zaten benim ihanet etti die keskin bir cümle kurmamın yegane nedeni mayısda aday olup bindirilmiş kıtalarla sendikalarla filan seçime girmesi, seçilmesi ve 4 ay sonra istifa etmesidir. bu seneyi ve gelecek seneyi çöpe atmıştır. sonrası ise muammadır. şayet mayısda aday olmasa idi kongreye a.nur çebi olsun serdal adalı olsun en az 2-3 kişi başkan adayı olarak seçime girerdi aday olarak olası adayların da önünü kesmiştir şimdi yine bir benzerini yapıyor 20-25 gün sonrasına seçim koyarak. resmen benden sonra tufan olsun hırsından başka birşey değil ve hiç iyi niyetle yapılmış eylemler değil bunlar...
Benim sinirimi bozan kimsenin cikip 1 senede 3 secim yapiyoruz bu secimlerin maliyeti kac paradir diye konusmamasi
Bi benim mi aklima geliyor arkadas bu isler
Sonra ergen tayfa basliyor feda sezonundan sayiyon yanlislari diye yahu o seneden belliydi buralari gorecegimiz, sameti getirmelerinden camiayi tanimadiklari belliydi nasi bi cevresi varsa baskanin besiktasli yok herhalde etrafindan. Yahu hangi besiktasli yusuf abi der hangi besiktasli sabri hoca der hangi besiktasli hu taraftar oranaki unutur diye dusunur.
Sari okuzu vermeyecekti baskan ya hic getirmeyecekti bu oranaki ya da kelleyi vermeyecekti
Azicik tutarli olsun istedik, cebinden arttirip deplasman yapan panoart hazirlamaya calisan cocuklarlatornaci falan diye meslek ismi verip hor goruyordu, pankart parasini nerden bulmus diye
Yahu gecengunku tiyatro rezilliginin pankartlsrini kim bastirmis nerden bulmuslar parayi onlari da soyleseydi, isine gelince auuvv
Yahu gelen adamlar belki bizim 5268 harranli tayfa nerden bilecez, o bindirilmis kitalari da erkek adam kongreye getirmez.