Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 2540179 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı savaş altay

Bu arada twitter'da her gün önüme nostaljik Beşiktaş videoları çıkıyor yarısında Acun var :lol: Acun sektör değiştirmese spor muhabirliğine devam etse Beşiktaş'lı bilirdik heralde onu. Beşiktaşlı olup Beşiktaş muhabirliği yapan oranı ne acaba.
Onu da icimize yerlestirip kamptan kavga haberleri beklerlerdi.

Çevrimdışı 38life

Bu pası atan futbolcumuzu tanıdınız mı?

Çevrimdışı Sinan23

Bayer altyapısına benziyor Güven olabilir

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş'ın Wonderkidi - Güven Yalçın

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güven bize gelirken pozisyonu 10 numaraydı biz onu kanat ve forvette kullandık diye hatırlıyorum

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

almadı demiyorum zaten bu lobi değil diyorum.
arasındaki farkı anlatmaya çalışıyorum
birinin lobi gücünden bahsedersen ona güç aşılamış olursun ama onun satılmışlığından bahsedersen aşağılamış olursun arada böyle bir fark var. Buna lobi diyen taraftarımız aslında bunları güçlendiriyor.
sorun haksız şampiyonluk elde etmek değil sorun bunu nasıl elde ettikleri  adamlar şikeyle teşvikle
şampiyon oluyorlar sen buna lobi diyorsun bu lobi değil kardeşim hırsızlık ben bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlatamıyormuyum anlamakmı istemiyorsunuz çözemedim.
bir noktada sana çalışan geniş bir kitle var senin yolunu açıyor sana bağlılar bu senin gücündür kırılmaz lobi budur bunlar içerden algılarla ince ince işlerler bu gayet normaldir senin gücünü büyüklüğünü gösterir.
ama sen şikeyle teşvikle çalıp çırparak elde ediyorsan bu gücünü değil hırsız olduğunu gösterir hırsıza güçlü lobi dersen yanlış edersin.
Yahu abi amma sabit fikrilisin
Lobi dedigin sey sabit bi noktadan degildir
Bugun akp ile lobi yaparsin yarin chp ile lobi yaparsin obur gun feto ile libi yaparsin
Aziz yildirim feto ile mac falan yapti bAbasinin hayrinami yapti arpasini verip lobi yaptirdi iste
Bu camialar 20 milyonluk camialar kucuk 500 kisilik camialar olsa mide kaldirmaz ama soylw disun akpye oy veren 5 mklyon besiktasli vardir 5 milyon choye oyveriuordur rakamlar degisir ama besiktasin baskin kesin politik gorusu olamaz, politika ustudur ayni sekil fb icinde gs icin de gecerli

Daha gecen unal aysal demiyor muydu 20 milyon gs taraftari akpye oy veriyor diye, adam bunlari babasinin hayrina mi dedi, 2 sene sampiyon oldu

Boyle sabit goruste olmayinca lobide esnek olabiliyorsun ama bunun da bi kotu yani var yaptirdigin besledigin seytan firankestayn gibi donup seni sikip bogazindan nefessiz birakabilir. Fb feto aski gibi

Lobi yada degil bu adamlarin hakki yenmiyir gecen sezon fb iki bursa maci ike kumede kaldi bursa dustu, bursa bize sardigi gibi fbye sardi mi, yok cunku fb lobisi algisini yPtirdi

Sike diyorsun sike yapilir muhim olan yakalanmamak. Gs yapiyor yakalanmiyor lobisi sayesinde olmasinda, fb yapiyor arpasini kestigi feto lobisi tRafindan yakalaniyor ha bu arada seni yapmadigin halde yApti diyerek iceri atiyorlar bu da lobi de zorvedir herhalde

Çevrimdışı mylife1903

doğru bunlar kemiksiz rüzgara göre şekil alıyorlar o kadar kemiksizlerki almanyadan takım alıp Türkiye yok olursa gs adını yürütelim diyebiliyorlar. ama futbola siyaset sokmadılar yanılıyorsun onu yapan fener oldu hep
gs menfaati varsa herşeyi yapar. Adamların ahlak sınırı yok
Nasi sokmadilar

Adamlarin sampiyonluk posterinde mehmet agar var
Suleyman soylu senin posterinw girse hosuna gider mi?
Icislwri bakaninin ne isi var sampiyon takimin posterinde

Ispat edemeyecegimiz icin konusamiyoruz o konulari

Çevrimdışı mrred

taraftar sayısını şampiyonluklar arttırır sürekli şampiyonlukların çalınırken nasıl arttıracaksın taraftar sayısını? yazdığın manifesto 1. maddede taca çıktı
Güçlü ve iyi oyun her zaman şampiyon yapar ve taraftar toplar ama her şampiyonluk güçlü ve iyi oyunla gelmez. Senin tercihin ne olursa şampiyonluk benim tercihim ne olursa olsun güçlü ve iyi oyun. Senin tercihin sana benim tercihim bana herkes kendi yoluna ;)
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2019, 07:51:06 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı huseyincelebi

Hazırlık maçı yayınlanacak mı bugün  :alala:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avcı, Beşiktaş'ın gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Avcı'nın yaptığı açıklamalar:

"Mohamed Elneny'nin Arsenal'deki kondisyoneri..."

"Biz oyuncuları izlerken çok sıkı çalışıyoruz. Kendi izleme ekibimiz var. Oyuncu data'ları var. Bunlar örtüşünce transfer gerçekleşiyor. Mesela Mohamed Elneny'nin Arsenal'deki kondisyoneri benim milli takımdaki kondisyonerimdi."

"Volkan Babacan ismi önüme geldi"

"Ben Başakşehir'in hiçbir oyuncusuna talip olmadım. Volkan Babacan ismi ise önüme geldi."

"Quaresma'nın durumunun benimle alakası yok"

"Quaresma'nın durumunun benimle alakası yok. Kulüp ile aralarında hem aşk, hem de çatışma var."

"Llorente'nin maliyeti yüksekti"

"Fernando Llorente ismi önüme geldi ama maliyeti yüksekti. Sonra da Napoli'ye gitti."
Sevilla'nın kendisi iki ay izlememesi ve Beşiktaş'a gelmesi ile ilgili ise Avcı; "Beşiktaş duygusu daha ağır bastı." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Sözcü

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hazırlık maçı yayınlanacak mı bugün  :alala:
Yayını yok diye biliyorum. Zaten BJK TV de kapandığı için yayınlayacak kanal kalmadı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

"Biz oyuncuları izlerken çok sıkı çalışıyoruz. Kendi izleme ekibimiz var. Oyuncu data'ları var. Bunlar örtüşünce transfer gerçekleşiyor. Mesela Mohamed Elneny'nin Arsenal'deki kondisyoneri benim milli takımdaki kondisyonerimdi."

"Ben Başakşehir'in hiçbir oyuncusuna talip olmadım. Volkan Babacan ismi ise önüme geldi."

"Quaresma'nın durumunun benimle alakası yok. Kulüp ile aralarında hem aşk, hem de çatışma var."

"Fernando Llorente ismi önüme geldi ama maliyeti yüksekti. Sonra da Napoli'ye gitti."
Sevilla'nın kendisi iki ay izlememesi ve Beşiktaş'a gelmesi ile ilgili ise Avcı; "Beşiktaş duygusu daha ağır bastı." ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Sözcü
qraaal en büyük beşiktaşlı

her geçen gün daha çok ısınıyorum kendisine
bipbipbupbup

Çevrimdışı Arthur Dayne

qraaal en büyük beşiktaşlı

her geçen gün daha çok ısınıyorum kendisine
Sonumuz şenol fanları gibi olacak diye korkuyorum :lol:

Çevrimiçi Necmi

Falcao zenciyse Quaresma da zenci. Zenci dediğin senin profil resmindeki gibi olur  :D
teknik olarak falcao da quaresmada beyaz değil :D
bu arada her ne kadar bizde böyle algılanmasada zenci kelimesi ırkçı bir söylemdir kullanmamak daha doğru
bunu biz türkler böyle algılamıyoruz ama bunu duyan siyahi ırktan biri direk ırkçılık olarak bakıyor.

