Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2565388 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı levitate

Serdal adalı hızlı reklama başlamış bazı sayfalar adalının kadrosunda mansimov destekli birisi olacak diye yazmaya başlamışlar 
@Umutcan Kaya baaaak
bipbipbupbup

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu arada sergen yalçın diyenlere ise hayretle bakıyorum, bu yetersizi₁ nasıl Beşiktaşımıza laik görüyorsunuz ????? Bu adam kim abi, ne başarısı var ???? İki laf çakıyor diye ooooo mu bu mudur yani o zaman ağzı laf yapan biri gelsin sadece. Her takımda maksimum 30 küsür maça çıkıp kaçıp giden kafasına buyruk, dünya futbolunda beki önemsiz görmeyen (5-6 yıl önceki ntvdeki bir programda söyledi kulaklarımla duydum), çalışmayan, kafasına tınlamayan biri. Youtubeda açın bakın Beşiktaşı önemsemelerini, nasıl dalgalar geçtiğini.

Buda geçmişi

https://www.transfermarkt.com.tr/sergen-yalcin/profil/trainer/32128
Akillanmaz bizim taraftar, bilic gitar caliyor diye bize t.d. olarak layik görenlerin aynisi iste.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu arada Fikret Orman hakkında içimi dökeyim biraz, yazının içeriği biraz uzun olacak ve tamamen Fikret Orman hakkında olacak ondan dolayı Fikret Orman hakkında daha fazla şey okumak istemiyorsanız bu mesajı atlayabilirsiniz.

Öncelikle burada çoğunlukla yaşı büyükler var ondan dolayı genç jenerasyon olarak değerlendirme yapacağım. Ben düzgün olarak değerlendirebileceğim bir tek yd dönemi görmüştüm, bu dönem öyle bir dönemdi ki, beşiktaşın daha yaşım ufak olmasına rağmen o kadar amatörce yönetildiğini görebiliyordum. Birde önceki mesajlarda  da yazıyordu yine mansivov mu ne öyle biri vardı, öyle bir karakter vardı, her transfer döneminde yardım ediyordu(sözde), oyuncuyu getiriyordu falan. Tabi yaşım gereğince de bu adam gelsin falan diye böyle inanıp şey yapıyordum, o oyuncuda gelmiyordu. Ondan dolayı o mansivovun tamamen beşiktaş üzerinden geçinen cimri bir adam olduğunu farkedip hayallerimle oynadığı için de nefret ediyordum  :lol: Şimdi doğruya doğru yd döneminde tek mutlu olduğum zaman quaresmalı simaolu zamandı, şuan da bir quaresma haterı olarak o zamanlar geldiği zamanı unutamıyorum, rüyada gibiydim inanılmaz mutluydum. Üstüne üstlük schuster falan aha bu sefer oluyor yd artık düzenli bir sisteme geçiyor falan diyordum, yıllarca bizi 3.büyükmüş gibi lanse eden o zamanalr sosyal medyanın yokluğuyla daha da etkili oluyordu bu, ilk defa o algıyı kırmaya yakındık. Neyse sonrasını biliyorsunuz, kaos maaş bütçesi vs vs falan ekonomik terimleri de yavaş yavaş zorla öğrenmeye başlamıştık.

Bu zamanda fikret orman geldi, bu adamın dedikleri gayet makuldu ve önder özeni getirmişti. Açıp youtubeu yapacakları düzeni sistemi anlattıkları videoları izleyip uyuyordum, mutluydum, huzurluydum, çünkü bir düzen olacaktı. Sistemi olan takımların neler yaptığını görünce heycanlandırıyordu da, o zaman gözüme samet aybaba bile güzel geliyordu(gerçi o kadroyla oynattığı hücum oyunu hala güzel geliyor :lol:). O zamanlar fikret orman daha çok tanınmaya aynı şekilde bizimde daha çok desteğimizi almaya falan başlamıştı, taraftar da kendisini çok seviyordu, hatta bana özen gösterilmedi falan diyor ama ekonomi bakanı olsun falan diye bi ara baya bütün taraftarlar ona sevgilerini gösteriyordu. O efsane transfer dönemi  o sene ise bence onun miladıydı. O sezon şampiyon olundu, gomez ve sosa uyumu, o tiki taka paslar artık sistemin son seviyesiydi. Benim yaşım 23, 2003 şampiyonluğunu hayal mayal hatırlıyorum, mustafa denizli şampiyonluğunu 3 kupalı şampiyonluğu falan da hatırlıyorum, ama benim için en iyi oyun o sosalı gomezli oyundu. Hala bazen açıp videolarını izliyorum. Üstüne üstlük yeni bir stada geçmiştik, bunlar hepsi Fikret Ormanın eseriydi, getirdiği doğru teknik adamları, yaptığı yanlışlar olsa da transferlerin doğruluğu falan gayet başarılı gidiyordu.

