Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2562679 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı caner.eryigit

Hay Allahım yarabbim ne ile sınanıyoruz city fln yazıyorsunuz bırakın abi bu romantizmi de gerçeklerle yüzleşin.
Sen elinde ki oyuncu profiline göre ortaya birşeyler çıkar.
Tutturmuş herkes sistem sistem
Basitçe yazalım kaleye nasıl gidicez biri açıklasın da bilelim

Çevrimdışı Alper1903

Sorun eksiklerde cezalılarda falan değil sorun oynanan oyunun kendisi. Takım tam kadro çıkana kadar kesin olarak yarıştan kopacak ondan sonra herkes sorun oyundaymış diyecek.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bizim kenar oyuncuları çizgiye basarak mı oynayacak bu sistem de hep böyle ben city de hiç böyle birşry görmedim de

Çevrimdışı Alper1903

Şu anda, tam şu anda gerekli aksiyonların alınması lazım. Onun için de taraftarın yüksek protesto olması lazımdı ama bekleneni veremedi taraftar. O yüzden bir şey çıkacağını zannetmiyorum.
Çok kritik bir anda herkes aynı şeyi söyleyecek ama iş işten geçecek. Evet, tahminim derbi.

Çevrimdışı 38life

Avcı olacakken av oluyoruz maçlar hiç umut vermiyor hocanın oyuna etkisi yok hocaya güvenmeye devam mı etmeliyiz yoksa yollar ayrılmalı mı  :alala:

"Ben 1 sezonu bile gözden çıkarmam, burası Beşiktaş. Uzun vadeli planlar istemem benim için yarın değil bugün önemli." diye düşünenler hocayı istifaya davet etmeli, davet edecekler de zaten. Sadece yönetime uzun zamandır süren bir antipati olduğu için hocaya sıra gelmiyor şu aşamada, ama ilerleyen haftalarda gelecektir.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Abdullah Avcı’nın açıklamalarından sonra kararımın arkasındayım Akbilspor’a gere dönme dileyiğle
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Avcı olacakken av oluyoruz maçlar hiç umut vermiyor hocanın oyuna etkisi yok hocaya güvenmeye devam mı etmeliyiz yoksa yollar ayrılmalı mı  :alala:

Kadro değişmeden yeni hoca da gelse bir fark olmaz. Bir fark olmaz derken günlük haftalık kazanımlar olur da kimse şampiyon yapamaz. Avcı nın istediği oyunu oynatması bu oyuncularla mümkün değil minimum 6 mevkinin üst düzey oyuncu ile değişmesi gerekiyor laf olsun diye demiyorum çünkü bu oyuna önlem almak çok kolay çok iyi oyuncularla topun kıymetini bilirsen anca o zaman herkesin görmek istediği man city oyununu görebiliriz kendi çapımızda. Topun arkasına geç alanı iyi kapa Beşiktaş ın zayıf karnına şok preslerle baskı kur hataya zorla kazandığın toplarla savunma arkasına adam kaçır. Bunu belli ölçüde yapan her takım bizi yener şakası yok bu işin.

Kötü daha doğrusu kafası futbolda olmayan bir Karius-Ayakları kötü topu sürekli düşüren hava hakimiyeti düşük bir Vida-0 adet 8 numara-0 adet skorer teknik adam eksiltebilen kanat. Yine gel gitli ve üst düzey olmayan skor yükünü yeterince sırtlayabilecek seviyede olmayan çilingir olmayan Ljacic. Beşiktaş erken golü bulup oyunu ve topu kontrolüne alamazsa maç kazanması çok zor... Bu kadro ile imkansız...

Avcı zaten daha geldiğinde demiştim 10. hafta civarı gönderilmezse Şenol Güneş style ortaya karışık oyuna dönmek zorunda. Polyannacılığa gerek yok diye...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Hala tam kadro sahada sistemi denemedik. Hala bir umut var bende ama bu orta saha ile değil  :tabe: Sistemin ne olduğunu herkes biliyorduk. Takım sistemi uygulayamadığı için bence herkes öyle yazıyordur. Yoksa herkes oynamak istediğimiz sistemi biliyor. Mübalağa yapıyorlar sadece  :tabe:

Benim umudum yok.

Çevrimdışı Alper1903

Abdullah Avcı: "Son bölümde pozisyonlara girdik, belki galip de gelebilirdik. Ben bu oyuna inanıyorum. 5. haftayı bitirdik yolumuza devam ediyoruz."

kaleye şutumuz yok maç boyu ama şaşırmadım. oyna devam...

