Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2556960 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi sozkul

Olmayacağı belliydi ama yeni bir yapılanmaya gidiyoruz, taraftarız diye iyi taraflara bakmaya çalışıyordum hep... Göz göre göre patlattılar takımı. Orman bu boşlama, kongrede konuşan genç üyeyi azarlama hikayeleriyle yolun sonuna geldiğini söylüyordu zaten. Çöküşte olduğu halde kendini büyük sanıp aday oldu.

Avcıya da çok kızgınım, umurumda değil kimsenin kariyeri falan. Şu saatten sonra takımı toplayamaz! Olan Beşiktaş'a oldu, Milli takım dönemindeki başarısızlığında iletişimi öğrenmişti, bizde de sistemin her şey olmadığını öğrenmiş oldu. Büyük takım oryantasyonu aldı, bir sürü para verir yollarız gittiği yerde başarılı olur...

Avcı galiba Orhan Ak'sız yapamıyor.

Çevrimdışı doctore

yaklaşıyor gelmekte olan... :ok: :ok:

[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2019, 11:27:03 doctore ]
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Erman1903

Abi söylenecek çok şey var aslında ama fayda etmez. Hocanın otoritesi sarsıldı deniyor, evet öyle oldu; böyle adamlarla yola çıkarsan elbet bir gün başına iş alırsın.

Görünüşe göre kavuşmaları çok sürmeyecek...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçen senenin başından beri kaos içindeyiz. Bir türlü bu kaostan kurtulamıyoruz. Zaten yöneticielrimizden de bu yönde bir çaba göremiyoruz. Kongre yapılacak hala bir belirsizlik hakim. Takım da kötü gidişe devam ederse işimiz zor.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1178950465230389248

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sozkul

Geçen senenin başından beri kaos içindeyiz. Bir türlü bu kaostan kurtulamıyoruz. Zaten yöneticielrimizden de bu yönde bir çaba göremiyoruz. Kongre yapılacak hala bir belirsizlik hakim. Takım da kötü gidişe devam ederse işimiz zor.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1178950465230389248

her yerde bu ay sonunan kadar yapılacak ödemelerden bahsediyor, Ahmet Nur Çebi o nedenle düşünüyor diyorlar, eğer bu bilgi doğruysa ben anlamıyorum.
Biz bankalar birliği ile borcu öteleyip kısa vadeli ödeme borç meselelerini çözmemiş miydik?

Çevrimiçi Necmi

Olmayacağı belliydi ama yeni bir yapılanmaya gidiyoruz, taraftarız diye iyi taraflara bakmaya çalışıyordum hep... Göz göre göre patlattılar takımı. Orman bu boşlama, kongrede konuşan genç üyeyi azarlama hikayeleriyle yolun sonuna geldiğini söylüyordu zaten. Çöküşte olduğu halde kendini büyük sanıp aday oldu.

Avcıya da çok kızgınım, umurumda değil kimsenin kariyeri falan. Şu saatten sonra takımı toplayamaz! Olan Beşiktaş'a oldu, Milli takım dönemindeki başarısızlığında iletişimi öğrenmişti, bizde de sistemin her şey olmadığını öğrenmiş oldu. Büyük takım oryantasyonu aldı, bir sürü para verir yollarız gittiği yerde başarılı olur...
Avcının nasıl bir kariyeri varki bir takım çalıştırmış topu topu milli takıma gitmiş başaramamış
çalıştırdığı takımdada başarı onunmu gümüşdağınmı tartışılır yerim ben böyle kariyeri. Ha çalıştırdığı takımda
bunca olumlu şarta ramen üst üste 3 sene şampiyonluk vermek nasıl bir başarı oda tartışılır.

Çevrimiçi Necmi

bence Göksel Gümüşdağsız yapamıyor. :bandit:

Çevrimdışı Koa_lAA

her yerde bu ay sonunan kadar yapılacak ödemelerden bahsediyor, Ahmet Nur Çebi o nedenle düşünüyor diyorlar, eğer bu bilgi doğruysa ben anlamıyorum.
Biz bankalar birliği ile borcu öteleyip kısa vadeli ödeme borç meselelerini çözmemiş miydik?