Ondan sonrası ise hepimizin istediği üzere takım daha yükseleceğine fikret ormanında çöküş dönemine girdiği dönemler başlıyordu, aslında çöküş demiyelim duraklama diyelim. Çok kritik adamları göndermek, yaptığı her şeyi bir anda değiştirmeye başlamıştı.  FFP denen illeti şuan bile nasıl geçileceğinin örneklerini görüyoruz, biraz da şanssızdı 15 temmuz olayları falan ama yine de halledebileceği bir şeydi. O sene yine şampiyon olduk, ama eski lezzeti vermemeye başlamıştı, gerek geçen seneki şampiyonluğa bağlayabilirsiniz, ama o da etkili olsa, asıl sebep lezzetin azalmasıydı. O senelik başarı olduğu belliydi, düzene oturamayacağı belliydi. Nitekim de öyle oldu, artık fikret orman çöküşe başlamıştı, güç zehirlenmesi. O bir kaç sene önce kahraman orman, taraftarın sevmediği adama dönüşüyordu. Belki bozulmaya başladığı geçen sene başkanlığı bıraksa, efsane başkan olarak anılıyordu.  Ondan sonraki olayları da yazıp iyice uzatmak istemiyorum yazıyı, yok pırıl pırıllar, kötü transfer politikaları, şüpheli hareketler vs vs. Evet fikret ormanın gitmesini istiyorum ben, bunu 4 yıl önceki bana sorsalar gülerdim, ama bu seviyeye kendisi getirdi. Fakat gelecek kişi en fazla pansuman olacak takım şirketleşmediği sürece. Ama pansumansa pansuman bu takımın buna ihtiyacı var, şuan bir elektro şoka ihtiyacımız var. Hem başkan hem bizim için en hayırlısı bu. Ben her şeye rağmen toplamına bakıcak olursak %45 başarılı %55 başarısız olarak görüyorum. Bundan sonra gelecek kişi de önemli, daha iyisi gelmesi umuduyla.

Çevrimdışı Ripley

Nevzat Demire gözüm kapalı güvenirim gerçek Beşiktaşlıdır kendisi. Beşiktaş başkanlığını hak eder yakışır da.

Çevrimdışı Liquidator

Bu gün yazmışdım)))))

https://twitter.com/kaya9733/status/1176541559166242818?s=19

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı ERAY G

Şu, kan emiciler, satılıklar, 200TL ler, şöyle çarşı'lar böyle çarşı'lar hakikatten bilgi sahibi olarak mı söyleniyor yoksa birileri birşey yazmış oluyor bir yerlerde ve o doğru kabul edilip mi önümüze sunuluyor ?

Fikret Orman bence de blöf yapyor gibi.. açıklaması çok rahat,hiç kırgınlık ,sinir yok. Düşman olarak gördüğün taraftar istifa diyecek sen de güle oyanaya kabul edeceksin... bilemedim.

Çevrimdışı autopsy

Sevimli masal kahramanı Mansimov adı da düşmüş ortamlara  :D

Çevrimdışı huseyincelebi

Hacı sabancı bile düşmüş  :kop: :kop: :kop:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada sergen yalçın diyenlere ise hayretle bakıyorum, bu yetersizi₁ nasıl Beşiktaşımıza laik görüyorsunuz ????? Bu adam kim abi, ne başarısı var ???? İki laf çakıyor diye ooooo mu bu mudur yani o zaman ağzı laf yapan biri gelsin sadece. Her takımda maksimum 30 küsür maça çıkıp kaçıp giden kafasına buyruk, dünya futbolunda beki önemsiz görmeyen (5-6 yıl önceki ntvdeki bir programda söyledi kulaklarımla duydum), çalışmayan, kafasına tınlamayan biri. Youtubeda açın bakın Beşiktaşı önemsemelerini, nasıl dalgalar geçtiğini.

Buda geçmişi

https://www.transfermarkt.com.tr/sergen-yalcin/profil/trainer/32128

Sergen'in hiç yetersiz₁ olduğunu düşünmüyorum, futbolu bıraktıktan sonra alt takımlarda çalıştı fakat büyük takımda teknik direktör olmazsam bu işi yapmam gibi bir düşüncesi vardı TV de olduğu dönemde. Zidane, Pep, Rijkaard gibi adamlarda bu şekilde çalıştı. Bek oyuncularının günümüzde önemi çok arttı ama merkez oyuncusu olmadıkları için o kadar önemli görmüyordur diye düşünüyorum.

Olaylara pratik açıdan bakmayı bilen birisi Sergen, zeka seviyeside oldukça yüksek. Zaten eğer hoca değişecekse yeni bir sistem hocasının gelmesi yine benzer sonuçlara yol açacaktır bu yüzden en doğru tercih kendisi olur. Açıkçası ben geçen sezonun sonundan beri Avcı isminin kadro/klüp yapısına uymayacağını, Sergenin doğru tercih olacağını düşünüyorum.

Şu an oyuncularımıza uymadığı açıkça belli olan, kapasitemizi aşan bir sistem oynamaya çalışıyoruz. Yollama meraklısı değilim fakat hoca sisteminde hiç taviz vermedi. Biraz sadeleştirse her şey yoluna gidecek belki ama yapacak gibi durmuyor...

Çevrimiçi Samet Demir

Yıllardır adamın bedavaya reklamını yapıyoruz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu gün yazmışdım)))))

https://twitter.com/kaya9733/status/1176541559166242818?s=19

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk
Bu gerçek hesap değil. Parody hesap  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

ismail ünal kim ya :D

zamanında belediye başkanıymış tek bunu biliyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı KAP

Neler tartışılıyor burada , bir an kendimi trmilitary, sadfor başlıklarındaymış gibi hissettim :D
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Neler tartışılıyor burada , bir an kendimi trmilitary, sadfor başlıklarındaymış gibi hissettim :D

Beşiktaş futbol sezonu içerisinde resmen 1-2 sayfa savunma sistemimiz, tank yerli üretim vs konuşuldu  :lol: Bende ilk girdiğimde şaşırdım ama girince alışıyosun

Çevrimiçi Sinan23

Beşiktaş futbol sezonu içerisinde resmen 1-2 sayfa savunma sistemimiz, tank yerli üretim vs konuşuldu  :lol: Bende ilk girdiğimde şaşırdım ama girince alışıyosun

Cool story bro devam et dedim içimden  :claps: Birkaçyıldır karamsar mesajların aksine iyi geldi. Altay tankını kim yapmış bi ben bilmiyormuşum iyi geldi. :lol:

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı caner.eryigit

Kacti mi simdi f.orman?  :alala:
Savunma sanayi ile ilgileniyoruz şuan gündem çok çabuk değişiyor hızına yetişemiyoruz

Çevrimdışı savaş altay

Savunma sanayi ile ilgileniyoruz şuan gündem çok çabuk değişiyor hızına yetişemiyoruz

Keyifler mi yerinde yoksa uzuntuden mi yasaniyor bilemedim  :D

Hiçbiri, kafayı yedik.

Çevrimdışı savaş altay

F.orman bey tum mali hesaplari vermek icin kongreye bekleriz. He yok baska planlari varsa birilerinin onun adina

o baska. Ruyanizda gorursunuz; pasam pasam hesabi  :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Valla ben şu 5 haftadan hiçbirşey anlamadım kendi adıma.
Hoşgeldin kaos geç bile kaldın..

Çevrimdışı caner.eryigit

F.orman bey tum mali hesaplari vermek icin kongreye bekleriz. He yok baska planlari varsa birilerinin onun adina

o baska. Ruyanizda gorursunuz; pasam pasam hesabi  :D
Mevcut kongre yapısıyla birisi atanacak işte körler sağırlar birbirini ağırlar...

Çevrimdışı savaş altay

Sesli dusunuyorum, hemen schuster tarzi bir adam gelmeli.

80 gol atip 79 yeriz ama action lazim. Kapali alt tribun acilen " cilginlara "

acilmali uygun fiyat ile. Bu sezon biz olamiyorsak bile kimseye rahat vermemeliyiz.

Bu sezonun parolasi belli; kaos!!! Bizim rahat etmedigimiz yerde kimse istirahat edemez.

Bu sezon sampiyon olamayiz diye bir sey yok fakat acil hava degisikligi lazim.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Keske bayern münihdeki gibi 2-3 efsane futbolcularimizdan birileri toplansa ve yeni yönetim olsalar. Spordan gelmeyen adamlar baskan olmasin artik.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı savaş altay

Bana bolton maci kapalisini verin size zupper lig kupasini getireyim.

Besiktas'lilar sizin mesleginiz nedir?

Ahu ahu ahu

:kop: