avcı senin dediklerini yaparak mı takımı bitirmiş oldu şimdi ben öyle anladım
o zaman senin geçmişi eleştirirken kurdugun cümleler taca mı çıktı noldu 
yönetim haklıydı onlar beşiktaşı düşünüyor cümleni ise kamuoyuna bırakıyorum
harbi çok düşünüyolarmış f.orman savunacam övecem koruyup kollayacam derken ancak böyle ofsayta düşülürmüş 
ne alakası var o maç oynattığı oyun oydu sonra saçmaladı
ljajiçi 8 e çekti. saçma sapan cefans kurgusu yaptı takım sürekli geride paslaştı
benim söylediğim maç rakip sahada paslaşıyorduk bir daha görmedim bunu
o maç istediğim gibi oynanması ondan sonrada öyle olduğunumu gösterir.
o maç için yapılan yorum ondan sonraki bütün maçlarımı kapsar.
evet Beşiktaşı düşünüyorlar demekki söyleendiği gibi koltuğa yapışmamışlar daha iyi yöneten varsa buyursun gelsin diyorlar.
bu kadar kişinin adı geçtiğine göre Beşiktaş hiçte söylendiği gibi kötü değil demekki yoksa yastığın altından kafasını
çıkarmayacak isimler adayım diye konuşmazdı. Deniz atalayın dediği doğru çebi seçilirse
o değilmiydi Fikret orman yönetiminin 7 yıl as başkanlığını yapan ve kasaya bakan
paralar nerde diye sorulacak kişilerden biri değilmi.
bütün adaylıkta adı geçenleri toplasan bir yapsan bir Fikret orman etmeyeceğinide görüyorsundur.
bunun adı bırakıp kaçmak değil kaçacak adam son seçime girmezdi zaten bunun adına adamı yemek deniyor
her zaman yapılan yapıldı yine. yaşı olanlar bilir zamanında bunları çok yaşadık. yine yaşıyoruz.
aday adaylarının içinde içinize sinen tek bir isim varmı. gerçi hiçbirinin aday olacağınada şimdilik inanmıyorum.
ortaya isimle atılıyor birilerinin ağzından birileri konuşuyor.
keşke bu yönetimin düşündüğünün yarısı kadar düşünecek biri gelse.
ben hep ne dedim savunurken yönetimi giderse daha kötüsü gelir dedim. insanlar gitsin yerine sağlam biri gelir sanıyorlar
göreceğiz ne olacağını. Bütün herkes kendi arasında anlaşıp sağlam tek bir yönetim çıkartmazsa işimiz çok kötü olur.