Deniyor ya; Başakşehir de kalacaktı, Sevilla'dan teklif aldı ama Beşiktaş'ı tercih etti, adamın kariyerine yazık ettiler diye. Çocuk değil Abdullah Avcı, hayatta başına gelen her şey yaptıklarının sonucudur, kimse onun tutup buraya zorla getirmedi. Kimse başarısız olmak için bir takımın başına geçmez, kadron kaleciden forvete oynatmak istediğin sisteme uymuyor hangi birini değiştireceksin. Bunu görmesine rağmen gelmesinin sebebi kendisine ve sistemine çok güvenmesi. Şimdi kameraların karşısında neden böyle olduğunu bilmez tavırlar sergiliyor, gözleri falan doluyor. Geçeceksin bunları...
Ertuğrul Sağlam 10 sene önce son derece yetersiz kadrosuyla Bursa'yı gelir gelmez şampiyon yaptı. 39 yaşındaydı o zaman şimdi ismini hatırlayan yok. O zaman da hakemler farklı değildi, bence Başak kadrosu geçen sene fark yapmalıydı, o oyuncuların bazılarıyla çocukluğundan beri çalışıyor Avcı.
Iyi tamam erman avci hocayi da gomelim hatta gonderelim de yeminle hoca yok kim gelsin yani
2-3 haftaya duzelmezse zaten secenek belli mesut bakkal ile kumede kal
Secim yanlis avci sisirildigi kadar yok tamam diyelim bunlara ama yeminle kom gelsin yani
Riza samet falan filan bunlara kulubun anahtari verilmez
Sergen falan bilemiyorum cig cig yerler gibi geliyor
Mantikli secim bulamiyorum dusunup dusunup
Ha benim fikrimi soruyorsan yabanci gider makati bulur getiririm yada haynkesin kapisinda yatarim turk olacaksa da gelsin mustafa akcay hoca en azindan duzgun bir adam