Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2560678 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı tangaz

Sorun yok zaten

reis hoşgeldin.

sorun ortada yokmuş hatta telefonları da kapamış en son.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Abi nerelerdesin ya forum müebbet hapis verdi sandım bi ara.
Yaw az mesguldum sonra sonuclar boyle olunca
Topa girmek de icimden gelmedi
Sonra karaktersiz adam avci maclwri kaybedince gelip yazdi derler

Çevrimdışı mylife1903

ağabey bir süre daha ortalıkta gözükme, zaten "iki sene önce dedim", "on beş sene öncenin aynısı" yazmaktan yeni yorum yapmaya fırsat bulamazsın. hem çok sıkışırsak forum alanına yansıtmadığın, özel mesaj ile gönderdiğin skor ve performans tahminlerini halka açarız. elimizde yeterince veri mevcut.
Sorma genc nesile laf anlatamiyoz
Genel anlasilsin diye okundugu gibi de yazmaya gayret ediyom ama gene anlamiyorlar
Icine boyle yabanci kelime teorik sacma terimler falan serpistirmek lazim
Vakit olunca bakip cikartmak lazim kimin ne dedigini gencler bilsin sonra yollarini kaybetmesinler

Çevrimdışı tangaz

"dorukhanı geçen seneki bölgesinden 8 metre daha önde kullanıyoruz bu sene o da yeni yerini çok sevdi"

bu söz avcıya ait arkadaşlar. burda da bir sürü futbol matematiktir geometridir tarzı yorum görmüştük her seferinde gülmüştüm buna futbol tutkudur hırstır isyandır sir eric cantonanın da dediği gibi rakibe karşı değil yenilgiye karşı oynanan bir oyundur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

reis hoşgeldin.

Bu telefon kapatma işi de sevgilisinden ayrılan kız tribi diye biliyordum hiç yakışıyor mu koskoca başkana. Gemiyi ilk fırsatta kaptan mı terk eder?

Çevrimdışı tangaz

Yaw az mesguldum sonra sonuclar boyle olunca
Topa girmek de icimden gelmedi
Sonra karaktersiz adam avci maclwri kaybedince gelip yazdi derler

öyle diyeceklere kişi kendinden bilir işi deriz reis ne de olsa bunu diyebilecek kişiler şenol kaybedince beliriyordu sadece.

Çevrimdışı tangaz

Bu telefon kapatma işi de sevgilisinden ayrılan kız tribi diye biliyordum hiç yakışıyor mu koskoca başkana. Gemiyi ilk fırsatta kaptan mı terk eder?

başkan derken? kulüpler birliği başkanı diyecektin sanırım.

Çevrimdışı tangaz

bu arada 45e merdiven dayadım, böyle kötü lig başlangıcı yaptığımız sezon olmamıştı...

Sorma genc nesile laf anlatamiyoz
Genel anlasilsin diye okundugu gibi de yazmaya gayret ediyom ama gene anlamiyorlar
Icine boyle yabanci kelime teorik sacma terimler falan serpistirmek lazim
Vakit olunca bakip cikartmak lazim kimin ne dedigini gencler bilsin sonra yollarini kaybetmesinler
Yeni nesil yaşayarak öğrenecek artık anlatmaya gerek yok biz de öyle öğrendik. Ben niye 21 yıldır snooker izliyorum ruhumu rehabilite ediyorum? Bu is böyle başladı böyle gidiyo değişmiyo.

Çevrimdışı mylife1903

reis hoşgeldin.

