Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2555287 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Koa_lAA

Elde sistem kurabileceğimiz net bir omurgamız yok. Burak 34, Atiba 36 yaşında. Oyuncular kendilerine güvenini kaybetmiş durumda, agresif bir hoca getirsek iyice ezilirler...

bielsa iyidir...

Dönmez

Jorge Jesus bu , 2 senedir yazıyorum ısrarla , bunu da getireceğim inş yaza yaza :D

Sonra gelsin dikine hücum futbolu , gelsin şampiyonluklar :bandit: :ishock: :ishock:

bende bielsa ya zorliyim bari  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Elde sistem kurabileceğimiz net bir omurgamız yok. Burak 34, Atiba 36 yaşında. Oyuncular kendilerine güvenini kaybetmiş durumda, agresif bir hoca getirsek iyice ezilirler...
Birak ezilsinler
En azindan zayif olanlar antremanda geberir kalir guclu olan sahaya cikar rakibi ezer

Sabah antremana geliyon sahada hoca yok aaa bi bakiyon yarasa gibi kale diregine cikmis

Çevrimiçi Necmi

Sen once bir tanki yap abi
Onu vurduracak ikinci tanki sonra seedersin
Sogukta bitiyor abi aku istersen 10 tane tasi
Mesela -40 olsun az ruzgar 4-5 saate o motoru dondurecek akimi bulamazsin
Tank bu ha diyosan biz hep sicak iklimlere dalacaz o zaman antifirizden tasarruf edip su koysunlar radyatore

Kolay mi motor yapmak ya bugun yapacam drsen 20 senede zor gelistirirsin
Calacan iste ondan bundan
Zaten yakiti cozsunler elektrinkli yalsinlar tanki iki tesla araklasinlar
Senin petrolun yok tank motoru falan
Baris icinde yasaman gereken ulke savasa girsen ucak ucurtwcak benzin bulamayacan tank yapiyon falan
At beslesinler at tepesinde savaslar gelince 500 sene sonra falan yukselisimiz baslar
Okculuk falan da yaliliyor zaten
O vakiflara destek sart
tankı yaptılar işde motor yok :bandit:
-40 mı ne yaptın ya gidip sibiryada ruslarlamı savaşacağız yok sibiryada niye savaşalım orasıda onların olsun :bandit:
motor yok diye çözüm bulduk işde sen iteceksin arada bir osurursun turbojet olur. :D kokuyu dağıtmak için elinle yellersen
turbofan olur. ellerinle yorulur sırtını dayayıp itersen turboprop olur :D
akdenizde bulacağız ya benzini :bandit: olmadı libyayı karıştıyrıyoruz ordan çökeriz dert etme.

Çevrimdışı sozkul

Demirören başkanım ormandan hesap sormaya geliyor.
Hayret edersin müthiş

Price Water House'a son 7.5 sene için rapor hazırlatıp  şeffaf biçimde açıklayacakmış Yıldırım Demirören diyorlar  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Amma tank seyi seettiniz
Turkler motor falan yapamaz ya
Patapata panjar motoru anca
Once birinden alip tersten sokman lazim aldigina o motoru
Yoksa zor koreliler bile mersedesten falan aliyordu
Toyotadan alsinlar motor hic ugrasmasinlar
Ha kendine guvenem ruslardan alir
Akusu bitse ford t gibi sokarsin boruyu onden dondurur calistirirsin
Tanki vurduracak degilsin okuz gibi agir ittirilmez o
Asker unuttu mesela muzigi tankta ya da telefonu sarj ederken akuyu bitirdi sokacan boruyu cevirecen tavuk gibi calisacak tank, sogukta aku mu bitti sok onden cevir calisiyor

Bana yeterince uzun bir boru verin size akusuz tank calistiram

Sonra alamanlar neden kaybetti sogukta tanki dondu iste
Rus tanki falan demisken buda benim Rus tanki abi , seversin :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Quaresma maclari tividen izliyormus lensin uzerinde baski oluyormus
:kop: :kop: :kop:

Abdullah Avcı icnde aynısını diyolar Abi , Şenol Güneş stada geliyormuş maçları izlemeye , konsantrasyonunu ve sistemini bozuyormuş Abdullah Avcının :lol:

Çevrimdışı mylife1903

tankı yaptılar işde motor yok :bandit:
-40 mı ne yaptın ya gidip sibiryada ruslarlamı savaşacağız yok sibiryada niye savaşalım orasıda onların olsun :bandit:
motor yok diye çözüm bulduk işde sen iteceksin arada bir osurursun turbojet olur. :D kokuyu dağıtmak için elinle yellersen
turbofan olur. ellerinle yorulur sırtını dayayıp itersen turboprop olur :D
akdenizde bulacağız ya benzini :bandit: olmadı libyayı karıştıyrıyoruz ordan çökeriz dert etme.
Abi libya eski eyaletimizdir diye eklesen ahberi azalt diyecektim

Çevrimdışı mylife1903

Price Water House'a son 7.5 sene için rapor hazırlatıp  şeffaf biçimde açıklayacakmış Yıldırım Demirören diyorlar  :evillol:
Puhahahaha
Yemin ediyorum fikra gibi

Çevrimdışı mylife1903

Rus tanki falan demisken buda benim Rus tanki abi , seversin :D
Ooo dokuzcuk severim ben bunu
Bunun kaloriferi pisirir hemencecik
Sandik kova falan diyorlar buna
Olmeyen arabadir

Buna 2.5 toyota motoru sokacaksin otomatik cuk oturuyor
Cikip arabacilari tokatlarsin

Çevrimiçi Akil Emre

Demirören time  :ebebe:

https://twitter.com/cagriasarli/status/1179394652572733441
Tezahrat nasıldı Çıldır bizi başkanım falan özledik yakışıklı beyefendi adamdı.

Çevrimdışı Erman1903

Birak ezilsinler
En azindan zayif olanlar antremanda geberir kalir guclu olan sahaya cikar rakibi ezer

Sabah antremana geliyon sahada hoca yok aaa bi bakiyon yarasa gibi kale diregine cikmis

Çok karizmatik, disiplinli adam ama ağır gelir bizimkilere :)... Ne çok sert - disiplinli, ne de sistem antrenörü tarzında birisiyle başarılı olamayız. Öyle çok üst düzey birini getirmemize gerek yok.

Taşı her zaman gediğine oturtmalı, boynu bükük bir takım var elimizde. Sergen gibi oyuncunun dilinden anlayan, onların sevip hayranlık duyabileceği birisini getirmek en mantıklısı olur bana göre, Şifo da olabilir... Zamanında Olcay'ı Messi'ye değişmem diyen Aybaba geldi, menemenler falan yapıldı ama kimse böyle mutsuz değildi, öyle bir ortamda Pep gelse belki o kadar başarılı olamazdık.
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2019, 17:30:29 Erman1903 ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Amma tank seyi seettiniz
Turkler motor falan yapamaz ya
Patapata panjar motoru anca
Once birinden alip tersten sokman lazim aldigina o motoru
Yoksa zor koreliler bile mersedesten falan aliyordu
Toyotadan alsinlar motor hic ugrasmasinlar
Ha kendine guvenem ruslardan alir
Akusu bitse ford t gibi sokarsin boruyu onden dondurur calistirirsin
Tanki vurduracak degilsin okuz gibi agir ittirilmez o
Asker unuttu mesela muzigi tankta ya da telefonu sarj ederken akuyu bitirdi sokacan boruyu cevirecen tavuk gibi calisacak tank, sogukta aku mu bitti sok onden cevir calisiyor

Bana yeterince uzun bir boru verin size akusuz tank calistiram

Sonra alamanlar neden kaybetti sogukta tanki dondu iste
Tank diyince Rus T34 geldi aklıma Almanlar ikinci dünya savaşında keklik gibi avlıyordu başta bunları ama sonra işin rengi değişti havalar soğudu ikmal hatları uzadı vs derken T34 ün hızlı ve kitlesel üretimi angutun bile kullanabileceği kadar basit olması falan ön plana çıktı. Tabi taret dönüş hızı, gövde yapısı ve eğimli zirh da büyük etken. Zaten sonra efsane Alman Panther tanklarında T34 ten çok esinlenildi. Almanlar tabi namlusunun berbatlığını ve şoförün nişan alması gibi absürt şeyleri düzeltmiş alın bu böyle olur demişler ama tank çok karmaşık oldu. Bu da maliyet ve zaman kaybı. Oysa pz4 ten yürüselerdi belki savaşın kaderi değişirdi.
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2019, 17:38:47 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı mylife1903

Çok karizmatik, disiplinli adam ama ağır gelir bizimkilere :)... Ne çok sert - disiplinli, ne de sistem antrenörü tarzında birisiyle başarılı olamayız. Öyle çok üst düzey birini getirmemize gerek yok.

