Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2552573 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adam şaka maka yaptığı stada giremeyecek.
Bu adam nasıl bu hale geldi anlamak gerçekten çok güç

Camianın taraftarın hakkını koruyan , çok iyi transferler yapan , müthiş sponsorluklara imza atan adam gitti yerine bambaşka biri geldi sanki

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi mayguntr

Algi oyunu yapmayin, adam antrenorlugum sorgulanamaz, performansim sorgulanabilir diyor. 

Ileri 3lu sakat (Burak, Diaby, N'koudo), defans da Necip oynuyor. Ligin orta sirasindan bir kaleci getirip koysak Kariustan daha iyi. Bu adamin gecen sezon calistirdigi takim 22 gol yedi 34 haftada, bu sezon 6 haftada 12 gol yemisiz, sadece abdullah avci sorunludur, her sey onun sisteminden kaynaklaniyor, taktik deha falan diyip dalga gecmek baya haksizlik ve dusunmeden yapilan elestiriler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı autopsy

Ben bu oyunun geliştirilebileceğini düşünüyorum. Kaldi ki sakatliklar, bireysel hatalar ve saçma kartlar yüzünden kadro daha oturmadi. Dedigim gibi bu sezon sabir sezonu. Şampiyonluk beklemek hayal olur. Küme düşmek falan, febe bizden kötü durumda iken düşmedi.

Diyelim Abdullah hoca istifa etti yada kovuldu. Mevcut şartlarda kim gelip de sihirbazlik yapacak? Sergen deme sakın.

Oyuncu yapına uygun bir oyun oynamazsan değil 1 yıl 30 yıl da beklesen sonuç çıkmaz. Ayrıca geçen seneki Fener'den çok daha kötü durumdayız.

Bunu söylemek içimi acıtıyor ama Alanya maçında Burak, Ljajic vs kişisel çabalarla bir şekilde ilk golü atamazsak ağır fark yiyeceğimizi düşünüyorum. Umarım yanılırım.
Gol yeriz zaten o kesin

Falcao ile Buraki saymıyorum onlardan sonra ligin en iyi santraforuna sahipler

Arkada Junior fernandes , kanatlarda efecan ve Djalma gibi iki sprinter adam

Inş Canerle başlamaz :by2:

Çevrimdışı Zafer55

https://twitter.com/etunaakdemir/status/1179840310551203840?
Biraz da hocasında olsa keşke..bıd bıd konuşuyo süslü süslü cümlelerle
Hala daha antrenörlüğüm sorgulanmaz diyo..sanki biri ona sen antrenör değil su tesisatçısısın demiş gibi...
Tamam antrenörsün paşam,birçok meslektaşından da iyisindir belki.Ama beşiktaşta görev yapacak kadar iyi değilsin..hiç gelmemeliydin...tamam istifa etmiyorsun..bari sus be sus..aklımızla dalga geçme.

Çevrimiçi COB

Oyuncu yapına uygun bir oyun oynamazsan değil 1 yıl 30 yıl da beklesen sonuç çıkmaz. Ayrıca geçen seneki Fener'den çok daha kötü durumdayız.

Ben okadar pesimist değilim. Performans kötü, şanssizliklar ve bireysel hatalar, bunun uzerine birde Fikret Orman'in skandal performansi. Bunlarin hepsi doğru ama yakinda skor alacağimizi düşünüyorum.

Ben bu oyunun geliştirilebileceğini düşünüyorum. Kaldi ki sakatliklar, bireysel hatalar ve saçma kartlar yüzünden kadro daha oturmadi. Dedigim gibi bu sezon sabir sezonu. Şampiyonluk beklemek hayal olur. Küme düşmek falan, febe bizden kötü durumda iken düşmedi.