Çevrimdışı ALDENYX

Sezonu şampiyon olarak tamamlayacak takım maksimum 230 milyon TL yayın geliri elde edecek.
Katılım payı olarak her kulübe 37,8 milyon TL dağıtılacak.
Takımların alacağı galibiyete 2,7 milyon TL, beraberliğe de 1.4 milyon TL verilecek.
Şampiyon 35,6, ikinci 28,5, üçüncü 21,4, dördüncü 14,3 milyon TL alacak.
Eski şampiyonluklar için de gelirler şu şekilde olacak;
Galatasaray 70,4 milyon TL, Fenerbahçe 60,8 milyon TL, Beşiktaş 48 milyon TL, Trabzon 19,2 milyon TL.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALDENYX

-Sevilla konusu-
Sevilla'nın kendisi iki ay izlememesi ve Beşiktaş'a gelmesi ile ilgili ise Avcı; "Beşiktaş duygusu daha ağır bastı."
"Geçen Visca ile konuştuk"
"Geçen Visca ile konuştuk ve 'Senden daha iyi bir Bosnalı buldum' dedim. Ajdin Hasic, gelişime çok açık bir oyuncu. Beni çok heyecanlandırıyor."
-Burak, takıma katılacak-
"Burak Yılmaz saha çalışmalarına başladı. Önümüzdeki hafta takıma katılacak."
"Kimsenin alacağı yok"
"Beşiktaş’ta oyunculara tüm ödemeler yapıldı. Kimsenin alacağı yok."
"Oğuzhan'ın adı yabancı olsa 12 milyona alırsınız"
"Oğuzhan'dan beklentim yüksek Oğuzhan'ın adı yabancı olsa 12 milyona alırsınız. İçerdeki oyuncuyu kazanmaya çalışıyoruz. Nkoudou çok iyi futbolcu 'yaydan çıkan ok gibi' gidiyor."
"İnşallah Şenol Hoca gibi ben de..."
"Şenol Hoca ilk senesinde şampiyon oldu. İnşallah Şenol Hoca gibi ben de ilk senemde şampiyon olurum."
"Rebocho, dar alanda oyunu çözüyor"
"Rebocho teknik kapasitesi yüksek. İsabetli ortalar yapıyor. 24 yaşında ve dar alanda oyunu çözüyor."
"Yarım sezonda Beşiktaş'ın direkt oyuncusu olmak kolay değil"
"Güven Yalçın önemli bir potansiyel. Yarım sezonda Beşiktaş'ın direkt oyuncusu olmak kolay değil. Burak başka bir oyuncu. Güven de o anlamda çok hızlı gelişen bir oyuncu. O bölgede fazla bir seçeneğim yok."
"Burak'ın sakatlık yaşamasını kimse beklemezdi"
"Burak'ın sakatlık yaşamasını kimse beklemezdi. Udinese ile oynanan hazırlık maçında futbolu özlediği çok belliydi. Senelerdir haftada 3 maç oynayan bir oyuncu. Vücut bir noktadan sonra 'beni bırak' diyebilir."
-Lemina itirafı-
"Atiba 37 yaşında ama çok değerli bir oyuncu. Sakatlığı var ama ben o bölgede Oğuzhan'ı kullanıyorum. Lemina 6 ile 8 arası oynuyor ama ortada yok. Bizde Arsenal'den Mohamed Elneny'yi aldık."

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Marcelo Guedes: Beşiktaş'a döneceğim!
İstanbul'u ziyaret eden Beşiktaş'ın eski yıldızı Marcelo Guedes, Fanatik aracılığıyla taraftara mesaj gönderdi: Buradaki 2 sezonumda çok iyi arkadaşlıklar edindim. Kazandığımız şampiyonluktan sonra teknelerle yapılan şampiyonluk turu hafızamdan çıkmıyor. Bir gün elbette Türkiye’de yeniden oynamak isterim. Eğer fırsat gelirse, bunu değerlendiririm. Ancak Galatasaray ya da Fenerbahçe’de değil, sadece Beşiktaş’ta oynarım”

Kaynak:Fanatik

Abou falan hikaye asıl hasta Beşiktaşlı bu. Ya öyle atınçlara falan öz evlat muamelesi yapılacağına asıl bu adama yapılması lazım.34 yaşındada olsa gelsin bu takıma 1 seneliğine de yabancı futbolculara Beşiktaşlılık duygusunu  hissetirsin, büyük adam gerçektende.

Bu adam gerçekten çok iyi, fakat şuan da harcanıyor. Şöyle ki yetersiz yani, hem de forvet bölgesinde ve baskıyı en ağır hissedilen bölge de. Kesinlikle ilk 11 için düşünülmemeli, yavaş yavaş sokulmalı geçen senedeki gibi özgüveni yerine gelir hem de taraftar bi anda çöp muamelesi yapmaz.

