarında söylediklerinden yaptıklarından anlarsın. Avcı'nın Beşiktaş'a gelmeden önce bizimle olan münasebetleri de az çok belliydi. Onu istemeyenlerin istememek için haklı sebepleri vardı.
Konuyu saptırması büyük takım hocası seviyesinde olmadığının ispatı. Söz, mazeret üretme değil icraat peşindedir büyük takım hocası.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

f.orman ve a.avcı günah keçisi, ne güzel dünya.
Kim olacak başka ?

Şu görüntünün baska sorumlusu mu var ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Taktik ve sistem dehası hocamizin olağanüstü sisteminden bir görüntü

Bu muhteşem sistemin ana maddeleri :

Beşiktaş rakip kaleye atak yapmaz

Beşiktaş Rakip kaleye atak yapamaz

Beşiktaşin takip kaleye atak yapması teklif dahi edilemez

Çevrimdışı savaş altay

Bir insanın ne kadar samimi olduğunu zor anlarında söylediklerinden yaptıklarından anlarsın. Avcı'nın Beşiktaş'a gelmeden önce bizimle olan münasebetleri de az çok belliydi. Onu istemeyenlerin istememek için haklı sebepleri vardı.
Konuyu saptırması büyük takım hocası seviyesinde olmadığının ispatı. Söz, mazeret üretme değil icraat peşindedir büyük takım hocası.
Zor durumlar yasabilirsin, senol gunesin bile cok gecistirdigi, atlamak zorunda oldugu sorular oldu.

Ama durduk yere olaylarin uzerini ortmek icin taraftara "bana bak 20 yil" "dur 5 olsun" -kesmedi- "10 yil de sen ona"

cikislari kime guvence verecek? Yonetime mi, taraftara mi, topcuya mi?

Tamamen kendi egosuna oynadi. Camia'dan bi kisi icim rahatladi desin forum hesabimi kapamaya hazirim.

Çevrimdışı savaş altay

Taktik ve sistem dehası hocamizin olağanüstü sisteminden bir görüntü

Yahu her sey yalan bir nokta fw transferi ile sonuca ulasabiliriz.

C. Ronaldo ya da messi gelirse avci'nin tum sistemi isleyecek. Ya 4 kisi calimlayacak ya da 40 metreden topu sokacak  :D

Yahu her sey yalan bir nokta fw transferi ile sonuca ulasabiliriz.

C. Ronaldo ya da messi gelirse avci'nin tum sistemi isleyecek. Ya 4 kisi calimlayacak ya da 40 metreden topu sokacak  :D
Senin hesabını mi ele geçirdiler :alala:

Sen Avcı Fani değilmiydin :alala: :D

Çevrimdışı savaş altay

Kendi sahandasin bu takima karsi pozisyona girmek zor ne demek ya?

Yine cikti karsima yine dellendim  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dün kalp krizi geçiren taraftarın durumu iyiymiş. Allah şifa versin.

https://twitter.com/Besiktas/status/1180039369006018561

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kendi sahandasin bu takima karsi pozisyona girmek zor ne demek ya?

Yine cikti karsima yine dellendim  :s20:
Hayal dünyasında yaşıyor. Pozisyona girmemiz zordu ama bu rakipten değil bizden kaynaklanıyordu.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Senin hesabını mi ele geçirdiler :alala:

Sen Avcı Fani değilmiydin :alala: :D
Sadece avci'nin fani degil kimsenin fani degilim  :bandit:

Senol gunes son iki sezon takimin icine ederken burada yuzlerce kisiyi karsima alacagimi bilerek yazdim.

Biz takim yurusun derdindeyiz, sana tepkim sabirsizligina idi. Hoslanmasamda senin icin tekrarliyim;

10 hafta vermistim avciya bak 10 hafta dolmadan yapilmasi gerekenleri yaziyorum arka arkaya. Sen daha hararetlisin,

herkesin stili farkli ama fan boyluk bana gore degil  :bandit:

Çevrimdışı savaş altay

Hayal dünyasında yaşıyor. Pozisyona girmemiz zordu ama bu rakipten değil bizden kaynaklanıyordu.
En sabirli adam bile artik tamam demeye yakinlasmistir.

Sadece avci'nin fani degil kimsenin fani degilim  :bandit:

Senol gunes son iki sezon takimin icine ederken burada yuzlerce kisiyi karsima alacagimi bilerek yazdim.

Biz takim yurusun derdindeyiz, sana tepkim sabirsizligina idi. Hoslanmasamda senin icin tekrarliyim;

10 hafta vermistim avciya bak 10 hafta dolmadan yapilmasi gerekenleri yaziyorum arka arkaya. Sen daha hararetlisin,

herkesin stili farkli ama fan boyluk bana gore degil  :bandit:
Sabırsızlık değil ben olacağı biliyordum en başından getirilmesi yanlıştı

Daha hazirlik maçlarında belliydi her şey

Çevrimdışı savaş altay

Lens niye isliklandi diye sasiranlara sasiyorum. Birakin hemen satilsin hatta sozlesmesi bizden ciksin yeter,

bedava verelim diyenler hala ayni kisiler, ne degismesini bekliyordunuzki? Rezil bir futbolun icinde parladi diye mi?

Adam kontrati kapti yatiyor 90 dakikaya aldanana sasirilir esas..