Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2561199 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı 38life

Sistem değişmezse Avcı değişecek bu gidişle  :tabe:

Muhtemelen. Gerçi sistem değişse de sonuç pek değişmez. belki kısa bir süre ertelenir tepkilerin had safhaya yükselmesi. Ona da gerek yok bence. 1 yılın sonunda her halükarda gönderilecekse o zamana kadar beklemenin Beşiktaşa bir faydası yok.

Çevrimdışı karaoğlan

Mesela elma armutla karnıyarık yapamayacağını bilen, bunda ısrar etmeyen biri Beşiktaş'ı en azından yarışta tutar.

Tamam da o kişi kim işte? Yani ben düşünüyorum bulamıyorum; aklında bunu yapabilecek ve yapmayı kabul edecek birisi olan varsa lütfen dillendirsin de biz de öğrenelim.
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2019, 22:47:04 karaoğlan ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aynen öyle  :claps: :claps:
arkadaş ileri oynayın dikine oynayın hızlı oynayın
Bu şey değil mi abi yaa Şenol Güneş futbolu :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Alper1903

Bu yolun sonunu gösteren talihsiz bir açıklama olmuş. Bu cümleyi kimse hazmedemez.

https://twitter.com/futbolarena/status/1176217278486069254

Kafa da tam Bilic kafası. O da aynı şeyleri söylerdi. Bursa'yla rakip yapmaya çalışmıştı bir aralar. O açıklamayla bunun zerre farkı yok. Hatta zerre haz etmediğim Bilic en azından bir şeyler oynatıyordu. Bunda o da yok.

Bu yolun sonunu gösteren talihsiz bir açıklama olmuş. Bu cümleyi kimse hazmedemez.

https://twitter.com/futbolarena/status/1176217278486069254
Galatasaraylı Hocadan da böyle bir açıklama beklenirdi zaten

Bilicin yerli versiyonu , buyrun cenaze namazına..

Çevrimdışı caner.eryigit

Şuan başak city aşamasındayız daha.  Ederson gibi kaleci Kylie Walker gibi bek Kompany gibi Dijk gibi (liverpool) stoper Sane-Mahrez-Silva gibi hücumcular Aquero gibi bir golcü ve en önemlisi Kevin De Bruyne miz olduğu gün biz de oynarız öyle. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Çok level atlamamız lazım desene sinirden kendi kendime gülüyorum evde

Çevrimdışı BJKTÜRK23

gazişehire yenilen takımız, bu beraberliği bekliyordum
burak bir sezon sonra 11'de ilk maçı
vida yok ruiz yok oğuzhan sakat döndü ilk maçı
transferlerden tek verim alabilmiş değiliz
penaltı hızır gibi yerişti
ya sabır

Golcünün faydaları olmayan pozisyonda penaltı aldırdı. Attı. Umut veya Güven olsa kaleciye orta ile bitecekti pozisyon Burak aldırdı penaltıyı herif çekmese Burak ın vurma şansı yok o ortaya. Büyük topçu farkı işte. O yüzden hedefi olan takımlar golcüsü kadar konuşabiliyor. 2-3 tane daha kaliteli hücumcun  olsa bugün 2 tane daha sokardık hiçbir şey oynamadan. 2 dorukhan 1 Nkodou mundar ettiler düşük futbol zekaları ile 3 atağı. Nkodou mbappe bir de gol yedirtti. En kötü yemeden 1-0 kazanırdık. Kötü oynarken bile kazanmak önemli. Hakemler doğramasa Burak-Talisca-Babel olsa sadece şuan en kötü 13 puandaydık bu futbolla...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Erman1903

Ne yönetim ne de hocanın kalıcı olma şansı yok gibi. Avcı böyle bir yapı içinde başarılı olamayacaktır. Taktiksel varyasyon yapmayacaksak hoca değişikliği ne kadar erken olursa o kadar iyi olacak çünkü böyle oynayamadığımız çok açık.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Çok level atlamamız lazım desene sinirden kendi kendime gülüyorum evde

Son 5 senede aslında bu ligin içinden geçecek oyuncuları kattık kadroya ama elimizde tutamadık beraber oynatamadık. Mevcut kadronun çok level atlaması lazım.

Ama öncelikle Avcı nın da Biliç kafasından çıkması lazım. Burası BEŞİKTAŞ başakcity değil. Milletin aklıyla dalga geçiyor her maç sonu bu adam ropörtaj yaptıkça küçülüyor...

Böyle oyuncularla oynayacaksak neden Avcıyı getirdik, Avcıyı getirdiysek neden böyle oyuncular aldık? Bunu soruyorum yönetime.
Soruyu yanlış yere soruyorsun Hocayı kollamak için

Yapılan 7 transferin 6 tanesi Avcı transferi , kimi istediyse alındı

Bu sorunun Tek ve Net muhatabı Abdullah Avcı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Muhtemelen. Gerçi sistem değişse de sonuç pek değişmez. belki kısa bir süre ertelenir tepkilerin had safhaya yükselmesi. Ona da gerek yok bence. 1 yılın sonunda her halükarda gönderilecekse o zamana kadar beklemenin Beşiktaşa bir faydası yok.
Gelen yeni teknik direktör de kendime göre takım kurmadım diye isyan edecek başarı yakalayamayınca. Sil baştan transferler ve olası bir başarısızlıkta elde var sıfır. Bu yolun sonu hiç iyi yere çıkmıyor. Hatalar daha büyük hataları doğuruyor. Bu yaz hata yapma lüksümüz yoktu. Geleceğimizi ipotek altına aldığımız bir sezonda böyle sonuçlar bizi beklenen acı sona yaklaştırıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Hocam allah aşkına ligin en çok para harcayan takımı biziz yahu. Diğerleri bu paraları harcasa muhtemelen uefa'dan men yiyeceklerdi. Bizim kimseyle kendimizi karşılaştırma lüksümüz yok ki takım gol pozisyonuna giremiyor bu saha yerleşimiyle. Modern futbol oynamaya çalışıyoruz sahaya yayılmamız şekil açısından tamam ancak ortaya konulan ürün berbat. Dorukhan ve ljajic iki iç orta saha olarak OLMUYOR. Aldırsaydın ya güzel hocam oyununa uygun orta saha ve kenarları. Nasıl geri dönüşü olumlu bu oyunun gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum dakika 80 falandı ceza sahasında topla buluşma sayımız 6'ydı ya.

Çevrimdışı 38life

Bizim için kritik sorular şunlar. Mevcut kadroyla ocağa kadar gidilecek ve bu kadronun hocanın oyununu oynayamadığı/anlayamadığı/yeteneğinin yetmediği sebebine ne dersen de belli. Hoca kendinden taviz verip bu takımı en azından ocağa kadar daha bilindik daha klasik ve bu ligin en azından şu an içinde bulunduğu dinamiklerine daha uygun şekilde götürebilecek mi yoksa inat mı edecek? İnat edecekse bitirecek miyiz hocayla yoksa bu oyunun oturmasını mı bekleyeceğiz? Stadın 45 dk boyunca istifa diye bağırdığı yönetim ne olacak peki hoca giderse orda kalabilecek mi? Her iç saha maçında bugünkü gibi rezillikler mi yaşayacağız biz oyuncu isliklama Yönetim gitsin﹗ sesleri? Nasıl düzelecek bu takim?

Sistem değiştirme ile ve hoca değiştirme ile ilgili fikrim:

Takımın düzelmesinin mümkünlüğüyle ilgili fikrim:

Bu arada Şenol hoca gittikten sonra yerine kim gelirse gelsin Beşiktaşın oyununu düzeltmesi uzun zaman alacaktır. Yeni gelecek olan hoca kredisi yüksek, başarılı, tecrübeli biri olmadığı sürece taraftarın tahammül etmeyeceğini düşünüyorum. Takımın düzelmesi için yeterli süreyi bulamadan tepkiler gelecektir. Sonrası zaten bitmek bilmeyen bir kaos olacaktır. Şans biryerde yüzümüze gülüp de işler kendi kendine, tesadüfi olarak yoluna girene kadar şampiyonluk yüzü göremeyiz. Üstelik rakiplerimiz böyle kötü yıllar geçirirken... Bu durumda da Fikret Orman, Yıldırım Demirörenden daha iyi anılmayan bir başkan olarak tarihe geçebilir.

Fikret Orman eğer bu durumun önüne geçmek istiyorsa 2 şey yapabilir.
1- Taraftarın gözünde kredisi yüksek olacak kalitede bir hoca getirebilir. Bu iyi bir yönetim için bile zorken bizim vizyon sıkıntısı çeken yönetimin böyle birşeyi becermesi hayli zor.
2- Kadroda büyük bir revizyona gidip yeni hocaya yeni bir kadro sunmalı. Ve bu kadro yeni hocanın oynatmak istediği oyunu oynayabilecek özelliklere sahip oyunculardan oluşmalı.

Kötü geçen bir sezonun ardından oyuncularımız için Fikret Ormanın kabul edebileceği teklifler gelmeycektir. Buyüzden kadroda büyük bir revizyon beklemek de hayal gibi duruyor. Sözleşmesi biten ve yeterince yaşlanan bazı oyuncularımız olacak. Ama yine de işler baya zor olacak bizim için. Nereden baksan tablo karanlık. 2 yaz boyunca bağırdık çağırdık, "felaket geliyor" dedik. Pek ciddiye alan olmadı. "Lige ambargo koyacağız" dediler. Şimdi iş işten geçtikten sonra yönetimi eleştirmeye başladılar. Oysa yönetimi eleştirmekten tüğ biteli çok oldu dilimde.

Takımın düzeleceğine inanmıyorum. Hele ki zırt pırt teknik direktör değiştirmeyle. Daha bi kaç ay önce 5 milyona N'Koudou'nun yarısını aldık. Nasıl bir defosu olduğunu hala göremeyenler var aramızda o yüzden çok girmek istemiyorum. Ama bu yönetimle, bu taraftarla bu işler zor. Dediğim gibi "bizim sayemizde olmayan" bir denk gelme ile yeniden şampiyon oluruz. Çünkü artık rakipler de ayağa kalkıyor. Bizde Gomez, Sosa vardı, onlarda yoktu. Şimdi onlarda Gomez, Sosa var. Bizde yok. Bu böyle de gider önümüzdeki yıllarda.

Abdullah Avcı: "İlk yarıda rakip bizi 2. bölgede bekleyip 4-5-1 düzeninde karşıladı. Oraya kadar sağlıklı geldik ama 3. bölgede üretme sıkıntısı yaşadık. Oyunu biraz daha hızlandırabilsek, pozisyon zenginliği çıkarabilirdik. İlk yarıda rakip de pozisyona girmedi. Burak, Atiba ilk defa oynuyor. Gökhan hatasız oynadı, ilk defa stoper oynuyor. Çok basit bir top kaybından gol yedik. Arkasından oyunun boyu uzamaya, geçişe dönmeye başladı. Sonra oyuna girdik 1-1'i bulduk. Kazanabilirdik de. Oyuna ben de inanıyorum, oyuncular da inanıyor. Geri dönüş son derece iyi. 5. haftayı bitirdik, yolumuza devam ediyoruz. Beşiktaş taraftarı her daim takımına destek olmuştur, olmaya devam etsin. Bugün 5 puan normalde yakışmayan bir puan ama sene başından itibaren bir sürü olumsuzluklar yaşıyoruz. Bu bir savunma değil ama oyun içinden aldığımız mesajlar var. Çok paralar harcamış, oyun kalitesi tartışılan takımlarla 3 puan var. Buradaki beklentileri, zorlukları biliyoruz. Gemiyi limana yanaştıracağız."
Her zaman ki gibi Cilalı , süslemelerle dolu bir röportaj

Alkışlayalım hocayı yine Taktik ve teknik dolu bir röportaj vermiş :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Nartallo

Abdullah Avcı gerek yaptırdığı transferler, gerek oynatmaya çalıştığı fakat beceremediği oyun şekli, oyun devam ederken yaptığı değişiklikler ile tamamen hayal kırıklığıdır.

Avcı’nın fantezisiyle Beşiktaş’ın bu senesi de mahvoldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Her zaman ki gibi Cilalı , süslemelerle dolu bir röportaj

Alkışlayalım hocayı yine Taktik ve teknik dolu bir röportaj vermiş :claps: :claps: :claps:
Bu oyundan bu kadar ne görmüş olabilir diye kendini sorgulatıyor insana. Sistem hocayı da değersiz kılmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Beşiktaşin Çocuğu varken Gs nin çocuğunu getirirsen oda böyle röportajında Gs yi övüp seni küçümser...

Bir üçüncü büyüğüz demediği kalmış..

Nasıl güzel mi böyle ? Oyna devam mi ?

Çevrimdışı savaş altay

Bu karsilastirma mevzusu yanlis download ediliyor foruma.

Birileri ile yaris icindesin zor durumlardasin ve bu aciklamayi tabloya bakarak yapabilirsin.