109 milyon tl futbolculara ödeme var deniyor, yaklaşık 20 m dolar... daha yeni topculara borç yok açıklaması yapmamışmıydı kulüp.. sanırım hoca yapmıştı açıklamayı...

2 ayda 20 milyon dolar hangi topculara ödenecekki... bence basın algı kasıyor.. aday olacak olanların gözünü korkutmak için yapılan haber gibi...

atamayla birinin seçtirilmek isteniyor sanırım... işi garantiye mi almak istiyorlar nedir...

Çevrimdışı Koa_lAA

Avcının nasıl bir kariyeri varki bir takım çalıştırmış topu topu milli takıma gitmiş başaramamış
çalıştırdığı takımdada başarı onunmu gümüşdağınmı tartışılır yerim ben böyle kariyeri. Ha çalıştırdığı takımda
bunca olumlu şarta ramen üst üste 3 sene şampiyonluk vermek nasıl bir başarı oda tartışılır.

kariyerden kasıt eski çalıştırdığı kulüpte oynattığı futboldur... son 3-4 yıldır ligde en iyi top oynayan iki takım kimdi desen çoğu kişi bizi ve b.city yi söyler...

referans noktası o oynattığı futbol... ben de açıkcası umutluydum... hala umudum var... bi şekilde o oynattığı futbolun benzerini oynatabilirse başarılı olacaktır... çünkü arkasında 100 yıllık camia var, 10 yıllık değil... ama olmadı bi türlü, olmuyor da... bekliyoruz bakalım bi umut ışığı...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Tam bunu yazacaktım iyi ki yazıları okumuşum tekrar etmemiş oldum. Biz bankalar birliğiyle anlaştıysak ne borcu olabilir ki?

Bu güya Beşiktaşlı muhabirler antrenman falan izlemiyo mu? Maç sonunda istifa sorusu soracağına, masa başında haber uyduracağına git 2 antrenman izle de haber yaz biz de birşeyler öğrenelim.

yaklaşıyor gelmekte olan... :ok: :ok:

Son tarih cuma mıydı adaylık için? Cuma akşamı başkanı öğrenicez sayılır yani?

Çevrimdışı mrred

Fikret Orman Rahmi Koç ile görüşmüş ve Rahmi Koç devam etmesi yönünde görüş bildirmiş ve ısrarcı olmuş. Aynı zamanda Rahmi Koç Ethem Sancak'ı aramış ve yönetime girmesi yönünde telkinde bulunmuş. İşin içinde bilmediğimiz o kadar çok şey var ki... Bu da bir algı olabilir yalan haber olabilir. Burada yaptığımız yorumların temelini oluşturan bilgilerin bile çoğu yanlış olabilir dolayısıyla bu ortamda sağlık yorum da olmaz. Kesin olan bir şey var son 2 sene hem Teknik Heyet hem Yönetim taraftara karşı şeffaf olmadılar. Nedenler sonuçlara karıştı sonuçlar bazen neden diye önümüze sunuldu.Kimin eli kimin cebinde belli değil o yüzden ben hala aynı noktayım sahada güzel futbol istiyorum. Bu güzel futbola ortam sağlayacak yapıyı kim oluşturacaksa o gelsin. Parasıyla mı yapar bilgisiyle mi yapar tecrübesiyle mi yapar orasını bilmiyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bütün başarıyı ya da başarısızlığı tek kişiye yıkmak haksızlık olur. O yüzden bir başkan ya da td burası beşiktaş olduğu için başarılı olur ya da bu ağırlığı kaldıramaz. Misal Bilicli dönemde de her sene üstüne koyarak ve yarışın içinde olduk fakat 2.sezon son haftalarda şampiyonluğu verdik. Sinan Vardar'ı dinledim o sezon yarışta olduğumuz dönemde Mete Vardar Akhisar deplasmanından ağlaya ağlaya dönmüş. Sinan Vardar'ın iddiasına göre o dönem 6 ay maaşlar ödenmemiş. Ben paraların 2015 2016 2017 2018 de de düzgün ödendiğini düşünmüyorum fakat öbür taraftan hangi 4 büyük kulüpte paralar hep düzgün ödenmiş ? Herkes her şey için konuşuyor şikayet ediyor da para hiç yok. Bak Ali Koç bir kalemde 100 milyon euroyu şak diye koydu ortaya. Bu başkan adayları şak diye parayı koycaklar ortaya boş yapmıcaklar.
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2019, 14:18:27 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu maaş ödeyememe durumu bizde sanırım kronik hale gelmiş. Her ne kadar bizde başarısızlığı üstüne almama çıkıp özür dileme kültürü olmadığı için bu tarz iddialara iddianın sahibinin konumu ve iddianın yöneldiği kişinin konumu açısından her zaman şüpheli baksam da bunlar ciddi iddialar. Mete Vardar yönetimden ayrıldığı için de böyle konuşuyor olabilir böyle bir ihtimal de her zaman var. Ya da Erdal Torunoğulları yönetimden ayrıldığında nasıl konuştu hepimiz gördük bunlar oluyor. Fakat burada Ahmet Nur Çebi'ye parantez açmak lazım duruşunu hiç bozmadı hiç olumsuz bir eleştiride bulunmadı bu yollara hiç girmedi çok seviyeli bir insana benziyor
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2019, 14:12:17 mrred ]
The great gig in the sky