Çevrimdışı 38life

Bu arada Dorukhan'dan sağ iç hayatta olmaz bu yapıda ama sağ bek olabilir. Ozi girdikten sonra o bölgeye geçti ben beğendim. Takım hücumdayken savunmayı üçleyip ileri sakin topu aktarma işlevini gayet yerine getirdi. Douglas tamamen yanlış transfer. Dorukhan orada Gökhan'la pozisyonu paylaşabilir.

Son zamanlarda seyrettiğim en kötü futbolcu performansıydı. İkinci yarının başında değil de 65'de çıkarıldığı için kendini şanslı saymalı.

Çevrimdışı mellfred

gazişehire yenilen takımız, bu beraberliği bekliyordum
burak bir sezon sonra 11'de ilk maçı
vida yok ruiz yok oğuzhan sakat döndü ilk maçı
transferlerden tek verim alabilmiş değiliz
penaltı hızır gibi yerişti
ya sabır

Çevrimdışı Nartallo

Senin ilerdeki 5'linle City'nin ilerdeki 5lisi arasında büyük fark var. Gerek oyuncu kalitesi gerek senkronizasyon açısından. Aslında kalite de çok mesele değil düzey farkı nedeniyle bu giderilebilir. Ama oyuncular rollere uymuyor ayrıca senkronize değiller.

Rakip savunmayla orta saha bloğu arasında 5'li yerleşmeyi becerdik bir çok kez. Pası o bölgeye düzgün de çıkarttık. Artık orada topu kaybetmeyeceksin, pozisyon ve sayısal üstünlüğü bile sağlamışsın. Ama bizim oyuncular kafalarını kaldırıp bunun farkına bile varamıyor çoğu zaman.

Zaten uzun vadede bu oyun tutarsa da bu kadronun kimi parçalarının önemli evrimler geçirmesi kimilerinin de değişmesi vs gerekir. Bu oyuncu tipleriyle olmayacak.

Peki Ljajic’in her aldığı topu dürterek oynamasını, Dorukhan’ın oyunun gerektirdiği oyun görüşüne sahip olmadığını görmüyor mu? Bunlara neden çözüm bulmuyor. Ljajic ısrarla toptan vazgeçmiyor, oyun hızlanmıyor. Bunlar neden düzelmiyor.

Takıma bir sürü adam aldırdı, oynatacağı oyuna uygun diye Boyd aldı, adamı bir maç oynattı, ikinci maç yedek kaldı, üçüncü maç kadroya almadı. Burak yokken neden oyunun gerekli kıldığı forvet yerine Diaby’e evet dedi.

Bir sistem kurmaya çalışırken neden doğru taşları koymuyor temele.

Sezon başı en umut verici hazırlık maçı, oyunun en fazla oynatılmak istenen sisteme benzediği maç tamamen gençlerin oynadığı Panathinaikos maçıydı. O maçtan kimse şans bulamadı şimdiye kadar.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Avcı ile yollar ayrılmalı, hemen bugün.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı gokhantr

Avcı: "Çok paralar harcamış, oyun kalitesi tartışılan takımlarla 3 puan var. Buradaki beklentileri, zorlukları biliyoruz. Gemiyi limana yanaştıracağız."

Yaptığımız bonservis harcamasını, kendi getirdiği adamların vasıfsızlığını biri hatırlatsın. Şut dahi çekmekten aciziz, adam halinden memnun.

Çevrimdışı Alper1903

Ev sahibi avantajını kullanıp bol pozisyon üretmek, rakip kaleyi abluka altına alıp o coşkuyla taraftarı memnun etmek yerine yine aynı mıy mıy rezil bir futbol...
Yani ne söylenebilir ki daha Avcı hakkında?

Bu tablonun baş sorumlusu yönetim ama şu saçmalıktan sonra fırsat gelmiyor açıkçası.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bizim kenar oyuncuları çizgiye basarak mı oynayacak bu sistem de hep böyle ben city de hiç böyle birşry görmedim de

Şuan başak city aşamasındayız daha.  Ederson gibi kaleci Kylie Walker gibi bek Kompany gibi Dijk gibi (liverpool) stoper Sane-Mahrez-Silva gibi hücumcular Aquero gibi bir golcü ve en önemlisi Kevin De Bruyne miz olduğu gün biz de oynarız öyle. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim umudum yok.
Sistem değişmezse Avcı değişecek bu gidişle  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı karaoğlan

Avcı ile yollar ayrılmalı, hemen bugün.

Kim gelecek yerine? İsmi geçen tüm alternatiflere (Sergen vs.) kıyasla Avcı'yı tercih ederim. Evet, takımın oyunu aşırı kısır ama bu zamana kadar yaşadığımız şanssızlıkların etkisi de unutulmamalı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abdullah Avcı: "İlk yarıda rakip bizi 2. bölgede bekleyip 4-5-1 düzeninde karşıladı. Oraya kadar sağlıklı geldik ama 3. bölgede üretme sıkıntısı yaşadık. Oyunu biraz daha hızlandırabilsek, pozisyon zenginliği çıkarabilirdik. İlk yarıda rakip de pozisyona girmedi. Burak, Atiba ilk defa oynuyor. Gökhan hatasız oynadı, ilk defa stoper oynuyor. Çok basit bir top kaybından gol yedik. Arkasından oyunun boyu uzamaya, geçişe dönmeye başladı. Sonra oyuna girdik 1-1'i bulduk. Kazanabilirdik de. Oyuna ben de inanıyorum, oyuncular da inanıyor. Geri dönüş son derece iyi. 5. haftayı bitirdik, yolumuza devam ediyoruz. Beşiktaş taraftarı her daim takımına destek olmuştur, olmaya devam etsin. Bugün 5 puan normalde yakışmayan bir puan ama sene başından itibaren bir sürü olumsuzluklar yaşıyoruz. Bu bir savunma değil ama oyun içinden aldığımız mesajlar var. Çok paralar harcamış, oyun kalitesi tartışılan takımlarla 3 puan var. Buradaki beklentileri, zorlukları biliyoruz. Gemiyi limana yanaştıracağız."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Alper1903

Kim gelecek yerine? İsmi geçen tüm alternatiflere (Sergen vs.) kıyasla Avcı'yı tercih ederim. Evet, takımın oyunu aşırı kısır ama bu zamana kadar yaşadığımız şanssızlıkların etkisi de unutulmamalı.

Mesela elma armutla karnıyarık yapamayacağını bilen, bunda ısrar etmeyen biri Beşiktaş'ı en azından yarışta tutar.

Çevrimdışı tolga1903

Benim umudum yok.

Bizim için kritik sorular şunlar. Mevcut kadroyla ocağa kadar gidilecek ve bu kadronun hocanın oyununu oynayamadığı/anlayamadığı/yeteneğinin yetmediği sebebine ne dersen de belli. Hoca kendinden taviz verip bu takımı en azından ocağa kadar daha bilindik daha klasik ve bu ligin en azından şu an içinde bulunduğu dinamiklerine daha uygun şekilde götürebilecek mi yoksa inat mı edecek? İnat edecekse bitirecek miyiz hocayla yoksa bu oyunun oturmasını mı bekleyeceğiz? Stadın 45 dk boyunca istifa diye bağırdığı yönetim ne olacak peki hoca giderse orda kalabilecek mi? Her iç saha maçında bugünkü gibi rezillikler mi yaşayacağız biz oyuncu isliklama Yönetim gitsin﹗ sesleri? Nasıl düzelecek bu takim?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gemi limana gelene kadar batmazsa, limana yanaşırız ama şu anda gemi su alıyor ve kara görünmüyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Luce hariç yabancı tutmaz. O da söyledi zaten istediğim seviyede oyuncu getireceklerine ikna olmadım vazgeçtim diye. Bu takıma iş yapacak kimse gelmez ki. Anca kendi camiamızdan birileri kalkan olmak için kulüpler birliği başkanına gelir. Bir Yılmaz Vural hayır demez  :D

Çevrimdışı 38life

Eski'den Türkiyede teknik direktörlerden 1 yılda vazgeçilmesini eleştirirdik. Artık buna gerek kalmadı.  :lol:

Şampiyon olan hocanın şampiyonluk ertesinde kovulduğu bir ülkede yaşıyoruz. Beklentiyi çok da yüksek tutmamak lazım bu ülkeden  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu yolun sonunu gösteren talihsiz bir açıklama olmuş. Bu cümleyi kimse hazmedemez.

https://twitter.com/futbolarena/status/1176217278486069254

Beşiktaş Tarihi
★★★