Sorun yok be abi normale donuldu
Bunlar da senol gunesin sucu zaten citayi yuksege koydu
Simdi onumuzdeki macta bi kisim yonetime kufur eder oburu hocaya kalanlar topcuya sonra 90. Dakikada ofsaytten golle 1-0 yeniliriz aglayanlar falan
Hocaydi topcuydu once bu pala hala nasi maciniza geliyor onu cozsunler
Ortamlarda bulo ile serkan hocaya duduk astirdik diye dolasirsin guclu sanirlar tabi
6 haftada iki doz pala verirler sonra
Eee noldi
Mac 0-0 penaltimi versin hakeme ne bizim hocanin sisteminden tiransferinden penaltimi versin once belki auta atarim belki hic kullanmam

Çevrimdışı tangaz

Yeni nesil yaşayarak öğrenecek artık anlatmaya gerek yok biz de öyle öğrendik. Ben niye 21 yıldır snooker izliyorum ruhumu rehabilite ediyorum? Bu is böyle başladı böyle gidiyo değişmiyo.

bu yönetim en sonunda rehabilitasyon için bize başka yollar açacak snooker da kesmeyecek.

Çevrimdışı tangaz

Sorun yok be abi normale donuldu
Bunlar da senol gunesin sucu zaten citayi yuksege koydu
Simdi onumuzdeki macta bi kisim yonetime kufur eder oburu hocaya kalanlar topcuya sonra 90. Dakikada ofsaytten golle 1-0 yeniliriz aglayanlar falan
Hocaydi topcuydu once bu pala hala nasi maciniza geliyor onu cozsunler
Ortamlarda bulo ile serkan hocaya duduk astirdik diye dolasirsin guclu sanirlar tabi
6 haftada iki doz pala verirler sonra
Eee noldi
Mac 0-0 penaltimi versin hakeme ne bizim hocanin sisteminden tiransferinden penaltimi versin once belki auta atarim belki hic kullanmam

büyük takım büyük hoca evliliği zordur ve biz bunu yakalamıştık orman kıymetini bilmedi ortam evlatlarına yem etti koca camiayı satsat devri başladı derken koca takımı satacağını kimse ön görememişti sanırım

başkan derken? kulüpler birliği başkanı diyecektin sanırım.
O da doğru :D Gerçi orada da benzer yönetim sergiledi. Açıklama yaptı sonra özür diledi gsden. Dik duramadı.

Çevrimdışı mylife1903

"dorukhanı geçen seneki bölgesinden 8 metre daha önde kullanıyoruz bu sene o da yeni yerini çok sevdi"

bu söz avcıya ait arkadaşlar. burda da bir sürü futbol matematiktir geometridir tarzı yorum görmüştük her seferinde gülmüştüm buna futbol tutkudur hırstır isyandır sir eric cantonanın da dediği gibi rakibe karşı değil yenilgiye karşı oynanan bir oyundur.
3 haftadir bu hafta haric
Buyuk yatirim yapan takim diyor bizim hoca
Kimse son haftaya kadar tepki vermedi
Bu hafta da alanyayi saymiyor hafta sonu alanya yenerse 12 puan olacak ama

Illa yonetimin paralari tirollerine tifit yaptirmak lazim
18 milyon mi kac harcandi oraya ekle arasin fesih bedelini falan dus medeli kim harcamis boyle parayi

Ciksin dikme yazsin simdi boyle asrin kadrosunu ftye ver 5 sene kupa alsin diye sonra kosaraktan beyeni gondersin yoneticiler

Çevrimdışı tangaz

O da doğru :D Gerçi orada da benzer yönetim sergiledi. Açıklama yaptı sonra özür diledi gsden. Dik duramadı.

bu arada şöyle bir de dedikodu dolanıyor. bugünlerde 150 milyon tl bir ödeme var ama para yok ziraatten 300 milyon kredi çekilecek serdal adalı 8 milyon dolarına kefil olmuş gerisine kefil olan yokmuş ziraatte parayı vermemiş başkanda kaçmış ama bunu söylemek yerine bana yapılan kimseye yapılmadı taraftar bana paralar nerede sorusunu sormamalıydı vb filan demiş hatta tff.ye de yönetim seçime girioruz bu parayı şimdi ödeyemeyeceğiz ek süre istiyoruz filan diyormuş vbvb. doğrudur değildir bilmiyorum adı üstünde dedikodu ama 4 ay evvel seçime girmeden önce daha yüksek sesle paralar nerede die soruluyordu o zaman bunu dert ediyorsa neden seçime girmişti? şimdi nie bu söz sorun oldu demeden de edemiyor insan...

