Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2552700 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaşimizin 90 dakika boyunca rakip kaleye TEK BIR ŞUTU yok , söyleyeceklerim bu kadar

Her maç aynı görüntü

Boydu niye aldınız Quaresmayi niye gönderdiniz ? Egonuz batsın

Oyle veya boyle 20-22 Gole katkı yapan kanadı kendi Egon için gönder yerine vasifsizlari al

Yeni kanatlar 8 maç : 0 Gol , 0 Asist

Hani Quaresma gidince hızlı oynayacaktık , uçup kaçacaktık o bakımdan söyledim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Yeni Viscaymış

Yenin ediyorum Viscanin kullanmadığı sol ayağı bile olamaz bu Boyd mudur nedir

Çevrimiçi Akil Emre

Şu adamın 3 yıllık parasını fikret orman versin , bu işlerin tek sorumlusu başkandır. Bıktık arkadaş, kadroya bak stoper necip solda caner hucum güven kanat lens , vasatın ötesinde kötüyüz, bu takım toparlanmaz kolay kolay Allah hepimize sabır versin.

Çevrimdışı tangaz

Bir tazminat da A.A'dan gelecek. Her zaman olduğu gibi laf yapıyor, sisteminin tek işlediği yer sürekli kelime ebeliği yapmak.

Okan Buruk istifa ederse anca kurtuluruz bu adamdan.

avcının lafdan ibaret oldugunu ama bunların boş laflar oldugu bolca laf ebeliği oldugunu başımıza hoca die gelince herkes görür zira ateş düştüğü yeri yakar önemli olan bunu gelmeden değerlendirip getirmemekti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Bize geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı. Abdullah Avcı'nın neden çıkardığına anlam veremedim. Herhalde günah keçisi arıyordu  :ebebe:
Bence de Lens sahanın en iyisiydi

Rebecho da iyiydi bu arada artık 11 e monte etmenin vakti geldi , nedir bu Caner fetişisti anlamadım gitti ya :akuma:

Çevrimdışı gokhantr

avcının lafdan ibaret oldugunu ama bunların boş laflar oldugu bolca laf ebeliği oldugunu başımıza hoca die gelince herkes görür zira ateş düştüğü yeri yakar önemli olan bunu gelmeden değerlendirip getirmemekti.

Anlatamadık abi anlatamadık.

Çevrimdışı autopsy

Ülkedeki klasik bolca teknik terim kullanarak süslü konuşanları bir halt zannetme hastalığı.

Küfür edicem şimdi olmıcak. Necip'e bak napıyosun ulan nereyi izliyosun? Bu nasıl adam paylaşma son dakika? Şu fotoğrafı ileri sürüp sözleşmesini feshedeceksin bu adamın yedirdiği kaçıncı gol ya ofsayt bozar ya adam kaçırır şenolu abdullahı farketmez stoper oynatıp duruyor olmuyor işte neyin zorlaması? 10 senedir bu takımda altyapıdan çıktığı gibi hala 1 gram ne oyun zekası değişti ne başka birşeyi. Nereye bakıyor abi şunu soracak bir tane muhabir istiyorum necip burada ne yapıyor şu karede allah aşkına biri aciklasın
Türk futbolunun - futbolcusunun en büyük kanseri ------>  TOPA odaklanmak

Hepsi adamın şut çekeceğini düşünerek ona göre pozisyon almış adam pası koyunca hepsi apışıp kaldı olay bu

Çevrimiçi levitate

şenol hoca ve başkan kendisinin büyük fanboyuydu, ne olursa olsun eninde sonunda geleceği belliydi
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ülkedeki klasik bolca teknik terim kullanarak süslü konuşanları bir halt zannetme hastalığı.

+1

kalkmış birde antrenörlüğümü sorgulatmam filan diyor sanki ne kariyeri varsa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Hocanın söylediklerinin altına imzamı atıyorum. %100 haklı.
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

bir de bu rakibe pozisyona girmek zor demiş sanki diğer maçlarımız pozisyon kaynıyor :ebebe:

Çevrimiçi COB

Abdullah hocanin dediklerinin belli bir kisminda haklilik payi var. Taraftar tepkiyi koyunca o da hafiften ayar verdi taraftara. Yanliz kendi de söyledigi gibi performans sorgulanir, sorgulaniyor da.

Bu oyun için bu yili heba edeceğiz. Sabretmezsek (ki sabredeceğimizi düşünmüyorum) şu kadroyu kime verirsek verelim 5 haftada 2-3 galibiyet alir maksimum. En kötü devre arasina kadar sabretmemiz lazim.

avcıya %100 haklı demekden başka seçenek bırakmadın kendine sene başı açıklamalarınla, yoksa avcının %100 sıvadığını sen de görüyorsundur.
Abi Avcı Fani o bırak anlatamazsın ona bisey

Avcı > Beşiktaş onun için

Çevrimiçi tolga1903

Türk futbolunun - futbolcusunun en büyük kanseri ------>  TOPA odaklanmak

Hepsi adamın şut çekeceğini düşünerek ona göre pozisyon almış adam pası koyunca hepsi apışıp kaldı olay bu

Ya gözün kör mü kafanı sola cevirsen 3 tane rakip oyuncunun yanında 2 tane takım arkadaşın var napıyonuz orda 3 4 kişi toplanmışsınız gitsene markaja. Yok olmuyor adamı tutsa bu sefer de ofsaytı bozuyor bu adamın stoper performansı rezalet ısrarla oynatıyor erdoğan bundan iyi oynar.

bir de bu rakibe pozisyona girmek zor demiş sanki diğer maçlarımız pozisyon kaynıyor :ebebe:
Topa sahip oluyoruz ya , %65-70 Ona mahsuben diyordur abi

Ergin aslan geçen yapıştırdı lafi buna : Trabzon %40 topla oynayarak 4 attı sana , sen ne anlatıyorsun hoca dedi :bandit:

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya şu Fikret Ormanın yaptığını başımıza bir renkli başkan geçse yapmazdı. Hayatım boyunca affetmeyeceğim.
Rahmet okuttun Demirörene ne  güzel memleket ya küstüm ben gidiyorum.

Abdullah hocanin dediklerinin belli bir kisminda haklilik payi var. Taraftar tepkiyi koyunca o da hafiften ayar verdi taraftara. Yanliz kendi de söyledigi gibi performans sorgulanir, sorgulaniyor da.

Bu oyun için bu yili heba edeceğiz. Sabretmezsek (ki sabredeceğimizi düşünmüyorum) şu kadroyu kime verirsek verelim 5 haftada 2-3 galibiyet alir maksimum. En kötü devre arasina kadar sabretmemiz lazim.
Devre arasına kadar devam edersek Küme düşeriz bizde bu sans varken

Ha bizi Fener gibi ittirmezler de tam tersi kazma kürek kapip el birliği ile gömerler kendimizi bir anda Ptt de buluruz

Olmazda hani ya olursa..

Çevrimdışı doganay

Bu maç günleri de kahır günü oldu  :s20:
Lig maçını alalım bari artikta biraz düzlüğe çıkalım.

Çevrimdışı gokhantr

Adam şaka maka yaptığı stada giremeyecek.

Ya şu Fikret Ormanın yaptığını başımıza bir renkli başkan geçse yapmazdı. Hayatım boyunca affetmeyeceğim.
Rahmet okuttun Demirörene ne  güzel memleket ya küstüm ben gidiyorum.

Adam ortalıkta yok , camia kaynıyor , taraftar kazan kaldırmış adam ortada yok

Neymiş efendim Paralar nerde demişiz de miş miş miş de miş miş miş

Geçen sene de söyleniyordu aynı tezahüratlar hatta pankartlar asılıyordu , neden aday oldun o zaman daha 4 ay önce demezler mi adama ?

Sıkıyı görünce kaçtı bunun başka açıklaması yok

Madem kaçacaktın neden aday oldun camiayı kaosa sürükledin ? @tangaz abimin de dediği gibi bu resmen ihanettir

Çevrimdışı autopsy

Bunu söylemek içimi acıtıyor ama Alanya maçında Burak, Ljajic vs kişisel çabalarla bir şekilde ilk golü atamazsak ağır fark yiyeceğimizi düşünüyorum. Umarım yanılırım.

Çevrimiçi COB

Devre arasına kadar devam edersek Küme düşeriz bizde bu sans varken

Ha bizi Fener gibi ittirmezler de tam tersi kazma kürek kapip el birliği ile gömerler kendimizi bir anda Ptt de buluruz

Olmazda hani ya olursa..

Ben bu oyunun geliştirilebileceğini düşünüyorum. Kaldi ki sakatliklar, bireysel hatalar ve saçma kartlar yüzünden kadro daha oturmadi. Dedigim gibi bu sezon sabir sezonu. Şampiyonluk beklemek hayal olur. Küme düşmek falan, febe bizden kötü durumda iken düşmedi.

Diyelim Abdullah hoca istifa etti yada kovuldu. Mevcut şartlarda kim gelip de sihirbazlik yapacak? Sergen deme sakın.