Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2551387 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mylife1903

Berber koltuğunda sakal tıraşı oluyosun.adam usturayı 8 kere sallıyo 7 sinde deriye kesik atıyor.Kan revan içinde ne diyecek acaba diye yüzüne bakıyosun....Herif sana berberliğim sorgulanamaz performansım sorgulanır diyor.

Aha al amme hizmeti, berber sahnesinin yapilmisi var burda

Usturayi bileyliyo yanindakine bakip o an aklima geliyor iste bizim hocanin pepe bahip kerameti oyunda sanmasi

Yahu bakarak olaydi butun turkiye birazirstaki kel adam gibi seederdi

Çevrimdışı mylife1903

lens ve dorukhan sahanın en iyileriydi. umarım hoca alanya maçı adına kenara almıştır
Iyi oynayan oyuncusu lens olan takim kume dusme adayidir

Çevrimdışı mylife1903

Vefat etmiş malesef.
Allah rahmet eylesin.
Offf
Bu kotu oldu
Allah rahmet eylesin
Benim de gocusum boyle olacak
Kendimi yaktirip kullerimi de inonuye dokturecem
Allah rahmet eylesin kalanlari varsa sabir diliyorum

Bu besiktas dozajini azaltmak lazim haftada 3 mac agir geliyor bize
Avrupaya rotasyon kupaya gencler gitsin falan ugrasmayalim zaten az taraftarimiz var

Çevrimdışı mylife1903

Kurumlarda devamlilik ve hafiza sarttir

Arkadas besiktasin hocasina apo diyen bir gasteci kufur var. yonetim gidersin gitmezsin ama bu heriflere hafdini bildirmen lazim
Sen kimsin lan ayi? Nasi yazarsin boyle birsey. 59 yillik arkadasin olsa besiktasin basina gecince abdullah hoca abdullah avci avci hoca sayin avci diyeceksin kopek

Iste boyle biyle fikret orman sona geldi
Yarin cikar bu gasteci pirlanta gibi bir cocuktur der mi? Diyebilir vallahi

Iste senol gunese senol senol diye hitap eden bir tane doberman var ona haddini bildirmeZsen, bugun boyle rezil olursun.
Ha simdi o herif cikip kendi baskanin apo hojamm diye tezahurat yapiyorsa derse de beni taca atar tabi

Iste boyle hal ve hareketlerine dikkat edeceksin

Simdi yazdirsinlar oarali kopeklerine tifitler gidip beyensinler sonra.
Sercan dikme yazsin simdi bu kadroyu ftye versen 5 sene sampiyon olur diye

Iste bu oisliklerin kayigina binen taraftar artik uyansin
Senol gunese lakap takiyorlardi zimba reyiz, senor, hamsi beyin diye
Eee sen biyle yaparsan renkli gasteci de bugun apo diye yazar besiktasin hicasina yarin baskanimiza (Hakaret Yasak)₄ der

Canere ceza cakilmis, oynamayacak diye sevinenler, tosic adliyede surunurken zatenn durus hatasi yapiyordu diyenler taliska mahkemelik olurken pas oyununu bozuyordu diyenler bu camianin kamburudur.

Ozzi 159milyin len

Çevrimdışı savaş altay

Avci performansi ile elestiriliyor ama teknik adamligini on plana atip yasadigi baskiyi ve sikintiyi

disa vurdu dun gece. Bana gore luzumsuz aciklamalardi. Avci ozguven atti, taraftarlarda hakli olarak

bu basitligi savunmuyor. Nereye cekersen oraya gider konusmalar yapiyor, artik dusunerek konusmasi

gerekiyor. Tamam karsi takima, oyununa saygi duyulurda mac sonu bu kiytirik takima ovgu atmakda neyin nesi?

Sezon basinda yanlis demecler bir basladi ardi arkasi kesilmiyor. Mumkun olsa basin toplantilarini yardimci yapsin

isterdim. Avci basin toplantilarinda da oldukca basarisiz. Topa giren yonetimde yok, korku tuneline girdikten sonraki

istemsiz bekleyis. Alanya macindan da umudum yok.

Çevrimdışı mylife1903

Avci performansi ile elestiriliyor ama teknik adamligini on plana atip yasadigi baskiyi ve sikintiyi

disa vurdu dun gece. Bana gore luzumsuz aciklamalardi. Avci ozguven atti, taraftarlarda hakli olarak

bu basitligi savunmuyor. Nereye cekersen oraya gider konusmalar yapiyor, artik dusunerek konusmasi

gerekiyor. Tamam karsi takima, oyununa saygi duyulurda mac sonu bu kiytirik takima ovgu atmakda neyin nesi?

Sezon basinda yanlis demecler bir basladi ardi arkasi kesilmiyor. Mumkun olsa basin toplantilarini yardimci yapsin

isterdim. Avci basin toplantilarinda da oldukca basarisiz. Topa giren yonetimde yok, korku tuneline girdikten sonraki

istemsiz bekleyis. Alanya macindan da umudum yok.
Buyuk takim ustuste boyle mac kaybetmez alanyaya patlariz gibi dusunuyorum kasayi basacam o maca

Off simdi izliyom avcinin toplantisini gercekten facia
Gene gozler dolmus
Sinav verdim diyor
Ne sinavi verdin diye haftaya sorarlar sonra o toplantilarda

Bir de beni kimler istedi de ben gitmedim diye ayaen guruda tepligi duydum insallah yanlis fuymusumdur

Çevrimdışı mylife1903

bknz:canere ceza verilip tekrardan o kuralın düzeltilmesi.

Birde burda sevinen vardı aooohhh caner hakketi canerden kurtulduk falan diye hakkını yiyemem en çok @mylife1903 abi burda dil döktü olay caner falan değil canerde olsa bu durumda caneri korumalıyız diye.
Suslu keimler ile anlatacagim
Boyle ayhan isik turkcesiyle efenim
Arayada 3-4 yabanci kelime sokup turkce fiil cekimi yapacam onlara ki iyice anlasilsin
Mustehak mustehak

Fitbol boyle iste bazi gunler kazanir bazi ghnler kaybedersin
Sanki yuveyiz falan hocayi gomuyoz
Normalimiz bu zaten

Çevrimdışı savaş altay

Buyuk takim ustuste boyle mac kaybetmez alanyaya patlariz gibi dusunuyorum kasayi basacam o maca

Off simdi izliyom avcinin toplantisini gercekten facia
Gene gozler dolmus
Sinav verdim diyor
Ne sinavi verdin diye haftaya sorarlar sonra o toplantilarda

Bir de beni kimler istedi de ben gitmedim diye ayaen guruda tepligi duydum insallah yanlis fuymusumdur
Aci ama gercek sat sat sat bizi nasil kucultduyse su an sonuclarina katlaniyoruz.

Ben 2 hafta oncede buyuk takim refleks gosterir mesajlari okumustum, degisen bsy yok  :D

Su an fb'nin yasadigi cokuse yakin bsy yasaniyor. Tabii kadromuz daha kaliteli ama kafalar gidik.

Buragin ts macinda free kick de barajdan donen topu amacsizca hic ettigi gibi. Artik anlik motivasyon

var oyuncularda daha fazlasi yok, beklenemez de.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kurumlarda devamlilik ve hafiza sarttir

Arkadas besiktasin hocasina apo diyen bir gasteci kufur var. yonetim gidersin gitmezsin ama bu heriflere hafdini bildirmen lazim
Sen kimsin lan ayi? Nasi yazarsin boyle birsey. 59 yillik arkadasin olsa besiktasin basina gecince abdullah hoca abdullah avci avci hoca sayin avci diyeceksin kopek

Iste boyle biyle fikret orman sona geldi
Yarin cikar bu gasteci pirlanta gibi bir cocuktur der mi? Diyebilir vallahi

Iste senol gunese senol senol diye hitap eden bir tane doberman var ona haddini bildirmeZsen, bugun boyle rezil olursun.
Ha simdi o herif cikip kendi baskanin apo hojamm diye tezahurat yapiyorsa derse de beni taca atar tabi

Iste boyle hal ve hareketlerine dikkat edeceksin

Simdi yazdirsinlar oarali kopeklerine tifitler gidip beyensinler sonra.
Sercan dikme yazsin simdi bu kadroyu ftye versen 5 sene sampiyon olur diye