Çevrimdışı tangaz

3 haftadir bu hafta haric
Buyuk yatirim yapan takim diyor bizim hoca
Kimse son haftaya kadar tepki vermedi
Bu hafta da alanyayi saymiyor hafta sonu alanya yenerse 12 puan olacak ama

Illa yonetimin paralari tirollerine tifit yaptirmak lazim
18 milyon mi kac harcandi oraya ekle arasin fesih bedelini falan dus medeli kim harcamis boyle parayi

Ciksin dikme yazsin simdi boyle asrin kadrosunu ftye ver 5 sene kupa alsin diye sonra kosaraktan beyeni gondersin yoneticiler

dikmenin yanında güntekinde kaynamasın o da az eşelemedi şenolun altını para bi insanı nasıl bozarın son örneğidir kendisi babasının kemikleri sızlamaktan un ufak olmuştur.

Çevrimdışı tangaz

seçime 1 ay kalaya kadar aidatını ödeyenler oy kullanabiliyorlarmış orman çıktı 20-25 gün sonrasına seçim koydu.

fıkra bu kadardı.

bu arada şöyle bir de dedikodu dolanıyor. bugünlerde 150 milyon tl bir ödeme var ama para yok ziraatten 300 milyon kredi çekilecek serdal adalı 8 milyon dolarına kefil olmuş gerisine kefil olan yokmuş ziraatte parayı vermemiş başkanda kaçmış ama bunu söylemek yerine bana yapılan kimseye yapılmadı taraftar bana paralar nerede sorusunu sormamalıydı vb filan demiş hatta tff.ye de yönetim seçime girioruz bu parayı şimdi ödeyemeyeceğiz ek süre istiyoruz filan diyormuş vbvb. doğrudur değildir bilmiyorum adı üstünde dedikodu ama 4 ay evvel seçime girmeden önce daha yüksek sesle paralar nerede die soruluyordu o zaman bunu dert ediyorsa neden seçime girmişti? şimdi nie bu söz sorun oldu demeden de edemiyor insan...
Telefonu kapatırsan her türlü dedikodu çıkar.  Doğruysa da şaşırmam valla.

seçime 1 ay kalaya kadar aidatını ödeyenler oy kullanabiliyorlarmış orman çıktı 20-25 gün sonrasına seçim koydu.

fıkra bu kadardı.
Ya kendi aday olacak ya da birine devredecek ama hangisi? Böyle baskın seçim yaptığına göre demokrasi falan beklemek imkansız zaten. Dünkü maçtan sonra telsizi telefonu da kapattıysa artık aday olmaz gibi geliyo. Madem bu kadar kırılgansın Mayıs'ta niye aday oldun da geldin başkanlığa diye düşünüyorum cevap da yok.

Çevrimdışı tangaz

Ya kendi aday olacak ya da birine devredecek ama hangisi? Böyle baskın seçim yaptığına göre demokrasi falan beklemek imkansız zaten. Dünkü maçtan sonra telsizi telefonu da kapattıysa artık aday olmaz gibi geliyo. Madem bu kadar kırılgansın Mayıs'ta niye aday oldun da geldin başkanlığa diye düşünüyorum cevap da yok.

zaten benim ihanet etti die keskin bir cümle kurmamın yegane nedeni mayısda aday olup bindirilmiş kıtalarla sendikalarla filan seçime girmesi, seçilmesi ve 4 ay sonra istifa etmesidir. bu seneyi ve gelecek seneyi çöpe atmıştır. sonrası ise muammadır. şayet mayısda aday olmasa idi kongreye a.nur çebi olsun serdal adalı olsun en az 2-3 kişi başkan adayı olarak seçime girerdi aday olarak olası adayların da önünü kesmiştir şimdi yine bir benzerini yapıyor 20-25 gün sonrasına seçim koyarak. resmen benden sonra tufan olsun hırsından başka birşey değil ve hiç iyi niyetle yapılmış eylemler değil bunlar...