Taşı her zaman gediğine oturtmalı, boynu bükük bir takım var elimizde. Sergen gibi oyuncunun dilinden anlayan, onların sevip hayranlık duyabileceği birisini getirmek en mantıklısı olur bana göre, Şifo da olabilir... Zamanında Olcay'ı Messi'ye değişmem diyen Aybaba geldi, menemenler falan yapıldı ama kimse böyle mutsuz değildi, öyle bir ortamda Pep gelse belki o kadar başarılı olamazdık.
Az dusuk profil taraftarin sevecegi hedefleri olan diyorsan
Zago var

Ooo dokuzcuk severim ben bunu
Bunun kaloriferi pisirir hemencecik
Sandik kova falan diyorlar buna
Olmeyen arabadir

Buna 2.5 toyota motoru sokacaksin otomatik cuk oturuyor
Cikip arabacilari tokatlarsin
Kendi motoru da yetiyor onu yapmaya abi 3.çü viteste 170 i görüyor :D :D

Hafif rampayi 3.cu viteste 100 ile çıkıyorum , kopek gibi gidiyor vicdansız ama birde dursa daha iyi olacak :lol: :lol:

Ozellikle Yokuslarda 2012 - 2013 model arabalara el sallayarak geçiyorum yanlarından , nasıl yani der gibi bakıyorlar

200 u geçiyorum , ibreyi ters çeviriyor , yeminle acayip araba ya , bu şekilde de çok arabayı yiyorum otobanda , E 5 de falan :D

Dün D100 de 110 ile giderken arkadan bi tane doblo sellektör yaktı sinirlendim gaza biraz abandim anında 170 i gördü herif 500 metre arkamda kaldı , şok olmuştur
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2019, 17:43:19 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Kendi motoru da yetiyor onu yapmaya abi 3.çü viteste 170 i görüyor :D :D

Hafif rampayi 3.cu viteste 100 ile çıkıyorum , kopek gibi gidiyor vicdansız ama birde dursa daha iyi olacak

Ozellikle Yokuslarda 2012 - 2013 model arabalara el sallayarak geçiyorum yanlarından , nasıl yani der gibi bakıyorlar

200 u geçiyorum , ibreyi ters çeviriyor , yeminle acayip araba ya , bu şekilde de çok arabayı yiyorum otobanda , E 5 de falan :D
ABS'ye hidroliğine baktır iyice :D

Abs yok abi onun haricinde de zaten Ladalarin frenleri diğer arabalara gire daha zayıftır ama hayvan gibi gider onda sıkıntı yok , hızlanma süreleri ve vites geçiş aralıkları falan çok kısa çok çabuk hızlanıyor , ivmeleniyor çok seri araba Ladalar

Çevrimdışı Erman1903

Az dusuk profil taraftarin sevecegi hedefleri olan diyorsan
Zago var

Benim Sergen - Şifo dememin sebebi ikisinin de 10 numara oynamış, pratik zekası yüksek tarzda karakterler olması, olaylara oyuncunun gözünden, farklı açılardan bakabilirler.

Bu tarz bir hoca Ljajic'i yerinde oynatır, bek oyuncusuna ne olursa olsun korner kullandırtmaz mesela.  Sergen hala antrenmanlara çıkıp ufak saha maçlarda oynuyor, bazı oyuncular için çok faydalı olabilecek bir yöntem.

[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2019, 17:58:10 Erman1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

Tank diyince Rus T34 geldi aklıma Almanlar ikinci dünya savaşında keklik gibi avlıyordu başta bunları ama sonra işin rengi değişti havalar soğudu ikmal hatları uzadı vs derken T34 ün hızlı ve kitlesel üretimi angutun bile kullanabileceği kadar basit olması falan ön plana çıktı. Tabi taret dönüş hızı, gövde yapısı ve eğimli zirh da büyük etken. Zaten sonra efsane Alman Panther tanklarında T34 ten çok esinlenildi. Almanlar tabi namlusunun berbatlığını ve şoförün nişan alması gibi absürt şeyleri düzeltmiş alın bu böyle olur demişler ama tank çok karmaşık oldu. Bu da maliyet ve zaman kaybı. Oysa pz4 ten yürüselerdi belki savaşın kaderi değişirdi.
Zaten basit cozen isi
Yoksa bizim avci hoca gibi dagilirisn suraya bas buraya cevir bilmem ne 200 sayfa kullanma kilavuzu falan
Senol gunes gibi basitce yapacan gerizekali quaresma bile anlayacak
Bu ruslarin tankinkayis kopartir herif kemerini takar oraya prosedur geregi gene devam eder