Iste bu oisliklerin kayigina binen taraftar artik uyansin
Senol gunese lakap takiyorlardi zimba reyiz, senor, hamsi beyin diye
Eee sen biyle yaparsan renkli gasteci de bugun apo diye yazar besiktasin hicasina yarin baskanimiza (Hakaret Yasak)4 der

Canere ceza cakilmis, oynamayacak diye sevinenler, tosic adliyede surunurken zatenn durus hatasi yapiyordu diyenler taliska mahkemelik olurken pas oyununu bozuyordu diyenler bu camianin kamburudur.

Ozzi 159milyin len

Bu konuda çok haklısın ama saygı alınmaz, kazanılır. Demek hala alması gereken yol var. Abdullah Avcı'nın basınla ilişkilerini hiçbir zaman iyi bulmadım. Kendisini Avrupa'da zannediyor. Burada basın futbol değil, magazin peşinde koşuyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi de Yıldırım Demirören'in Serdal Adalı'yı destekleyeceği yönünde haberler çıkmış. Seçimi hiç hayırlı görmemeye başladım

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Algi oyunu yapmayin, adam antrenorlugum sorgulanamaz, performansim sorgulanabilir diyor. 

Ileri 3lu sakat (Burak, Diaby, N'koudo), defans da Necip oynuyor. Ligin orta sirasindan bir kaleci getirip koysak Kariustan daha iyi. Bu adamin gecen sezon calistirdigi takim 22 gol yedi 34 haftada, bu sezon 6 haftada 12 gol yemisiz, sadece abdullah avci sorunludur, her sey onun sisteminden kaynaklaniyor, taktik deha falan diyip dalga gecmek baya haksizlik ve dusunmeden yapilan elestiriler.

Algiyi kullananlar var ama alakali alakasiz konusarak sen sebebiyet veriyorsun.

Avci kafa olarak gitmis durumda, ne soru soruldu ne de teknik adamligina laf edildi.

Performans sikintisini esas kendi algi yaparak ortmeye calisti. Klup ne halde biz yarim saat

cv dinledik, olacak is mi bu simdi?  :D

Bu donemde basin karsisina cikmamasi daha faydali kendi acisindan.

Çevrimdışı savaş altay

Abdullah hocanın gelmesine çok sevinmiştim. Şimdi anlıyorum ki kendisi çok laf az iş yapan birisi. Kadroya bakıyorum oyuna bakıyorum terazim şaşıyor. Biz bu maçı 180 dk bile oynasak sansa bala atarsak atarız. Yoksa yok. İstersen %80 oranla topa sahip ol. Kaç şut çektin? Kaç tane pozisyona girdin ?

Ayrıca yıllardır anlam veremiyorum kanat oyuncusu topu çizgiye getiriyor orta yapacak ceza saha içinde 1 futbolcu topun yanında da 4 futbolcu var.

Yazık ya gerçekten. Ama bu durumda bizde de suç var.

Entresan bir pozisyondu, orta acildiktan sonra topun yanindaki herkes ceza sahasina girdi.

Ceza sahasi bi anda 4-5 kisi oldu ama atak bitmisti  :D

Çevrimdışı Alper1903

Berber koltuğunda sakal tıraşı oluyosun.adam usturayı 8 kere sallıyo 7 sinde deriye kesik atıyor.Kan revan içinde ne diyecek acaba diye yüzüne bakıyosun....Herif sana berberliğim sorgulanamaz performansım sorgulanır diyor.

Bu metaforu öylesine mi kullandın bilmiyorum ama başka türlü kullandıysan ince olmuş abi.  :D

Çevrimdışı savaş altay

Alanya macina herkes top tufegi ile gelecektir, milli arada var nasilsa eyvah eyvah.

Çevrimdışı levitate

Bu rus soiker mutistir herif futbolu bizim hocadan bile iyi bilir guzel guzel de anlatir
Sergeni numani falan hatirlar
Baska bi macinda sifo mehmeti de anlatmisti bu acayip bir is disiplini is sevgisi var adamda
Burda da tercume yapiyor iste
Taraftar bagiriyir paralar nerde diye diyir sonra ruscaya ceviriyir

Dua edin
Bu yorumun ustune
Sabah para aksam sandalye dememis cuk otururdu da imaj cok fena olurdu

maşallah mesleğine saygı 999

adı ne abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

maşallah mesleğine saygı 999

adı ne abi
Ostap ibrahimovich berta suleyman maria Bender bey
Unutulmaz kombinasyoncu

-birazdan bi araba dayak yiyeceksiniz buyuk ihtimalle tekmelenerek

Çevrimdışı levitate

Ostap ibrahimovich berta suleyman maria Bender bey
Unutulmaz kombinasyoncu

-birazdan bi araba dayak yiyeceksiniz buyuk ihtimalle tekmelenerek

spikeri demiştim abi ama olsun :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı emre_1978

Abdullah avcı'yı istifaya davet edebilirsiniz. Takım niye oynamıyor diye denizli'ye yapıldığı gibi sitem de edebilirsiniz. Ama sırf gitsin diye oyuncuların bir anlık dalgınlığı sonrası yenilen saçma golden sonra "yere yatsana" diye bağırmak ayıptır. Niye böyle bizim taraftarımız niye? Niye lens'i ıslıklarki bir insan bu maçtan sonra? Ben şunu anladım gs fb taraftarı ve bizim taraftarın tek farkı gönül verdiği renkler. Şenol güneş ile hedefler arşa çıktı başarılar üst üste geldi bizim taraftarın şirazesi kaydı. Başarı taraftarı derdik gs taraftarı için farkımızı gören var mı? Kimse uefa'da sıfır puanla sonunculuk ve ligde 5 puanla 16.cılık gibi facia tabloyu kanıksasın hazmetsin değil derdim, "Söylesene bize hocam takım niye oynamıyor" gibi harika sitem şekli vardı bu taraftarın  şimdiyse sırf sinirlensin de bir an önce gitsin diye "yere yatsana" diyor.  Ve gol yememiz bekleniyormuş daha top kaleden çıkartılmadan başlandı bağırılmaya. Ayıp ya bu adam da bu kulüp için uğraşıyor ya hatalıdır suçludur maç öncesi planı, maç içi oyuncu tercihleri, yaptırdığı transferler hepsini rezalet bile kabul etsek tepki olarak "yere yatsana" denilemez ya. Çok üzülüyorum hem takımımın içinde bulunduğu durum için hem de kurulu düzenini bırakıp hayatındaki belki de en yanlış kararı vererek buraya gelmiş bu adam için. Ne işin vardı arkadaş robinho çıkarıyor demba ba adebayor falan alıyordun oyuna şimdi güven sakatlanıyor umut nayır sokuyorsun derdin neydi?

Doğru söylüyorsun, bizim tribünde ciddi zeka eksikliği var son dönemlerde.

Tepki gösterilmesini anlıyorum , sonuçta 8 maç olmuş ve sadece 1 galibiyet var ortada, bir devrede yenecek golü 8 maça sığdırmışız, toplam pozisyon sayısını tek maçta yakaladığımız sezonlar oldu, sahaya bakınca gol atması imkansız bir takım görüyorsun… Ama ne olursa olsun kullanılacak kelimeler bunlar değildi. 100 kişi bağırınca stadın 3’te 1’i katıldı kalanı ıslıkladı.
Aslında takıma çok destek verildi bu maçta, devre arası tribüne çağırılıp alkışlandı ama son dakikada kayış koptu.

Bu arada, kombine devir kısıtlaması acil kaldırılmazsa bu sezon çok maçı 15bin kişiye oynarız.
Bilet zaten satılmıyor da, kombine sahiplerinden de maçlara gelmeyen çok var ve bilet devri yapmıyorlar kısıtlamadan dolayı.

Şehirin göbeğindeki stadı dolduramayan taraftar hiçbir güzelliği de hak etmiyor aslında.

Çevrimdışı Koa_lAA

yav ben dün elneny i beğendim, temiz oynuyor ama be adam sen pl den geldin şöyle diagonal bir tane pas at... hep kısa hep kısa... adamlar top bizdeyken 4-5-1 oynadı... açamıyoruz işte... topun yönünü deiştirmek lazım, hızlı top yapmak lazım... bizimkiler dar alanda topu dürtüklemeden pas atmıyorlar...

özgüven iyice gidiyor topcularda... bi ara bi maç kazanırsak iyi olacak... :s20:

Çevrimdışı savaş altay

yav ben dün elneny i beğendim, temiz oynuyor ama be adam sen pl den geldin şöyle diagonal bir tane pas at... hep kısa hep kısa... adamlar top bizdeyken 4-5-1 oynadı... açamıyoruz işte... topun yönünü deiştirmek lazım, hızlı top yapmak lazım... bizimkiler dar alanda topu dürtüklemeden pas atmıyorlar...

özgüven iyice gidiyor topcularda... bi ara bi maç kazanırsak iyi olacak... :s20:
Mac kazanirlarsa bu kez de heyecandan bir sonraki maci oynayamazlar  :D

Çevrimdışı savaş altay

bu da mantıklı
sene zaten kayıp şuan kim gelse şampiyonluk gelmeyecek orası kesin devre arasına kadar beklenip devre arası takım ilk 5 arasına girememişse  gönderelim hocayı.
Zaten mudahale edebilen yok, klubun felsefesini acil toplantilarda anlatabilen yok.

Devre arasi degisiklik olursa planli bir durumdan cok bu kotu gidise engel olamadiklarindan devre arasina kalmjs olacak.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ben bu konuyu anlamadım bir kere bildiğim kadarıyla altay tankı ihale edilmeden bmc ye verildi verildiği andada altay tankının sözleşmesinde alman motoru vardı. sonra ordu yerli motor istiyorum dedi. yine bildiğim kadarıyla bir motor ihalesi açılmadı. bir kaç firma bu motoru yapmak için uğraşıyor bunların içinde kale var tei var bildiğim birde ihaleden sonra bmc başladı ama hangi motorun kullanılacağı belli değil yani kale yapar veya tei yapar onun motorda kabul görebilir.
resmi açıklamayı sorgulayabilirsin ama bu resmi açıklamayı baz alan birine atıyorsun deme hakkı vermez sana.
senin sorgulamanda birşeyi doğru yapmaz mesela en başta yerli motor dedin bu yanlış yan k koçlar tarafından geliştirildi ve en başından beri alman motoru kullanılacak diye planlandı. koçlar yüksek teklif verince gerçektende kabul edilmeyecek kadar yüksekti yoksa niyet koçlara vermekti koçlar birim fiyat 11 M dolar verdi. bmc 7 M dolara aldı. yandaş veya değil bunu bilmem ama savunma sanayinde ihale açılmak zorunda değil ve hiç bir konuda bildiğim ihale açılmıyor. uçak geliştirme direk tusaşa verildi  roket üretimi roketsana motor üretimi tei ye elektronik aksamlar aselsana veriliyor burda yandaşlık değil güvenlik önemli. yani koç yandaş olmadığı için ihale ondan alınmış falan değil ona bakarsan reis denizaltılardada koç çalışıyor. bildiğim kadarıyla çok ciddi konularda yazılımdı sanırım destek veriyor. altay tank geciktimi oda tartışılır el arabası üretmiyorsun bmc ye gelene kadar koçlar yapsın diye bayağı uğraşıldı pazarlık yapıldı süreç burda uzadı. bmc ye geldiğinde tank yeniden güncelleme gerektirdi. yani bmc den sonra bir gecikme yok el arabası yapmıyorlar ihale alıp ertesi gün üretime geçsinler. bunun bir hazırlık zamanı olur. bmc işi geciktirdi diyemeyiz gecikme onlara verilmeden önce oldu. ne yani yandaş firmaya verilmiş diye gerçekleri konuşmayayımmı. Bir konuda yorum yaparken kinini öfkeni bir köşeye bırakmazsan gerçekci olamazsın.
ben akp li değilim hiç oy vermedim bundan sonrada vermem ama bu gerçekleri konuşmayacağım anlamına gelmez. Doğru yapılan işe doğru demek erdemdir. Sırf akp nefretinden dolayı doğru olan bir işe yanlış denmez. yada bu konular nefret gibi bağlamlara tutularak değerlendirilmez.