Çevrimdışı sametbagan

Asllinda takimin oyunu hakkinda 10'cu haftadan sonra analiz yapacaktim ama 6 hafta itibari ile bazi tespitlerim var.

1 - Çok kopuk oynuyoruz. Defans ile orta saha, orta saha ile kanatlar ve kanatlar ile forvet arasinda saglikli bir baglanti yok. Vida'nin yapmak istedigini Dorukhan yada Burak algilayamiyor, kisacasi oyuncular ayni frekansta degiller. Kompakt bir takim olmamiz ligin ilk yarisinda pek mümkün gözükmüyor.

2 - Defansif anlayisimiz birturlu oturmadi. Bunun sebebi sakatliklar, cezalar, Karius'un artistlik hatalari, bireysel hatalar vs. Özellikle bekler bu sistemde ne adam akilli hucum nede basit defans yapabiliyorlar.

3. Mac icinde cogu oyuncu temastan kaciyor ve saha icinde surekli belli bolgelerde rakibe oranla eksik kaliyoruz. Kisacasi isiran oyuncumuz yok. Biz ne Barcelona nede City degiliz ki pres yapmadan yada sadece dogru pozisyon alarak rakibi hataya zorlayalim.

4. Takim kabaca 4-3-3 oynuyor ve ortasahada ne pas teknigi cok iyi olan adam.var, nede bunu mucadelesiyle kapatan. N'kodou ve Diaby orta saha ile hicbir baglanti kuramiyor. Dominant olmamiz gereken bolgede rakip takim zorluk cekmeden bize üstünlük kurabiliyor.

5. Yeterince hareketli degiliz. Top bizdeyken pozisyonun aşagi yukari nasil bitecegini tahmin.l edebiliyorum. Hücüm varyasyonlarimiz cok kıt ve basit.

6. Oyuncular bu sisteme pozitif reaksiyon gösteremiyor. Bazi oyuncular oldugundan kötü gözüküyor. Vida, Dorukhan, Ljajic ve Boyd cok fazla sırıtıyor bu sistemde.

- Bir takima oyun yerleştirmek vakit alan bir iş. Normalde ben bu oyunun arkasindayim ama mevcut idari durum ve Abdullah Avci'nin da nedense taraftarlar tarafindan cok hazmedilmemesi bazi şeyleri daha flu yapiyor. Normalde bu oyuna sonuna kadar destek çıkıp gerekirse bir sezon sabredeceğiz yada bazi şeyler oturmadan Abdullah Avci ve Fikret Orman'i beraberce göndereceğiz.

En kötü durumda bile devre arasina kadar Abdullah hocanin gideceğini sanmam. Oyunumuzu geliştirmek durumundayiz ve bir şekilde maç kazanmaya başlamamiz lazim.

Tespitlerin doğru fakat eksik.

Ligin başından beri takımın en göze batan kötü durumu golü yediğimiz andan sonraki bölümler.

Misal dün dorukhan ters vuruşla golü yedirdikten sonra sahada yoktu keza necip (Her ne kadar yetersiz bir oyuncu olsada) aynı şekilde oyundan düştü.

Bence ligimize uygun kanat oyuncularının en iyileri bizde lakin onları maalesef kullanamıyoruz. Adamlar resmen sistem kurbanı oluyor.

Takımdaki özgüven resmen yerlerde.Sanki golü yediğimizde maç bitmiş oyuncular malubiyeti kabul etmiş gibi oynuyorlar.

Yönetim tarafını iki sezondur konuşuyoruz zaten.Ama hoca da devre arasını göremicek maalesef.

