Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2563667 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı mellfred

Yeni bir dünya kurulur, Beşiktaş da o dünyada yerini alır
Değişen şartlara ayak uydurmak zordur
eskiyi savunmak en kolayıdır
Koca devleti Ali nizamı kadim uğruna yıkıldı. Genç Osman yeniçeriyi kaldıracam diye canından oldu, ki koca sultandır,
eski iyiydi demek kolay
yeni zordur sancılıdır, zaman ister
An ma eydür
Sabır

Çevrimdışı savaş altay

Bu kanıya nasıl vardın peki yani hangi teknik adamlık tecrübesi Sergen'i Beşiktaş'ı yönetmeye layık kıldı? Yoksa Beşiktaşlı olması yeterli mi?
Tanimasak troll diyecegim  :lol:

Çevrimdışı levitate

abilerim inş kızmazsınız ama bence aldığımız oyuncular (douglas hariç) iyi oyuncular, ama çoooook yanlış kullanıyoruz

elinde 2 hızlı (...) var, adamlar içeri kat edeceğine mal gibi çizgide bekliyor. koy burağın yanına, o üçlü delik deşik eder. yada bekleri orta sahaya çekeceğine hücuma katılmalarını sağla, adamlar buna uygun değiller

4-1-2-3 yada 4-2-1-3 gibi dizilişler bize daha yararlı olacaktır

dorukhan bwm, elneny dlp, ljajic klasik 10 numara tadaaa

yada at dorukhan'ı sağ beke, ozzy dlp elneny bwm olsun bunu dene
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

ligin dominant takımları derken ne demek istiyor hoca  :s20:

Çevrimdışı Savaş

Kimmiş o dominant takımlar? Alanya mı?

Kafa mi buluyorsun bizimle? Puan kaybettikçe kontrolünü kaybediyor.

Çevrimdışı balkan-kartal

Yahu Şenol Güneş her sene aynı şeyi söyledi adam

Dediki maaşlar zamanında öndensin , kadro korunsun , TRANSFER YAPMAYA gerek yok dedi , defalarca dedi

Biz ne yaptık her seferinde şampiyon olan kadrodan 5-6 tane adam satıp , yerlerine de vasatlari doldurduk

Şımdı soru şu : Biz şimdi kar mi ettik bu sattığımız oyunculardan ?

Tam tersi zarar ettik

Satmasak o kadrolar çok daha iyi işler başarıp o tarnsfer paralarindan kat kat fazlasını kazandırırdi bize..
Keske kadroyu korumak cok kolay olsaydi
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı savaş altay

abilerim inş kızmazsınız ama bence aldığımız oyuncular (douglas hariç) iyi oyuncular, ama çoooook yanlış kullanıyoruz

elinde 2 hızlı nibba var, adamlar içeri kat edeceğine mal gibi çizgide bekliyor. koy burağın yanına, o üçlü delik deşik eder. yada bekleri orta sahaya çekeceğine hücuma katılmalarını sağla, adamlar buna uygun değiller

4-1-2-3 yada 4-2-1-3 gibi dizilişler bize daha yararlı olacaktır

dorukhan bwm, elneny dlp, ljajic klasik 10 numara tadaaa

yada at dorukhan'ı sağ beke, ozzy dlp elneny bwm olsun bunu dene

Adem'den 8 harici bir sey olmayacak gibi duruyor. Benim icin hep oyleydi gerci.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fırat Gunayer :

Abdullah Avcı, “ligin çok para harcayan takımlarıyla puan farkımız az, taraftar destek versin” diyor..

Sevgili hocam, Beşiktaş 5 maçta 5 puan alıyor, Dolmabahçe’de ilk şutunu 52’nci dakikada çekiyor.

Taraftardan destek istemen normal de, oyun da biraz umut versin be hocam.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu açıklamasından sonra kovulmazsa Fikret Orman’ın Beşiktaşlılığıda sorgulanır
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu kanıya nasıl vardın peki yani hangi teknik adamlık tecrübesi Sergen'i Beşiktaş'ı yönetmeye layık kıldı? Yoksa Beşiktaşlı olması yeterli mi?
Avcidan iyi oynatacagi kesin , Zeki adam bi kere

Çalıştırdığı hiçbir takımda da kotu performans göstermedi ve hücum oynattı

Diğer yandan teknik taktiğe de önem veriyor , Efecan in Hocam bizden sürekli koşmamizi istiyorsunuz ama sizde koşmuyorsunuz dediğinde , benim kadar yetenekli olun sizde koşmayın demişti

Dolmabahce de rakip kaleye ilk şutunu 52.ci dakika da çekiyorsun , sen daha önce hiç bu kadar kötü Beşiktaş gördüm mü ?

5 hafta da 5 puanın hicbir açıklaması olamaz
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2019, 23:48:58 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı savaş altay

Bu açıklamasından sonra kovulmazsa Fikret Orman’ın Beşiktaşlılığıda sorgulanır
Ne anladiniz su acikamadan? Istifa icin gerekceli karariniz nedir, aciklayibda ogrenelim.

Çevrimdışı karaoğlan

Avcidan iyi oynatacagi kesin , Zeki adam bi kere

Çalıştırdığı hiçbir takımda da kotu performans göstermedi ve hücum oynattı

Diğer yandan teknik taktiğe de önem veriyor , Efecan in Hocam bizden sürekli koşmamizi istiyorsunuz ama sizde koşmuyorsunuz dediğinde , benim kadar yetenekli olun sizde koşmayın demişti

Benim için bunlar yeterli değil, ha gelirse destekler ve başarılı olmasını isterim elbette. Lakin benim Avcı'yı destekleme sebebim biraz da bu, yerine önerilen adayların hiçbirinin -bence- yeterli olmaması.

Çevrimdışı tangaz

Yönetim diye bir şey yok bayadır ortada onu zaten geçiyorum, kendileri de 2 senedir başka işlerle uğraştıklarını bildirmişti.

Yaz aylarından beri Avcı'yı övenlere acıyorum. Sahi bugün kaç saniyede topu geri kazandık?

+1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı huseyincelebi

Ne anladiniz su acikamadan? Istifa icin gerekceli karariniz nedir, aciklayibda ogrenelim.

Bir teknik direktör başarısızlığını başkalarının başarısızlığı ile örtemez örtmemeli işine verdiği değeri baltalamış olabilir

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı tangaz

Senin ilerdeki 5'linle City'nin ilerdeki 5lisi arasında büyük fark var. Gerek oyuncu kalitesi gerek senkronizasyon açısından. Aslında kalite de çok mesele değil düzey farkı nedeniyle bu giderilebilir. Ama oyuncular rollere uymuyor ayrıca senkronize değiller.

Rakip savunmayla orta saha bloğu arasında 5'li yerleşmeyi becerdik bir çok kez. Pası o bölgeye düzgün de çıkarttık. Artık orada topu kaybetmeyeceksin, pozisyon ve sayısal üstünlüğü bile sağlamışsın. Ama bizim oyuncular kafalarını kaldırıp bunun farkına bile varamıyor çoğu zaman.

Zaten uzun vadede bu oyun tutarsa da bu kadronun kimi parçalarının önemli evrimler geçirmesi kimilerinin de değişmesi vs gerekir. Bu oyuncu tipleriyle olmayacak.

bunu görüp kararlar alacak kişi kenarda ısrar etmeye dewam ediyor ve bu direkt suç ağır cezalık suç hemde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Böyle oyuncularla oynayacaksak neden Avcıyı getirdik, Avcıyı getirdiysek neden böyle oyuncular aldık? Bunu soruyorum yönetime.

oyuncuların tümünü avcı seçti

Çevrimdışı tangaz

Bu yolun sonunu gösteren talihsiz bir açıklama olmuş. Bu cümleyi kimse hazmedemez.

https://twitter.com/futbolarena/status/1176217278486069254

nerde sanıyor bu adam kendini?

büyük takım büyük hoca birlikteliği her zaman sağlanamıyor biz sağlamıştık ama ormanın arkadaşları ayak oyunları ile yediler başını ormanda buna seyirci kaldı

Çevrimdışı tangaz

Son 5 senede aslında bu ligin içinden geçecek oyuncuları kattık kadroya ama elimizde tutamadık beraber oynatamadık. Mevcut kadronun çok level atlaması lazım.

Ama öncelikle Avcı nın da Biliç kafasından çıkması lazım. Burası BEŞİKTAŞ başakcity değil. Milletin aklıyla dalga geçiyor her maç sonu bu adam ropörtaj yaptıkça küçülüyor...

ama öle deme ne dediği anlaşılıyor tane tane konuşuyor

Çevrimdışı levitate

Adem'den 8 harici bir sey olmayacak gibi duruyor. Benim icin hep oyleydi gerci.
abi niye bu kadar gömüyorsunuz ya :D adam şu garip oyunuyla bile takımda en çok skor üreten adam

azıcık gazlayıp ayağına top verilince hayvan gibi şey ediyor. geçen sene 39 puan topladıysak qral ve ljajic'e yazar
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

En başından beri soylediklerimden biri buydu

Herif fanatik Gs li , bugün yanlışlıkla bile olsa bilinç altı onu ele verdi

Şu açıklama inanılmaz rezalet bir açıklama Ama başkan için sorun değil çünkü aynı röportajın birebir kopyasını bilic de vermişti onu da kovmamıştı

adamın zaten taraftarımız yerine BEŞİKTAŞ TARAFTARI demesine ayrı bi ayar oluyorum.

Çevrimdışı levitate

bunu görüp kararlar alacak kişi kenarda ısrar etmeye dewam ediyor ve bu direkt suç ağır cezalık suç hemde
karar aldığında çok geç olursa herkesi yakar
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Yeni bir dünya kurulur, Beşiktaş da o dünyada yerini alır
Değişen şartlara ayak uydurmak zordur
eskiyi savunmak en kolayıdır
Koca devleti Ali nizamı kadim uğruna yıkıldı. Genç Osman yeniçeriyi kaldıracam diye canından oldu, ki koca sultandır,
eski iyiydi demek kolay
yeni zordur sancılıdır, zaman ister
An ma eydür
Sabır

sabrı hak edecek ışık yok ki

Çevrimdışı AigleBordeaux

-52nci dakikada ilk isabetli şutu attık bu oyuna devam edeciğine bellirti ve bu maçta bazı bölümler iyi oynadığımızı bellirti
-Gs ve Fb’yi bizden büyük görüyor
-ligin transferde en çok harcayan takımları diyip sadece 5 puan önde diyip kendi takımının 10 milyon Euro’dan fazlasınığını harcadığını unutuyor galiba

Çevrimdışı tangaz

bunu diyeni kovmayan beşiktaşlı değildir. NET

Çevrimdışı AigleBordeaux