Bizim cografyada ne tankla ugrasiyin
Al toyota pikap koy kicina ucahsavari al sana gerzek tanki
Beyinsiz terorist kullaniyir
Yoksa teroriste lara yok mu alir range rovera koyar ucak savari azicik aksiyon olunca jinjin amartisorum isindi 30km max hiz falan hata gelir
Itibarim olsin havam olsun topum uzun olsun diyorsan toyota tundra al koy gotune iki tane ucanksavarli roketinyo alsana ortadogu tanki V. Nesil

Oyle asker egitmekle ugrasmaya da gerek yok yokda kalsan hwrhangi bi salak tamirci bile yapar bunu

Çevrimdışı mylife1903

Ladada abse ne gerek var carparak duruyon obur ladaya

Zaten Tank gibi çarptıgin araba akordiyon oluyor seninki az hasar alıyor

Volvo 1 , Lada 2 bu dünya da kaporta sağlamlığında :tabe: :tabe:

Hadi Samaralar baya eski metal yorgunlugu var ki ona ragmen Es deger oldugu Uno - Tipo - Broadway , Tofas gibi tenekelerden cok daha saglam ve guvenli , Lada Vegalar çok sağlam ama , Megane 2 ye girdik , Megane 2 nin önü dümdüz oldu , Veganin tamponu kırıldı kaput yamuldu o kadar :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2019, 18:31:06 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Necmi

Abi libya eski eyaletimizdir diye eklesen ahberi azalt diyecektim
ahaber hiç izlemem
ama ordan kokular geliyor birşeyler karıştırıyoruz orda.
büyük ihtimal askerimizde var orda.
bulaşmadığımız eski eyaletmi kaldı.
ne olduğunun üstü kapalı anca duyduğumuz haberlerden yorum yapıyoruz.
artık ne derece doğruysa.

Çevrimiçi levitate

+1903

hatta denir ki hitler salağı tiger peşinde koşarken, guderian binlerce pz4 yapın onun yerine diye çok söylemiş ama dinletememiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

bir keresinde frenlerim gitti hafif rampadayım aşağıda kavşak var trafikte yoğun
araba hızlanıyor baktım şu yeşil iett lerden biri iniyor direk arkasına yöneldim el freni çekip devam arkadan bir patlattım sonra iki defa daha vurup aracı durdurdum iett şöförünün haberi bile olmadı arkasında kacaman plastik tampon var ağ gibi tuttu beni :D
yoksa kavşağa çok pis girerdim altımdaki arac skoda gittim orda sanayiye fren merkezi gitmiş. ladada skoda gibi bir araç sanırım hiç kullanmadım ama başkasına vurarak durmak standart prosedür :D

Çevrimiçi Necmi

+1903

hatta denir ki hitler salağı tiger peşinde koşarken, guderian binlerce pz4 yapın onun yerine diye çok söylemiş ama dinletememiş
o konuda ben başka birşey biliyorum
rusların önünde yeterince tiger olmadığı için dağıldılar
rus harbine hafif panzerlerle girdiler onlarda çok hızlı haraket ettiği için piyadeler yetişemedi
piyade desteği olmadan aldıkları yerleri tutamadıkları için ilerleyip sıkıştılar
ağır rus tanklarıda ezdi geçti onları rus tanklarına on tonluk 20 tonluk hafif tanklarla savaşmak zorunda kaldılar
tiger ana muharebe tankıydı ama yeterli sayıda yoktu. birde yanlış hatırlamıyorsan savaşın sonuna doğru envantere girdi
tiger 2 son yıl kullanılmışdı sanırım ve ikinci dünya savaşının en iyi tankıdır. ama fazla üretemediler
son iki yıl daha çok panter leri kullandılar. az sayıda tiger bunlara eşlik ediyordu.
tigerler bence şimdiki modern tankların atasıdır ondan öncekilerine pek tank denmez şimdiki personel taşıyıcılarının bile zırhı onlardan kalındır :D tiger 2 ler şimdi bile kullanılsa yadırganılmaz.

Çevrimiçi Necmi

+1903

alman rus panzer savaşlarını anlatan tarihi bir kitap vardı bulursan onu oku
bayağı iyi anlatıyor o dönemi tarafsız olarak.