Çevrimdışı sametbagan

bu arada skoru bilmişim fakat yanlış takımı içime doğmuş maalesef :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı tangaz

pas takımı sistem takımı yaratacam die yola çıkıp pas oyunu ile alakası olmayan ancak direkt oyunda dikine ve araya oynanan toplarda etkili olabilecek 3 adet kanat transferi yapmak müthiş bir deha eseri olabilir  :claps:

Çevrimdışı mylife1903

zaten benim ihanet etti die keskin bir cümle kurmamın yegane nedeni mayısda aday olup bindirilmiş kıtalarla sendikalarla filan seçime girmesi, seçilmesi ve 4 ay sonra istifa etmesidir. bu seneyi ve gelecek seneyi çöpe atmıştır. sonrası ise muammadır. şayet mayısda aday olmasa idi kongreye a.nur çebi olsun serdal adalı olsun en az 2-3 kişi başkan adayı olarak seçime girerdi aday olarak olası adayların da önünü kesmiştir şimdi yine bir benzerini yapıyor 20-25 gün sonrasına seçim koyarak. resmen benden sonra tufan olsun hırsından başka birşey değil ve hiç iyi niyetle yapılmış eylemler değil bunlar...
Benim sinirimi bozan kimsenin cikip 1 senede 3 secim yapiyoruz bu secimlerin maliyeti kac paradir diye konusmamasi

Bi benim mi aklima geliyor arkadas bu isler
Sonra ergen tayfa basliyor feda sezonundan sayiyon yanlislari diye yahu o seneden belliydi buralari gorecegimiz, sameti getirmelerinden camiayi tanimadiklari belliydi nasi bi cevresi varsa baskanin besiktasli yok herhalde etrafindan. Yahu hangi besiktasli yusuf abi der hangi besiktasli sabri hoca der hangi besiktasli hu taraftar oranaki unutur diye dusunur.
Sari okuzu vermeyecekti baskan ya hic getirmeyecekti bu oranaki ya da kelleyi vermeyecekti

Azicik tutarli olsun istedik, cebinden arttirip deplasman yapan panoart hazirlamaya calisan cocuklarlatornaci falan diye meslek ismi verip hor goruyordu, pankart parasini nerden bulmus diye
Yahu gecengunku tiyatro rezilliginin pankartlsrini kim bastirmis nerden bulmuslar parayi onlari da soyleseydi, isine gelince auuvv

Yahu gelen adamlar belki bizim 5268 harranli tayfa nerden bilecez, o bindirilmis kitalari da erkek adam kongreye getirmez.

Çevrimdışı tangaz

Benim sinirimi bozan kimsenin cikip 1 senede 3 secim yapiyoruz bu secimlerin maliyeti kac paradir diye konusmamasi

Bi benim mi aklima geliyor arkadas bu isler
Sonra ergen tayfa basliyor feda sezonundan sayiyon yanlislari diye yahu o seneden belliydi buralari gorecegimiz, sameti getirmelerinden camiayi tanimadiklari belliydi nasi bi cevresi varsa baskanin besiktasli yok herhalde etrafindan. Yahu hangi besiktasli yusuf abi der hangi besiktasli sabri hoca der hangi besiktasli hu taraftar oranaki unutur diye dusunur.
Sari okuzu vermeyecekti baskan ya hic getirmeyecekti bu oranaki ya da kelleyi vermeyecekti

Azicik tutarli olsun istedik, cebinden arttirip deplasman yapan panoart hazirlamaya calisan cocuklarlatornaci falan diye meslek ismi verip hor goruyordu, pankart parasini nerden bulmus diye
Yahu gecengunku tiyatro rezilliginin pankartlsrini kim bastirmis nerden bulmuslar parayi onlari da soyleseydi, isine gelince auuvv

Yahu gelen adamlar belki bizim 5268 harranli tayfa nerden bilecez, o bindirilmis kitalari da erkek adam kongreye getirmez.

satsatsat devri
ama
satılan oyuncular değildi