Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2563654 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı Sedat.Y

Koç grubu geliştirmedi mi bu tankı. Sonra ellerinden alındı ve BMC ye verildi diye duydum, Mustafa Koç bunun üzüntüsünden kalp krizi geçirdi diye hikayeler, efsaeneler dolaşıyordu ortalıkta.

Evet ilk önce Koç grubunun firması olan FNSS ye verildi ihale 11 milyon maliyet çıkarmış BMC 7-8 milyon dolar teklif etmiş sonrada Ethem Sancağın firması BMC geçmiş iş Katarlılarda ortakları...Hayırlısı bakalım nasıl sonuçlanacak bu tank işi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı huseyincelebi

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kötü günler geride kaldı, sıra daha kötü günlerde sanırım.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Kötü günler geride kaldı, sıra daha kötü günlerde sanırım.
Ne zaman yüzümüz güldü ki...

Çevrimdışı Liquidator

SON DAKİKA🔥🔥🔥

ÖZEL HABER

Fikret Orman önderliğinde Beşiktaşlı yöneticilerin de katılacağı toplantıda konuşulacak konu belli oldu.

🔥🔥🔥👉Beşiktaş Kulübü ve Eski TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in Beşiktaş kulübünden ihraç edilmesi değerlendirilecek.
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Başkanın bırakacağını zannetmiyorum.
Dün bir blöf attı çoğunluk yedi.
Yarın "İkna edildi" başlıklarını göreceğiz.  :ok:

Çevrimiçi tolga1903

SON DAKİKA🔥🔥🔥

ÖZEL HABER

Fikret Orman önderliğinde Beşiktaşlı yöneticilerin de katılacağı toplantıda konuşulacak konu belli oldu.

🔥🔥🔥👉Beşiktaş Kulübü ve Eski TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in Beşiktaş kulübünden ihraç edilmesi değerlendirilecek.

Ne alaka simdi? Görevi bırakmadan son icraat mi yapalım dediler yoksa stadyumdaki Yönetim gitsin﹗ fikret gol gol tezahüratlarının yd'nin paralı askerlerinin yaptığına mı kanaat getirdiler? Eğer ikinci kanaatleri doğruysa ilk önce yd'yi ihraç edip sonra da takım ataktayken o Yönetim gitsin﹗ diyen, daha takımla 3 maça çıkmış oyuncuyu ıslıklayan, burak yılmaz penaltı atarken hırsız diye bağıran Beşiktaş'ın baş düşmanı kanser kitlenin passoligini ve varsa kombinesini iptal etsinler yemin ediyorum bu yönetime yatar kalkar dua ederim. Şu ikisini yapsınlar gerekirse istifa etmesinler bunları yapabilen daha güçlü yönetim gelemez çünkü.

Çevrimdışı sametbagan

Valla öyle bişey yaparsa olan itibarını da yok eder maalesef.

İkinci Aziz yıldırım olur çıkar millet de bol bol goygoyunu yapar.

Ben öyle bişey yapacağını ben zannetmiyorum daha geri dönmez başkan.

O tren geçti artık, bu saaten sonra geri dönüşünün çok daha tepki olacağının farkında.

Çevrimiçi sozkul

Bence eğer gerçekten ayrılıyorsa  Fikret Orman (yarın yönetim kurulunu toplayacağım ifadesini ben onlarında görüşünü alacağım gibi anladım) zamanlama Abdullah Avcı'ya biraz soluk aldırır ve zaman kazandırır. Kongre süreci filan derken 2 beraberlik 2 galibiyet  derken sene sonunu görür.

Ben şüpheyle bakmıştım, yemeyenler kulübündeyim değil mi?

Çevrimdışı huseyincelebi

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Bir yerde şey okumuştum 2012de demirören ibra edilmemiş, bundan dolayı yasalara göre başkan olma ihtimali yokmuş.

Çevrimdışı mrred

Bu beşiktaşa sahip çıkarız beşiktaş sahipsiz kalmaz lafları goy goy. Daha önce neredeydiniz? Allahı var Ahmet Nur Çebi beşiktaşa kasa kolaylığı sağlıcak şeyler yaptı. Sen o zaman neredeydin Ethem Efendi ? 2012 de neredeydin Ethem Efendi ? Kulübe her gün icra gelirken kulüp yoklukla boğuşurken neredeydiniz ? Şimdi gelmişler maval okuyorlar. Geçin bunları. Bu adaylar içinde gögsünü gere gere konuşabilecek tek aday var o da Çebi. Kulüp kasası tam takırken gelirler temlikli ya da mallar ipotekliyken gelip yönetime talip olcaklardı. Diğer türlü mış miş ecek acak. Para? Yok. Laf? Çok.
Yedir içir dobre viçir.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2019, 18:04:41 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Şimdi önümüzde 3 yol var.
1.yol iş adamlarının destek sağladığı fakat para verirsem benim dediğim olacak şeklinde yaklaşımda bulunacak olan futbol cahili başkan modeline sarılmak
2.yol futbolu bilen ya da profesyonellere teslim etmek konusunda çekincesi olmayan parasız başkan modeli ama gelişime açık başkan modeli
3.yol nispeten paralı az da olsa kasa kolaylığı sağlayan fakat futboldan az biraz anlayan başkan modeli
The great gig in the sky

Çevrimdışı Akil Emre

Şimdi önümüzde 3 yol var.
1.yol iş adamlarının destek sağladığı fakat para verirsem benim dediğim olacak şeklinde yaklaşımda bulunacak olan futbol cahili başkan modeline sarılmak
2.yol futbolu bilen ya da profesyonellere teslim etmek konusunda çekincesi olmayan parasız başkan modeli ama gelişime açık başkan modeli
3.yol nispeten paralı az da olsa kasa kolaylığı sağlayan fakat futboldan az biraz anlayan başkan modeli
Hürser bey hangi kategoride , hem parası yok hem bale falan alacam diyip bize Toshack getirerek yine aday olacak.

Çevrimdışı mrred

Hürser bey hangi kategoride , hem parası yok hem bale falan alacam diyip bize Toshack getirerek yine aday olacak.

Bale açıklamasını talihsiz bir açıklama olarak değerlendirirsek 2. kategoride gibi duruyor. Ali Gültiken ve Hürser Tekin 2.kategori sayılabilir. Çebi 3.kategori Ethem 1.kategori Fikret Orman 3.kategori
The great gig in the sky

O boş kümede

Çevrimdışı EagleForce

3-4 kere istifa ediyorum diyip, "baski"lardan geri donerse Aziz Yildirim olma isini tamamlamis olacak. Simdilik %75  :D

Çevrimiçi yaço58

Ne alaka simdi? Görevi bırakmadan son icraat mi yapalım dediler yoksa stadyumdaki Yönetim gitsin﹗ fikret gol gol tezahüratlarının yd'nin paralı askerlerinin yaptığına mı kanaat getirdiler? Eğer ikinci kanaatleri doğruysa ilk önce yd'yi ihraç edip sonra da takım ataktayken o Yönetim gitsin﹗ diyen, daha takımla 3 maça çıkmış oyuncuyu ıslıklayan, burak yılmaz penaltı atarken hırsız diye bağıran Beşiktaş'ın baş düşmanı kanser kitlenin passoligini ve varsa kombinesini iptal etsinler yemin ediyorum bu yönetime yatar kalkar dua ederim. Şu ikisini yapsınlar gerekirse istifa etmesinler bunları yapabilen daha güçlü yönetim gelemez çünkü.
Vallahi öyle şu kanseri atmadıktam sonra hangi başkan gelirse gelsin aynı dev edecek maç oynanıyor adamlar paralar nerde Yönetim gitsin﹗ hırsız Burak tezahüratlatı gram kulübü düşünmüyorlwr kendi egoları sırf

Yaşça büyük olan abilerime soruyorum, sizce Fikret Orman süleyman sebadan sonra yazılacak başkan mıdır ????
Yani ydden daha büyük bir başkan burasında hem fikiriz ama bundan önceki başkanlıklar sıralamasında kaçıncı olur ???

Çevrimdışı mrred

Yaşça büyük olan abilerime soruyorum, sizce Fikret Orman süleyman sebadan sonra yazılacak başkan mıdır ????
Yani ydden daha büyük bir başkan burasında hem fikiriz ama bundan önceki başkanlıklar sıralamasında kaçıncı olur ???
Sıralama
Süleyman Seba (sportif başarı ve kulüp kültürü)
Mehmet Üstünkaya (özkaynak düzeninin mimarı sebanın yoluna açan başkan)
Fikret Orman (Yokluk dönemi başkanı ve sportif başarı)
Serdar Bilgili (Seba sonra kulübü Fetöden uzak tutan güvenilir)
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2019, 21:01:10 mrred ]
The great gig in the sky