Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2553983 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı caner.eryigit

Ne güzel iş ya milyarlarca borca sokup koskoca kulübü ceketimi alıp ben gidiyorum.
Küstüm oynamıyorum.

Çevrimiçi levitate

Sivas maçında evet 2.yarı eski sisteme dönmüştük, yani defanstan kısa pasla çıkma harici ortalar falan q7de vardı hatta ama bence daha anormal olan şey avrupa kupanın birisini diyor zaten avrupa kupasında sadece bir maç yaptık. O maçta hiç eski sistem falan değildik. Benim göremediğim eski sistem mi vardı anlamadım.

Trabzonspor maçını da katmış bu arada, trabzonspor maçı da eski sistem değildi. Hoca gazı almaya yönelik mi açıklamalar yapıyor yani neden böyle şeyler diyor hiç anlamadım.

"fake attık oynadığımız oyun aslında farklı" diye taraftarı kazanmaya çalışıyor olabilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

"fake attık oynadığımız oyun aslında farklı" diye taraftarı kazanmaya çalışıyor olabilir

ama bunu böyle yapmaz ki derki artık bu sistemi değiştirip başka sisteme geçiyoruz diyebilir. yani çünkü oynadıklarının sivas maçının ikinci yarısını çıkarıyorum geçen seneki sistemle alakası yok.

Çevrimdışı Erman1903

Sivas maçında evet 2.yarı eski sisteme dönmüştük, yani defanstan kısa pasla çıkma harici ortalar falan q7de vardı hatta ama bence daha anormal olan şey avrupa kupanın birisini diyor zaten avrupa kupasında sadece bir maç yaptık. O maçta hiç eski sistem falan değildik. Benim göremediğim eski sistem mi vardı anlamadım.

Trabzonspor maçını da katmış bu arada, trabzonspor maçı da eski sistem değildi. Hoca gazı almaya yönelik mi açıklamalar yapıyor yani neden böyle şeyler diyor hiç anlamadım.

Sezona belli bir plan üzerinden hazırlandık, takıma - oyunculara belli bir mantık aşıladık. Formasyonu biraz değiştiriyoruz ama oyun yine de pek değişmiyor. Kafasında soru işaretleriyle dolu, nasıl oynaması gerektiğini bilmeyen bir takım görüntüsündeyiz.

Sivasta ilk golü yiyince, Bratislava maçında 2. golden sonra çift önliberoya döndük. Trabzon maçını ilk golden sonra izlemedim, lakin eğer söylediği gibiyse tam da maçını bulmuş! - Ljajic yoktu.

Bence hocanın niyeti gaz almak falan değil, problemin sistemle - kendisiyle alakasız olduğunu düşündürerek kurnazlık yapıyor.
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2019, 23:20:41 Erman1903 ]

Sezona belli bir plan üzerinden hazırlandık, takıma - oyunculara belli bir mantık aşıladık. Formasyonu biraz değiştiriyoruz ama oyun yine de pek değişmiyor. Kafasında soru işaretleriyle dolu, nasıl oynaması gerektiğini bilmeyen bir takım görüntüsündeyiz.

Sivasta ilk golü yiyince, Bratislava maçında 2. golden sonra çift önliberoya döndük. Trabzon maçını ilk golden sonra izlemedim, lakin eğer söylediği gibiyse tam da maçını bulmuş! - Ljajic yoktu.

Bence hocanın niyeti gaz almak falan değil, problemin sistemle - kendisiyle alakasız olduğunu düşündürerek kurnazlık yapıyor.

Bunu bende düşündüm  :lol: Ljajic olmadığı zamanlar 10 numara eksikliğinden yakınıp oğuzhandan yararlanması gerekirken tam tersi durum olmuş :lol:

Bence kurnazlık yapamıyor her şey çok ortada yani, eski oyun falan yok.

Çevrimdışı Erman1903

Bunu bende düşündüm  :lol: Ljajic olmadığı zamanlar 10 numara eksikliğinden yakınıp oğuzhandan yararlanması gerekirken tam tersi durum olmuş :lol:

Bence kurnazlık yapamıyor her şey çok ortada yani, eski oyun falan yok.

Herkes en çok kendini düşünür kardeşim, özellikle de kariyeri - felsefesi tehlike altındaysa. Ana planın çalışmıyor, golleri yiyip taktik değiştirdiğin, Ozzy'i 10 numara oynattığın maçı ortaya koyup iradeyi 'Eski' ye çekmeye çalışıyorsun.

Bu kötü başlangıç tarihimizde bir ilk olabilir ne eskisi, yepyeni bir başlangıç yapıldı lige kendisiyle. Şenol hoca milli takımda öttürüyor, nasıl bu sistem konuşulmuyormuş dünyada? Sosa gittikten sonra direkt ve hızlı oyun oynamaya başladık, senin defansların birbiriyle paslaşıyor, Caner üzerinden oyun kurmaya çalışıyor, top tutamayan oyuncularla oyunu elde tutayım mantığıyla oynuyorsun. Ne alakası var? Gülerler adama...
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2019, 00:14:47 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

sen her tepkiyi hak aramak sandığın gibi her tepkisizliğide kabullenmek sanıyorsun
şimdi başkanamı dayanıyorsun düne kadar başkanı suçluyordun demek bir şeyler yapıyormuş
ama siz susuyor diyordunuz ne oldu sizin gibi ağlamadığı içinmi saldırdınız bunca zaman.
bana göre kim suçluysa o suçlu ben sürekli hedefi bir yere çevirip gerçeklerin üstünü örtmem
neyse onu konuşurum avcıyla ne alakası var güneşi eleştirdim diye avcıyıdamı eleştireceğim
bu işde sizin mantığınız siz böyle yuaptığınız için zaten karşınızdakininde böyle yaptığını düşünüyorsunuz
ben ne dedim sahada mücadele yok koşan takım yok savaşan takım yok hakemler suçlu
o zaman ne diye forvet istiyorsun madem iş hakemlerde bitiyor. avcı çıksın sahada takımın verdiği mücadeleyi ortalama hale getirsin onun haklarını ondan daha iyi savunurum ben mücadele göreyim biz herşeyi yapalım hakkımız yendiğinde ben savaşırım sizin gibi sürekli bahane yaratıp ağlamam
ben Beşiktaşın hakları için konuşuyorum şenol güneşin hatalarını ört bas etmek için suçu başka yerlere atmıyorum.
ben şenol güneşi neden eleştiriyorum nasıl yapması gerektiğini söylediysem avcı benim dediklerimi yapıyor şu an
nesini eleştireceğim kendimle çelişkiye düşerim avcı sevmiyor olabilirim ama ben sizin gibi değilim kararlarımı duygularım etkilemez.
olaylara duygularımdan soyutlanarak bakabilirim.
burda hakem diyorsunuz ben maçı tribünde izliyorum orda bu kadar hakem konuşulmaz gerçekten hakemin orası burası
oynuyormu hissedersin zaten daha maçın başında. hiç dikkat ediyormusunuz çok hakeme yüklenme olmuyor
neden yüklenmiyor taraftar hiç düşündünmü korkuyorlarmı hakemden burda hakem sövüyorsunuz ama maçda tribünde hakeme karşı hiç tepki olmamış size göre doğramış hakem. biliyormusun en doğru tepki maç esnasında sıcağı sıcağına yapılan tepkidir o sırada taraftar onu bunu düşünmez maça odaklanmışdır sahada ne görürse onun tepkisini verir. oraya buraya bakıp ondan bundan etkilenmez.
mesela biri çıkar olmadık bir tepki verir elli kişinin kafası ona döner ters ters bakarlar. yeminle tribündeki taraftarla sosyal medyadaki taraftar siyahla beyaz kadar zıt. maç bitiminde dağılırken koridorda sıkışık vaziyette olunur ve orda herkes maçı konuşur
biliyomusun hakem hiç konuşulmaz. kolay kolay. hakem bu maçı katletti lafını pek duymayız. ya şenol güneşe yada quaresmaya yüklenilirdi çoğunlukla. sizin derdiniz hakem falan değil bir şeyleri halı altına süpürmek. Bunun Beşiktaşa bir faydası yok.
gerçekleri doğru tahlil edemediğin sürece çok giden şampiyonluk peşinden ağlarsın. iki yıldır yönetim hocayı istemiyor diye kıyamet kopuyor
hocayı tutmak için herşey yapıldı ama yönetim haklıydı onlar Beşiktaşı düşünüyor. bu sezon şimdide quaresma gönderildi diye bir grup taraftar başkana sövüyor bundada doğru yaptılar. Beşiktaş başkanı çıkıp mustafa gibi ağlamadığı için eleştiriliyor.
ağlamaya öyle alışmışsınızki ağlamayan insan size ters geliyor.
başkanı mhk ya olan tepkiyi durdurdu diye kıyamet kopuyor aslında başlatanda oydu start verdi sonrada yeter bu kadar dedi
demese Beşiktaş taraftarı nerde durması gerektiğini bilmiyor bir süre sonra tepki aleyhine dönmeye başlar korkutup bırakacaksın insanların üstüne fazla gidersen savunma mekanizmalarını tetiklersin. Bak şimdide start verdi lig başladığındada yeter bu kadar der.

avcı senin dediklerini yaparak mı takımı bitirmiş oldu şimdi ben öyle anladım  :D o zaman senin geçmişi eleştirirken kurdugun cümleler taca mı çıktı noldu  :bandit:

yönetim haklıydı onlar beşiktaşı düşünüyor cümleni ise kamuoyuna bırakıyorum  :bandit:

harbi çok düşünüyolarmış f.orman savunacam övecem koruyup kollayacam derken ancak böyle ofsayta düşülürmüş :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

hafızaya alacak takımmı kaldı hepsi yeni oyuncu sayılır burak ocak ayında geldi ljajic bir senelik oyuncu
dorukhanda devre arası oynamaya başladı
kanatlar yeni zaten şenol hocanın oyununa ozi atiba uyum sağlayamamışdı. bir caner var uyum sağlaması gereken oda
sağladı bile :D bizim bir kaç maç sonra sahada eski oyuncumuz olmayacak büyük ihtimal
elimizde eski denebilecek GG caner ozi atiba var üçünün yerine oyuncu alındı zaten

son maç yenilerden 2 kişi vardı 11 de :D

gelenlerinde ruiz hariç hiçbiri beğenilmiyor ruizide avcının saçma idmanları ve oyun planı sakatladı tıpkı kampda takımın yarısını sakatladıgı gibi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

takip ediyorum burda olsun sosyal medyada olsun oyuncularımızla alakalı hep geçmişe göre yorum yapılıyor.
Bu yanlış takım geçmişdeki anlayışla yönetilmiyor.
mesela Caneri ele alalım geçen sene resmen kara listedeydi. bu sene sistemin önemli oyuncusu oldu
sen düzgün sistem kurar o sistemin içinde oyuncuları yeteneklerine göre değerlendirirsen yüksek verim alırsın
caner hızlı oldu nedenide büyük ihtimal hocanın iyi tanıdığı limitlerini bildiği oyuncu olmasından kaynaklı
sosyal medyada bazı arkadaşlar geçen senede ileri gidiyordu demiş. bu sığ bir yorum geçen sene gidiyordu ama
direk kanatta gidiyor ve orta açıyordu. Bu sene bu oyunu oynamıyor orta saha sağ gibi olup içeri kaçarak oynuyor
zırt pırtta orta aömıyor. Bir sistemin dişlisi gibi haraket ediyor Biz geçen sene dörtlü defans oynuyorduk ileri gittiğinde geri gelmeyince
alanını boşaltıyor ordan açık veriyorduk. bu sene bunu oynamıyoruz maçın geneli üçlü defans oynuyoruz
canere biçilen görev savunma değil dizilim bu şekilde olunca üçlü defans açıkları kapatabiliyor geçen sene bu olmazdı
çünkü iki bek birden çıkıyor savunma iki stopere kalıyordu şimdi sabit üç stoperli oynuyoruz bu oyunda GG bek değil
stoper gibi oynuyor ruiz sol stoper GG sağ stoper vida merkez stoper gibi oynuyor.
burda caner parlıyor ama canerden sonra vida ön plana çıkıyor geriyi iki stopere bırakarak çok daha fazla hücum aksiyonunda bulunuyor
geriden süpriz golcü olarak geliyor. Bu sene ondan çok gol bekliyorum ikili rakamı görürsede şaşırmam
kötü oyuncu yoktur kötü hoca vardır doğru sistemle oyuncuların özelliklerini ön safhada tutarak maksimum verim alacak
şekilde oyun anlayışını oturtursan her oyuncudan verim alırsın
sistemsiz oynarsan messi olsa çöp olur.
bizdeki fark bu işde caner birden futbola dönmedi sadece yeteneklerini kullanan bir hoca kenarda duruyor.
Biz son üç sene bir sistemimiz olmadığı için çok oyuncu harcadık.
göreceksiniz bu sistemde oturdukça ozi bile parlayacak. sistemli bir oyunda göze batan kötü olan hep bireysel oynayan oyuncular olur.
geçen senelerde hep söyledim bu takıma messi gelse çöp olur iki günde diye
gerçekten hoca yoktu oyuncular sahaya çıkıp ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorlardı
sistem ve kollektif oyun olmayınca oyuncular arasında bağda kopmaya başladı. çok ağır yara var
allahtan oyuncu yapımız bunu kolay atlatır ve yeni çok oyuncu girince kadroya nisbeten
geçmişden gelen sıkıntıların yansıması az olur. aslında eski diyebileceğimiz oyuncularda
ljajic karius dorukhan burak güven roco bir yıllık oyuncu eski falan değil yani.
eski diyebileceğimiz bir atiba ile ozi var takımda onlarda sorun yaratmaz zaten.
bir yıl içinde takım tamamen yenilendi. birde gençleştirildi. şimdi olgunlaşmasını bekleyeceğiz.

gerçekten muheşem sistemi ile avcı harika verim alıyor bu tespitine bayıldım.

dizilimböyle olunca 3lü defans açıkları kapatabliyor die bir tespitin olmuş ee 2gündür 3lü defansı gömüyorsun aslında geçen seneyi gömmek için yazmışsın ama gerçekler 2 haftada tekzip etmiş seni  :bandit:

vida parlıyor filan gibi bi cümle gördüm orda dehşete kapıldım zaten.

son olarak da kötü oyuncu yok kötü hoca var doğru sistemle maksimumum alırsın demişsin burada da avcıyı ve sistemini ön plana çıkarıp şenolu gömüye kalkışmışsın ama bir kere daha VARa takılmışsın  :D bizde zaten şenol doğru sistemle oyunculardan verim alıyordu derken bunu şeediyorduk. neyseki takke düştü kel göründü. senin de bi iletinde söylediğin gibi gerçeklerin er yada geç ortaya çıkma huyu vardır  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

allah allah maçları nasıl izliyorsun sen quaresmamı oynayacaktı lens ilk hafta cezalıydı oynamadı ondan sonra iki hafta sahadaydı hatırlarsan son hafta quaresma kulübede otururken lens sahadaydı.
değişikliklerde bile quaresmayı oyuna sokmadı hoca bizim düşündüğümüzü yaptı kadronda ikisi varsa lens oynar.
hazırlık maçlarındada neden oynadığını başkan söyledi zaten hocanın tercihi değilmiş başkan istemiş oynasın takım bulması kolay olsun diye.
sizin anlamadığınız şey bu zaten hiç zorlamayın kendinizi quaresma lens varsa elinde lens oynar Diaby lens varsa elinde diaby oynar bu kadar basit. kimse lens derdinde değil bunu söyleyenlerin derdi Beşiktaşdı.
Avcıyı severim sevmem bu şahsımı ilgilendiren bir durum Beşiktaşı ilgilendiren kısmıda en azından artık Beşiktaş takımının başında bir hoca var iyi bir hocamı kötü bir hocamı olduğu lig devam ederken belli olur. En azından takıma bir oyun kişiliği kazandırmaya çabalıyor oyuncusundan son noktaya kadar verim almaya çabalıyor oyuncularını quaresmaya teslim etmiyor. tek tek kazanmaya çalışıyor.
bu sene oynadığımız üç maç içinde en kötü oynadığımız maç sahada quaresma vardı. herkes ne demişdi maç sonu değişen birşey yok şenol güneş oyunu oynuyoruz. ama o oyunu oynayan avcı değil quaresmaydı. zaten maçta kesik yedi ve onun son oynadığı Beşiktaş maçı oldu.