Daha önce Tümosan ve SSM, Altan Tankı'nın güç grubu geliştirme projesi sözleşmesini Şubat ayında ikinci ek süre ardından karşılıklı olarak fesh etmişti.

O dönemde Tümosan, şirket ortağı Avusturyalı firma AVL ile sözleşmesini iptal etmişti ve Tümosan buna neden olarak "Avusturya hükümeti Türkiye’nin egemenlik haklarına ve iç işlerine karışacak şekilde ve SSM tarafından kabul edilmeyecek şartlar içeren ihraç lisansı şartlarında ısrar etti" demişti.

Şirket, projenin yeni şartları dikkate alarak yeniden ihale edilmesi halinde en güçlü aday olduğunu da beyan etmişti.

burda yazılanlar doğruysa tümosan ihalesinin iptal edilmesi tartışılacak bir konu bile değil. ortada ihrac lisansı olduğuna göre yerli değil bu.
bunun iptal edilmesinin yandaşlıkla falan alakası yok. bmc de alman firmasıyla ortaklığa gitti sonra genel kurmay bunu veto etti bmc bitirdi ortaklığı.
bu çok zor bir proje firmaların zorlanması gayet doğal birde işin içine yerli motor şart namesi getirilince iyice zorlaştı ama bu olay 2 sene önceki olay ta başından falan değil ta başında yerli motor olarak geliştirilmedi proje zaten buna iki sene önce önem verdiler.
arayışa girdiler. iki seneki gelişmelerde gecikme olarak nitelenmez. bildiğim tei de uğraşıyor kalede uğraşıyor bmc de uğraşıyor en son italyan firmasıyla ortaklık yapacaklardı ortak motor üretimi için ne oldu bilmiyorum ama geliştirirler önlerinde daha bunun için 3-4 yıl var.
burda benim salladığım hiç birşey yok zaten geçmişide konuşmadım bugünün üzerine yorum yaptım geçmişle alakalı yorummu yapılır yaşanmış zaten herşey ortada.
Bmc'ye ihale yoluyla verildi proje. Milli motor üretme şartı Almanya-Avusturya  bize motor temin etmeyeceğini belirttikten sonra getirildi. Tümosan,  Avusturyalı bir şirketle yerli Milli tank motoru üretme işine girdi en başta. Avusturya hükümetinin ihracata izin vermeyeceği zaten en başta belliydi .Millet enayi de alemin en akıllısı biz miyiz? Ön yargılı bakıyorsun diyerek asıl ön yargılı bakan sen oluyorsun. Ben Milli motor üreteceğim diyen böyle saçma sapan işlere girişmez.

Çevrimdışı mylife1903

Bmc'ye ihale yoluyla verildi proje. Milli motor üretme şartı Almanya-Avusturya  bize motor temin etmeyeceğini belirttikten sonra getirildi. Tümosan,  Avusturyalı bir şirketle yerli Milli tank motoru üretme işine girdi en başta. Avusturya hükümetinin ihracata izin vermeyeceği zaten en başta belliydi .Millet enayi de alemin en akıllısı biz miyiz? Ön yargılı bakıyorsun diyerek asıl ön yargılı bakan sen oluyorsun. Ben Milli motor üreteceğim diyen böyle saçma sapan işlere girişmez.
Abi uefa abi mac abi kongre
Birah tanki falan yahu

Camia olarak tam normale donmusuz suan

Su yedigimiz gol de ofsayt olsaydi birebir eski inonu mwciydi
Vurduk vurduk deviremedik

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı savaş altay

Abi uefa abi mac abi kongre
Birah tanki falan yahu

Camia olarak tam normale donmusuz suan

Su yedigimiz gol de ofsayt olsaydi birebir eski inonu mwciydi
Vurduk vurduk deviremedik

Kime vurdukda deviremedik o kismini anlamadim. Bir direk var o da bizim net pozisyonumuz degildi.

Asil golu yiyerek tam eski inonu maci oldu  :D