Diyelim Abdullah hoca istifa etti yada kovuldu. Mevcut şartlarda kim gelip de sihirbazlik yapacak? Sergen deme sakın.
Abi bu oyunun neyini geliştireceğiz yapma Allah aşkına

Kaleye gidemiyoruz , pozisyona giremeden , kaleye isabetli şut cekemeden maçları tamamlıyoruz

Bütün yaptığımız şey enine yan pas , geri pas

Içeriyi zorlayan yok , şut çeken yok , orta açan yok , biz ne oynuyoruz , biz ne izliyoruz

Bu oyunun nesi gelişecek ?

Bugün 3-4 kere Güven -Lens - Ljajic top aldı gitti karşılarında 3-4 tane rakip bizden bir tane yardıma giden yanına gidip pas isteyen oyuncumuz yok , şöyle Allah aşkına bu oyunun nesini geliştireceğiz :alala:

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu adam nasıl bu hale geldi anlamak gerçekten çok güç

Camianın taraftarın hakkını koruyan , çok iyi transferler yapan , müthiş sponsorluklara imza atan adam gitti yerine bambaşka biri geldi sanki
Şahsi menfaatleri camia menfaatlerinin önüne geçtiği için böyle oldu.
Beşiktaş zerre umurunda değil ki umurunda olan insan böyle davranmaz.
Güç zehirlenmesi de deniyor.
Kibir abidesi oldu sayın kulüpler Birliği başkanı

Çevrimdışı huseyincelebi

Sezon sonuna kadar şenol güneş ile mi anlaşsak  :alala:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı tangaz

fenerasyon izin vermez + geçti borun pazarı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi COB

Abi bu oyunun neyini geliştireceğiz yapma Allah aşkına

Kaleye gidemiyoruz , pozisyona giremeden , kaleye isabetli şut cekemeden maçları tamamlıyoruz

Bütün yaptığımız şey enine yan pas , geri pas

Içeriyi zorlayan yok , şut çeken yok , orta açan yok , biz ne oynuyoruz , biz ne izliyoruz

Bu oyunun nesi gelişecek ?

Bugün 3-4 kere Güven -Lens - Ljajic top aldı gitti karşılarında 3-4 tane rakip bizden bir tane yardıma giden yanına gidip pas isteyen oyuncumuz yok , şöyle Allah aşkına bu oyunun nesini geliştireceğiz :alala:

Topa hükmederek oynuyoruz. Hücüm varyasyonlarinda sıkıntı var ve dedigim gibi takim daha tam oturmadi. Bende mevcut hücum performansindan memnun değilim ama varyasyonlar üzerinden çalişip gelişmemiz lazim. Yani kisacasi mevcut oyunun üzerine çıkmamiz lazim. Daha iyisini yapabiliriz. Maç oynaya oynaya daha iyi hücum edeceğimizi düşünüyorum.

‐---------------------Karius(maalesef)-----------------------

Douglas ---------- Vida ------------Ruiz------------- Rebocho

--‐--------‐----------Elneny ---------- Oğuzhan-----‐-------------

Diaby/Boyd -------------- Ljajic------------------------N'kodou

---‐----------------------‐------Burak---------‐--------------------------

Bu kadronun beraber maç yapmasi lazim.

Çevrimdışı tangaz

şenol yenilince gelip sayfalar dolusu yazıp kazanınca ortadan kaybolan avcı gelince sayfalar dolusu methiyeler düzen arkadaşlar gelin sizde görüş yazın ki ne kadar adil olduğunuz art niyetli olmadığınız görülsün bir şey demeyecez rahat olun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Zafer55

Berber koltuğunda sakal tıraşı oluyosun.adam usturayı 8 kere sallıyo 7 sinde deriye kesik atıyor.Kan revan içinde ne diyecek acaba diye yüzüne bakıyosun....Herif sana berberliğim sorgulanamaz performansım sorgulanır diyor.

Çevrimdışı ardiles

Algi oyunu yapmayin, adam antrenorlugum sorgulanamaz, performansim sorgulanabilir diyor. 

Ileri 3lu sakat (Burak, Diaby, N'koudo), defans da Necip oynuyor. Ligin orta sirasindan bir kaleci getirip koysak Kariustan daha iyi. Bu adamin gecen sezon calistirdigi takim 22 gol yedi 34 haftada, bu sezon 6 haftada 12 gol yemisiz, sadece abdullah avci sorunludur, her sey onun sisteminden kaynaklaniyor, taktik deha falan diyip dalga gecmek baya haksizlik ve dusunmeden yapilan elestiriler.

beşiktaş ve hatta renklilerin sorunu sanılandan daha derinlerde, öyle hemen ulaşamazsın. değil teknik direktörler, kukla başkanlar dahi çözemez bu sorunları. bunu anladığım gün şenol güneşi eleştirmeyi bırakmıştım.

a.avcı fazla idealist, bence serpil hamdi tüzün hocamız ve akıbetinden ders çıkarmalı. hamdi hocamız öyle bir futbol dehası ki messi suarez neymar, salah mane firmino ve benzeri üçlülerden çok çok önce metin ali feyyaz üçlüleri kuruyordu. sadece beşiktaşın sistemini değil koca ülkenin futbol ekolünü belirleyebilecek kapasitedeki birini bile barındırmadılar ipini çektiler. ne o ekol mekol altyapıdan oyuncu çıkarmak falan... bu işler bilançonun gelir kalemini şişiren işler bize yaramaz, gider kalemlerini şişirecek kişiler lazım bize...

Çevrimdışı tangaz

Topa hükmederek oynuyoruz. Hücüm varyasyonlarinda sıkıntı var ve dedigim gibi takim daha tam oturmadi. Bende mevcut hücum performansindan memnun değilim ama varyasyonlar üzerinden çalişip gelişmemiz lazim. Yani kisacasi mevcut oyunun üzerine çıkmamiz lazim. Daha iyisini yapabiliriz. Maç oynaya oynaya daha iyi hücum edeceğimizi düşünüyorum.

‐---------------------Karius(maalesef)-----------------------

Douglas ---------- Vida ------------Ruiz------------- Rebocho

--‐--------‐----------Elneny ---------- Oğuzhan-----‐-------------

Diaby/Boyd -------------- Ljajic------------------------N'kodou

---‐----------------------‐------Burak---------‐--------------------------

Bu kadronun beraber maç yapmasi lazim.

bence topa hükmetmiyoruz sadece topa sahibiz ikisi farklı şeyler. hatta çoğu rakip bilerek bırakıor topu sonra geride huniyi kurup kolayca bitriyorlar ataklarımızı ki zaten 3.bölgede ve kutuda yeterince yokuz sonra kaptıkları toplarla kontrayla arkaya sarkarak neticeye gidiyorlar buna avcının oyununu çözüp oyun planı yapmak da denebilir.

Çevrimdışı ardiles

Berber koltuğunda sakal tıraşı oluyosun.adam usturayı 8 kere sallıyo 7 sinde deriye kesik atıyor.Kan revan içinde ne diyecek acaba diye yüzüne bakıyosun....Herif sana berberliğim sorgulanamaz performansım sorgulanır diyor.

her teknik direktör değişiminden sonra oyuncularda yaşanan ani form yükselişlerinin sebeplerini de sorgulamak gerekir. geçen hafta ölü eşek gibi dolanan topçuya ne oluyorda kı.ına nişadır sürülmüş gibi coşuyor? neden acep

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

diyorsunuz ki takım bu kadar kötü olmaz gelenle falan, gelen kişi ne yapacak ???? Bu takım bir anda avrupa ligi şampiyonu mu olacak ??? Kim var boşta gelebilecek ?? Bana gelebilecek kaliteli hocayı inandırın okey diyeyim.Tamam hadi dedik avcıya git falan kim gelcek ???? bundan daha beter olamayız zaten kaybedeceğimiz pek bir şeyde kalmadı bırakalım hocayı devam etsin işte. bugün hiç fena da değildik bir ingiliz takımına karşı son dakika harici net pozisyonda vermedik. hücumda da bir direkten dönen topumuz birde vidanın kafası falan var. yani takımda bir şeyler az da olsa değişmiş. illa bu oyuna laf edecekseniz ya da hocaya laf edecekseniz fikret ormana edeceksiniz, hocayı getiren o ve bu dönemde yanlız bırakıp uzayan da o. dediğiniz gibi hocayı kalkmaya çalışsa kovamayacak duruma gelen de o diyelim kovdu nolcak, 20 ekime kadar getirecek bir başkan yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Abdullah hocanın gelmesine çok sevinmiştim. Şimdi anlıyorum ki kendisi çok laf az iş yapan birisi. Kadroya bakıyorum oyuna bakıyorum terazim şaşıyor. Biz bu maçı 180 dk bile oynasak sansa bala atarsak atarız. Yoksa yok. İstersen %80 oranla topa sahip ol. Kaç şut çektin? Kaç tane pozisyona girdin ?

Ayrıca yıllardır anlam veremiyorum kanat oyuncusu topu çizgiye getiriyor orta yapacak ceza saha içinde 1 futbolcu topun yanında da 4 futbolcu var.

Yazık ya gerçekten. Ama bu durumda bizde de suç var.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Sinan23

Oyuncu değişiklerine kadar fena değildik. Traore ye de iyi defans yaptık. 3 metre mesafede bastık. Yaklaşsak hemen geçerdi. Ama oyuna girenler felç etti. Oğuzhan isteksiz değil ama Dorukhana göre çok verimsizdi. Gökhan ise 120 yaşında dede gibi oynadı. Sanki 5.ligden almışız gibi oynadı. Oyuncu değişikliği yapmasak oyunu tutardık.

Çevrimdışı mellfred

sezon sonu için daha iyi bir fikrin mi var ?

Çevrimdışı mellfred

topa sahip oluyoruz ancak bu maç  3 gün 3 gece de sürse gol atamazdık
beşiktaş maçı varken hayatımda belki de ilk defa açtım başak maçına baktım, o kadar kısır o kadar ümitsiz
şu lneny denen elaman için mehmet topal demiştim, haksız değilmişim
adamın tek dikine pası yok. ben demiyorum azerkeş spiker diyor (maçı cbs sport'dan izledim adam lneny içim topu çok geveliyer dedi)
topu bir sağa bir sola atarak sabaha kadar ayağımızda tutabiliriz

Çevrimdışı mellfred

lens ve dorukhan sahanın en iyileriydi. umarım hoca alanya maçı adına kenara almıştır

Çevrimdışı tangaz

diyorsunuz ki takım bu kadar kötü olmaz gelenle falan, gelen kişi ne yapacak ???? Bu takım bir anda avrupa ligi şampiyonu mu olacak ??? Kim var boşta gelebilecek ?? Bana gelebilecek kaliteli hocayı inandırın okey diyeyim.Tamam hadi dedik avcıya git falan kim gelcek ???? bundan daha beter olamayız zaten kaybedeceğimiz pek bir şeyde kalmadı bırakalım hocayı devam etsin işte. bugün hiç fena da değildik bir ingiliz takımına karşı son dakika harici net pozisyonda vermedik. hücumda da bir direkten dönen topumuz birde vidanın kafası falan var. yani takımda bir şeyler az da olsa değişmiş. illa bu oyuna laf edecekseniz ya da hocaya laf edecekseniz fikret ormana edeceksiniz, hocayı getiren o ve bu dönemde yanlız bırakıp uzayan da o. dediğiniz gibi hocayı kalkmaya çalışsa kovamayacak duruma gelen de o diyelim kovdu nolcak, 20 ekime kadar getirecek bir başkan yok.

bu da mantıklı
sene zaten kayıp şuan kim gelse şampiyonluk gelmeyecek orası kesin devre arasına kadar beklenip devre arası takım ilk 5 arasına girememişse  gönderelim hocayı.