Çevrimdışı ALDENYX

Ruiz, “Önem verdiğim nokta doğru zamanda doğru yerde olmak. Zamanlama olmazsa olmazdır. İspanya’da da Türkiye’de olduğu gibi ‘Top geçer, adam geçmez’ söylemi var. Babam da bu sözle yıllarca kafamın etini yedi” dedi.
'VIDA İLE ÇOK RAHATIM'
Trabzonspor'da forma giyen eski Beşiktaşlı Sosa ile iyi arkadaş olduğunu belirten Matador, “Teklif gelir gelmez onu aradım. Bana çok olumlu cevaplar verdi. Saha içinde benim bu sistem içerisinde önemli bir rolüm olduğunu söyledi. Defanstan topu oyuna en iyi şekilde sokmak ve diğer arkadaşlarımıza en doğru şekilde topu ulaştırmak birinci görevim. La Liga ile Türkiye arasında çok büyük farklar var. Bana bu farklılıklar olumlu etki yapıyar. Vida ile oynarken kendimi rahat hissediyorum” şeklinde konuştu.
'AVRUPA'DA KOLAY MAÇ YOK'
Süper Lig’de güçlü rakipler olduğunun altını çizen Ruiz, “Falcao çok büyük bir forvet, iyi bir futbolcu. Atletico Madrid’de oynadığı dönemde karşılıklı oynadık. Kendisini iyi tanıyorum. Trabzonspor da iyi transferler yaptı. Şampiyonluk şansımız var. En büyük hayalimiz ve isteğimiz bu. Şampiyon olmak için savaşacağız. Avrupa Ligi’nde dengeli bir gruptayız. Güçlü olsun ya da olmasın Avrupa Ligi’nde kolay maç yok. Hak etmeden kazanamazsınız. Her zaman daha çok çalışmalıyız” diye konuştu.
'ARMA İÇİN PARA VERİYORLAR'
“Abdullah Avcı çok iyi bir çalıştırıcı. Hoca tamamen topa sahip olan bir takım istiyor. Bu sistem oyuncuların hoşuna gidiyor. Terimizin son damlasına kadar mücadele etmemiz ve armanın hakkını vermemiz için para ödüyorlar. Biz de bunun karşılığını fazlasıyla verip var gücümüzle çalışmalıyız.”
'BÖYLE TARAFTAR GÖRMEDİM'
"Bugüne kadar oynadığım takımlar içinde Vodafone Park’ta oynadığım 2 maçtaki atmosferi hiçbir zaman yaşamadım. Böyle bir taraftarın önünde kariyerimde mücadele etmedim. Sadece Napoli taraftarının ateşli ve güç veren bir tavrı vardı. Ancak orada sahanın kenarındaki atletizm pisti baskıyı engelliyordu. Sadece derbilerde değil her maçta bir defans oyuncusu olarak gol atmak isterim."

Çevrimdışı ALDENYX

UEFA Avrupa Ligi K Grubu’nda Beşiktaş, Braga ve Slovan Bratislava ile eşleşen İngiliz ekibi Wolverhampton ilginç bir indirim uygulaması başlattı.
Avrupa Ligi’nde başarılı olmak için taraftarları tribünlere çekmeyi hedefleyen İngiliz ekibi, bilet fiyatlarında yarı yarıya indirime gitti. Daha önce evindeki lig maçlarının normal biletlerini 60 pounda satan İngilizler, bu rakamı 30’a düşürdü. 65 yaş üstü taraftarlara biletleri 38 pounda satan Wolverhampton, bunları da 20 pounda indirdi.
MAÇ 12 ARALIK’TA
En büyük indirim ise genç taraftarlara yapıldı. 17 yaşın altındaki taraftarlara Beşiktaş’la 12 Aralık’ta oynanacak maçların biletleri şimdiden 5 pounda satışa çıktı. Diğer 2 iç sahada da tarife böyle.
Haber Kaynağı: Akşam

Sonumuz şenol fanları gibi olacak diye korkuyorum :lol:

Fanlıktan ziyade abartmamak gerek sevgiyi. Ben şenol güneşi de çok seviyordum, avcıyı da çok seviyorum. İkiside şuan Türkiyenin en iyi teknik direktörü.

Çevrimiçi Necmi

Yahu abi amma sabit fikrilisin
Lobi dedigin sey sabit bi noktadan degildir
Bugun akp ile lobi yaparsin yarin chp ile lobi yaparsin obur gun feto ile libi yaparsin
Aziz yildirim feto ile mac falan yapti bAbasinin hayrinami yapti arpasini verip lobi yaptirdi iste
Bu camialar 20 milyonluk camialar kucuk 500 kisilik camialar olsa mide kaldirmaz ama soylw disun akpye oy veren 5 mklyon besiktasli vardir 5 milyon choye oyveriuordur rakamlar degisir ama besiktasin baskin kesin politik gorusu olamaz, politika ustudur ayni sekil fb icinde gs icin de gecerli

Daha gecen unal aysal demiyor muydu 20 milyon gs taraftari akpye oy veriyor diye, adam bunlari babasinin hayrina mi dedi, 2 sene sampiyon oldu

Boyle sabit goruste olmayinca lobide esnek olabiliyorsun ama bunun da bi kotu yani var yaptirdigin besledigin seytan firankestayn gibi donup seni sikip bogazindan nefessiz birakabilir. Fb feto aski gibi

Lobi yada degil bu adamlarin hakki yenmiyir gecen sezon fb iki bursa maci ike kumede kaldi bursa dustu, bursa bize sardigi gibi fbye sardi mi, yok cunku fb lobisi algisini yPtirdi

Sike diyorsun sike yapilir muhim olan yakalanmamak. Gs yapiyor yakalanmiyor lobisi sayesinde olmasinda, fb yapiyor arpasini kestigi feto lobisi tRafindan yakalaniyor ha bu arada seni yapmadigin halde yApti diyerek iceri atiyorlar bu da lobi de zorvedir herhalde
lobi faliyetini nerde yapacaksın tabiki bunlara yapıyorsun lobi güç merkezini etkilemek için yapılır
senin lobin vardır bunu akp üzerinde kullanırsın lobin vardır chp üzerinde kullanırsın ama lobi bunlardan başka bir şey mesela abd de israil lobisi var değilmi. abd de başkanlae değişir kadrolar değişir yeni yeni ilişkiler kurulmaz o lobi hep vardır kim gelirse gelsin üzerinde güçtür dediğini yaptırır. size anlatamadığım şey gs olayı başka onunki lobi değil yaltaklanma birazda arsız ahlaki kuralları olmayan insanların içlerinde bolcana bulunması
bu ülkede bazı şeyler yanlış algılanıyor. adamlar malatyaya araba gönderiyor herkes lobi diyor hayır lobi değil bu rüşvet ve şikedir. Bir yerde iş yaptırmak için bir bedel ödüyorsan el altından bunun adı lobi olmuyor gs şampiyonlukları şikelerle dolu siz lobi dedikçe şikeleri aklıyorsunuz. sürekli teşvikleri doğan arabaları konuştuğun yerde ne lobisinden bahsediyoruz güçlü bir lobin varsa işi bu noktaya getirmezsin. lobi işi elbet sadece gönülle yürümez bazen adamda satın alınır. ama o işin başka boyutu. daha çok ilişkiler kullanılır. lobi dediğin camiadı gücü doğru kullanmaktır. herşeye lobi deyip çıkamazsın ulusoy ağar dönemi lobiydi ama öncesi seba dönemi lobi falan değildi bildiğin şikelerle dolu zamanlardı. fetö dönemide lobi olarak adlanır ama son 5 yıl resmen yaptıkları yaltaklanma el etek öperek yürüyorlar sabah akşam ağlıyorlar lobisi olan biri yapar yalvarmaz adamların aciziyetine lobi diyorsunuz ben lobisi olmadı demiyorumki şu anda yok diyorum. şu anda yaptıkları onların yaptığı değil bizim yapamadığımız şeylerden kaynaklı. senin başkanın tff başkanı oluyor adımını tff ye attığı anda adama saldırmaya başlıyorsun her allahın günü kulüpden atılsın diyorsun sonrada hakemler bizi neden doğruyor doğrar tabiki. bunu gs lobisi değilki sen kendi kendine yapıyorsun. fenerinde durumu pek farklı olmadı özellikle şike süreci ve sonrası birde ali koçun gelmesi üstüne tuz biber ekledi geriye bir gs kaldı işde etek öpüp ödülü topladılar. Biz elimizdeki gücü kullanmayı bilmiyoruz onu geçtim kullanmamak için elimizden geleni yapıyoruz. ethem sancak Beşiktaşlı adam maçlarına geliyor şu dönem ondan iyi lobimi olur biz ne yaptık adamın maça gelmesi battı birilerine adama saldırdılar. artık gelmiyor. Bizim lobimiz olmaz lobiyi oluşturacak en büyük güç bizde aslında ama olmaz bizde kim ön plana çıkarsa bu camia onu yer. mütemadiyen böyle oldu. şimdi gençler hatırlamaz seba mitci diye az saldırılmamışdı zamanında. gülden tut cinerine kadar koçdan tut bu ülkede atanan son spor bakanları Beşiktaşlı. düşünsene bunların gs li olduğunu adamlar vampir gibi emerlerdi bunları. biz stada gelmelerinden rahatsız olduk fener ülkeri son damlasına kadar sömürürken biz cineri kovmak için elimizden geleni yaptık sonra biz neden böyle olamıyoruz diyoruz ben bütün suçu taraftara atarken hemen beni eleştiriyorsunuz bu takıma en büyük zararı her zaman Beşiktaş taraftarı verdi vermeyede devam ediyor. benim kitabımda rakibi şişirmek yok ben hep aynaya bakarım aynı şartlar altında ben neden yapamıyorum diye
daha önce söyledim bu halk takımı söylemi bize hep zarar olarak döndü. Kapitalist ülkede halk takımı olmak çok matah birşey değildir eğer hedefin başa güreşmekse kapitalizmin kurallarına göre oynayacaksın. Başkan güçlü olacakmış hadi canım ne başkanı camia güçlü olacak öyle güçlü olacaksınki o koltuğu kuklayı oturtsan heybetinden korkacaklar. bu ülke tek adamcılığa alıştı herşeyi tek bir kişiden bekliyor. sen başkanını her dakika kemirirken güçlü olmasını bekleyemezsin. aziz güçlümüydü ona o gücü veren fener camiasıydı. hiç dedilermi koltuk sayesinde ihya oldu diye. birini koyarsın koltuğa o kişi camianın gücüyle güçlenmeye başlar zaten olması gereken budur sen öyle bir camia olmalısınki tenekeyi altın yapmalısın orası bir cazibe merkezi olmalı herkesin iştahını kabartmalı gücünden insanlara güç vermek yanlış değil. biz daha yöneticinin aldığı avukatlık ücretini konuşuyoruz. Anlamıyorum bir iş için para vereceksek eğer dışarda bir yabancıya vereceğime içimdeki adam alsın. bu onu güçlendirir o gücüde zamanı geldiğinde yine ben kullanırım tamamen yabancı birine verip onu neden güçlendireyim. çevrem güçlü olsun güçlü insanlarla yürüyeyim zarar gelmez.
bununda adı lobi oldu.

Gerek etrafıma, gerek yorumlara falan bakıcak olursak(çok çabuk parlanabiliyor fikirler değişebiliyor orası ayrı), avcıya destek gittikçe büyüyor. Bu birde uzun zamandan sonra gördüğümüz en kötü başlangıçtan sonra geliyor. Bu olumlu gelişme fakat kritik döneme giriyoruz artık, fikirler anında değişebiliyor. 2 maç üst üste en az galibiyet almamız lazım hem de en son maçtaki oyunla. Deplasmanda da göstereceğimiz performansta önemli fakat deplasmanda daha etkili olacağımızı düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Fanlıktan ziyade abartmamak gerek sevgiyi. Ben şenol güneşi de çok seviyordum, avcıyı da çok seviyorum. İkiside şuan Türkiyenin en iyi teknik direktörü.
Birilerini sevmek zorunda değiliz sevgimiz Beşiktaşa olsun
diğerleri sadece hizmet için var. hizmet ettiği sürecede saygı gösterirsin.
mesela avcının nesini seviyorsun. sevmeni sağlayan şey ne.
seni defalarca şampiyonmu yaptı seni bir yerleremi taşıdı büyük emekmi verdi
sevmen için ne yaptı. adam gs li defalarca gs ye yaranmasını izledik senin maçlarından sonra çıkıp tv ye seni nasıl yendiğini ballandırarak anlatırken senin hatalarını sayarken bak bakalım aynı tarifeyi gs ye uygulamışmı.
senin taraftarınla dövüşürken hiç gs ile yaşamışmı bunu nesini seviyorsun
sana saygı gösterse orhan akı peşine takıp gelmezdi kusura bakma.
neresini sevmek gerekiyor bunun. Beşiktaşın hocasıdır böyle olduğu içinde saygı göstermeliyiz
başarılı olursada saygımız artar ama sevmek başka birşey. bu hatalarınıda görmemene sebep olur.
kargaya yavrusu şahin görünürmüş onlar bizim yavrumuz falan değil şahin görmeyede gerek yok