Sizofren lig degil burasi baska takimlar da var.

Çevrimdışı 38life

Bonservise çok para ödeyen değil maaşa çok para ödeyenin başarı ihtimali artar. N'Koudou gibi bir futbolcuya 5 milyon verip sonra "biz çok harcama yaptık, demek ki kaliteli takım kurduk." diye bir saçmalamaya giremez kimse.

Bu oyundan bu kadar ne görmüş olabilir diye kendini sorgulatıyor insana. Sistem hocayı da değersiz kılmış  :tabe:
Bu adamin bu cilalı, süslemeli ropritajlarina kandınız , Devlet destekli , maaş problemi yaşamayan bır takımda gösterdiği başarıya kandınız

Oysaki ben bunları 2 aydır, 2.5 aydır söylüyorum @MUSTAFA_

2 hafta önce Aynı cilalı rorptajlari Aykut da veriyor Aykutu getirelim o zaman dediğimde tepki göstermişti millet bana

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bizde Gomez, Sosa vardı, onlarda yoktu. Şimdi onlarda Gomez, Sosa var. Bizde yok. Bu böyle de gider önümüzdeki yıllarda.

Yorum gibi yorum  :claps:

Fabri(Handanovic)-GG-Marcelo-Pepe/plase Ruiz-Adriano-Atiba-Ozi(Khedira)-Talicsa-Babel-Burak-Gomez bu oyuncular bizdeydi sadece 3.5 u kaldı elimizde... parantez içindekiler gelse Uefa kupasında favori olur bu takım... Getirebiliyorsan takımda tutacaksın vereceksin takımı ehline arkana yaslanacaksın.

Bu karsilastirma mevzusu yanlis download ediliyor foruma.

Birileri ile yaris icindesin zor durumlardasin ve bu aciklamayi tabloya bakarak yapabilirsin.

Sizofren lig degil burasi baska takimlar da var.
Nasıl yanlış ? Neresi yanlış ?

Ligin domintam takımları diyor ? Yani seni dominant takım saymıyor

Bilincin yaptığı açıklamanın birebir kopyası işte daha neyini tartisacagiz bu rezalet açıklamanın ?

Çevrimdışı 'TaNeR'

Komplo teorilerine mesafeli bakarım ama benim şu ana kadar gördüğüm Avcı bir truva atıdır ve bizde bir misyonu vardır (katılır ya da katılmazsınız).

Basit bir soru:

Hangi sürü 'savaşı' kaybeder?
a) başında kurt olan koyun sürüsü
b) başında koyun olan kurt sürüsü

Evet, Avcı bizde b'dir ve mümkün olduğunca 'yeni sistem getiriyorum' ayaklarına önümüzü kesmektedir. Takımdan gönderilene kadar da Beşiktaş'a bir faydasının olmayacağını düşünmekteyim. Gönderilirken de mazereti 'ben yeni sistem oturduyordum, tabii ki buna zaman gerekiyordu ama buna sabır gösterilmedi' olacak ve kendini aklayabilecektir.

Olan Beşiktaşımıza olacak, çabuk uyanalım ve yolları şimdiden ayrılalım.

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Alper1903

Kanatların kaleye yakın değil
Sağ bekin hata üstüne hata yapıyor
Dorukhan'ın ne yaptığı belli değil, 8 oynamıyor. Yani Avcı göremese de 8 oynamıyor o kesin.
Layiç bir maestro değil, takımı yönlendiremiyordu okey ama sürekli toptan kaçıyor, verim sıfır. Üstüne her maç sarı kart yiyor. Ya hiç mi uyarmıyorsun be adam?
İnatla false back'e devam. Bu anlayış kanatları otoban gibi açıyor. Üstüne solda Caner oynayınca bu x2 oluyor.

Her maç aynı teraneler. Takımın 90 dakika zırvaladığı şeyler belli, yenilen goller birbirinin kopyası, atılan gol ya birilerinin kıçına başına çarpıyor ya da gol bile olmuyor, açıklamaların her hafta daha da rezilleşiyor.

Neden her hafta aynı eziyeti çekiyoruz valla bezdim.

Çevrimdışı autopsy

Abdullah Avcı'nın açıklaması tam bir rezalet. Geçen sene 2. yarı daha dar kadroyla 39 puan topladı bu takım.
Ligin dominant takımlarıymış. Kendisini Başakşehir'de sanıyor sanırım halen.