şu kısmı da unutmayalım gerçekten başımızda bir hoca var ve oyun kişiliği kazandırmaya çalışıyor hepsinden son nokta verim almak için sistemi kurmuş ve limitleri zorluyor çabalıyor.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Devrim Borcek  kim yahu  ?  :biggrinking: :D

https://twitter.com/DB1903/status/1179057915749175299
  Bu arada bugun  twitterda bir  hesapta Yildirim Demiroren yerine  kardesi Tayfun Demirorenin aday olacagini okudum .. Kimsenin  bi haberi  filan var mi  bu durumdan??
Yorgo

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Teniste sakatlık olunca bi sonraki maça 2 büyük bant 1 sargı yapıp çıkıyorlar.. Bence bunu futbolda da denemek lazım işe yarayabilir o bantlar :D

Çevrimdışı Koa_lAA

Bu arada bugun  twitterda bir  hesapta Yildirim Demiroren yerine  kardesi Tayfun Demirorenin aday olacagini okudum .. Kimsenin  bi haberi  filan var mi  bu durumdan??

game of thrones... ya da özünüze dönelim muhteşem süleyman...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı worns

Samet Aybabayi ayrı tutarım

Adam o kadro ile çok iyi iş çıkardı , millet Snaijder - Drogba alırken biz Gökhan Süzeni aldik ne bekliyordun ?

Hiç değilse ne oynadığımız belliydi çok yiyorduk ama çok da atıyorduk

O sezon 1-2 tane düzgün oyuncu alınsa şampiyon bile olabilirdik ki ligin son 5 haftasına kadar şampiyonluk şansımız da vardı

İlgili hocanın ciddi bir teknik direktörlük başarısı olduğunu düşünmüyorum. Sadece bizim dönemimizde değil kariyerinin genelinde de bu böyle.

Ama hadi bunu geçelim de ''ne bekliyordun'' vs gibi iddialı laflarla yanıt hazırlayan birinin takımının tarihini bilmesini bekliyor insan. Hafızası zayıfsa da en azından açıp bir google yapmalı bir şeyler söylemeden önce.

Şampiyonluk iddiası olduğunu söylediğin haftada takım liderden 13 puan geride.

Bitime 5 hafta kala 13 puan gerideyken takımın şampiyonluk iddiası olduğunu söyleyen birinin dünyadaki hiç kimseye ''ne bekliyordun'' diye sormaması gerekir bence.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İlgili hocanın ciddi bir teknik direktörlük başarısı olduğunu düşünmüyorum. Sadece bizim dönemimizde değil kariyerinin genelinde de bu böyle.

Ama hadi bunu geçelim de ''ne bekliyordun'' vs gibi iddialı laflarla yanıt hazırlayan birinin takımının tarihini bilmesini bekliyor insan. Hafızası zayıfsa da en azından açıp bir google yapmalı bir şeyler söylemeden önce.

Şampiyonluk iddiası olduğunu söylediğin haftada takım liderden 13 puan geride.

Bitime 5 hafta kala 13 puan gerideyken takımın şampiyonluk iddiası olduğunu söyleyen birinin dünyadaki hiç kimseye ''ne bekliyordun'' diye sormaması gerekir bence.
Tamam öyle olsun bakalım

Kalede Cenk Gonenle , Escude ile Gökhan suzenle , Hasan Türk ile Sinan kurumuş ile Snaijderli , Drogbali takımın önünde bitirebilirdik ligi sende haklısın :ok:

Bir sezon sonrası ile karıştırmış olabilirim , normaldir , ama ligin ikinci yarısının ortalarında liderle aramızda öyle farklar yoktu 4-5 puan vardı buda o kadro ile başarıydı

Ac rakiplerin kadrosuna bir bak o seneki , o sene ne taraftarda nede yönetimde sampiyonluk gibi bir beklenti yoktu , Feda sezonuydu , Başkan kendi söyledi 2 sene bisey beklemeyin diye ?

Al iste bu sene sözde sistem dehası hocamız var , 16 milyon bonservis vermişiz , sonuç ortada

Bana göre Samet Aybaba , Biliç ve Avcı dan daha başarılı bir teknik direktördu
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2019, 16:55:48 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

avcı senin dediklerini yaparak mı takımı bitirmiş oldu şimdi ben öyle anladım  :D o zaman senin geçmişi eleştirirken kurdugun cümleler taca mı çıktı noldu  :bandit:

yönetim haklıydı onlar beşiktaşı düşünüyor cümleni ise kamuoyuna bırakıyorum  :bandit:

harbi çok düşünüyolarmış f.orman savunacam övecem koruyup kollayacam derken ancak böyle ofsayta düşülürmüş :kop:
ne alakası var o maç oynattığı oyun oydu sonra saçmaladı
ljajiçi 8 e çekti. saçma sapan cefans kurgusu yaptı takım sürekli geride paslaştı
benim söylediğim maç rakip sahada paslaşıyorduk bir daha görmedim bunu
o maç istediğim gibi oynanması ondan sonrada öyle olduğunumu gösterir.
o maç için yapılan yorum ondan sonraki bütün maçlarımı kapsar.
evet Beşiktaşı düşünüyorlar demekki söyleendiği gibi koltuğa yapışmamışlar daha iyi yöneten varsa buyursun gelsin diyorlar.
bu kadar kişinin adı geçtiğine göre Beşiktaş hiçte söylendiği gibi kötü değil demekki yoksa yastığın altından kafasını
çıkarmayacak isimler adayım diye konuşmazdı. Deniz atalayın dediği doğru çebi seçilirse
o değilmiydi Fikret orman yönetiminin 7 yıl as başkanlığını yapan ve kasaya bakan
paralar nerde diye sorulacak kişilerden biri değilmi.
bütün adaylıkta adı geçenleri toplasan bir yapsan bir Fikret orman etmeyeceğinide görüyorsundur.
bunun adı bırakıp kaçmak değil kaçacak adam son seçime girmezdi zaten bunun adına adamı yemek deniyor
her zaman yapılan yapıldı yine. yaşı olanlar bilir zamanında bunları çok yaşadık. yine yaşıyoruz.
aday adaylarının içinde içinize sinen tek bir isim varmı. gerçi hiçbirinin aday olacağınada şimdilik inanmıyorum.
ortaya isimle atılıyor birilerinin ağzından birileri konuşuyor.
keşke bu yönetimin düşündüğünün yarısı kadar düşünecek biri gelse.
ben hep ne dedim savunurken yönetimi giderse daha kötüsü gelir dedim. insanlar gitsin yerine sağlam biri gelir sanıyorlar
göreceğiz ne olacağını. Bütün herkes kendi arasında anlaşıp sağlam tek bir yönetim çıkartmazsa işimiz çok kötü olur.

Çevrimdışı Necmi

şu kısmı da unutmayalım gerçekten başımızda bir hoca var ve oyun kişiliği kazandırmaya çalışıyor hepsinden son nokta verim almak için sistemi kurmuş ve limitleri zorluyor çabalıyor.
avcıyı günahım kadar sevmem ama söylediğimde bir yanlış yok bir sistem kurmaya çalışıyor
biliçde bunu yapmaya çalışdı onuda istemedim.
ne bekleniyorki sıfırdan başlayıp enkazı üç maçta ayağamı kaldıracak. bunların hepsi benim beklediğim şeylerdi
hocayı suçlamadan şartlara bakmak lazım 6 maç oynadık daha tam kadro çıkamadık.
takımın koşmama alışkanlığı var. bir anda turboyamı geçecekler. hoca gelip sihirli değnekmi dürtecek takıma
ne bekliyordunuzki. Ben bu sene birşey beklemediğimi zaten lig başlamadan söyledim. takıma bir sistem kazandırılırsa
bu senenin karı olur. Biliç kötüydü belki ama takıma bir sistem kazandırmışdı. Güven kazandırmışdı.
Avcının hiç şansı yoktu arkasında camia yok oyuncular hocanın kalıcı olacağını bile düşünmüyordur. artık arkasında bir yönetimde olmayacak.
Fikret orman en büyük kötülüğü avcıya yaptı.
Beşiktaş Türkiye gibidir gelir başkanlar tüketir kulübü sonra bir başkan gelir enkazı biraz toparlar sonra indirirler onu yerine
hemen tüketiciler gelir. çark bu şekilde döner hep bir türlü kıralamıyor. zaten devir geçip parazitler ömrünü tamamlamadığı sürecede temizlenmez.

Çevrimdışı Necmi

Tamam öyle olsun bakalım

Kalede Cenk Gonenle , Escude ile Gökhan suzenle , Hasan Türk ile Sinan kurumuş ile Snaijderli , Drogbali takımın önünde bitirebilirdik ligi sende haklısın :ok:

Bir sezon sonrası ile karıştırmış olabilirim , normaldir , ama ligin ikinci yarısının ortalarında liderle aramızda öyle farklar yoktu 4-5 puan vardı buda o kadro ile başarıydı

Ac rakiplerin kadrosuna bir bak o seneki , o sene ne taraftarda nede yönetimde sampiyonluk gibi bir beklenti yoktu , Feda sezonuydu , Başkan kendi söyledi 2 sene bisey beklemeyin diye ?

Al iste bu sene sözde sistem dehası hocamız var , 16 milyon bonservis vermişiz , sonuç ortada

Bana göre Samet Aybaba , Biliç ve Avcı dan daha başarılı bir teknik direktördu
Başkanın döneminde gelen hocalar içinde en iyisi biliçdi ondaki sorun Beşiktaşın büyüklüğüne inanmamak oldu.
yoksa takımın elini ayağını düzelten biliçdi. adamın elindeki kadroya baktınmı yinede o kadroyla iyi işler yaptı.
samet uzak olsun bu kulübün kapısının önünden geçmemesi gereken biri olur kendisi.

Çevrimdışı Necmi

bildiğim kadarıyla iddaa şirketleriyle bağı olan biri başkan adayı olamaz.
tayfun demirören demirören grubunun ortağı değilmi nasıl aday olacak hisselerinimi satacak.
onun demirörenden bir farkı yokki. yd olamazsa oda olamaz.
Benim en büyük korkum birileri başkanlık için operasyon çekmez inşallah. Bir emirle tak diye koltuğa oturur
ne olduğunu anlamayız.

bildiğim kadarıyla iddaa şirketleriyle bağı olan biri başkan adayı olamaz.
tayfun demirören demirören grubunun ortağı değilmi nasıl aday olacak hisselerinimi satacak.
onun demirörenden bir farkı yokki. yd olamazsa oda olamaz.
Benim en büyük korkum birileri başkanlık için operasyon çekmez inşallah. Bir emirle tak diye koltuğa oturur
ne olduğunu anlamayız.
olmayacak is  degil, bugun memleketteki siyaset ve hukuk sisteminde  hersey 2 saat  icerisinde degisebilir 
Yorgo

olmayacak is  degil, bugun memleketteki siyaset ve hukuk sisteminde  hersey 2 saat  icerisinde degisebilir

bknz:canere ceza verilip tekrardan o kuralın düzeltilmesi.

Birde burda sevinen vardı aooohhh caner hakketi canerden kurtulduk falan diye hakkını yiyemem en çok @mylife1903 abi burda dil döktü olay caner falan değil canerde olsa bu durumda caneri korumalıyız diye.