Fikret Orman Rahmi Koç ile görüşmüş ve Rahmi Koç devam etmesi yönünde görüş bildirmiş ve ısrarcı olmuş. Aynı zamanda Rahmi Koç Ethem Sancak'ı aramış ve yönetime girmesi yönünde telkinde bulunmuş. İşin içinde bilmediğimiz o kadar çok şey var ki... Bu da bir algı olabilir yalan haber olabilir. Burada yaptığımız yorumların temelini oluşturan bilgilerin bile çoğu yanlış olabilir dolayısıyla bu ortamda sağlık yorum da olmaz. Kesin olan bir şey var son 2 sene hem Teknik Heyet hem Yönetim taraftara karşı şeffaf olmadılar. Nedenler sonuçlara karıştı sonuçlar bazen neden diye önümüze sunuldu.Kimin eli kimin cebinde belli değil o yüzden ben hala aynı noktayım sahada güzel futbol istiyorum. Bu güzel futbola ortam sağlayacak yapıyı kim oluşturacaksa o gelsin. Parasıyla mı yapar bilgisiyle mi yapar tecrübesiyle mi yapar orasını bilmiyorum.
Rahmi Koç klasında birisi Ethem Sancak'ı niye arasın ya? Çalıştığım bi projede Rahmi Koç daire almıştı gezmeye geldiğinde inşaatı bizim patronun yüzüne bile bakmamıştı adam tenezzül etmiyo alt sınıfla muhattap olmuyo :D

Çevrimdışı mrred

Rahmi Koç klasında birisi Ethem Sancak'ı niye arasın ya? Çalıştığım bi projede Rahmi Koç daire almıştı gezmeye geldiğinde inşaatı bizim patronun yüzüne bile bakmamıştı adam tenezzül etmiyo alt sınıfla muhattap olmuyo :D
Cnn Türk haberi Mehmet Aslan
Kaynaktan emin olmadığım için mışlı geçmiş zaman kullanmıştım. Şimdi baktım tekrar
Bu da linki https://www.msn.com/g00/tr-tr/video/tv/mehmet-arslan-fikret-orman-rahmi-ko%C3%A7-ile-g%C3%B6r%C3%BC%C5%9Ft%C3%BC/vp-AAI4QOi?i10c.ua=1&i10c.encReferrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8%3d&i10c.dv=15
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Biraz baktım daha önce Rahmi Koç'un bir başkanı işaret ettiği ya da desteklediği bir dönem olmuş mu diye sanırım sadece Seba'yı desteklemiş. Çok ilginç geldi bu haber doğruysa bilmediğimiz çok şey var. Soru şu Rahmi Koç Fikret Orman'ı neden destekliyor ? Rahmi Koç başkanda herkesin görmediği neyi görüyor ya da camia ile ilgili bilmediğimiz neyi biliyor ya da neyi hesap ederek bu desteği veriyor?
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2019, 14:53:40 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bir oğlu Fb yi yönetiyor. Kız kardeşinin eşi Gs yi yönettiği söyleniyor. (İnan Kıraç) şimdi acaba Fikret Orman üzerinden Beşiktaşı mı yönetmek istiyor ya da hep yönetiyordu biz mi bilmiyorduk. Spor kulüplerinin toplumsal olayların başlamasında ya da gelişmesinde , siyasete yön vermesinde , toplumsal muhalefette ya da örgütlü mücadelede dünya üzerinde hep yerleri olmuştur. Zaten dernekler tam da bu yüzden vardır sivil toplum kuruluşlarıdır. Acaba bu aile bu sivil toplumu kulüpler üzerinden tamamen kontrol etmek mi istiyor
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Biraz baktım daha önce Rahmi Koç'un bir başkanı işaret ettiği ya da desteklediği bir dönem olmuş mu diye sanırım sadece Seba'yı desteklemiş. Çok ilginç geldi bu haber doğruysa bilmediğimiz çok şey var. Soru şu Rahmi Koç Fikret Orman'ı neden destekliyor ? Rahmi Koç başkanda herkesin görmediği neyi görüyor ya da camia ile ilgili bilmediğimiz neyi biliyor ya da neyi hesap ederek bu desteği veriyor?

Rahmi koç başkana bu kadar güveniyor ve kesinlikle kalsın istiyorsa bu kulüp oyuncularına personeline amatör sporcularına hatta e sporcularına kadar ödeme zorluğu çekerken niye yardım etmemiş? 2 yıldır "fikret orman paralar nerede?" diye sorulurken niye arkasında durmamış destek vermemiş? Bu haber doğrudur da görüşme talebi fikret orman'dan gelmiştir. 90 yaşındaki rahmi koç'un Beşiktaş başkanlık sorununa damga vuracağı görüşü hiç mantıklı değil. Madem bu kadar destekliyordu adamın seçilişinin 4.ayında genel kurul kararı alacak raddeye gelmesine mani olsaydı. Oğlu dünyaları verdi fenerbahçe'ye hiç değilse forma göğüs reklamı olsun verebilirdi oğlunun takımının yarı fiyatına buldu bu kulüp göğüs reklamı. Bu kulüp sahipsiz arkadaş kim ne derse desin 4 ay önceki kongrede aday olmaya maçası yemeyip şimdi adaylık için uğraşan herkes akbabadır benim gözümde. Fikret orman'ın kulübü soktuğu şu durum gerçekten içler acısı bir de ekim sonuna kadar 110 milyon tl gibi rakamlar konuşuluyor kim nereden nasıl bulacak bu parayı muamma. Bankalar birliği anlaşması yaptık güya borçları öteledik hala daha yüklü ödeme gerekiyor diyorlar nasıl anlaşma bu?

Çevrimdışı mrred

Rahmi koç başkana bu kadar güveniyor ve kesinlikle kalsın istiyorsa bu kulüp oyuncularına personeline amatör sporcularına hatta e sporcularına kadar ödeme zorluğu çekerken niye yardım etmemiş? 2 yıldır "fikret orman paralar nerede?" diye sorulurken niye arkasında durmamış destek vermemiş? Bu haber doğrudur da görüşme talebi fikret orman'dan gelmiştir. 90 yaşındaki rahmi koç'un Beşiktaş başkanlık sorununa damga vuracağı görüşü hiç mantıklı değil. Madem bu kadar destekliyordu adamın seçilişinin 4.ayında genel kurul kararı alacak raddeye gelmesine mani olsaydı. Oğlu dünyaları verdi fenerbahçe'ye hiç değilse forma göğüs reklamı olsun verebilirdi oğlunun takımının yarı fiyatına buldu bu kulüp göğüs reklamı. Bu kulüp sahipsiz arkadaş kim ne derse desin 4 ay önceki kongrede aday olmaya maçası yemeyip şimdi adaylık için uğraşan herkes akbabadır benim gözümde. Fikret orman'ın kulübü soktuğu şu durum gerçekten içler acısı bir de ekim sonuna kadar 110 milyon tl gibi rakamlar konuşuluyor kim nereden nasıl bulacak bu parayı muamma. Bankalar birliği anlaşması yaptık güya borçları öteledik hala daha yüklü ödeme gerekiyor diyorlar nasıl anlaşma bu?
Bilmiyoruz işte ben de dahil herkes olasılık ya da medyaya düşen haberler üzerinden konuşuyor. Kesin yargılara varmamız imkansız hem de her konuda. Şeffaflık olmadığı sürece kim neden seçiliyor kim kimin adamı kimin eli kimin cebinde bunların hiçbirini bilemeyiz. Mesela F.O nı en çok eleştirdiğim konu Demirörenden hesap soramaması. Kongrede hesap soracaz diye diye seçim kazandı sonra soramadı. Halef selef ilişkisi olduğu için mi hesap soramıyor yoksa aralarında gizli bir anlaşma mı oldu hiçbir şey bilmiyoruz. Çebi mesela niye yeni yönetime girmedi ? Torunoğulları yönetimden neden gönderildi? Mete Vardar 2.dönemin başında neden yeni yönetime girmedi? Bu 5200 üye olayı gerçekten doğru mu üye aidatları 1200 TL'den 5000 TL ye neden geldi. 1200 TL iken yapılan üye sayısı kaç ? 15000 aktif üye olduğu söyleniyor. Fakat seçimlere 5000 kişi falan katılıyor katılım inanılmaz düşük. Buna bir kural getirmek lazım oy vermeyen üyelere para cezası ya da başka bir şey getirmek lazım gelsin isterse boş oy atsın ama yeter ki gelsin
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu güya Beşiktaşlı muhabirler antrenman falan izlemiyo mu? Maç sonunda istifa sorusu soracağına, masa başında haber uyduracağına git 2 antrenman izle de haber yaz biz de birşeyler öğrenelim.
Tüŕkiye'de gazeteci mi kaldı da düzgün muhabir kalsın. Herkes masa başı ısmarlama veya sosyal medyadan derleme haber yapıyor. Soru soracak kadar bilgileri yok takım hakkında. Amaç işini düzgün yapmaktan çok para kazanmak olmuş. Nerede o eski idealist gazeteciler, muhabirler...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Mesela ben başkan adayı olsam başkana bir tane soru sorarım başka da bir şey gerek yok.
2018 haziranda FFP bitti dolayısıyla bizim bonservis ile oyuncu alırken sattığımız kadar alma sınırımız da kalktı.
Beşiktaşta 2 yıl şampiyonluk yaşamış ve bunda doğrudan etkisi büyük olan Şenol Güneş için neden bonservis harcayarak transfer yapmadın? Hocayı en şiddetli eleştirenlerden biriyim fakat burada büyük haksızlık var. Şenol Güneş ile 2 yıl şampiyon olup namağlup gruptan çıkmışsın bu bonservis paralarının harcanmasını hak eden Abdullah Avcı değil Şenol Güneş'tir. Tabi şöyle bir şey de var ben şimdi sahadaki sonuçlara bakarak konuşuyorum sahada iyi sonuçlar olsa belki de bu transferler iyi ki yapılmış diyecektim. Takım kazanırken lehimize olan hatalarda hakemi gündeme getirmeyip başarısız olduğumuzda dönemlerde hakemi gündeme getirmeleri de çok adil bir yaklaşım değil. Bir kere bu yaklaşım hayatında hakemi çok nadir konuşan Şenol Hocaya da haksızlık. Misal 2017-2018 sezonu ilk yarısında 30 puan toplamışız hani şu Taliscanın geç geldiği hazırlık kampına geç katıldığı sezon o sezon babel, talisca, cenk ve negredo vardı elimizde fakat ilk yarı 30 puan toplayabildik . Burada insanlar hemen hakemi söylüyorlar ya da maaşlar geç ödeniyor diyorlar ben de diyorum ki her kaybetme halinde hakemi bahane etceksek bu lige tiyatro falan diyeceksek izlemeyelim ya da hangi kulüpte hangi dönem maaşlar düzenli ödenmiş ?
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2019, 16:31:29 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky